Pikavippi 400€ – hae halvin pikalaina 400 euroa heti tilille

5065 0
Lainaa 400 euroa
(Last Updated On: 10.3.2024)

Tarvitsetko rahaa nopeasti lainaan ja haluat löytää lainaa 400 euroa mahdollisimman halvalla, nopeasti ja joustavin lainaehdoin?

Meiltä tämä onnistuu hyvin helposti, olemme listanneet parhaimmat lainapaikat mitä tämän hetken markkinoilta löytyy. Seuraamme mitä alalla tapahtuu päivittäin ja meidän tehtävämme on auttaa lainaajaa löytämään paras mahdollinen lainatuote, joka on tämän artikkelin tapauksessa pikavippi 400 euroa.

Löydät alapuolelta 400 euron pikavipin ilman korkoja tai vaihtoehtoisesti erittäin pitkällä 1-15 vuoden takaisinmaksuajalla. Olemme ottaneet huomioon kaiken ja etsineet parhaat lainatuotteet ja samalla pitäneet mielessä kaiken tyyppistä lainaa etsivät kuluttajat. Toivottavasti alapuolen lainavertailun kautta löytyy juuri sopiva pikalaina 400 euroa. Tutustu lisää yhtiöihin ja tee oma vertailusi, parempia vaihtoehtoja et netistä voi löytää!

Vivus tarjoaa pikalainaa 400 euroa ilman kuluja kaikille 1. asiakkaille

Vivukselta saat pikalainaa 400 euroa ilman kuluja

Vivus on yksi kestosuosikeista ja se kipuaa korkealle 400 euron vippivertailussa.

Tämä siistä syystä, että lainaaminen on yksinkertaisesti naurettavan helppoa ja nopeaa sekä rahojen toimitus tapahtuu tilille pikaisesti. Myös lainahakemuksen täyttäminen onnistuu vain minuuteissa ja tietenkin luonnollisesti netin kautta.

Lainojen hinnat ovat edullisia, maksuaikataulu on joustava ja yhtiö tarjoaa vielä tarvittaessa eräpäivän siirtoa. Ja kaikki toimii myös ilman minkäänlaisia ongelmia, mitään negatiivista sanottavaa emme Vivuksesta keksi, eikä varmasti keksi kuluttajatkaan.

Yhtiö on laajentanut lainavalikoimaansa kuluvan vuoden aikana ja voit valita lainan aina 10-2010 euron väliltä eli valikoimaa riittää aina keskisuureen kulutusluottoon asti. Tutustu lisää Vivuksen monipuoliseen ja edulliseen lainavalikoimaan alapuolelta ja hae 400 € vippi nopeasti tilillesi verkosta ilmaisella hakemuksella.

Lainasto lainaa 400 euroa

Lainasto lainaa 400 euroa heti tilille

Lainasto on myös ainutlaatuinen vippi- ja kulutusluottoyhtiö ja sen kautta voit hakea 400 euron pikalainaa joustavalla maksuajalla ilmaisella nettihakemuksella. Lainasto tarjoaa lainoja 200-2000 euron väliltä ja kaikki lainat ovat vakuudettomia sekä haettavissa netin kautta vain minuuteissa. Palvelun ikäraja on 21 vuotta. Tutustu lisää ja pistä 400e vippi heti tilaukseen ilman vakuuksia!Trustbuddy ei ole enään toiminnassa!

Onko vippiä 400e yhä saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa? 

Pikavippi 24h on yhä haettavissa ja monet yhtiöt mahdollistavat lainan hakeminen mihin kellon aikaan tahansa ja minä päivänä hyvänsä. Homma menee kuitenkin niin, että rahoja et voi saada tilille kun vasta klo 7-23 välisenä aikana. Rahan toimittaminen muina aikoina on laissa kiellettyä eli esimerkiksi jos haet yöllä vippiä, saat rahat vasta tilille aikaisintaan seuraavana päivänä kun yritys avaa ovensa.

Pikavippi 400 euroa

Käsite on jäänyt varmasti niiltä ajoilta kun pikavipin saaminen oli mahdollista kellon ympäri ja mitään rajoitteita ei ollut. Tämä on kuitenkin muuttunut jo useita vuosia sitten ja oli kyseessä sitten mikä tahansa lainasumma, kuten pienin pikavippi 50 euroa, niin poikkeuksia ei ole, vaikka jossain niin mainostetaankin. Suosittelemme lukemaan aina yhtiöiden lainaehdot, niin nämä asiat tulevat hyvin selville.

Mistä pikavippi 400 euroa 18 vuotiaalle?

400 euron lainan saaminen vasta täysi-iän saavuttaneelle ei tule olemaan helppoa, sillä useimmat yhtiöt edellyttävät nykyään vähintään 19 tai 20 vuoden ikää.

Onko todella mahdollista täysin kuluton ja koroton 400 euron pikavippi?

Se on täysin mahdollista. Muutama lainoja myöntävä yritys tarjoaa uuden lainaajan etuna ensimmäistä pikavippiä täysin ilman mitään kuluja. Muutama yritys taas tarjoaa aina pikavipin ilman mitään kuluja, kunhan sen maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä.

Voinko maksaa pikavipin takaisin osamaksulla?

Se aina hieman vaihtelee yrityksestä riippuen. Jotkut yritykset hyväksyvät pienempienkin pikavippien, kuten vaikka 400 euron lainan maksamisen erissä, mutta osa taas vaatii, että pikavippi maksetaan takaisin kerralla korkoineen ja kuluineen. Kannattaa siis tutustua ehtoihin tarkasti ja sitten vasta tehdä päätös, että mistä haluaa lainansa hakea.

Kuka voi hakea lainaa?

Jokaisella yrityksellä on omat kriteerinsä, mutta muutama sääntö pätee kaikkiin yrityksiin. Hakijan tulee olla vähintään täysi-ikäinen, koska alaikäisille ei lainoja myönnetä. Kannattaa kuitenkin huomioda, että moni yritys vaatii hakijalta korkeampaa ikää, kuin 18 vuotta.

Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää luottotiedoissaan ja hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen. Hakija tarvitsee myös kännykkäliittymän ja verkkopankkitunnukset. Osa yrityksistä hyväksyy tunnistautumisen myös mobiilivarmenteella.

Lainoja ei myönnetä ulkomaille, joten hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen tai omata pysyvä oleskelulupa. Myöskin säännöllisiä tuloja edellytetään hakijalta, jotta voidaan varmistua maksukyvystä.

Lisää tämän suuruisia lainatuotteita:

Ei kommentteja

Jätä Kommentti