Perusvippi kokemuksia

4029 0
Perusvippi.fi Kokemuksia
(Last Updated On: 16.5.2024)
Perusvippi kokemuksia 1
Perusvippi.fi logo

Perusvippi tarjoaa uniikin rahoitusratkaisun – voit hakea joustoluoton käyttöösi, joka toimii tismalleen niin kuin luottokortti, tosin se on omassa puhelimessasi. Löydät myös tavanomaiset pikavipit sekä lainat aina 70000 euroon asti.

Voit tehdä nostoja omalle tilille joustavasti ilman rajoituksia 20-2000 euron väliltä. Kun laina on myönnetty sinulle, voit tehdä nostoja kellon ympäri ja saat rahat välittömästi käyttöösi. Nostoja voit tehdä kellon ympäri 24h vuorokaudessa!

Perusvipin lainat ovat hinnoiltaan edullisia ja saat niille aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa.

Perusvipin takana toimii, joka on toiminut alalla vippien alusta alkaen, eli kyseessä on luotettava ja loistavasti toimiva rahoitusyhtiö.

Kun haluat joustavaa lainaa, suosittelemme Perusvipin lainapalvelua – tutustu paremmin ja hae joustoluottoa heti käyttöösi.

Perusvippi.fi:

 • Joustoluotto 20-2000 euroa ja lainaa jopa 70000 euroa
 • Keskimääräinen takaisinmaksuaika 45 päivää.
 • Nopea ja yksinkertainen lainahakemus!
 • Lainaa heti tilille 15 minuutissa!

Perusvippi – lainapalvelu

Pienempiin pikavippeihin ja keskisuureen luottoon sopii Perusvipin lainapalvelu todella mainiosti.

Perusvippi on osa suurta yhtiötä jolla on toimintaa monessa eri maassa ja he ovatkin rautaisia rahoitusalan ammattilaisia. Tämä näkyy sivuston suunnittelussa, lainaehdoissa sekä todella hyvässä asiakaspalvelussa.

Perusvippi toimii mukavasti kännykässä aivan kuten perinteinen luottokorttikin ja voit siten maksaa päivittäiset askareesi kätevästi luotolla.

Perusvippi on myös neuvotellut todella paljon erilaisia erikoistarjouksia asiakkailleen, joten käyttämällä heidän luottoansa voit jopa säästää rahaa. Luottoa on helppo siirtää käyttöön vaikkapa tekstiviestin kautta.

Perusvippi käyttää samanlaisia tietoturvajärjestelyjä kuin pankitkin joten kaikki tietosi ovat ehdottoman turvassa.

Sivustomme ylläpitäjät suosittelevatkin Perusvippi lainapalvelua kaikille jotka ovat pientä tai keskisuurta lainaa etsimässä.

Näin haet Perusvipin pikavippiä tai kulutusluottoa:

 1. Tunnistaudu nettipankkitunnuksillasi lainapalveluun.
 2. Valitse lainasumma ja laina-aika.
 3. Täytä muut henkilötietosi.
 4. Saat luottopäätöksen heti.
 5. Hyväksy lainatarjous.

Kuka voi lainaa hakea?

Perusvippi vaatii lainan hakijalta ikää vähintään 21 vuotta ja enintään 75-vuotta. Hakijalla tulee olla myös pysyvä osoite Suomessa sekä pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset. Riippuen minkä kokoista lainaa ollaan hakemassa niin vaatimuslistalla on myös säännölliset riittävän suuret tulot.

Jos sinulla on maksuhäiriömerkintä et voi saada lainaa Perusvippin kautta.

Perusvipin lainaehdot:

 • Sinulla tulee olla ikää vähintään 21 vuotta ja enintään. 75 vuotta.
 • Sinulla tulee olla säännölliset tulot.
 • Sinulla tulee olla puhdas luottotietorekisteri, eikä maksuhäiriömerkintää saa löytyä.
 • Sinulla tulee olla suomalainen pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset.
 • Sinun pysyvä asuinpaikkasi tulee olla Suomessa.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa on tarjolla ilman vakuuksia tai takaajia 20-2000 euroa. Kaikki Perusvipin luotot ovat vakuudettomia kulutusluottoja, joilta voi nostaa pikavippiä haluamansa summan. Luottosopimuksessa sitoudut kuitenkin 2000 euron suuruiseen tililuottoon, jolta rahan nostaminen käy kätevästi mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-aika on mahdollista sopia tapauskohtaisesti ja voit myös valita osamaksusopimuksen takaisinmaksumuodoksi. Kannattaakin käyttää aikaa ja harkita tarkkaan millaisella maksusuunnitelmalla saat itsellesi sopivimman sekä mahdollisimman edullisen lainan.

Vuonna 2005 perustettuun OPR-Vakuus -rahoitusyhtiöön kuuluva Perusvippi.fi tarjoaa asiakkailleen rahoitusratkaisuja kätevästi verkon kautta. Yrityksen verkkosivuilta voi vuorokaudenajasta riippumatta hakea vaivattomasti Perusvippi joustoluottoa tai ottaa käyttöön Perusvippi lasku- ja osamaksupalvelun helpottamaan verkko-ostoksien maksamista. Perusvippin toiminnan perusperiaatteisiin kuuluvat vastuullisuus, luotettavuus sekä asiakastyytyväisyyden takaaminen.

Perusvippi joustoluotto

Perusvippi joustoluotto toimii kuin luottokortti kännykässä. Se tarjoaa heti vapaaseen käyttöön 2000€:n luottorajan, josta lainansaaja voi nostaa rahaa tililleen omien tarpeidensa mukaan joko kerralla tai pienemmissä osissa.

Perusvippi joustoluottoon ei liity piilokuluja tai kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua, ja asiakas maksaa vain käyttämästään luotosta. Joustoluottoa on helppo käyttää missä vain joko puhelimen tai muun verkkoyhteyden välityksellä.

Perusvippi joustolaina on joustavampi vaihtoehto pikavipille, sillä pikavipit ovat usein summaltaan pienempiä kertalainoja, joiden maksut tapahtuvat aina kertasuorituksina.

Perusvipin joustoluoton etuja:

2000 euron luottorajalta voit nostaa tarvitsemasi summan.

Joutoluotossa ei ole kiinteitä kuluja.

Maksat vain nostamastasi summasta nostoprovision.

Saat pikavipillesi joustavaa maksuaikaa.

Voit nostaa rahaa helposti millä tahansa laitteella.

Luottosopimuksen tekeminen

Perusvippin nettisivujen luottolaskuri kertoo kätevästi hakijalle halutun summan kustannukset ja eräpäivän. Luottosopimuksen tekeminen tapahtuu verkossa ja se on täysin ilmaista. Lainahakemuksen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin, jonka jälkeen luottopäätös tulee hakijalle tekstiviestillä 15 minuutissa. Luotonhakijan tulee olla 21-75-vuotias Suomen kansalainen. Hakemuksien käsittely tapahtuu päivittäin 8-22 välisenä aikana.

Perusvipin luottosopimus:

 • Lainatarjouksen saat tekstiviestillä 15 minuutin kuluessa.
 • Voit allekirjoittaa luottosopimuksen pankkitunnuksillasi jos olet yli 21-vuotias.
 • Hakemuksia käsitellään ja lainapäätöksiä annetaan klo. 8-22 välisenä aikana.

Luoton käyttö ja takaisinmaksu

Perusvippi joustoluottoa voi nostaa tilille mobiilisovelluksen, tekstiviestin tai verkkopalvelun kautta. Nostosumma on asiakkaan luottorajan puitteissa 20-2000€ väliltä. Perusvippi joustoluoton nostoprovisio on 15% ja korotonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää. Takaisinmaksun voi suorittaa kerralla tai kuukausittaisina osamaksuina. Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle tulee 5% kuukausikorkoa.

Perusvippi tililuoton kulut:

 • Nostoprovisio: 15 prosenttia.
 • 45 pv korotonta maksuaikaa.
 • Eräpäivän jälkeen 5 prosentin kuukausikorko.

Perusvippi verkkomaksu

Perusvippi lasku- ja osamaksupalvelu on joustava ja riskitön tapa maksaa verkkokaupan ostokset. Palvelu on verkkokauppiaalle täysin ilmainen ja luottoriskitön maksutaparatkaisu, jonka asentaminen ja käyttöönotto käy helposti. Lasku- ja osamaksupalvelu on asiakkaalle ihanteellinen maksutapa, sillä asiakas saa maksuaikaa keskimäärin 45 vuorokautta ja laskun voi halutessaan maksaa myös osamaksulla. Maksutapa on täysin riskitön, sillä asiakas saa tutustua tilaamaansa tuotteeseen kotonaan ennen sen maksamista.

Perusvippi lasku- ja osamaksupalvelua hyödynnetään jo yli 6000 verkkokaupassa.

Perusvipin verkkomaksun hyödyt:

 • Kauppiaalle: Riskitön – kauppias saa rahansa heti!
 • Asiakkaalle: Lasku tai osamaksu mahdollisuus!
 • Kauppiaalle: Ilmainen – helposti asennettava!
 • Asiakkaalle: 45 päivää korotonta maksuaikaa!

Perusvippin sivuilta löytyy lukuisia kuukausittaisia tarjouksia eri verkkokauppojen tuotteista.

Vastuullisuus ja tietosuoja

Perusvippi.fi pyrkii toimimaan vastuullisesti ja luotettavasti suojaamalla asiakkaan oikeusturvan sekä takaamalla turvallisen vierailun verkkosivuillaan.

Perusvippin yhteydet on suojattu SSL-tekniikalla, joka salaa tietoliikenteen sekä asiakkaan henkilökohtaiset tiedot. Yritys panostaa jatkuvasti palveluidensa kehittämiseen ja sen henkilökunta on koulutettu toimimaan asiantuntevasti ja laadukkaasti kaikissa työtehtävissään.

Mitä tapahtuu jos en pysty maksamaan lainanlyhennystäni?

Jokainen kohtaa joskus elämässään vaikeuksia, jolloin lainan takaisinmaksu saattaa hankaloitua. Tärkeintä tuossa tilanteessa on pysyä aktiivisena, eikä jättää asioita vain hoitamatta. Yleensä näissä tilanteissa murheet vain kasaantuvat entisestään ja saattavat sitten eskaloitua mahdolliseen ulosottoon ja maksuhäiriömerkintään.

Jos et pysty hoitamaan kuukausilyhennystäsi niin kannattaa olla yhteydessä Perusvipin asiakaspalveluun, ja kysyä mahdollista maksuvapaata kuukautta, sillä joustavuus lainan hoidossa on sekä kuluttajan ja lainapalvelun yhteinen etu.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Perusvippin asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin klo 8-20 sekä sähköpostin välityksellä joka päivä klo 8-22. Asiakaspalvelu tarjoaa apua ongelmatilanteisiin ja neuvoo hakemuksen tekemisessä.

Sen lisäksi Perusvippin nettisivuilla voi saada vastauksia akuutteihin kysymyksiin chat -ominaisuuden avulla. Yrityksen toimipiste sijaitsee Helsingissä.

Email: asiakaspalvelu@perusvippi.fi
Osoite: Perusvippi asiakaspalvelu, Lautatarhankatu 10 A, 00580 Helsinki

8.6
Lainasummat 8.5
Laina-ajat 9
Lainaehdot 8.6
Kulut & Korot 8.1
Kokemuksia 8.7
Perusvippi Hyvä

Perusvippi on vertailusivustojen vanhaa kaartia ja sieltä löytyy niin joustolutot kuin tavalliset pikavipit. Joustoluotto myönnetään luottotilinä ja summa vaihtelee valitun palvelun mukaan. Pikavippiä voi saada 2000 euroon asti ja suurempia lainoja voi tällä hetkellä hakea jopa 70000 euroa.

Kerro kokemuksia
8.4 Kävijäarvosana 4 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti