Mistä lainaa 4000 euroa?

2294 0
Lainaa 4000 euroa
(Last Updated On: 3.3.2024)

Freedom Rahoitus lainaa 4000€ ilman vakuuksia

Freedom Rahoitukselta saat lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia

Freedom Rahoitus on monella tapaa paras vaihtoehto jos etsit 4000 euron suuruista kulutusluottoa. Yhtiö tarjoaa verkon monipuolisimman lainavalikoiman ja samalla kuluttajalle vapaat kädet valita juuri oikeanlaisen lainatuotteen lukuisten vaihtoehtojen joukosta. Freedom Rahoitukselta voit hakea lainaa 4000 euroa ilman vakuuksia netin kautta ilmaisella hakemuksella, mikäli olet vähintään 20 vuotta vanha ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää. Freedom Rahoitus on luotettava luotonmyöntäjä ja se on toiminut laina-alalla todella pitkään. Tutustu lainaehtoihin ja pistä lainahakemus eteenpäin jo tänään.

 • Lainaa ilman vakuuksia 500 – 70 000 euroa 1-15 vuoden maksuajalla
 • Ilmainen hakemus netissä
 • Hae myös puhelimella numerosta 09-2314 7795
 • Ikäraja palvelussa on 20 vuotta
 • Tee yksi hakemus – saat useampia lainavaihtoehtoja
 • Erittäin joustava lainapalvelu

Nopsalainalta 4000e laina heti

Nopsalaina

Nopsalaina on toinen käypä vaihtoehto jos tarvitset 4000 euron lainan pikaisesti tilillesi. Tee hakemus sähköisesti – kaikki hakemukset käsitellään nopeasti noin 15 minuutin sisällä ja saat vastauksen myös sähköisesti.

Homma toimii Nopsalainalla moitteettomasti ja se on ollut jo useamman vuoden ajan suuressa suosiossa. Yhtiö edellyttää lainaajalta vähintään 22 vuoden ikää, säännöllisiä tuloja sekä puhtaita luottotietotaustoja. Ilman näitä lainan hakeminen ei onnistu. Tutustu tarkemmin Nopsalainan palveluun ja hae edullinen laina jo tänään.

 • Lainaa nopeasti 200020000 €
 • Valitse maksuaika 6 – 120 kuukauden väliltä
 • Lainapalvelun ikäraja 22 vuotta
 • Lainapäätös jopa 15 minuutissa
 • Luotettava ja turvallinen vaihtoehto

Rahalaitos

Rahalaitos

Rahalaitos tarjoaa myös kattavan valikoiman eri lainatuotteita 500 – 70000 euron väliltä ja maksuaikaakin on ruhtinaallisesti aina jopa 15 vuoteen asti. Tämän kaiken voit valita itse yhdellä hakemuksella. Kun olet pistänyt hakemuksen eteenpäin saat pian vastauksena useita eri lainavaihtoehtoja ja voit valita näistä sinulle hyvin soveltuvan. Hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään ja jos sopivaa luottoa ei löydy, voit lopettaa prosessin siihen. Rahalaitos on turvallinen lainapalvelu, joka on saanut hyvää palautetta kuluvien vuosien aikana ja se jatkaa myös vuonna 2021 vahvana lainayhtiönä. Suosittelemme Rahalaitosta jos etsit suurempaa rahoitusta.

 • Hae lainat ilman vakuuksia 500-30000e
 • Ikäraja 20 v.
 • Monipuolista & joustavaa rahoitusta
 • Saat itse valita millaisen koron lainallesi otat

WebFinance tarjoaa myös pikalainaa 4000 euroa

WebFinance

WebFinance on suhteellisen uusi luottofirma Suomessa, mutta se on toiminut jo pidempään muualla Pohjoismaissa. Yhtiön kautta voit hakea lainaa 1000-30000 euron väliltä ja ikää lainaajalta vaaditaan 18 vuotta. Myös WebFinance antaa kuluttajalla täysin vapaat kädet valita lainan useampien eri kuluttajaluottojen joukosta. Jos valikoima ei miellytä, voit jättää lainahakemuksen siihen eikä siitä koidu mitään kuluja.

 • WebFinance on UUSI lainapalvelu Suomessa
 • Monipuoliset ja edulliset kulutusluotot 30 000 euroon asti
 • Hae 4000 euron kulutusluotto ilmaisella hakemuksella netistä
 • Ikäraja WebFinance palvelussa vain 18 vuotta

Lendo on uusi 4000 euron laina

Lendo tarjoaa luotettavaa lainaa 20000 euroon saakka

Lendo on todella mainio lainapaikka jos lainatarpeesi on suurehko ja maksuaikaa tarvitaan hieman pidempään. Lainoja on haettavissa 500 eurosta 20000 euroon 1 – 15 vuoden maksuajalla. Voit hakea lainasi ilman vakuuksia tai takaajia mutta kun liität hakemukseen yhteishakijan niin saat lainaa helpommin ja mahdollisesti paremmilla ehdoilla. Voit myös aina maksaa lainan takaisin nopeammin kuin alkuperäisessä sopimuksessa on sovittu eikä siitä koidu mitään lisäkustannuksia.

Hae lainaa ilman vakuuksia tai takaajia tai paranna lainasi ehtoja yhteishakijan kanssa

 • Lainaa on tarjolla 500 – 70000 euroa
 • Pitkät maksuajat, valitse sinulle sopiva 1-15 vuoden väliltä
 • Lendo hoitaa sinulle aina takuulla kilpailukykyisen lainan
 • Lainankustannukset lasketaan tapauskohtaisesti

Mistä kannattaa hakea  4000 euron lainaa jos sen mielii saada kaikista halvimpaan hintaan?

Jos etsit edullisia rahoitustuotteita, niin halvinta lainaa 4000e voit saada yläpuolella mainittujen lainayhtiöiden kautta.

Olemme käyneet läpi käytännössä kaikki netissä toimivat luotonmyöntäjäpalvelut ja valinneet hinnoiltaan ja muilta kuluttajaominaisuuksiltaan parhaimmat vaiahtoehdot – myös 5000€ lainalle.

Vertailuun voi myös ottaa mukaan pankit, kuten Nordean tai Osuuspankin, mutta jos haluat päästä helpolla ja saada rahat tilillesi nopeasti, on yksityiseltä lainaaminen huomattavasti kannattavempaa.

Vielä ennen pankit olivat selvästi edullisempia vaihtoehtoja, mutta vuonna 2021 asia ei kuitenkaan enää ole näin. Se pienikorkoisin luotto löytyy hyvin suurella todennäköisyydellä joltain yksityiseltä firmalta.

Voit myös varmistaa että saat takuulla mahdollisimman halvan 4000e lainan jättämällä hakemuksen useampaan eri paikkaan tai vaikka yhdistämällä lainasi. Lainahakemus ei sido hakijaa mihinkään joten voit jättää hakemuksia useampaan paikkaan ja sitten vertailla vaihtoehtoja tarkemmin.

Noudata näitä 5 ohjetta lainattaessa ja saat varmasti sopivan lainatuotteen

 1. Vertaile useampia yhtiöitä keskenään ennen kuin tilaat luottoa
 2. Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon ja muihin mahdollisiin kuluihin
 3. Ole erityisen tarkkana lainan muiden kulujen kanssa!
 4. Tutustu myös pankkien lainavalikoimaan
 5. Älä missään nimessä jätä lainaehtoja lukematta

Löydät meiltä varmasti edullisimman lainan ilman vakuuksia jos käyt läpi yläpuolella mainitut 4 vaihtoehtoa!

Kuka voi hakea lainaa?

Eri lainanmyöntäjällä ehdot hieman vaihtelevat, mutta muutamat säännöt ovat oikeastaan kaikilla samat. Lainanhakijan tulee olla täysi-ikäinen, mutta jotkut yritykset edellyttävät jopa 26 vuoden ikää, jotta lainaa heltiää. Kannattaa siis tarkistaa asia aina yrityksen omilta sivuilta sekä katsoa myös uudet pikavipit.

Lainoja ei myönnetä ulkomaille, joten hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Myös kännykkäliittymä on pakollinen, mutta myös prepaid-liittymä kelpaa. Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne tulee asiakkaalta löytyä, jotta lainan hakeminen netissä onnistuu.

Hakijalla tulee myös olla säännölliset tulot, jotta voidaan varmistua hakijan maksukyvystä. Osa yrityksistä vaatii todisteet säännöllisistä tuloista, joten palkkatodistus tai tiliote viimeisen kolmen kuukauden ajalta saatetaan vaatia hakemuksen liitteeksi.

Miten pitkän maksuajan voin saada lainalleni?

Se aina riippuu sovituista ehdoista. Usein lainalle voi saada pitkä maksuajan, mutta kannattaa ottaa huomioon, että usein pitkällä maksuajalla otetut lainat tulevat kalliimmaksi, kuin lyhyellä maksuajalla otetut lainat. Toki kuukausilyhennys pitkän maksuajan lainalla on yleensä pienempi, mutta korkoja ja muita kuluja kertyy lainalle enemmän.

Tarvitsenko lainalleni vakuuden tai takaajan?

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia. Pääasia on, että sinulla on riittävät säännölliset tulot, jotta saat lainan lyhennykset hoidettua ongelmitta.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti