Lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia

1804 0
Lainaa 20000 Euroa
(Last Updated On: 8.1.2024)

Miten valitsen varmasti sopivan 20000 euron lainan?

Suurissa lainoissa ja luotoissa on valinnan varaa huomattavasti rajallisemmin kuin pienemmissä satasien tai parin tuhannen suuruisissa pikalainoissa. Tästä syystä lainapaikkojen vertailu on hieman helpompaa, mutta toisaalta taas sitäkin tärkeämpää.

Kun lainasumma nousee, niin nousevat myös sekä laina-ajat että lainaajalle asetettavat ehdot. Kannattaa siis perehtyä asioihin huolella, kun puhutaan suurista 20000 euron lainoista, jotta voit olla varma, että saat juuri sinun tilanteeseesi parhaan mahdollisen rahoituksen.

Päätimme helpottaa urakkaasi ja esittelemme tässä lyhyesti kaikki parhaat paikat, joista voi hakea lainaa 20000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia heti tilille ongelmitta ja edullisin hinnoin.

Freedom Rahoitus lainaa 20000€

Lainaa 20000e ilman vakuuksia Freedomilta

Markkinoiden lainatuotevalikoimista kaikkein kattavin löytyy Freedom Rahoitukselta. Lainaa on haettavissa 500 eurosta aina 70000 euroon asti. Maksuaikaa on myös valittavana todella reilusti eli voit maksaa velkasi pois 1-12 vuoden aikana. Jotta kaikki asiointi sujuisi kitkattomasti niin tarjoaa Freedom Rahoitus kaikille asiakkailleen täysin ilmaisen ja henkilökohtaisen lainaneuvojan. Tästä palvelusta kannattaa ottaa kaikki irti koska suuria lainoja hakiessa on parempi olla perillä kaikesta mahdollisimman tarkasti.

 • Lainaa haettavissa 500 – 70000 euroa
 • Maksuaikaa lainasummasta riippuen 1 -12 vuotta
 • Lainaneuvojan kanssa koko prosessi on todella vaivaton

Hae 20000 euron luotto Rahalaitokselta

Halvin mahdollinen 20000 euron kulutusluotto

Täysin Suomalainen rahoitusyhtiö jonka kautta voi hakea lainaa aina 70000 euroon saakka maksimissaan 15 maksuajalla. Maksuajan maksimipituus riippuu lainasummasta. Voi hakea lainasi yksin ilman vakuuksia, mutta yhteishakijan kanssa saat lainasi todennäköisemmin sekä paremmilla ehdoilla. Rahalaitos on todella luotettava ja ammattitaitoinen yritys ja voit olla varma että saat aina mahdollisimman hyvän lainan.

 • Lainaa tarjolla 500 – 40000 euroa ilman vakuuksia
 • Maksuaikaa 1 – 15 vuotta
 • Kotimainen ja luotettava lainanvälittäjä

Nopsalaina on nopea 20.000 euron kulutusluotto

Nopsalainalta suuremmat lainat 20000e asti heti tilille

Kuten jo nimikin sanoo niin Nopsalainan kautta voi hakea todella nopeasti suurempiakin lainoja ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaa voit hakea maksimissaan 20000 euroa ja se tulee maksaa takaisin 6 -120 kuukauden aikana. Saat alustavan lainapäätöksen aina viidessätoista minuutissa. Voit myös hakea lisälainaa alkaen 500 eurosta.

 • Lainaa 2000 – 20000 euroa todella nopeasti
 • Hae sähköisesti ja saat lainapäätöksen lähes heti
 • Maksuaikaa 6 – 120 kuukautta
 • Lainapalvelu on yksi nopeimmista ja suosituimmista

Lendo kilpailuttaa 20000 euron lainatarjoukset

Lendo tarjoaa luotettavaa lainaa 20000 ilman takaajia

Haitpa yksin tai yhteishakijan kanssa niin Lendo on aina takuu varma ratkaisu. Voit hakea lainaa 500 – 70000 euroa 1 -15 vuoden maksuajalla. Lendo on lainanvälittäjä jonka kautta saat valmiiksi kilpailutetut lainatarjoukset joten hinnat ovat poikkeuksetta todella matalat. Yhdellä hakemuksella tavoitat monia lainantarjoajia ja saat kaikilta tarjoukset joista voit valita mieluisimman.

 • Lainaa haettavissa 500 – 70000 euroa vaivattomasti verkosta
 • Maksuaikaa oman valintasi mukaan 1 -12 vuoden
 • Saat yhdellä hakemuksella monia tarjouksia sähköpostiisi

Hae lainaa 20000 euroa Etua.fi palvelusta

Etua.fi palvelusta saat asuntolainojoja, luottoa ja autolainaa 20000 e

Todella pitkään alalla toiminut kotimainen lainanvälityspalvelu josta voit hakea kulutusluottoa sekä asuntolainaa. Varsinkin lainojen yhdistämisessä erinomainen palvelu. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta lainahakemuksesi kilpailutetaan todella monessa paikkaa joten voit olla varma että saat mahdollisimman edullisen 20000e lainan tätä kautta.

 • Lainaa 1000 – 70000 euroa asuntolainan tai luoton muodossa
 • Maksuaikaa voit saada 1 – 12 vuotta, johon voit itse vaikuttaa
 • Lainahakemuksesi kilpailutetaan sekä pankeilla että rahoitusyhtiöillä
 • Monipuolisin vaihtoehto

Hakisinko lainaa 20000e suoraan vai käytänkö lainanvälittäjää?

Tämä on periaatteessa sinusta itsestäsi kiinni. Suuria yli 20000 € luottoja myöntävät yritykset kun ovat vähissä ja useimmat palvelut ovatkin lainanvälittäjiä. Lainanvälittäjän kautta haettaessa etuna on se, että hakemuksesi kilpailutettaan useilla eri rahoitusyhtiöillä sekä pankeilla ja tästä tuloksena onkin melkein aina mahdollisimman hyvä ja edullinen laina.

Lainanvälittäjää käytettäessä saat myös yhdellä hakemuksella monia tarjouksia ja se tekee vertaamisesta todella helppoa. Hakemuksen jättäminen ei myöskään sido hakijaa millään tavalla, joten jos haluat nopeasti tarkastaa käytännössä kaikki mahdolliset 20000 euron lainatarjoukset, niin käy jättämässä hakemukset muutamalle lainanvälittäjälle ja katso millaista lainaa sinä saat.

Suurten lainojen kustannukset riippuvat omasta tilanteestasi

Suurten lainojen hakemukset käsitellään aina tarkasti, koska kyseessä on iso summa ja maksuaika on yleensä vuosia ellei jopa yli kymmenen vuotta. Yleensä siis 20000 euron lainoissa hakijan henkilökohtainen taloudellinen tilanne tarkastellaan huolella ja lainan kustannukset riippuvatkin lainanantajan riskistä. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä paremmin sinulla lainaa hakiessa menee niin sitä edullissemman lainan saat.

Yksi hyvä konsti parantaa lainasi ehtoja on ottaa hakemukseen mukaan yhteishakija. Yhteishakijan kanssa lainan ehdot paranevat, kustannukset laskevat ja lainan saanti helpottuu.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää yhteishakijaa ja haet lainaa yksin niin rahoituksen saantia helpottaa esimerkiksi omistusasunto tai muu kiinteä omaisuus sekä pysyvät tulot. Luonnollisesti mitä suuremmat tulot sinulla on, niin sitä pienempi riski olet luotonmyöntäjälle ja täten saat matalakorkoisempaa rahoitusta.

Kustannusten suurin nostaja on laina-aika

Kustannuksia laskiessa on poikkeuksetta tärkeintä huomioida lainan takaisinmaksu aika. Mitä pidemmäksi laina-aika muodostuu, sitä enemmän tulet siitä lopulta maksamaan. Tämä kaava on suhteellisen yksinkertainen, mutta lopulta sen miettiminen on kuitenkin suhteellisen hankalaa. Kun haet 20000 euron lainaa netistä ilman takaajia ja mietit otatko siihen suurella lyhennyserällä lyhyen maksuaikataulun ja täten pienemmät kulut, vai olisiko sittenkin parempi pelata varman päälle ja pitää kuukausimaksut alhaisina maksaen pidempään.

Kun maksuaikataulua mietitään kannattaakin yrittää mahdollisimman tarkkaan miettiä ja ennustaa miten oman kotitaloutesi raha-asiat voivat muuttua seuraavien vuosien aikana. Kannattaa miettiä, onko esimerkiksi olemassa mahdollisuutta työttömyyteen, joka vaikeuttaisi isojen lyhennyserien maksamista tai muuta vastaavaa radikaalia taloudellista muutosta aiheuttavaa tekijää.

Joskus saattaa myös olla henkisesti huomattavasti helpompaa maksaa lainaa pidempään ja pienemmillä maksuilla kuin isoilla lyhennyksillä. Jos taloudellinen tilanne on pitkään todella hiuskarvan varassa, niin se aiheuttaa mahdollisesti jopa suuriakin henkisiä ongelmia jatkuvan stressin takia.

Maksuaikataulua voi kuitenkin monesti myös muuttaa joko pidemmäksi tai lyhyemmäksi. Voit maksaa velkasi pois aiottua nopeammin ja tämä onnistuu aina ilman lisäkustannuksia.

Käytännössä kaikki rahoitusyhtiöt ovat valmiita neuvottelemaan maksuaikataulua pidemmäksi joko ilmaiseksi tai pientä korvausta vastaan. Tämä on kuitenkin aina se ainoa oikea tie, jos alkaa näyttää siltä että kuukausierät alkavat olla liian suuria.

Hoitamatta jätetyt maksut ovat nimittäin se kaikkein pahin asia, jota lainasi voi aiheuttaa. Välittömästi eräpäivän jälkeen alkavat kustannukset nousta erilaisten viivästystoimien johdosta ja kokonaiskulut voivat nousta hyvinkin korkeiksi ja lopulta lainasi päätyy perintään sekä mahdollisesti aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän, joka vaikeuttaa normaalia elämää todella monella eritavalla.

Hoida siis aina lainasi lyhennykset ajallaan tai ota välittömästi yhteys lainanmyöntäjään, mikäli näyttää siltä, että eräpäivä tulee vastaan liian nopeasti.

Miten vältyn mahdollisilta maksuvaikeuksilta?

Omista tuloista ja menoista kannattaa pitää kirjaa, vaikka kännykän avulla, niin tietää varmasti, että mihin rahaa kuluu. Siinä saattaa samalla löytyä myös hyviä säästökohteita, kun sitten katselee omia muistiinpanoja ja tutkailee menojansa.

Mikäli mahdollista, niin ei kannata tehdä hankintoja osamaksulla, koska lähes poikkeuksetta osamaksulla mukaan kuvaan tulee korko ja se saattaa nostaa alkuperäistä hintaa huomattavankin paljon.

On myös hyvä pyrkiä tietoisesti välttämään heräteostoksia ja pysyä poissa kaupoista, jos ei ole akuuttia tarvetta jollekkin tuotteelle.

Mitä jos olen jo joutunut maksuvaikeuksiin?

Kannattaa ottaa välittömästi yhteyttä yritykseen, josta on lainannut rahaa. Saattaa olla mahdollista siirtää laskun eräpäivää tai pitää lyhennysvapaa kuukausi. Jotkut yritykset myös tarjoavat mahdollisuutta kokonaan maksuvapaaseen kuukauteen. Maksuvapaita tai lyhennysvapaita kuukausia saattaa saada useampiakin kalenterivuoden aikana, mutta tavallisesti niitä ei voi käyttää peräkkäisinä kuukausina.

Mikäli on käynyt niin kurjasti, että lasku on jo mennyt perintään, niin yhä kannattaa olla yhteydessä perintätoimistoon, koska heidänkin kanssaan asioista pystyy yhä sopimaan.

Ei kommentteja

Jätä Kommentti