Ostosraha kokemuksia

4025 0
Ostosraha Kokemuksia
(Last Updated On: 17.2.2024)
Ostosraha

Ostosrahan kautta saat haettua lainan nopeasti netin kautta ilmaisella hakemuksella.

Yhtiö myöntää lainoja 400-10000 euron väliltä kaikille vähintään 21 vuotta täyttäneille luottokelpoisille Suomessa pysyvästi asuville henkilöille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintää, ja jotka ovat hoitaneet raha-asiansa muutenkin hyvin. Ostosrahasta on vain hyviä kokemuksia.

[loanscode type=”data” company=”ostosraha” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Saat lainapäätöksen aina 15 minuutissa, etkä joudu odottelemaan päiväkausia lainapaikkojen vastauksia, joita ei välttämättä tulekaan. Rahat siirretään tilillesi pikaisesti, yleensä jo saman päivän aikana, joten Ostosraha on myös yksi nopeimmista lainapalveluista, joista on mahdollista saada pikalaina heti tilille.

Ostosraha on toiminut luottoalalla vippien alusta alkaen ja taustalla toimii vakavarainen OPR-Vakuus, eli toiminnalla on äärimmäisen vankka ja luotettava pohja. Luotettavuus onkin yksi tärkeimmistä mittareista oikeaa lainanantajaa valittaessa, sillä alalla toimii myös joitakin hämärämpiä toimijoita.

Ostosraha on kaikkea tätä:

 • Voit hakea lainaa ilmaisella hakemuksella verkossa.
 • Luottopäätös annetaan heti – rahat tilille alle 15 minuutissa!
 • Lainat ilman vakuuksia tai takaajia jopa 10000e.
 • Erittäin luotettava ja yksi pisimpään rahoitusalalla toimineista rahoituslaitoksista.
 • Ikäraja 21 vuotta.

Pääset tutustumaan yhtiön lainavalikoimaan yläpuolen painikkeesta.

Ostosraha.fi -lainapalvelu

Alapuolelta voit lukea Ostosraha kokemuksia sekä tietoa heidän lainoistaan.

Ostosrahalta voit hakea todella nopeasti vakuudetonta kulutusluottoa 400-10000 euroa.

Lainahakemus käsitellään välittömästi asiakaspalvelun aukioloaikoina ja rahat saat käyttöösi heti – alle 15 minuutissa!

Hakemus on maksuton ja sen voi jättää netissä kellon ympäri, eli äkillisen rahantarpeen yllättäessä vaikka keskellä yötä, on Ostosraha apunasi!

Ostosraha on osa todella suurta ja tunnettua OPR-Vakuus konsernia, joka on yksi suurimmista Suomessa toimivista lainanmyöntäjistä.

Ostosraha on yksi sivuston ylläpitäjien suosikki lainapaikoista, ja voit olla varma että heidän kauttaan tulet saamaan todella kilpailukykyisen lainan loistavilla ehdoilla.

Hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen Ostosraha.fi -verkkopalvelu on käytettävissäsi kellon ympäri. Tämä tarkoittaa sitä että voit nostaa rahaa käyttöösi vaikkapa tekstiviestillä juuri silloin kun sitä tarvitset – vaikka keskellä yötä! Nostoja ei ole rajoitettu, joten voit nostaa rahaa luottotililtä sen verran kuin kulloinkin tarvitset.

Korkoja ei makseta luottotilillä olevasta vapaasta lainasta, vaan maksat nostoprovisiota nostamastasi summasta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että voit hakea luoton käyttöösi ja olla nostamatta sitä. Laina odottaa sinua Ostosrahan verkkopalvelussa ja saat sen käyttöösi muutamalla hiiren klikkauksella.

Ostosraha.fi -verkkopalvelussa voit tehdä myös seuraavia asioita:

 • Näet kaikki lainaasi liittyvät tiedot.
 • Siirrät laskusi eräpäivää.
 • Muutat maksuaikataulua ja haet lisää maksuaikaa.
 • Haet maksuvapaata.
 • Päivität yhteystietojasi.
 • Tilaat E-laskun.

Ostosraha yrityksenä

Ostosrahan takana on suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö OPR-Vakuus Oy, joka on perustettu vuonna 2005. Yritys tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita sekä lasku- ja osamaksuratkaisuja verkkokaupoille.

OPR-Vakuus Oy tarjoaa rahoitusratkaisuja kuluttajan muuttuviin elämäntilanteisiin. Ostosrahan lisäksi yritys ylläpitää myös Perusvippi.fi, Pikavippi.fi ja Yritysluotto.fi -palveluita. OPR-Vakuus Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin.

Lisätietoja yrityksestä osoitteessa opr-vakuus.fi.

Kuka voi hakea lainaa?

Ostosrahalta voi hakea lainaa henkilö, joka on asunut Suomessa viimeiset 2 vuotta, ja jonka oleskelu Suomessa voidaan katsoa pysyväksi. Tämä edellyttää lainanhakijan henkilötietojen löytymistä väestötietojärjestelmästä ja luottorekisteristä.

Jos olet oleskellut ulkomailla viimeisen kahden vuoden aikana, kannattaa sinun tarkistaa tietojesi paikkansapitävyys oman paikkakuntasi maistraatista, sillä tiedot jotka eivät täsmää eri viranomaisrekistereiden välillä saattavat johtaa hylkäävään luottopäätökseen.

Ostosrahalla ikäraja on 20 vuotta, ja jokainen iältään tämän ylittänyt voi hakea lainaa palvelusta.

Suuremmat lainat vaativat kuitenkin yli 21 vuoden ikää, mutta 20-vuotiaille on tarjolla pikavippiä aina 400 euroon asti, jonka on katsottu soveltuvan nuoremmille hakijoille paremmin suuremman luottoriskin takia.

Yli 21-vuotiaille ensilainaajille on tarjolla lainaa aina 5000 euroon asti, ja vanhoille 21 vuotta täyttäneille on tarjolla jopa 10 000 euron lainasummaa, joten Ostosrahan valikoimasta löytyy jokaiselle ikäryhmälle sopiva lainatuote.

Ostosraha edellyttää hakijalta myös säännöllisiä tuloja.

Hakeaksesi lainaa tarvitset kuukausittaista säännöllistä tuloa joko palkan tai eläkkeen muodossa. Tulojesi suuruus myös määrittelee saatavilla olevan lainasumman, eli mitä suuremmat ovat tulosi, niin sitä suurempi on myös saatavilla oleva lainamäärä. Kuitenkin säännölliset kulusi alentavat maksukykyäsi, joten suuret tulot eivät välttämättä automaattisesti tarkoita suurta lainasummaa.

Henkilö, jolla on maksuhäiriömerkintä ei voi saada ostosrahalta lainaa.

Ostosraha ei myönnä luottoa ulkomaille, joten sinulla tulee myös olla suomalainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset. Nettipankkitunnuksilla tunnistaudutaan sekä kirjaudutaan sisään Ostosrahan lainapalveluun.

Voit hakea lainaa Ostosrahalta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Asut pysyvästi Suomessa.
 • Sinulla on ikää vähintään 20 vuotta ja enintään 75 vuotta.
 • Sinulla on säännölliset tulot.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Paljonko lainaa voi hakea?

Ostosrahalla lainasummia on tarjolla 400 eurosta 10 000 euroon asti seuraavin ehdoin:

 • 20-vuotiaalle on tarjolla vippiä 400 euroon asti.
 • Yli 21-vuotiaalle ensilainaajalle on tarjolla luottoa 400 eurosta aina 5000 euroon asti.
 • Vanhoille yli 21-vuotiaille lainanhakijoille on tarjolla lainaa 400 euron ja 10 000 euron väliltä.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Takaisinmaksuaikataulu on sovittavissa tapauskohtaisesti, ja saat varmasti sellaisen maksuajan, jonka pystyt ilman suurempia ongelmia hoitamaan.

Maksuaikaa voi kuitenkin ottaa vähintään 1 vuodeksi ja enintään 6 vuodeksi.

Ostosrahalla helpotusta muuttuviin elämäntilanteisiin

Ostosraha kulutusluotto tuo helpotusta arkeen, yllättäviin menoihin. Voit käyttää lainaa vaikka muuttoon, sisustukseen, lomamatkaan tai muihin harkittuihin hankintoihin. Voit valita lainan 400-5000€ väliltä riippuen mikä itsellesi sopii ja saat sen tilillesi 15 minuutin sisällä, takaisinmaksuajan voit itse valita 12-72 kuukauden väliltä.

Miten haen ostosrahaa?

Lainan hakeminen on helppoa kunhan olet 20-75 vuotias, sinulla on suomen kansalaisuus, verkkopankkitunnukset eikä sinulta löydy tarkistuksen yhteydessä maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan saamiseksi ei vaadita vakuuksia tai muita takauksia.

Osoitteessa Ostosraha.fi voit täyttää lainahakemuksen sekä vertailla sopivia lainasummia ja niiden takaisinmaksuaikoja. Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat luottopäätöksen yleensä 15 minuutin sisällä ja rahat siirtyvät käyttöösi välittömästi mikäli sinulla on käytössäsi jokin yleisimmistä Suomessa toimivista pankeista.

Ostosrahaa voit hakea verkosta 24/7, asiakaspalvelu palvelee sinua verkossa joka päivä klo. 08-22 ja puhelimitse arkisin klo. 8-20.

Näin haet lainaa:

 1. Valitse sopiva lainasumma ja maksuaika verkkopalvelussa.
 2. Täytä henkilötietosi lainahakemukseen ja lähetä hakemus.
 3. Saat luottopäätöksen 15 minuutin sisällä.
 4. Hyväksy lainatarjous ja vapauta rahaa käyttöösi.

Korotusta lainaasi

Tarvittaessa voit hakea jo saamaasi ostosraha kulutusluotto lainaasi lainan korotusta aina 5000 euroon asti. Lainan korotuksen haku tapahtuu kirjautumalla OPR-Online palveluun ja valitsemalla lainan suuruus ja maksuaika. Lainapäätös uuteen lainaasi tulee 15 minuutin sisällä ja rahat tilillesi heti. Muistathan, että ennen lainan korottamista olet hoitanut vanhan lainasi takaisinmaksut ajallaan, maksanut 6 kpl lainanlyhennystä tai 30% lainan kokonaissummasta.

Lainan takaisinmaksu

Ostosraha kulutusluotossa on kiinteä 24,90% korko, joka pysyy samana koko laina-ajan. Maksat vain kuukausittaisin tasaerissä kunnes laina-aikasi on loppunut, kokonaislainasumma sisältää kaikki siihen kuuluvat kulut. Lainan todellinen vuosikorko on 29,50%, kun lainasumma on 5000€ ja takaisinmaksuaika 72kk. Lainan kuukausieräksi tulee 138,22€, joita on 72 kpl, kokonaissummaksi tulee näin 9951,59€. Kotiisi saapuu joka kuukausi lasku kirjepostina noin kaksi viikkoa ennen eräpäivää ellet ole tilannut jotain vaihtoehtoista laskumuotoa kuten sähköposti-, NetPosti- tai e-laskua.

Voit myös halutessasi maksaa isompia lyhennyksiä lainastasi, tällöin lyhennykset lyhentävät laina-aikaasi ja korkokulujasi. Tarvittaessa käytössäsi on myös 1-3 kpl maksuvapaata kuukautta, jolloin ainoa maksusi on korkokulut ja 10 euron järjestelypalkkio maksuvapaata kuukauttasi kohden. Maksuvapaan kuukauden voit käyttää vain vielä laskuttamattomiin kuukausiin.

Mitä eroa on kulutusluotolla ja pikavipillä?

Ostosraha on kulutusluotto, joka eroaa pikavipistä pidemmällä lainanmaksuajalla ja lainan koolla. Pikavipit ovat yleensä muutaman sata euroa, kun taas kulutusluotot voivat olla jopa 10 000€ isoimmillaan. Lainanmaksu aika pikavipissä vaihtelee muutamasta viikosta pariin kuukauteen ja kulutusluotoissa kuten ostosrahassa laina-aika on 12-72kk jonka voit itse valita. Molempien korot ovat useimmiten korkeahkot normaaleihin lainoihin verrattuna, koska lainoihin ei vaadita vakuuksia tai takauksia. Molemmat ovat hyviä kattamaan elämän yllättäviä tilanteita riippuen tarpeestasi.

OPR-Online

Ostoraha.fi lainapalvelussa saat käyttöösi OPR-online palvelun, joka tuo mukanaan monia etuja ja helpotuksia asiointiisi.

Palvelussa voit tehdä seuraavia asioita:

 • Voit siirtää laskusi eräpäivää, jos huomaat että omat menosi ovatkin liian suuret kyseiseltä kuukaudelta.
 • Voit jakaa erääntyneen laskusi 2-3 maksuerään maksusopimuksella takaisinmaksusi helpottamiseksi.
 • Voit myös käyttää 1-3 maksuvapaata kuukautta mikäli et pysty heti maksamaan erääntyviä lainanlyhennyksiäsi, jolloin maksat vain lainasi korot ja käsittelypalkkiot.
 • Voit hakea lainankorotusta jos huomaat tarvitsevasi lisää rahaa kulujesi kattamiseksi. Lainankorotus toimii samoilla ehdoilla kuin alkuperäinen lainasikin.
 • Voit helposti päivittää maksu- ja henkilötietojasi OPR-Online palvelussa, missä myös näet kaikki tarvittavat tiedot lainastasi.
 • Voit tilata paperilaskusi sijasta suoraan verkkopankkiisi e-laskun, joka helpottaa laskusi maksamista ja säästää samalla luontoa.

[loanscode type=”data” company=”ostosraha” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Ostosrahan yhteystiedot:

OPR-Vakuus Oy / Ostosraha

Lautatarhankatu 8B

00580 Helsinki

Puhelin: 020-741 2030

asiakaspalvelu@ostosraha.fi

7.5
Lainasummat 6.9
Laina-ajat 7.2
Lainaehdot 7.4
Kulut & Korot 7.2
Kokemuksia 8.9
Ostosraha Kohtalainen

Ostosraha on kohtuullinen lainapalvelu, josta voit hakea lainaa 400 - 10000 euroa. Ikäraja palvelussa on 21v ja lainaehdot ovat reilut. Ostosrahasta on hyviä kokemuksia niin meillä, kuin ympäri Internettiä. Palvelun takana on luotettava OPR vakuus ja suosittelemmekin Ostosrahaa kävijöillemme.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti