Onko mahdollista saada pikalaina ilman luottotietoja?

4052 0
Pikalaina Ilman Luottotietoja
(Last Updated On: 8.12.2023)
Pikalainaa ei saa ilman luottotietoja

Pikavipin saaminen on 2021 vuonna käytännössä täysin mahdotonta ilman luottotietoja. Lainan saaminen pankista voi olla äärimmäistapauksissa mahdollista ilman luottotietoja, mikäli lainaajalla on perusasiat paremmin kuin kunnossa eli suuremman luokan tulot, takaus lainaan tai muuta omaisuutta vakuudeksi – muuten homma on tehty mahdottomaksi luottotiedottomille!

On kuitenkin muutama taho, joka tarjoaa pientä lainaa myös luottotiedottomille sosiaalisin perustein – ja sitä voi myös hakea netissä!

Pikalaina ilman luottotietoja ei ole saatavissa kovinkaan helpolla, mutta kaikkeen on kuitenkin keinonsa ja vaikka olet menettänyt luottotietosi voit silti saada lainaa luottotiedottomalle, kunhan vain toimit maltillisesti ja et anna periksi vaikka et ensimmäisestä paikasta lainaa saisi. Me kerromme teille kuinka tämä toimenpide suoritetaan ja kuinka voi joskus olla mahdollista saada joustoluottoa ilman luottotietoja sekä kuinka tulee menetellä jos luottotiedot ovat menneet, kerromme myös kuinka ne voi saada takaisin ja mitä niiden menettäminen yleensä edes tarkoittaa. Tämän sivuston tarkoituksena onkin siis auttaa löytämään pikavippi luottotiedottomalle ja yleishyödyllisenä neuvona voisi jakaa sen, että sinnikäs lainan hakija palkitaan aina ja ei kannata heittää hanskoja tiskiin heti ensimmäisestä kielteisestä vastauksesta. Alapuolella on käyty hieman perusasioita läpi ja sitä mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Löydät alempaa myös simppelit ohjeet mitä tarvitset siihen, että saat pikavippi ilman luottotietoja ja kuinka sinun tulee menetellä. Pikalainaa heti ilman luottotietoja on kuitenkin äärimmäisen vaikea saada ja sitä ei löydä varmasti ainakaan ensimmäisestä luottoa myöntävästä lähteestä ellei satu tietämään tarkalleen mitä tekee.

Luottotietojen menettäminen käytännössä – maksuhäiriö ja lainaa luottotiedottomalle?

Luottotietojen menetys on ikävä asia ja sitä tapahtuu yhä useammin kuin ennen. Vuonna 2021 luottotietojen menetyksiä on tapahtunut vuosikolmanneksen loppuun mennessä melkein yhtä paljon kuin vuonna 2009, mikä osoittaa lukujen olevan selvässä nousussa.

Myös koko Suomen kansalaisten yhteinen lainan määrä on kasvanut hienoisesti vuosi vuodelta ja se on ollut nousussa jo toistakymmentä vuotta. Menetät luottotietosi jos et maksa laskujasi muistutuksista huolimatta, mutta tämä vaatii jo sen, että olet todella pitkään maksamatta niitä. Jos joudut tähän tilanteeseen, ei kannata missään nimessä vaan paeta tilannetta, sillä apua on saatavilla monesta eri paikasta, jos vain osaa etsiä.

Takuu-Säätiön velkalinja lienee kaikista paras ja se onkin auttanut monet taloudellisista vaikeuksista ja pelastaa jatkuvasti satojen ihmisten luottotietoja vuosittain. Luottotietojen menettäminen vaikeuttaa asioita aika rajulla kädellä, sillä siinä menee aikaa, että saat luottamuksen rakennettua uudelleen. Esimerkiksi luottokortin saaminen ei onnistu niin helposti, vaikka sinulla olisi säännölliset tulot, etkä itse asiassa edes saa Visa Electron –korttia ilman tuloja.

Jos omistat sillä hetkellä Visa Electronin, saat kyllä pitää sen, mutta uutta ei ole mahdollista saada. Vasta siinä vaiheessa kun pystyt todistamaan, että olet alkanut ansaita rahaa.

Mitään logiikkaa tähän ei ole, koska kyseessä ei ole luottokortti, mutta näin se vaan menee. Jos olet aikeissa mennä ulkomaille pidemmäksi aikaa ja haluat matkavakuutuksen, tulet törmäämään tässäkin seinään, sillä vakuutusyhtiöt eivät myönnä pitkän ajan matkavakuutusta luottotietonsa menettäneille, vaan voit maksimissaan hakea Eurooppalaiselta matkavakuutuksen kolmeksi kuukaudeksi ja se tulee tehdä Internetin kautta ja maksaa välittömästi.

Pohjolan toimistoissa asioiminen ei tuota tulosta. Tässä siis vain muutamia esimerkkejä mitä haittoja asiasta seuraa ja kuinka se todella hankaloittaa jokapäiväistä elämää. Nuorena hölmösti toimiminen saattaa kaduttaa roimasti aikuisiässä ja asiasta pitäisi olla enemmän varoituksia mediassa ja lehdissä, koska ihmiset eivät todella tiedä mitä ikävää tästä seuraa.

Yleiskäsitys on se, että lainan hakeminen vaikeutuu ja nuorena voi helposti ettei lainaa tule tarvitsemaan, mutta yleensä se oman asunnon hankinnassa tulee viimeistään vastaan ja silloin saattaa olla tukalat paikat. Pikavippi luottotiedottomalle on siis todella hankalaa saada.

Pikavippi ilman luottotietoja – mistä ja miten pikalainaa luottotiedottomalle?

Vippi ilman luottotietoja onnistuu muutamalla eri keinolla, mutta et pysty hakemaan sitä tavallisesti netin kautta tehdyllä hakemuksella. Et myöskään voi hakea sitä tekstiviestillä, vaikka olisit jo jonkun pikalainafirman vanha asiakas. Joudut käyttämään hieman enemmän aikaa ja vaivaa saadaksesi lainaa.

Joudut todella osoittamaan, että olet luotettava henkilö eli lainaajan todella tulee antaa hyvä kuva itsestään lainaa neuvotellessa. Useimmissa tapauksissa omaisuutta, kuten asunto, kesämökki tai jotain vastaavaa täytyy olla todisteeksi, että lainaa ilman luottotietoja voi saada tililleen.

Sinulta saatetaan myös vaatia säännöllisiä tuloja ja voit joutua todistamaan ne. Voit myös hakea pikalainaa prepaid liittymällä https://perusvippi.fi/vippi-prepaid-liittymalla/ eli ei lainan hakemiseen välttämättä tarvita aina puhelinta saati sitten luottotietoja. Kyllä hätä aina keinot keksii eli silloin kuin lainaa tarvitsee, sitä löytää kuka tahansa kunhan ei anna heti periksi. Toivotamme onnea lainan etsimiseen ja suosittelemme olemaan erittäin tarkkana raha-asioissa!

Katso myös sivuston pikavippi 24h -artikkeli, mikäli haluat hakea lainaa öiseen aikaan! Luottotietojen menetys kun on kuitenkin sen verran iso asia, että se siitä joutuu kärsimään useamman vuoden päivät ennen kuin se katoaa tiedoistasi.

Pikalaina ilman luottotietoja vuonna 2021

Vakuudetonta pikavippiä on miltein mahdotonta saada verkon välityksellä jos luottotiedoista löytyy maksuhäiriömerkintä. Tänä päivänä tuo tarkistusprosessi on täysin automatisoitu ja merkinnästä tulee tieto lainoittajalle tunnistautumisen yhteydessä.

Suomessa kaikki lainoittajat joutuvat noudattamaan vastuullisen lainaamisen periaatteita ja heidän on varmistuttava hakijan maksukyvystä. Luottotiedot ovat olennainen osa tätä varmistusta.

Vaikka vakuudeton pikalaina luottotiedottomalle on vuonna 2021 mahdotonta, on kuitenkin tahoja, jotka myöntävät lainaa myös maksuhäiriöiselle. Näitä lainoja ei kuitenkaan saa kovinkaan pikaisesti, mutta on syytä kuitenkin mainita tässä artikkelissä näistä mahdollisuuksista. Tällaisia tahoja ovat muunmuassa Takuusäätiö ja kuntien myöntämä sosiaalinen luotto.

Takuusäätiö

Yhtenä vaihtoehtona luottotietonsa menettäneille on Takuusäätiön myöntämä pienlaina, joka on tarkoitettu pieniin kodinhankintoihin. Säätiön myöntämä pienlaina on suurudeltaan 200-2000 euroa ja sitä myönnetään maksuhäiriöstä luottotiedoissaan kärsivälle esimerkiksi takuuvuokraan, huonekaluihin, kodinkoneisiin, auton korjaukseen tai vaikka uusiin silmälaseihin.

Pienlainalla on kiinteä vuosikorko, joka on suuruudeltaan 4,5 prosenttia. Takaisinmaksuaikaa lainalle on enimmillään 2 vuotta, eikä lainasta peritä koron lisäksi mitään muita kuluja.

Takuusäätiön pienlainaa haetaan verkkohakemuksella, joka allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla. Hakemusta täytettäessä kannattaa kaikki liitteet liittää mukaan hakemukseen käsittelyn nopeuttamiseksi.

Kannattaa kuitenkin huomata ettei Takuusäätiön pienlainaa myönnetä muiden velkojen maksuun. Jos etsit apua velkaongelmaasi niin ota yhteys säätiön velkalinjaan, joka päivystää arkisin klo. 10-14 puhelinnumerossa 0800 9 8009.

Takuusäätiö myöntää myös lainantakausta suurempaa järjestelylainaa varten vanhojen velkojen maksuun ja talouden tasapainoon saattamiseen. Lainaa haetaan pankista ja takaus on tarkoitettu maksuhäiriöisille jotka eivät muuten saisi lainaa pankista.

Lainantakauksen hakemisen kanssa kannattaa varautua jopa viiden kuukauden prosessiin. Takuusäätiö mainitseekin, että hakijan kannattaa varautua siihen, että joutuu tekemään töitä saadakseen hyväksytyn lainantakausken.

Sosiaalinen luotto – Vaihtoehto kalliille pikavipille

Yhtenä vaihtoehtona maksuhäiriöisellä on myös joidenkin kuntien myöntämä sosiaalinen luototus, jota myönnetään luottotiedottomille välttämättömiin menoihin ja laskujen maksuun. Kuitenkaan sinun ei tarvitse olla maksuhäiriöinen, vaan riittää että olet pienituloinen ja vähävarainen – kuitenkin sinulta edellytetään riittävää maksukykyä!

Sosiaalinen luotto voi olla suurimmillaan jopa 10000 euroa, mutta keskimäärin sitä myönnetään 20005000 euroa. Laina-aika lainalle on enimmillään 5 vuotta ja sen korko erittäin edullinen 12 kuukauden euribor viitekorko – sosiaalisesta luotosta ei peritä muita kuluja.

Sosiaalisen luoton piirissä on noin puolet suomalaisista ja sitä myönnetään vain oman kunnan asukkaille, eli et voi hakea lainaa toisen kunnan alueelta.

Ei kommentteja

Jätä Kommentti