Aasa Kokemuksia

1440 0
Aasa Kokemuksia
(Last Updated On: 27.9.2023)
aasa

Aasa on uudistanut lainapalvelunsa ja tarjoaa uudet lainat entistä edullisempina 2000-5000 euron väliltä.

Kaikki lainat ovat vakuudettomia joustoluottoja, joita haetaan netin kautta verkkopalvelussa ilmaiseksi. Aasan lainahakemuksen täyttämiseen ei mene 2 minuuttia kauempaa ja luottopäätös saapuu sähköpostiin hakemuksen käsittelyn jälkeen. Lainan hakemiseen Aasalta tarvitaan verkkopankkitunnukset sekä vähintään 20 vuotta ikää ja puhtaat luottotiedot.

[loanscode type=”data” company=”aasa” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Aasa lainapalvelu

Lainan hakeminen Aasan lainapalvelussa on sekä ilmaista että todella yksinkertaista.

Lainahakemuksen täytät muutamassa minuutissa ja hakemuksen käsittelyn jälkeen saat  luottopäätöksen sähköpostiisi. Voit tämän jälkeen tutustua lainatarjoukseen ja halutessasi allekirjoittaa luottosopimuksen, joka saapuu sähköpostin liitteenä.

Näin haet lainaa Aasalta:

 • Täytä nopea ja yksinkertainen verkkohakemus.
 • Saat hakemuksen käsittelyn jälkeen lainatarjouksen sähköpostiisi.
 • Allekirjoita luottosopimus pankkitunnuksillasi.
 • Laina maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille.
 • Käytä laina haluamallasi tavalla!

Lainahakemuksen jättäminen Aasalle ei muodosta sitoumusta.

Voit jättää hakemuksen ilman pelkoa ja huolta, sillä hakeminen tai lainatarjous ei sido sinua vielä mihinkään. Voit halutessasi jättää lainasopimuksen huomioimatta, eikä sinun tarvitse ilmoittaa Aasalle ettet ota tarjousta vastaan. Luottotarjous on voimassa tietyn ajan, yleensä 14-30 päivää, jonka jälkeen se perutaan. Tästä ei aiheudu sinulle mitään kuluja tai velvoitteita. Kannattaa kuitenkin huomioida, ettet voi hakea uutta tarjousta samaan aikaan voimassa olevan lainatarjouksen kanssa, vaan sinun täytyy peruuttaa edellinen ennen kuin voit laittaa uutta hakemusta sisään. Voit helposti peruuttaa tarjouksen ottamalla yhteyttä Aasan asiakaspalveluun.

Muista tämä Aasan luottotarjouksesta:

 • Hakeminen on ilmaista.
 • Ei sido nostamaan lainaa.
 • Voimassa tietyn ajan.
 • Ei tarvitse peruuttaa ellet halua uutta tarjousta.

Aasa myöntää lainaa ilman vakuuksia 2000-5000 euroa

Hakiessasi luottoa sinun ei tarvitse antaa lainalle lisävakuuksia, etkä tarvitse takaajia tai edes rinnakkaishakijaa myönteiseen lainapäätökseen vaan voit hakea niin lainaa 2000 euroa kuin suurempaa 5000e lainaa ilman sen kummempaa vakuuttelua. Voit kokeilla verkkopalvelusta löytyvällä lainalaskurilla mikä olisi sopiva lainasumma juuri sinulle, sekä vertailla miten lainasumma ja laina-aika vaikuttavat kuukausierän suuruuteen. Lainalaskurilla voit myös laskea luotosta aiheutuvat kulut sekä todellisen vuosikoron.

Näin käytät Aasan lainalaskuria:

 • Valitse lainasummat väliltä 2000-5000 euroa.
 • Valitse laina-aika väliltä 6kk-24kk.
 • Laske kuukausierän suuruus.
 • Näet nimelliskoron ja järjestelykulut.
 • Et tarvitse lisävakuuksia.

Aasan kulutusluotoilla on myös aina kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus.

Tällä viitataan oikeuteesi peruuttaa laina kahden viikon sisällä luottosopimuksen allekirjoittamisesta. Aasalle riittää että ilmoitat asiasta asiakaspalveluun joko kirjeitse tai sähköpostitse. Kyseessä on etämyynti-laki, joka koskee verkkohakemuksella tai puhelimen välityksellä tehtyjä kauppoja – myös kulutusluotot luetaan kuuluvaksi tähän samaan joukkoon. Huomaathan kuitenkin, että joudut korvaamaan lainanantajalle todellisen vuosikoron mukaisen summan ajalta, jolloin laina on ollut käytettävissäsi.

Näin peruutat Aasa-lainan:

 • Tee peruutus 14 päivän sisällä.
 • Ilmoita asiakaspalveluun joko kirjeitse tai sähköpostilla.
 • Palauta rahat ja korvaa lainasta aiheutuneet kulut.

Aasalle voi jättää lainahakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Verkkopalvelu on avoinna 24h vuorokaudessa ja siellä voit täyttää lainahakemuksen millä kellon lyömällä hyvänsä – jopa yöllä! Saapuneet hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina ja lainasummat siirretään tilille toimistoaikoina. Vuonna 2009 voimaan tullut laki kieltää kulutusluottojen myöntämisen yöaikaan, vaikka hakemuksia voikin usein jättää 24 tuntia vuorokaudessa. Lain mukaan luottopäätöksiä ja tilisiirtoja voi tehdä ainoastaan välillä 7-23. Yöllä jätetty lainahakemus ei sido sinua aamulla ottamaan lainaa, vaan voit huoletta jättää tarjouksen hyväksymättä, mikäli tulet katumapäälle. Sinua suojelee myös kuluttajansuojalaki, joka sallii sinulle kahden viikon peruutusoikeuden.

Näin Aasa käsittelee lainahakemuksesi:

 • Hakemuksen voi jättää 24h.
 • Hakemus käsitellään toimistoaikoina.
 • Luottopäätös annetaan asiakaspalvelun aukioloaikoina.
 • Rahat siirretään asiakkaan tilille päivisin klo 7-23.

Aasa myöntää lainoja kaikille, jotka täyttävät muutaman perusehdon.

Voit hakea joustoluottoa Aasan lainapalvelusta jos olet täyttänyt 20 vuotta sekä asut pysyvästi Suomessa. Lainaa ei voi hakea ulkomaille, eikä ulkomaiselle pankkitilille – tästä syystä tarvitset myös suomalaisen pankkitilin ja nettipankkitunnukset. Lainapalveluun tunnistaudutaan TUPAS-tunnisteella ja asiakkaan osoitetiedot tarkistetaan pankin järjestelmästä. Lainaa hakiessasi sinun kannattaa varmistaa, että tulet syöttäneeksi hakemukseen samat tiedot kuin mitä omalla pankillasi on sinusta välittää luotottajalle. Puutteelliset tiedot johtavat usein lainahakemuksen hylkäämiseen. Aasa myös varaa oikeuden olla ilmoittamatta syytä kielteiselle päätökselle, joten varmistamalla tietojen paikkansapitävyyden saatat välttyä epätietoisuuden tunteelta koskien omaa luottokelpoisuuttasi.

Voit hakea lainaa Aasalta jos:

 • Olet yli 20-vuotias.
 • Asut pysyvästi Suomessa.
 • Sinulla on suomalainen tili ja verkkopankkitunnukset.
 • Olet hoitanut raha-asiasi hyvin ilman maksuhäiriömerkintöjä.

Aasa myös edellyttää lainanhakijalta säännöllisiä palkka- tai eläketuloja.

Työsuhteesi saa olla myös määräaikainen, eikä toistaiseksi voimassa olevaa työsuhdetta edellytetä. Et voi saada lainaa Aasalta, jos olet opiskelija tai työtön. Voit kuitenkin hakea luottoa, jos työskentelet osa-aikaisesti, mutta silloin maksukykysi arvioidaan tapauskohtaisesti – tärkeintä on työsuhteen pysyvyys ja tulojen jatkuvuus. Aasa varaa oikeuden tarkistaa hakijaa koskevat tiedot työsuhteen, väestörekisteritietojen, verotietojen ja muiden lainojen osalta. Suuremmat lainasummat yleensä myös edellyttävät kopiota palkkakuitista lähetettäväksi lainapalveluun, joten kannattaa varmistaa, että tulee syöttäneeksi oikeat summat koskien kuukausituloja sekä muita lainoja välttyäkseen hylkäävältä lainapäätökseltä.

Saadaksesi lainaa Aasalta:

 • Et voi olla työtön tai opiskelija.
 • Sinulla täytyy olla palkkatyössä.
 • Voit olla joko määräaikaisessa tai pysyvässä työsuhteessa.

Aasa ei myönnä lainaa luottotiedottomalle.

Et voi hakea kulutusluottoa Aasalta jos sinulla on maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa. Luottotietorekisteriä Suomessa ylläpitää Suomen Asiakastieto Oy. Lainahakemuksen yhteydessä lainanhakija joutuu tunnistautumaan verkkopankkitunnuksilla ja samalla hänen luottoluokituksena tarkistetaan rekisteristä automaattisesti. Maksuhäiriömerkinnän löytyessä lainahakemus hylätään, eikä syytä hylkäykselle yleensä ilmoiteta. Jos olet epävarma omista luottoluokituksestasi – tarkista asia Suomen Asiakastiedon luottorekisteristä. Omien luottotietojen tarkistaminen Asiakastieto.fi -verkkopalvelussa maksaa noin 10 euroa, mutta tiedot voi saada käyttöönsä myös ilman kuluja olemalla yhteydessä Suomen Asiakastietoon postitse. Henkilötietosuojalaki määrää, että jokaisella suomalaisella on oikeus nähdä ja saada käyttöönsä itseään koskevat rekisterimerkinnät ilmaiseksi.

Jos saat Aasalta hylkäävän luottopäätöksen:

 • Sinulla saattaa olla liian pienet tulot.
 • Sinulla saattaa olla liikaa lainaa.
 • Sinulla saattaa olla jo toinen laina Aasalta.
 • Sinulla saattaa olla maksuhäiriömerkintä.
 • Tarkista luottotietosi Suomen Asiakastiedon luottorekisteristä.
 • Tarkista täytitkö hakemuksen kaikki tiedot oikein.
 • Tarkista, että tietosi täsmäävät kaikissa rekistereissä.
 • Laske maksukykysi uudestaan.

Aasa kulutusluotto – Korotusta lainaan helposti puhelinsoitolla

Aasan kautta et voi hakea toista lainaa ennen kuin olet maksanut edellisen moitteettomasti pois, mutta voit saada olemassa olevaan lainaasi korotusta helposti soittamalla yhtiön asiakaspalveluun. Aasa tarjoaa kerralla jopa 5000 euron lainaa, joten voit helposti korottaa pienemmän lainan suuremmaksi, jopa tuhansien eurojen lainaksi edellyttäen, että olet maksanut aiemmat eräsi ajoissa takaisin. Voit korottaa lainaasi ilmaiseksi, joten saat helposti ja edullisesti lisälainaa tarvittaessa samalta yhtiöltä, eikä sinun tarvitse ottaa useita lainoja eri lainantarjoajilta.

Lainaa joustavilla maksuehdoilla

Aasan kautta voit nostaa suurta, jopa 5000 euron lainaa joustavilla ja edullisilla lainaehdoilla, sillä saat esimerkiksi 5000 euron lainan jopa kahden vuoden laina-ajalla. Nimellinen korko on tuolloin lainallesi vain 24,90% ja todellinen vuosikorkokin todella kohtuullinen 46.82%, joten maksat lainaa takaisin 208 eurolla kuussa 24 kuukauden ajan.

Aasan kertalaina sopii sinulle parhaiten, jos etsit edullista ja suurta kertaluonteista kulutusluottoa, sillä pienemmillä, muutaman tuhannen luotoilla todellinen vuosikorko nousee jo 108%, jolloin maksat esimerkiksi 2000 euron kertaluotosta jo 166 euroa / kk 12 kuukauden aikana.

Maksat lainastasi korkojen lisäksi myös 399 euron järjestelypalkkion ja 18 euron kuukausittaisen tilinhoitomaksun, joten Aasa veloittaa myös lainan järjestelyistä ja lainatilisi hoidosta maksuja. Lisäkuluista huolimatta Aasan kertaluotto on moniin muihin kertaluottoa tarjoaviin yhtiöihin verrattuna melko edullista erityisesti suurissa luottosummissa ja yhtiö on myös erittäin luotettava, joten sitä voi hyvin suositella kertaluonteista lainaa etsiville.

FAQ – Aasa laina – Usein kysytyt kysymykset

Minkälaista lainaa Aasalta voi hakea?

Aasa myöntää vakuudettomia kulutusluottoja 5000 euroon asti kertaluottona, joka maksetaan asiakkaan tilille. Luotolle annetaan maksimissaan 24 kuukauden takaisinmaksuaika ja 14 päivän peruutusoikeus. Kuukausierän suuruus riippuu asiakkaan valitsemasta lainasummasta.

Kuka voi hakea lainaa?

Aasalta voit hakea lainaa, jos olet 20-vuotta täyttänyt ja asut vakituisesti Suomessa. Hakijalta vaaditaan myös joko työ- tai eläketuloja. Myös määräaikainen työsuhde kelpuutetaan. Aasa ei voi myöntää lainaa tuloistasi huolimatta jos sinulla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä.

Tarvitset lisäksi TUPAS tunnukset jotta voit rekisteröityä ja kirjautua lainapalveluun. Jotta laina voidaan maksaa sinulle, tarvitset tietenkin myös Suomalaisen pankkitilin koska ulkomaille ei lainaa voida maksaa.

Paljonko lainaa voi saada?

Aasa lainapalvelusta voit hakea lainaa 2000-5000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Hakija voi valita summat 2000, 3000 tai 5000 euroa, joka maksetaan lainan allekirjoituksen jälkeen hakijan tilille.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Maksuaikaa voit saada sopimuksen mukaan 6-24 kuukautta. Kätevällä lainalaskurilla voit määritellä sinulle sopivan kuukausierän. Maksuaika on todella ratkaiseva tekijä lainan kustannuksien suhteen, joten sen miettimiseen kannattaa panostaa. Mitä pidemmäksi laina-aika muodostuu, sitä kalliimmaksi laina tulee. Toisaalta liian lyhyellä maksuajalla kuukausierät nousevat ja voivat aiheuttaa maksuongelmia. Mieti siis tarkkaan millaisen aikataulun sinä tarvitset.

Minulla on maksuhäiriömerkintä – voinko saada lainaa Aasalta?

Valitettavasti maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa estää sinua saamasta vakuudetonta kulutusluottoa verkon kautta – tätä ei myönnä Aasa, eikä kukaan muukaan verkossa toimiva rahoituslaitos. Suomessa jokaisen lainantarjoajan on varmistuttava lainanhakijan takaisinmaksukyvystä, ja luottotietojen tarkistus on yksi olennainen osa tätä vastuullista luototustoimintaa.

Yhteystiedot:

Aasa Oy

Konalantie 6-8B

00370 Helsinki

Puhelin: 0600-04045

asiakaspalvelu@aasa.fi

3.7
Lainasummat 4.2
Laina-aika 4.3
Lainaehdot 3.1
Kulut & Korot 5.1
Kokemuksia 1.7
Aasa Huono

Aasa on aika heikko viritelmä parempien palveluiden kuten Ferratum & Credit24 rinnalla. Lainaa voit hakea 2000 - 5000 euroa, joten vaihtoehdot ovat hieman vähissä. Lainan saaminen voi olla haastavaa, mutta toisaalta Aasa on kuitenkin luotettava toimija. Paremman puutteessa, mutta ensisijaisesti näille summille löytyy parempiakin vaihtoehtoja.

Kerro kokemuksia
10 Kävijäarvosana 1 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti