Ferratum Kokemuksia

5608 1
Ferratum Kokemuksia
(Last Updated On: 16.9.2023)

Ferratum kokemuksia voidaan sanoa pelkästään positiivisiksi. Se tarjoaa hinnaltaan huokeita 50-5000 euron suuruisia pikalainoja joustavin lainaehdoin ilmaisella verkkohakemuksella.

[loanscode type=”data” company=”ferratum” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Lainaaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksilla ja aikaa siihen ei mene muutamaa minuuttia pidempään. Saat luottopäätöksen käytännössä heti ja rahat siirretään miltei välittömästi tilillesi – koko prosessi saattaa olla ohi alle 15 minuutissa.

Ferratumin luotot sopivat hyvin akuuttiin rahantarpeeseen ja palvelun kautta voi hakea uutenakin asiakkaana jatkuvaa lainaa 2000 euroon asti. Uusille asiakkaille on myös tarjolla kuluton ja koroton ensilaina – eli laina täysin ilmaiseksi!

Vanhoille asiakkaille on nyt myös tarjolla suuremmat Plus-luotot aina 5000 euroon asti, joten sopivista lainatuotteista tai lainasummista tuskin on enää pulaa – vaan Ferratumin tarjonnasta voi olettaa löytyvän jotain jokaiseen tarpeeseen!

Ferratum on suomalainen ja suosittu kotimaassaan. Tämän lisäksi sen toiminta ulottuu nykyään jo yli 20 maahan, eli kyseessä on tunnettu ja vakavarainen luottoyhtiö, joka jatkaa kasvuaan vuosi vuodelta ilahduttaen sekä vanhoja että uusia asiakkaitaan lainapalvelullaan!

Ferratum tarjoaa:

 • joustoluottoa 50-2050 euroa sekä vanhoille että uusille asiakkaille
 • koroton ja kuluton pikavippi 300 euroon asti uusille ensilainaajille
 • plus-luotto 5000 euroon asti vanhoille asiakkaille
 • joustava mobiilisovellus.

Ferratumin lainapalvelu

Kokemuksia Ferratum Money Lainapalvelusta
Ferratum Money Kokemuksia Lainapalvelusta

Ferratum tarjoaa todella huomionarvoista tarjousta jos haussa on uudet pikavipit – eli sinä voit saada ensiasiakkaana täysin ilmaisen pikalainan! Lainasummaksi voit valita 50-300 euroa ja maksuaikaa on jopa kuukausi! On myös totta, että tämä laina on täysin kuluton ja koroton!

Ferratumilla on muutenkin tarjolla lainatuotteita edullisilla hinnoilla 50-2000 euron väliltä. Luottoa on netissä helppo hakea ja rahat siirtyvät käyttöösi todella nopeasti.

Ferratum toimii yli 20 eri maassa usealla eri kielellä, tämä takaa osaavan asiakaspalvelun ja lainapalvelun ammattimaisuuden, eikä turhia yllätyksiä pääse syntymään.

Ferratumin lainoihin et myöskään tarvitse vakuuksia tai takaajia, eli kaikki lainatuotteet ovat vakuudettomia kulutusluottoja.

Ferratum kokemuksia ja lainapalvelun etuja sinulle:

 • Ferratumilta saat ilmaisen ensilainan 300 euroon asti ilman kuluja.
 • Ferratumilla on osaava asiakaspalvelu usealla eri kielellä.
 • Ferratumilta saat luottopäätöksen heti.
 • Ferratumin lainoihin et tarvitse takaajaa tai muuta lisävakuutta.

Kuka voi hakea lainaa?

Ferratum vaatii lainajaltaan vähintään 21 vuoden ikää sekä sitä että lainanhakija on luottokelpoinen ja raha-asiansa hyvin hoitanut henkilö. Lainaa saadaksesi sinulla tulee myös olla sähköpostiosoite, puhelinliittymä  joka on nimissäsi sillä Ferratum ei lainaa prepaid liittymällä. Tämän lisäksi tarvitaan suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset. Vaatimuksena on myös pysyvä osoite Suomessa, koska ulkomaille ei Ferratum luottoa myönnä.

Voit hakea lainaa Ferratumilta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet iältäsi yli 21-vuotias.
 • Asut pysyvästi Suomessa.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä.
 • Sinulla on sähköpostiosoite ja nimissäsi oleva puhelinliittymä.
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Paljonko lainaa voi saada?

Joustoluottoa voit Ferratumilta saada 50-2000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia.

Huomaa loistava ensilainaajan tarjous, jossa kulutonta pikalainaa voi hakea jopa 300 euroa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Luoton takaisinmaksu on sovittavissa tapauskohtaisesti, mutta Ferratum ei tarjoa lainaa pitkällä maksuajalla. Ferratum tarjoaa käyttöösi luottotilin jolla ei ole kuukausimaksuja eikä muitakaan kuluja ja kun lyhennät luottoasi vapauttaa se tilillesi lisää lainaa, jos siihen tarvetta tulee.

Kaikin puolin Ferratum lainan takaisinmaksu on todella joustava ja voit sopia sen sinulle mieluisaksi. Voit myös saada maksuvapaan kuukauden kahdesti vuodessa, mikäli olet hoitanut aiemmat kuukausilyhennykset aina ajallaan.

Kätevästi mobiilissa

Ferratum tarjoaa asiakkailleen erittäin kätevän mobiilisovelluksen, jonka avulla voi tehdä nostoja Joustava-tililuotolta koska tahansa – vaikka yöllä! Nostoja voi tehdä oman 2000 euron luottorajan puitteissa yksinkertaisella mobiilisovelluksella, jonka voi ladata omasta sovelluskaupasta – Android-puhelimella GooglePlay tai iOS puhelimella AppStore.

Sovellukseen kirjaudutaan omalla henkilökohtaisella PIN-koodilla, eikä sinun tarvitse joka kerta kaivaa verkkopankkitunnuksiasi esiin tunnistautuaksesi palveluun. Voit tehdä nostoja kätevästi ilman uutta lainahakemusta. Mobiilisovellus toimii kuin luottokortti puhelimessasi – tee nosto tilillesi ja maksa!

Palvelu on käytössäsi vuorokauden ympäri, eli voit nostaa rahaa silloin kun sitä tarvitset, eikä sinun tarvitse öiseen aikaan odottaa enää aamu seitsemään. Suomen laki kieltää pikavippien myöntämisen kello 23-7 välillä, mutta se ei koske Joustava-luoton kaltaisia tililuottoratkaisuja.

Sovelluksessa voit myös seurata omaa rahankäyttöäsi ja huomaat nopeasti kuinka paljon olet jo nostanut luottoa, ja kuinka paljon luottoa on vielä jäljellä.

Mobiilisovelluksen etuja:

 • Sovelluksen avulla nostat rahaa nopeasti tilillesi.
 • Voit nostaa luottoa myös yöllä.
 • Voit helposti seurata rahankäyttöäsi.
 • PIN-koodin avulla sinun ei tarvitse enää kirjautua nettipankkitunnuksillasi.
 • Sovelluksessa onnistuu myös lainahakemuksen täyttäminen helposti.

Näin saat mobiilisovelluksen käyttöösi:

 1. Lataa mobiilisovellus AppStoresta tai GooglePlaysta.
 2. Käynnistä sovellus ja valitse nostosumma.
 3. Syötä mahdollinen alennuskoodi.
 4. Varmista nosto PIN-koodillasi.

– Jos olet uusi asiakas niin rekisteröidy verkkopankkitunnuksillasi ja siirry lainahakemukseen.

 1. Tarkista nostosi tiedot.
 2. Rahat siirtyvät tilillesi muutaman minuutin kuluessa.

Lainaa nopeasti ja kätevästi

Ferratum on kätevä lainaratkaisu nopeaan rahantarpeeseen, sillä voit saada rahat tilillesi jopa muutaman minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Jos sinulla on Nordean, Danske Bankin, OP-Pohjolan, Aktian, Säästöpankin, S-Pankin, LähiTapiolan ja POP pankin tai Handelsbankenin tili, niin rahojen voi olettaa siirtyvän minuuttien sisällä luottopäätöksestä. Ålandsbankenin tileille rahan siirtäminen kestää yleensä 1-2 pankkipäivää lainan hyväksymisestä.

Ferratumin loistava ensilainatarjous kannattaa hyödyntää ehdottomasti, sillä saat uutena asiakkaana jopa 300 euroa lainaa täysin ilmaiseksi – maksat vain nostamasi summan takaisin kuukauden kuluessa. Kuluton ja koroton pikavippi on edullinen tapa rahoittaa arjen pieniä tarpeita tai pelastaa budjetti äkillisen menon yllättäessä. Se on suhteellisen riskitön tapa kokeilla lainantarjoajan palveluja, sillä et sitoudu mihinkään ensimmäisen lainan nostettuasi, vaan voit päättää itse, haluatko nostaa ilmaisen lainan jälkeen uutta korollista lainaa tai avata joustoluottotilin Ferratumin kautta, jolloin voit saada nopeasti jopa 2000 euroa tilillesi yhdellä hakemuksella.

Joustavia lainaratkaisuja – lainaa jopa kellon ympäri

Ferratumin joustoluottoa saat todella edullisin lainaehdoin. Voit itse määritellä, kuinka paljon lyhennät lainaa kuukausittain, joten voit sovittaa lainan helposti omaan budjettiisi sopivaksi.

Sinun on maksettava joka kuukausi vähintään 12,5% pääomastasi takaisin tai vähintään 150 euroa, mutta lainaan ei kuulu mitään piilokuluja tai muitakaan yllättäviä maksuja, etkä maksa tilin käytöstä muuta kuin nostamaasi luottoa takaisin.

Ensimmäisen joustoluottonostosi jälkeen voit nostaa aina uutta lainaa luottorajasi rajoissa milloin tahansa viikon jokaisena päivänä ja 24 tuntia vuorokaudessa. Useimpien lainapalveluiden kautta voit hakea lainaa kellon ympäri, mutta rahat saat tilillesi vain palvelun aukioloaikoina. Ferratumin kautta voit kuitenkin tehdä nostoja todella nopeasti ja vaivattomasti mihin aikaan tahansa – myös yöllä. Palvelu on auki 24h vuorokaudessa, joten voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös yöllä ongelmien ilmaantuessa tai saadaksesi vastauksia kysymyksiisi.

Näistä syistä Ferratum kokemuksia ei voi sanoa negatiivisiksi. Meillä on pelkästään hyviä kokemuksia Ferratumin lainapalvelusta tähän asti ja valitsemmekin sen parhaaksi Suomalaiseksi lainapalveluksi!

Sinun ei tarvitse täytellä uusia hankalia hakemuksia ensimmäisen hakemuksesi jälkeen, vaan voit nostaa samalla hakemuksella aina uutta lainaa. Voit tehdä noston helposti netissä tai puhelimitse kellon ympäri, ja saada rahat tilillesi jopa 5 minuutin kuluessa, joten Ferratumin kautta saat nopeasti lainaa myös liikkeellä ollessasi, vaikkapa öiseen aikaan.

[loanscode type=”data” company=”ferratum” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Yhteystiedot:

Ferratum Finland Oy

Ratamestarinkatu 11A

00520 Helsinki

asiakaspalvelu@ferratum.fi

9
Lainasummat 7.9
Laina-ajat 8.1
Lainaehdot 9.3
Kulut & Korot 9.6
Kokemuksia 10
Ferratum Erinomainen

Ferratum on meidän mielestä Suomen Paras Lainapaikka! Ferratum on hoitanut kaiken tyylillä ja asiakaslähtöisesti. Uudet asiakkaat saavat lainaa täysin ilmaiseksi ilman kuluja tai korkoa eikä vanhojenkaan asiakkaiden lainoille turhia kustannuksia tule. Lainasummat sopii tarkoitukseensa hyvin ja asiakaspalvelu on moitteetonta. Myös netistä luettaessa Ferratum kokemuksia, on sävy lähes poikkeuksetta positiivinen. Hae lainaa Ferratumilta!

Kerro kokemuksia
8.2 Kävijäarvosana 1 äänelle

1 kommentti

Jätä Kommentti