Mikä on uuden vertailun halvin vippi?

1402 0
Uuden Vertailun Edullisin
(Last Updated On: 19.12.2023)

Lainavertailu  kannattaa aina! Olemmekin tehneet puolestasi kattavan pikalainavertailun, missä on etsitty kaikki edullisimmat pikavipit suomesta yhdelle listalle. vertailpikalainan löytäminen vaatii aina lainavertailun tekemistä, missä selvitetään kaikki vipin kulut sekä korot. Paras vaihtoehto on aina tietenkin vippi ilman kuluja, minkä saaminen valitettavasti aina ei vain ole mahdollista. Ilmainen ensilaina ja laina ilman kuluja tai korkoja tarjotaan vain luottopalvelun uusille asiakkaille, joten aina sen löytäminen nopeasti sekä itselleen sopivin ehdoin ei ole mahdollista. Sen vuoksi PikalainaHeti.fi on laittanut järjestykseen kaikki  lainapalvelut, sekä tehnyt syväluotaavan pikalainavertailun. Olemme tutkineet tarkkaan vippien kulut ja korot löytääksemme edullisimman pikavipin mitä markkinoilla on tarjota. Vuosikorko on yleensä laskettu nimelliskoron mukaan, mutta pitkällä maksuajalla kannattaa vipin hintaa tarkastella todellinen vuosikorko prosenttia. Se kertoo kaikki vipille muodostuvat kulut yhdessä korkoprosentin kanssa. Lue meidän vertailu uusista lainoista ja tiedät mistä löytyy parhaat vipit ja edullisimmat lainatarjoukset.

Pikalainan kulut

Pikalainalle muodostuu kuluja kahdella tavalla: lainan korko, mikä on pikavippiyrityksen perimä hinta rahan lainaamisesta, sekä lainan muista kustannuksista. Muut kustannukset pikavipille ovat esimerkiksi nostomaksut rahan siirtämisestä luottotililtä omalle tilille. Lisäksi vipille voi muodostua lainan avausmaksu tai tilinhoitomaksut, riippuen minkälaisen lainatuotteen valitsee. Pikalainojen kuluissa on suuria eroja, osa vipeistä myönnetään ilman avausmaksua tai kuukausittaista tilinhoitomaksua. Pitkissä laina-ajoissa käytetään yleensä kuukausittain perittävää tilinhoitomaksua, kun joustavissa vipeissä ja pikavipeissä ei tätä kulua yleensä ole.

Ensilainaajan tarjoukset

Ilmainen ensimmäinen nosto sekä täysin kuluton ja koroton maksuaika antavat mahdollisuuden saada halpa vippi helposti tilille. Jos kyseessä on ensilaina, voit saada tarjouksena kokonaan ilmaisen noston vipille, sekä kuukauden korotonta sekä kulutonta maksuaikaa. Löydät tarjoukset ensilainaajan tarjoukset myös uudesta lainavertailusta!

Löydä halvin vippi uudesta vertailusta

Olemme keränneet yhteen uudet halvimmat vipit, joista voit vaivattomasti etsiä itsellesi parhaiten sopivan vipin. Erottelimme kaikki edulliset lainat omiin ryhmiin, jotta voit helposti etsiä uuden edullisen vipin itsellesi.

Edullisin korko

Lainalle muodostuva korko, mihin vaikuttaa lainapalvelun asettamat ehdot kuten nimelliskorko ja kuukausikorko. Nimelliskorko on lainasta perittävä korko, mikä ei kerro muiden maksujen ja kulujen vaikutusta.

Edullisia vippejä on tarjolla useita, lue täältä lisää

Hae lainavertailun edullisin pikavippi, varmasti matalat kuukausikoro ja muut maksut

Kuukausikorko on vuoden nimelliskorko jaettuna 12 kuukauden ajanjaksolle, ei se myöskään pidä sisällään muita lainan kuluja. Edullinen nimelliskorko voi olla hyvä mittari edullisen lainan hakemisessa. Jos lainan takaisinmaksu suoritetaan huomattavasti nopeammin kuin 1 vuoden aikana, on nimelliskorko parempi arviointikeino kuin todellinen vuosikorko. Halpa pikalaina on usein matalalla nimelliskorolla varustettu, joten kannattaa pitää silmät avoinna, jos on edullinen vippi mielessä. Kannattaa silti muistaa, että halvin vippi löytyy parhaiten katsomalla isoa kokonaisuutta ja arvioimalla lainatuotteet oman tarpeen mukaan. Pikavippi ilman vakuuksia tai takaajia ei ole erityisesti kalliimpi vaihtoehto, kuin vakuudellinen laina. Vakuudettomat lainat eivät siis varsinaisesti ole kalliimpi vaihtoehto.

Halvimmat kulut

Edullinen pikavippi löytyy usein myös kulujen kautta. Jos tarkoituksena on hakea pikalainaa pitkällä maksuajalla, kuten 5 – 15 vuotta, niin lainavertailu kulujen osalta kannattaa aina. Pitkällä maksuajalla pieneltä vaikuttavat kulut kerryttävät suuria summia rahaa, mitkä pitää maksaa lainan lyhennyksissä. Kuluja voi olla vaikea arvioida lainalle, jos ei osaa ottaa huomioon lainan kustannuksia oikein. Usein jäädään tuijottamaan esimerkiksi korkoa, varsinkin nimelliskorkoa. Tämä ei kerro koko totuutta, vaan muut kustannukset voivat yllättäen nostaa hintaa lainalle jolla oli matala korko.

Etsi matala todellinen vuosikorko

Halvin laina löytyy helposti vertailemalla

Keräsimme kaikki pikalainat yhteen ja teimme uuden vertailun

Nopein tapa löytää uuden vertailun halvin vippi, on katsoa todellista vuosikorkoa. Kannattaa siis pikalainavertailussa katsoa muiden kulujen hintaa, ja tarkastaa onko korkoprosentin lisäksi todellinen vuosikorko sopivan suuruinen. Todellinen vuosikorko kertoo lainalle muodostuvat muut kustannukset yhdessä nimelliskoron kanssa. Tätä kannattaa käyttää erityisesti yli 12 kuukauden maksuaikojen kustannusten arvioinnissa. Pikavipit ja muut alle vuoden maksuajalla otettavat lainat eivät sovi arvioitavaksi todellisen vuosikoron kautta. Sitä voi käyttää suuntaa antavana esimerkkinä, kun etsitään vertailun halvin vippi, mutta kannattaa aina katsoa isoa kuvaa. Oma lainatarve ja takaisinmaksuaika ovat isommat vaikuttajat sille, miten pikavippi kannattaa valita. Toivottavasti ohjeet auttavat edullisimman vipin löytämiseen!

Ei kommentteja

Jätä Kommentti