Uudet Pikavipit 2024

7239 0
Uudet Pikavipit & Lainat
(Last Updated On: 13.5.2024)

Uudet pikavipit 2024 vuonna ovat hiljetyneet, mutta silti uusia firmoja ilmestyy harvakseltaan jokusia.

[loanscode type=”table” columns=”picture_1|combine_amount|start_year|url_slug” headers=”Pikalainapalvelu|Lainat|Uusi|Tutustu” filters=”min_time>1″ max_results=”10″ defaults_results=”3″ sort_column=”3″ sort_type=”desc”]

Päivitetty lista 2024:

  • Vippi.org
  • Haelaina.fi
  • Luottoheti.fi
  • Surimo
  • Komplett Bank
  • Bank Norwegian
  • Eurolimiitti
  • NordCredit
  • Eurovippi

Etusivulta löydät kaikki pikalainapaikat.

Uudet pikavipit listan ykkönen – Credit24

Credit24 tarjoaa uudet lainat

Credit24 tarjoaa hakijalleen mahdollisuuden hakea suurempaa lainaa 1004000 euron väliltä 1 – 24 kuukauden maksuajalla. Laina lyhennetään erissä joka kuukausi ja maksat lainasta vähintään 30 euroa kuukaudessa!

Hae Credit24:n joustoluottoa ilmaisella verkkohakemuksella jos koet, että tämä on sinun lainapaikkasi! Hae uusi Credit24:n laina tilillesi jo tänään. Lainavertailu suosittelee Credit24:ää kaikille lainan tarpeessa oleville!

Euroloan – Uudistunut palvelu  – luottotilin kautta lainaa nopeasti 100-5000 euron väliltä!

Euroloanin uusi joustoluotto

Euroloan on tällä hetkellä kaikista uusin pikavippiä ja lainaa myöntävä firma ja se on uudistanut toimintamallinsa täysin. Kokemusta löytyy edellisen konseptin takia jo yli 6 vuotta. Euroloanilta voit nostaa luottoa 100 – 5000 euron verran joustoluoton muodossa.

Rahaa on saatavilla kellon ympäri ja voit nostaa sitä itsellesi 50 euron välein ilman kustannuksia. Kulut syntyvät vain otetusta lainasummasta, eivät nostoista. Palvelu on tällä hetkellä vielä ainoa laatuaan ja eritttäin halpa, joten hyödynnä se jo tänään.  Tutustu yrityksen lainaehtoihin ja tilaa uusin pikavippi / laina luottotilin kautta Euroloanilta jo tänään!

Halino on  yksi uusimmista lainapaikoista

Halino

Halinolta saat lainaa erittäin pitkäksi laina-ajaksi! Esimerkiksi 100 euron pikavippi on mahdollista ottaa 60 kuukauden laina-ajalla, jolloin kuukausittainen erä on vain 3 € / kuukausi! Voit hakea suurempaakin lainaa, nimittäin Halino tarjoaa maksimissaan 3000 euron suuruista lainaa.

Yrityksellä on pitkä kokemus luotonmyöntämis alalta, sillä se on aloittanut rahoitustoimintansa Ruotsissa jo vuonna 1987 eli kokemusta ja luotettavuutta piisaa vaikka lisäsimmekin sen uudet pikavipit artikkeliimme. Halino tarjoaa uudet pikalainat erittäin maltillisella vuosikorolla, etkä maksa lainan avausmaksuja tai mitään muitakaan ylimääräisiä kuluja. Todellinen vuosikoro on kaikissa lainoissa 29,84 % ja saat myös halutessasi maksuvapaan kuukauden, mikäli sitä koet tarvitsevasi. Hae halpaa ja joustavaa lainaa Halinon kautta!

Uudet pikavipit ovat nyt entistä halvempia korkokaton jälkeen

Uudet pikavipit 2024 vuonna ja lisäksi myös uudet lainat ovat yhä suuressa roolissa ja niitä tulee jatkuvasti lisää, huolimatta tämän hetken tilanteesta, joka on melko tulenarka. 

Korkokatto saisi aikaan toiminnan katteen pienentymisen siihen pisteeseen asti, että se ei olisi missään määrin enää kannattavaa. Pikavipeistä koituu niin suuret kustannukset lainanmyöntäjälle, että korot on yksinkertaisesti pakko pitää tietyssä pisteessä.

Toistaiseksi kaikki on kuitenkin ennallaan ja uudet pikalainat menevät hyvää tahtia kuluttajille ja kansa on kutakuinkin tyytyväinen saamaansa pikalainapalveluun. Sivustolla on käyty läpi erityisesti uudet vipit ja niitä myöntävät firmat ja pieni tietopaketti koskien yritystä, joka lainaa myöntää.

Katso siis alapuolelta lainantarjonta ja valitse mieleisesi uusi pikavippi kilpailukykyisillä lainaehdoilla. Alapuolelta siis uusimmat pikavipit ja olemme huomioineet valinnoissamme hieman korkoja eli mitä tahansa yrityksiä ei ole listattuna, mutta kaikki uudet tulokkaat ovat olleet mainitsemisen arvoisia, joten niiden nimet ovat sivustollemme päässeet.

Onko  uudet pikalainat 2024 vuonna vielä mysteeri – epävakaa tulevaisuus puhututtaa

Uudet pikavipit 2021 vuonna

Vieläkö tulevaisuudessa tullaan näkemään uudet vipit 2024 vuonna kukoistavan? Tähän ei osaa kukaan vielä varmuudella vastata, mutta tämän hetken tilanteen epävakaus on herättänyt kaikenlaisia mietteitä ilmoille. Mitä jos korkokatto asetetaan ja pikavippiä ei enää saa nykyisessä muodossaan?

Tämän muutoksen myötä palattaisiin lähemmäksi vanhaa systeemiä eli ihmiset olisivat pakotettuja ottamaan suurempaa lainaa muiden vaihtoehtojen puuttumisen takia. Nopea lainan saaminen olisi mahdotonta, joka tulisi sekoittamaan pakkaa, kansan jo tottuessa, että lainavertailu on saatavilla lähes välittömästi, mikäli tarvetta ilmenee.

Pikavipeille on myös kaavailtu 2-3 vuorokauden harkinta-aikaa, joka tarkoittaisi siis sitä, että lainan saaminen tilille tulisi kestämään muutaman vuorokauden verran. Uusi pikavippi 2024 –systeemi voisi siis tuoda mukanaan näitä muutoksia. Pikavippi ilman harkinta-aikaa tuskin olisi uudistusten myötä enää saatavilla. Tulema kuitenkin näyttää mihin päädytään, hyvällä tuurilla uudet lainat 2024 vuonna ovat samassa muodossa kuin tälläkin hetkellä, mutta niiden laina-aika pidentyy, jonka seurauksena myös todellinen vuosikorko pienenee.

Tällä hetkellä uusimmat vipit ovat vielä usein melko suurella todellisella vuosikorolla varustettuja, mutta 2024 vuoden uusimmat pikalainat voivat muuttaa kaavaa hyvin dramaattisesti. Pikavippi 2024 vuonna on luultavasti halvempi.

Mikä syy taustalla piilee?

Miksi muutoksia halutaan saada aikaan niin rankalla kädellä ja mikä on ajanut pikavipit median silmissä huonoon valoon? Pikavippi on kuitenkin saanut alkunsa vasta vuonna 2005 virallisesti eli uudesta ilmiöstä on kyse. Eikö sen kova suosio ole osoitus siitä, että ihmiset todella pitävät sen olemassaolosta ja kokevat sen itsekin tukena ja turvana mitä talousasioihin tulee.

Rahaa kun saattaa mennä odotettua enemmän vakaissakin talouksissa ja koskaan ei tiedä milloin ylimääräisen nopean rahoituksen tarvetta tulee. Taustalla voi kuitenkin olla pankkien tyytymättömyys asiaan liittyen, sillä kulutusluottojen menekki on vähentynyt oleellisesti pikavipin tulon myötä ja pankeista ei enää haeta kuin pääosin suuria kulutusluottoja ja asuntolainaa.

Tähän ei kukaan osaa syytä sanoa varmaksi, mutta sekin voi vaikuttaa, että eduskunnan henkilöitä, jotka ajavat pikavippien kielto/muutos -asiaa kuuluvat pankkien hallitukseen.

Tämä on kuitenkin vain spekulaatiota ja mitään ei voi sanoa varmaksi, mutta juttu haiskahtaa kuitenkin siltä, että tässä yritetään pelata pankkien pussiin ja tästä syystä kieltää vipit heti paikalla.

Mikä ero on pikavipillä ja luotolla?

Luotto on jatkuva lainajärjestely, jolta aina tarvittaessa voit siirtää rahaa tilillesi. Pikavippi sen sijaan maksetaan kerralla hakijan tilille. Pikavippi myös usein maksetaan takaisin melko pian, mutta luottoa sen sijaan voi lyhentää aina kuukausittain ja parhaimillaan siihen voi saada todella pitkänkin maksuajan.

Kannattaa kuitenkin huomioda, että todella pitkällä maksuajalla lainatessa lainalle kertyy myös enemmän kuluja ja korkoja, joten ei kannata venyttää luoton takaisinmaksua liikaa. Tärkeintä on, että määrittelee maksuajan sen mukaan, että saa itselleen sopivan kuukausilyhennyksen, jonka maksettuaan jää rahaa vielä muihinkin kuluihin ja elämiseen.

Mikä on uusien lainojen korko?

Pikavipille on määritelty korkokatto ja suurin mahdollinen korko alle 2000 euron pikavipille saa olla korkeintaan 50 prosenttia+ viitekorko.

Luotoissa korot vaihtelevat paljon, mutta yleensä luottoa saa pienemmällä korolla, kuin pikavippejä. Luotoissa myös korkoa keräntyy avoinna olevalle lainan määrälle, joten jos olet hakenut luottoa 5000 euroa, mutta nostanut rahaa tilillesi vain 400 euroa, niin kulut ja korot määräytyvät 400 euron mukaan. Sitten kun olet maksanut luoton kokonaan takaisin, niin sinulla on taas luottoa käytettävissäsi sama 5000 euroa.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti