Halvin pikavippi – Mistä edullinen laina?

5407 1
Edullinen Laina vai Halvin Pikavippi
(Last Updated On: 23.5.2024)

Tämä artikkeli auttaa löytämään kaikista edullisimman lainan tilille tänä vuonna nopeasti. Pikavippivaihtoehtoja on niin paljon, että varsinkin uutena lainaajana et välttämättä tiedä mistä löytyy edullisin pikavippi ja luonnollisesti kaikki ovat aina sen halvimman pikalainan perässä.

Tämä sivusto auttaa pikavipin etsijää löytämään lainaa halvalla lähes välittömästi pankkitilille. Kaikista halvin pikavippi on hankala löytää itse ja joudut käyttämään paljon aikaa tähän, joten on erittäin suotavaa kuunnella sivustomme neuvoja, mikäli etsinnässä on edullinen laina!

[loanscode type=”table” columns=”picture_1|combine_amount|min_interest|total_review|url_slug” headers=”Lainapaikka|Lainasummat|Min. Korko%|Arvosana|Tutustu” filters=”min_interest<20″ max_results=”10″ defaults_results=”4″ sort_column=”3″ sort_type=”asc”]

Kuluttomat ja korottomat pikavipit 2021 – ilmaiset ensilainat!

Vuosi 2021 on tuonut tullessaan myös uudet suuremmat ilmaiset ensilainat, joita useat yritykset myöntävät kuluttomasti ja korottomasti jopa 1000 euroon asti. Ensilainaajalle myönnettävät ilmaiset lainat saattavat aluksi epäilyttää lainanhakijaa, mutta voimme vakuuttaa, ettei näissä tarjouksissa ole koiraa haudattuna.

Suomessa kuluttajansuojalaki laki antaa kuluttajalle oikeuden palauttaa laina 14 päivän sisällä edellyttäen, että lainaaja kuitenkin korvaa rahoituslaitokselle tästä aiheutuneet kulut siltä ajalta kun luotto on ollut hänen käytössään. Tämä sai monet lainanantajat pohtimaan omia käytäntöjään ja tarjoamaan pienen pikavipin ilman kuluja noin 14-30 päivän maksuajalla – näin erotellen jyvät akanoista, eli hyvät lainaajat huonoista sekä löytyy hyvä ja edullinen laina.

Tällainen ilmainen ensilaina-käytäntö tulee lainayritykselle halvemmaksi pitkässä juoksussa. Tämän ovat varmistaneet myös useat taloustieteen tutkimukset. Ensimmäisenä Suomessa ilmaista ensilainaa tarjosi pikavippiyhtiö Vivus, mutta myöhemmin useat rahoituslaitokset ovat kopioineet kyseenalaisen lainatuotteen.

Vivus.fi on edullinen pikalaina

Vivus.fi myöntää pikalainaa erittäin edullisesti ja nopeasti tilille aina 10 – 600 euron väliltä. Voit valita laina-ajan 10 euron tarkkuudella eli voit todella lainata juuri sen verran kuin haluat. Myös lainan takaisinmaksuaika on sinun päätettävissäsi ja sen voi myös valita vuorokauden tarkkuudella.

Vivus tarjoaa lainaa monipuolisin ja joustavin lainaehdoin kaikille luottokelpoisille henkilöille, joilla on riittävästi ikää ja täyttävät kaikki lainaehdot.

Vivus tarjoaa myös kaikille lainaajille mahdollisuutta eräpäivän siirtoon eli jos maksusuunnitelmiin tulee yllättäviä ongelmia niin ei hätää, sillä voit siirtää eräpäivää pientä maksua vastaan jopa 30 vuorokaudella.

Huom! Hae pikavippi ilmaiseksi 400 euroon asti, mikäli olet ensimmäistä kertaa lainaamassa Vivukselta tai ota muuten edullinen laina aina 2000 euroon asti.

Suomilimiitti.fi – 1000 euron ilmainen ensilaina

Suomilimiitti on edullinen laina. Se tarjoaa ensimmäisen 1000 euron noston ilmaiseksi avatun 2000 euron tililuoton yhteydessä. Kyseessä on suurin vuonna 2021 tarjolla oleva ns. ensilaina ja tuo tarjous on kokeilemisen arvoinen – maksat takaisin vain sen minkä olet lainannut joten kyseessä on todella edullinen laina.

Suomilimiitti tarjoaa myös kuluttomalle pikavipille 60 päivän korottoman maksuajan. Tämä myös on markkinoiden pisin ilmaisen lainan takaisinmaksuaika. Lainansa hyvin hoitaneet voivat myös saada lainalleen 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Halvimmat pikavipit ja lainat 2021 Halinolta

HILLITTÖMÄN HALPA! Halino (entinen Halens) on erittäin edullinen, sillä sen kaikki pikavipit ovat varusteltu vain 29,84 % todellisella vuosikorolla. Voit hakea lainaa 100 – 3000 euro väliltä ja yhteishakijan kanssa jopa 6000 euroon asti todella pitkällä maksuaikataululla 1 – 5 vuoden välillä. Voit siis hakea pientäkin lainaa todella pitkällä maksuajalla.

Voit ottaa myös maksuvapaan kuukauden, jos tunnet tarvitsevasi sellaista, eli Halino joustaa myös tarvittaessa. Jos haluat kaikista halvimman pikavipin, kannattaa tässä tapauksessa ehdottomasti kääntyä Halinon puoleen.

Hae kaikista edullisin pikavippi netistä tai tekstiviestillä

Pikavippien hakeminen tulee aina kaikissa tapauksissa edullisimmaksi, mikäli teet lainahakemuksen netissä. Nämä ovat lähes aina paria poikkeusta lukuun ottamatta ilmaisia ja tästä syystä ne ovat kiilanneet tekstivippien ohi ja ovat nykyään suositumpia kuin ne. Nettilainoista löytyy edullinen laina jokaiseen tarpeeseen.

Pikavipit voi myös hakea tekstiviestillä, mutta joudut pulittamaan aina parisen euroa jokaista lähetettyä viestiä kohden ja viestejä lähetetään aina pari kappaletta per vippi. Voit myös yrittää hakea pikavippiä prepaid liittymällä. Säästä siis kuluissa reippaasti rahaa hakemalla pikavippiä pankkitunnuksilla netistä. Jos etsit pikavippiä ilman luottotietoja, suosittelemme tarttumaan mahdollisiin vaihtoehtoihin nopeasti, mikäli sellaisia löydät, koska nykyään vipit luottotiedottomalle ovat todella vaikeita saada.

Lainan hakeminen pankkitunnuksilla on siis jokaisessa tapauksessa suotavaa ja jos olet lainaa vailla ja et pääse verkkoon, niin vasta tässä tapauksessa kannattaa turvautua tekstivippiin, sillä halvin laina on selkeästi netin puolella.

Tekstivippi on kätevä ottaa, jos olet tien päällä, mutta älypuhelinten kovan suosion kasvun ja yleistymisen myötä myös verkkoon pääsy on mahdollista reissustakin. Jos haet lainaa verkosta, niin huomaat että etenkin todellinen vuosikorkoprosentti on radikaalisti pienempi kuin mitä se olisi tekstiviestillä pikavippiä haettaessa. Edullisin pikalaina on siis saatavissa vain ja ainoastaan jos haet pikalainat verkkopankkitunnuksilla ja unohda siis kalliit tekstivipit.

Halpaa lainaa – Euroloan

Euroloan myöntää edullista lainaa 50 – 2000 euron välillä ja saat valita lainan jopa yhden euron tarkkuudella eli voit todella lainata tismalleen sen kokoisen summan kuin mitä tarvitset. Laina-aika on valittavissa 1 – 15 kuukauden välillä riippuen hieman lainan suuruudesta ja laina lyhennetään aina kuukausittaisissa tasaerissä. Euroloan on luotettava ja erittäin toimiva sekä takuuvarma pikaluottoa myöntävä yritys. Tutustu Euroloanin lainaehtoihin, mikäli tämä tuntuu kiinnostavalta vaihtoehdolta.

Lainaa tekstiviestillä – jokaisesta lainasta extra kuluja – hae halvin vippi netistä

Lainan ottaminen tekstarilla oli vielä yleistä joitakin vuosia sitten, mutta nykyään se ei ole enää kuitenkaan niin suosittu sillä netistä saatavat lainat ovat edullisempia.

Tämä ei ole mikään ihme, sillä pikavippejä haetaan verkosta erityisesti sen edullisuuden takia. Halvimman vipin saat kun täytät netissä ilmaisen lainahakemuksen helposti ja nopeasti. Verkosta lainaaminen on vaivaton tapa saada halvin pikalaina heti tilille ilman, että joudut käyttämään sen etsimiseen valtaisasti aikaa. Tämä ei ole välttämättä edes kaikkien tiedossa, sillä pikavippifirmat eivät ilmoita kovinkaan suureen ääneen sivuillaan tekstiviesteistä koituvia kuluja eli kannattaa aina pitää silmät auki ja tutkia tarkkaan mitä mikäkin maksaa.

Lainat halvalla – onko hinnoissa todellisuudessa suuria eroja?

Edullisin pikavippi

Pikavippien ja myös suurempien lainojen kuluissa on todella suuria eroja ja varsinkin kun kiinnittää huomion todelliseen vuosikorkoprosenttiin. Eron huomaa huomattavasti räikeämmin ja se ei ehkä rahallisesti tunnu niin suurelta summalta, mutta sitä se kuitenkin on. Kaikki on suhteellista ja pienessä 100 euron vipissä jo euron erotus koroissa heilauttaa korkoprosenttia radikaalisti. Suuremmissa lainoissa erot eivät näy niin helposti ja silloin kuin puhutaan pitkän ajan kulutusluotoista.

Joissa lainan lyhennysaika on vuosia, niin todellinen vuosikorkoprosentti painuu väkisinkin melko alas, eikä muutaman euron heittely vaikuta tähän juuri ollenkaan. Kannattaa siis laskea tarkkaan, sillä tässäkin voi säästää jo tuntuvasti. Jos säästöä kertyy 5 vuoden lainassa 3 euroa kuukaudelta, niin säästät tässä jo 180 euroa. Se ei välttämättä tunnu 5 vuoden ajassa juuri miltään, mutta jos valikoit lainan oikein, kuukausittaiset säästöt tulevat olemaan paljon isompia kuin edellä mainittu 3 euroa.

Mistä halvin pikavippi 18-vuotiaalle?

Yli 500 euron kulutusluottoja ja jatkuvia joustoluottoja on yleensä tarjolla vain maksukykyisille yli 20-vuotiaille, joiden lainariskit ovat yleensä juuri täysi-ikäisyyden saavuttaneita alhaisemmat. 18 vuotta täyttäneille on kuitenkin tarjolla pieniä pikavippejä, joita voi nostaa ilman säännöllisiä tuloja pelkillä puhtailla luottotiedoilla.

Lainasto

Lainasto tarjoaa 18-vuotiaille 100-400 euron pikalainaa pelkillä puhtailla luottotiedoilla ilman erillisiä kysymyksiä. Saat lainaa todella nopeasti ja edullisesti jopa vuoden takaisinmaksuajalla, joten voit maksaa nostamaasi pientä lainaa takaisin hitaasti, jos tulosi ovat vielä pienet tai epäsäännölliset. Lainasto tarjoaa pikavipilleen todella kilpailukykyiset ehdot vaikkei se halvin laina olekaan, sillä saat lainaa vain 28,60% nimellisellä korolla ja 48,90% todellisella vuosikorolla, joten rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Mistä löytyy edullinen pikavippi yli 20-vuotiaalle?

Yli 20-vuotias voi saada pikalainaa miltei jokaiselta lainantarjoajalta Suomessa. Kulutusluottojen lisääntynyt säännöstely vuodesta 2009 on saanut rahoituslaitokset nostamaan ikärajaansa ylöspäin – tähän ovat myös osaltaan vaikuttaneet tutkimukset, jotka osoittavat, että lainan myöntäminen alle 20-vuotiaalle on riskitasoltaan korkeampi kuin lainan myöntäminen yli 20-vuotiaalle. Riskitaso myös määrittelisi alle 20v -ikärajalla varustetuille luotoille suuremman korkoprosentin kuin mitä olisi mahdollista lainoille antaa.

Suomessa alle 2000 euron kulutusluottoihin säädettiin korkokatto, joka määrittelee suurimman sallitun kaikki kulut huomioivan todellisen vuosikoron. Korkoprosentti lasketaan lisäämällä markkinaehtoiseen ohjauskorkoon 50 prosenttia – vuonna 2021 tuo luku on noin 50,5 prosenttia 6 kuukauden euriborilla laskettuna.

Todellisuudessa on hyvin mahdollista, että tuo korko nousee lähivuosina markkinakorkojen nosteessa tehden viime vuonna hankkimastasi jatkuvasta joustoluotosta erittäin kalliin hankinnan – siksi on hyvä tutustua lainavertailuumme ja löytää halvin pikavippi, joka on edullinen myös huomenna!

Euroloan on edullinen laina

Euroloan tarjoaa 20-vuotiaille jopa useiden tuhansien eurojen lainaa todella nopeasti ja helposti virheettömillä luottotiedoilla. Lainaa voit nostaa jopa 10 000 euroa kerralla, mutta sitä ennen kannattaa tehdä huolellisia laskelmia omasta maksukyvystäsi, jotta varmistut, että voit maksaa lainan takaisin ajallaan.

20 vuotta täyttäneille sopiikin paremmin Euroloanin tarjoama edullinen Express-pikavippi, jota voit nostaa todella nopeasti ja vaivattomasti korkeintaan 500 euroa kerralla jopa kolmen minuutin kuluessa hakemuksen jättämisestä. Lainan saat lähes heti, sillä sinun ei tarvitse käydä luottoluokituskartoitusta läpi hakeaksesi sitä, vaan saat sen vain puhtailla luottotiedoilla ja voit maksaa lainan takaisin helposti osissa usean kuukauden ajan.

Mistä löytyy edullinen pikavippi yli 23-vuotiaalle?

Bank Norwegian

Bank Norwegian on yksi edullisimmista lainoista

Bank Norwegian on uusimpia tulokkaita lainamarkkinoilla ja luulemme, että vuosi 2021 tulee tietämään hyvää tälle norjalaiselle lainoittajalle. Nopealla luottopäätöksella ja huokeilla koroillaan houkutteleva pankki on erittäin hyvä vaihtoehto yli 23-vuotiaalle lainanhakijalle, joka etsii edullista lainaa nopealla verkkohakemuksella.

Bank Norwegian on niitä harvoja rahoituslaitoksia, jotka ovat ottaneet ikärajakseen 23 vuotta. Tällä tavalla he ovat myös minimoineet asiakkaistaan tehtävän riskiluokituksen tason ja täten myös pystyvät tarjoamaan edullisempia korkoprosentteja – Bank Norwegianin korkoprosentti on alkaen 4,99 prosenttia. Tämä korko lasketaan aina henkilökohtaisen riskiluokituksen mukaan ja vaihtelee näin ollen asiakkaiden ja heidän lainasummiensa mukaisesti.

Nimestä huolimattaan Bank Norwegian toimii Suomen lakien mukaan myöntäessään lainoja suomalaisille kuluttajille – joten voit olla täysin huoleti asioidessasi pankin lainapalvelussa. Palveluun pääset kirjautumaan omilla pankkitunnuksillasi myönteisen luottopäätöksen jälkeen tehdäksesi nostoja tilillesi tai maksaaksesi vaikka laskuja suoraan luotolta. Tilisiirto kestää yleensä 1-2 pankkipäivää, mutta laskujen eräpäivän kanssa ei kannata olla huolissaan, sillä maksu rekisteröidään maksetuksi ennalta määrättynä päivänä, vaikka tilisiirrossa kestäisikin useampi päivä.

Bank Norwegian tarjoaa pankkilainoja 1000 eurosta ylöspäin aina 50 tuhanteen euroon asti, ja luottokorttia jopa 10 tuhannen euron luottorajalla. Kortissa tulee mukana myös matkavakuutus ja peruutussuoja, jos vähintään 50 prosenttia matkasta on maksettu luotolta. Bank Norwegian myös tarjoaa kaikki ulkomailla kortilla tehdyt nostot kuluttomasti – joten se on erittäin edullinen vaihtoehto paljon matkaavalle. Automaatista tehdyt käteisnostot saattavat muodostua erittäin kalliiksi kulueräksi, sillä normaalisti pankit perivät 2 euron ja 2 prosentin korvauksen tuosta nostosta.

Luottokortilla saat myös ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa, eikä kortista peritä lainkaan vuosimaksuja – eli Bank Norwegianin luottokortti on erittäin edullinen vaihtoehto, jos etsit pikalainaa alle 45 päivän maksuajalla. Kannattaa kuitenkin huomata, että kortti saattaa muodostua erittäin kalliiksi hankinnaksi, jos etsit lainalle pidempää maksuaikaa – suurempiin hankintoihin suosittelemme Bank Norwegianin pankkilainaa!

Lainanvälityspalvelut – Kilpailuta lainasi ja löydä halvin pikalaina

Lainanvälitys ja -kilpailutuspalvelut ovat lisääntyneet viime vuosina ja ne ovat kehittyneet varsin käteviksi työkaluiksi, jotka helpottavat suuresti lainanhakuprosessia.

Lainahakemuksia välittävät yritykset tarjoavat käyttöösi useiden pankkien lainatuotteet yhdellä hakemuksella, eikä sinun tarvitse täyttää jokaista hakemusta jokaisessa lainapalvelussa erikseen. Niinpä edullinen laina löytyy entistä helpommin.

Hakeminen ei myöskään maksa mitään, eivätkä saapuvat lainatarjoukset velvoita sinua vielä mihinkään. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja joko hyväksyä jonkin tarjouksen tai jättää kokonaan huomiotta vaikka kyseessä olisikin halvin pikavippi.

Sinun ei myöskään tarvitse erikseen peruuttaa tarjouksia, vaan ne ovat voimassa tietyn ajan, jonka jälkeen ne yksinkertaisesti perutaan. Yleisimmillään lainatarjoukset ovat voimassa kahdesta viikosta kuukauteen, mutta muutama rahoituslaitos tarjoaa jopa 60 päivän harkinta-ajan.

Lainanvälityspalveluiden etuja:

  • Säästät aikaa ja vaivaa.
  • Hakeminen on ilmaista.
  • Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 15 rahoituslaitokselta.
  • Lainatarjoukset eivät velvoita luottosopimusta hyväksymään.
  • Halvin pikavippi löytyy helposti

Yhteenveto – Kaikista Halvin Laina?

Käytä apunasi lainavertailua löytääksesi lainapalvelun, joka tarjoaa lainaa edullisesti. Ota huomioon kaikki kulut ja korot, jotta halvin pikavippi selviää, sillä joissain lainoissa voi piilokulujakin ilmetä. 

Nyt on ostajan markkinat ja lainapalvelut tarjoavat jatkuvasti erinomaisia kampanjoita asiakkailleen, jonka avulla edullinen laina on helppo ja vaivaton löytää.

Kerro kokemuksia
9.6 Kävijäarvosana 2 äänelle

1 kommentti

Jätä Kommentti