Risicum Kokemuksia

3302 0
Risicum Kokemuksia
(Last Updated On: 25.5.2024)
Risicum

Risicum tarjoaa lainaa tai luottoa helpottamaan arkielämän taloudellisia vaikeuksia. Luottoa voit saada 100e alkaen sinulle sopivaksi neuvotellulla maksuajalla tai osamaksu sopimuksella. Lainahakemuksen jättö onnistuu ympäri vuorokauden ja ne käsitellään nopeasti palvelun aukioloaikoina. Alustavan lainapäätöksen saat kuitenkin välittömästi! Lue alta Risicum kokemuksia ja arvostelu.

[loanscode type=”data” company=”risicum” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

 • Lainaa 5000 euroa
 • Valitse sinulle sopiva lainatuote – Kertalaina tai Joustolaina
 • Risicum lainapalvelusta saa lainaa 20-vuotiaalle
 • Voit jättää lainahakemuksen milloin tahansa ja alustavan lainapäätöksen saat heti

Risicum lainapalvelu

Risicum tarjoaa sekä pikavippiä että joustoluottoa. Nimensä mukaisesti kertalaina nostetaan välittömästi tilille käyttöösi kun taas joustolainassa saat oman luottotilin käyttöösi jolta voit siirtää juuri sen verran lainaa käyttöösi kuin sitä tarvitset. Luottotili onkin monesti se kaikkein edullisin ja helpoin  vaihtoehto kun et ole täysin varma paljonko tulet luottoa tarvitsemaan ja milloin sitä pitäisi saada. Joustolainassa voit siirtää rahaa käyttöösi silloin kun tarvitset ja korkoa maksat ainoastaan käyttöösi ottamasta summasta. Maksuaikaa voit itse sopia sen mukaan miten sitä tarvitset ja kuukausittain voit joko lyhentää luottoasi 10% kokonaissummasta tai vaikka maksaa koko lainan kerralla pois jos niin haluat.

Risicum lainapalvelun etuja ovat:

 • Yksinkertainen hakemus ja nopea luottopäätös.
 • Rahat tilillä minuuteissa.
 • Voit nostaa rahaa myös tekstiviestillä.
 • 10% minimilyhennys kuukaudessa.
 • Ilmainen ensilaina uusille asiakkaille 300 euroon asti täysin kuluttomasti ja korottomasti 30 päivän maksuajalla.

Mikä on Risicumin koroton ja kuluton ensinosto?

Kuluton ensinosto tarkoittaa uusille joustoluotto-asiakkaille tarkoitettua ilmaista ensinostoa. Kuluttoman ja korottoman ensilainan 300 euroon asti voi nostaa tehtyään yli 2000 euron joustoluotto sopimuksen ja maksaa tuon nostamansa lainan takaisin kokonaisuudessaan 30 päivän sisällä. Ensilainaan ei siis saa maksuaikaa.

Risicumin ilmainen ensilaina:

 • Ilmainen ensinosto uusille joustoluotto-asiakkaille.
 • Kuluton ja koroton nosto 300 euroon asti.
 • Takaisinmaksuaikaa nostolle on 30 päivää.

Kuka voi hakea luottoa Risicumilta?

Risicum myöntää lainaa henkilöille jotka ovat iältään 20-75 vuotta sekä heidän tulee asua vakituisesti Suomessa. Ulkomailla asuvalle ei luottoa voida myöntää. Hakijalla tulee olla myös osoittaa riittävän suuret tulot, joko palkka tai eläke, jotta voidaan olla varmoja ettei takaisinmaksu tule tuottamaan ylitsepääsemättömiä ongelmia. Kuten kaikissa netistä haettavissa lainoissa, niin myös Risicum myöntää lainaa ainoastaan hakijoille joilla on luottotiedot kunnossa eikä aiempaa maksuhäiriömerkintää.

Voit hakea lainaa Risicumilta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet iältäsi 20-75 -vuotias.
 • Olet Suomen kansalainen ja/tai asut Suomessa pysyvästi.
 • Sinulla on riittävän suuret palkka- tai eläketulot.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä, ja olet hoitanut raha-asiasi vallan mallikkaasti.
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Paljonko luottoa voi Risicumilta hakea?

Joustolainaa voit saada 100-5000 euroa ja kertalainaa 500-1000 euroa. Kannattaa ensin tutkia kumpi lainamuoto on sinun tarpeeseesi sopivin.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-aikaan voit itse vaikuttaa todella paljon. Joustolainassa tulee sinun maksaa kuukausittain 10% kokonaissumma, vähintään kuitenkin 50 euroa. Voit kuitenkin myös maksaa koko lainan kerralla pois niin halutessasi. Kertalainassa lainan takaisinmaksu aika on aina maksimissaan 12 kuukautta.

Mitä eroa on pikavipillä ja joustoluotolla?

Risicumin pikavipin on korvannut uusi joustoluotto-lainatuote.

Usein pikavipit ovat kooltaan pieniä muutamasta kymmenestä muutamaan sataan euroon. Ne maksetaan hakijan tilille aina kerralla kokonaan. Ne yleensä myös maksetaan takaisin kerralla korkoineen ja kuluineen.  Vaikka et käyttäisikään koko pikavippiä, niin korot ja kulut maksetaan aina perustuen koko pikavipin summalle.

Joustoluottoa sen sijaan yleensä haetaan suuremmille summille ja tavallisesti puhutaan muutamista tuhansista euroista. Joustoluotolta voi nostaa rahaa tililleen aina tarpeen vaatiessa, kunhan ei ylitä myönnetyn luoton maksimimäärää. Joustoluotto toimii käytännössä kuin luottokortti, mutta ilman kortin käyttömahdollisuutta. Myös luottokortti antaa mahdollisuuden nostaa lainaa tilille luottorajan puitteissa.

Joustoluotto on siitä kätevä, että maksat korkoja vain avoinna olevalle pääomalle, etkä suinkaan koko summalle. Osa yrityksistä perii jokaisesta nostosta palkkion, mutta osa laskuttaa vain koroista.

Risicum veloittaa nostoista 12,5 prosentin nostoprovision, mutta tarjoaa ensiasiakkaille nämä nostot ilmaiseksi – täysin kuluttomasti ja korottomasti.

Onko netissä Risicumilta lainan hakeminen turvallista?

Kyllä on. Risicum on panostanut tietoturvaan ja tiedot eivät takuulla päädy ulkopuolisille. Kerättyjä tietoja myös säilytetään lain edellyttämällä tavalla ja niitä yrityksessä käsittelee koulutetut henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja työssään. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Yleisesti ottaen Risicum kokemuksia lukiessa, on aina välittynyt positiivnen kuva.

Mihin tarkoitukseen voin hakea Risicumilta lainaa?

Lainan käyttötarkoitus on täysin sinun päätettävissäsi. Sitä ei lainaa hakiessa edes erikseen kysytä. Onhan se toki aina jokaisen oma asia, että mitä haluaa rahoillansa tehdä.

Usein kuitenkin pienillä lainoilla hoidetaan yllättäviä arjen kuluja, kuten vaikka pakollisia auton huoltoja. Toki lainaa voi myös käyttää arjen hankintojen tekemiseen, jos vaikka tilin saldo alkaa lähestyä nollaa ja palkkapäivään on vielä aikaa, niin siihenkin Risicumilta saatavat lainat sopivat loistavasti.

Tarvitsenko lainaa hakiessani vakuuksia tai takaajia?

Kaikki lainat ja luotot ovat täyisin vakuudettomia ja et myöskään tarvitse niihin takaajaa. Toki pitää varmistaa, että maksukykysi on riittävä. Siihen yleensä vaadimme palkkatodistuksen tai tiliotteen, josta näkyy viimeisen kolmen kuukauden tulot.

Miten vältyn maksuongelmilta?

Kannattaa lainata vain sen verran, mitä tarvitsee. Liian suuria lainoja tulee välttää. On myös hyvä suunnitella etukäteen kuukausittaisia tuloja ja menoja, jotta on aina ajantasalla raha-asioissansa. Osamaksulla ei kannata ostella mitää, jos ei ole aivan pakko, koska osamaksusopimukset tulevat lähes järjestäen kalliimmaksi, kuin heti kerralla maksetut hankinnat.

Heräteostoksia kannattaa myös vältellä tietoisesti. Jos tietää, että silloin tällöin saattaa sortua heräteostoksiin, niin kannattaa pysyä poissa kaupoista.

Suunnittelu on tärkeää, mutta on hyvä ajatus pitää myös päiväkirjaa kuluistansa. Silloin näkee helposti, että mihin on rahansa laittanut. Moni nimittäin ei aina hahmota, että mihin rahaa oikein kuluu ja havahtuu vasta sitten, kun tilillä alkaa käymään rahat vähiin.

Maksuongelmien välttämisen muistilista:

 • Muista, että joudut mkasamaan kaikki lainaamasi rahat takaisin korkojen kera.

– heräteostokselle saattaa tulla ennakoitua suurempi hinta.

 • Pidä kirjaa tuloistasi ja menoistasi.

– Suunnittele taloutesi hyvin.

 • Tiedä maksukykysi.

– Liian pieni maksukyky johtaa helposti liian suureen lainaan ja liian suuri kuukausilyhennys taas uuteen lainaan.

Risicum yhteystiedot:

DFC Nordic Oy

Yliopistonkatu 29b A, PL 710

20100 Turku

Puhelin: 020 764 1440

asiakaspalvelu@risicum.fi

4.9
Lainasummat 6.1
Laina-ajat 4.6
Lainaehdot 4.5
Kulut & Korot 6.4
Kokemuksia 2.8
Risicum Kehno

Risicum ei pärjää lainavertailussa muille lainapaikoille. Lainan saaminen ei ole kovinkaan helppoa, lainasummat eivät vastaa nykyaikaisia nettilainoja ja kokemukset Risicumista ei ole enään viime vuosina olleet yhtä hyviä kuin aikoinaan. Luotettava palvelu, joka kaipaisi parannusta.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti