Hae pikalaina 500 euroa heti tilille

4798 0
Lainaa 500 euroa
(Last Updated On: 26.2.2024)

Oletko etsimässä 500 euron pikavippiä ja haluat saada sen heti tilille? Tämä artikkeli on keskittynyt vertailemaan pelkästään lainaa 500 euroa tarjoavia lainapalveluja ja löydät tätä kautta varmasti parhaimman pikalainan 500 euroa vaivattomasti ja ilman järjettömiä kuluja. Vertailussa on vain ja ainoastaan parhaat ja tällä hetkellä edullisimmat firmat. Pikavipit 500 euroa ovat haettavissa normaaliin tapaan joko Internetin kautta ilmaiseksi tai tekstiviestillä. Olemme kuitenkin huomioineet nämäkin seikat ja alempana löydät listan yrityksistä, jotka myöntävät pikalainaa vaihtelevin lainaehdoin, mutta kaikki ovat kuitenkin erittäin tasokkaita luottofirmoja.

Hae itsellesi paras mahdollinen 500 euron vippi – rahat heti tilille!

Alapuolella olevat vaihtoehdot ovat jokainen toinen toistaan parempia ja voimme suositella jokaista lämpimästi kaikille. Olemme pyrkineet valitsemaan kaikista halvimmat lainapaikat kaikkien pikavippifirmojen joukosta, joten pikavippivertailua teidän ei enää tarvitse erikseen tehdä, sillä se on jo valmiiksi tehty. Valitse sopivimmalta tuntuva lainantarjoaja klikkaamalla firman nimeä, tutustu lainaehtoihin ja täytä lainahakemus!

Ostosrahalta saat lainan 15 minuutissa pankkitilillesi

OstosrahaOstosraha myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia alkaen 400 eurosta 10000 euroon asti eli myös 500e pikavippi on haettavissa Ostosrahalta näppärästi netin kautta tehdyllä ilmaisella hakemuksella. Yhtiö tarjoaa lainaa erittäin pitkällä maksuajalla 1-5 vuoden väliltä. Saat rahat tilillesi jopa 15 minuutissa ja lainahakemukset käsittellään aina välittömästi. Palvelun ikäraja alkaa 20 ikävuodesta ja lisäksi lainaajalla tulee olla puhtaat luottotiedot, jotta lainan saaminen on mahdollista. Tutustu ja hae vartissa laina heti tilillesi netistä.

Euroloanin 500e luottotili tarjoaa joustavaa rahoitusta pilkkahintaan nopeasti tilille

Euroloan uusiEuroloanilta saat lainattua niin paljon kuin haluat 1005000 euron välillä ja vielä yhden euron tarkkuudella eli jos tarvitset hieman enemmän/vähemmän kuin tavanomaisen lainansumman, niin kannattaa kääntyä Euroloanin puoleen. 500 euron pikalaina irtoaa erittäin kohtuullisella kuluilla ja laina-ajan saat myöskin päättää vuorokauden tarkkuudella. Yhtiö on pyörittänyt lainabisnestä jo lähemmäs viisi vuotta eli kokemusta ja taitoa löytyy ja asiakaspalvelu auttaa kaikkia asiakkaita tarpeen vaatiessa lainaan liittyvissä asioissa. Euroloanilta voit hakea usemman lainan samaan aikaan. Jos tämä kuulostaa sinun jutultasi, niin kannattaa perehtyä lainaehtoihin tarkemmin ja napata lainaa Euroloanin kautta.

Vivus hae ensimmäinen pikavippi ilman korkoja 500 euroon asti

Vivus on hyvin tunnettu pikalainayhtiö, joka tarjoaa lainaa 10 – 2010 euron haarukassa todella joustavin lainaehdoin. Valitse laina-aika päivän tarkkuudella ja lainasumma 10 euron tarkkuudella. Eikä myöskään Vivusunohdeta, että yritys tarjoaa pientä lisämaksua vastaan eräpäivän siirtoa jopa 30 vuorokautta jos lainaaja tuntee, että ei pysty maksua suorittamaan ajallaan. Vivus tarjoaa myös uniikkina ominaisuutena ilmaista ensilainaa jopa 400 euroon asti eli siis voit lainata yhtiön kautta 10 – 400 euroa täysin ilman korkoja, jos olet ensimmäistä kertaa lainaamassa. Vivukselta voit hakea myös tätä suuremmat vipit todella edulliseen hintaan ja he myöntävät myös lainaa 500 euroa. Jos kiinnostuit Vivuksesta niin ei muuta kuin rohkeasti vain lainaehtoja tutkimaan ja lainahakemusta täyttelemään!

Mistä löytyy halvimmat vippituotteet ilman piilokuluja ilmaisella verkkohakemuksella?

Pikavippi 500 euroaJos mikään yläpuolella olevista ei jostain syystä miellytä, kokeile verkon paras lainavertailu ja hae pikaluottoa. Kaikki yllä mainitut yritykset ovat erittäin edullisia hinnoiltaan ja kaikki muutkin asiat ja ominaisuudet on huomioitu sekä jokaisesta pystyy hakemaan lainaa ilmaiseksi netin kautta hakemuksella, joten tämä vastaa käytännössä jo tämän otsikon kysymykseen. Piilokuluja ei myöskään tarvitse pelätä ja nykyään piilokulut ovatkin jo todella harvinaisia ja sellaiset firmat eivät todellakaan pitkään menesty, jotka tälläistä toimintaa harrastavat. Nykyään myös vakuudettoman lainan hakeminen netin kautta on lisääntynyt räjähdysmäisesti ja tekstivipit eivät enää mene niin hyvin kaupaksi kuin ennen. Tämä johtuu siitä, että nykyään kaikilla on älypuhelimet, jotka ovat lähes poikkeuksetta varusteltu verkkomahdollisuudella ja tätä kautta kaikki pääsevät hakemaan lainaa netistä. Lainan hakeminen netistä on myös edullisempaa ja siihen ei tule muutaman euron ylimääräisiä kuluja mitä tekstiviestillä lainattaessa lähes aina tulee.

Lainaa otetaan yhä enemmän ja enemmän – mistä johtuu moinen ilmiö?

Pikavipit ja niiden suosio ei ole tähänkään päivään mennessä hiipunut tuumaakaan, vaikka niin voisi hyvin kuvitella. Ihmisten lainan tarve on vain lisääntynyt ja keskimääräinen suomalaista henkilöä kohden oleva lainamäärä on noussut hienokseltaan vuosi vuodelta. Mikä selittää tämän ilmiön ja miksi lainaa otetaan yhä enemmän? Takana on luultavasti hintojen nousu ja ihmiset yksinkertaisesti tarvitsevat enemmän rahaa tänä päivänä. Lainan helppo saatavuus vaikuttaa luonnollisesti myös tähän, sillä ennen pikavippi oli täysin tuntematon käsite ja lainat tuli aina hakea pankista. Sinun oli turvauduttava aina suurempiin pankkien myöntämiin kulutusluottoihin.

Tulevaisuus on kuitenkin muuttanut lainaamista melkoisesti ja nykyään pikavippi on kova juttu lainamarkkinoilla – hae siis 500e pikavippi heti tilillesi netistä.

Miten laina maksetaan takaisin?

Yleensä lasku lähetetään sähköpostitse asiakkaalle, mutta pientä korvausta vastaan voi laskun saada myös paperisena. Muutamat yritykset tarjoavat myös e-laskua, jossa lasku lähetetään suoraan asiakkaan verkkopankkiin. Osa yrityksistä edellyttää vipatun summan maksamista kerralla yhdessä erässä korkoineen ja kuluineen, mutta osa yrityksistä tarjoaa myös mahdollisuutta maksaa lasku osissa.

Mikä on 500€ lainan korko?

Pikavippien maksimikorko on laissa määritelty eli se voi olla maksimissaan 50%+viitekorko. Kaikki yritykset eivät kuitenkaan veloita maksimikorkoa, joten vertailu aina kannattaa. Vertailussa voi usein säästää suuriakin summia, jos kyseessä on laina, jolla on pitkä maksuaika.

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa 500 euroa?

Voit saada lainaa 500 euroa mihin tahansa tarkoitukseen. Sitä ei edes hakemuksessa kysytä, että mitä hakija meinaa lainatuilla rahoilla tehdä. Kenties arjen pienet yllättävät kulut vaativat hieman ylimääräistä rahaa tai palkkapäivään on vielä hetki aikaa ja tilin saldo alkaa lähestyä nollaa, niin silloin saattaa pikavippi olla mainio vaihtoehto lyhytaikaiseen rahantarpeeseen.

Voinko saada usean pikalainan?

Yleensä yksi yritys myöntää vain yhden pikavipin kerrallaan. Jotkut tarjoavat mahdollisuutta kasvattaa lainan määrää hieman, mutta täysin uusia pikavippejä ei sama yritys oikeastaan koskaan myönnä. Sen sijaan joku toinen yritys saattaa myöntää uutta pikalainaa, kunhan vain on aina hoitanut maksut ajallaan ja omaa riittävän maksukyvyn kahden pikalainan lyhentämiseen. Se kuitenkin riippuu aina yrityksestä, joten vain kokeilemalla selviää, että voiko saada uuden pikavipin, vaikka onkin jo lainaa ennestään. 500 euron vipit muualla:

Kerro kokemuksia
8.7 Kävijäarvosana 1 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti