Pikavippivertailu

4381 0
Pikavippivertailu 2019
(Last Updated On: 29.2.2024)

Pikavipin ottoon ei kannata rynnätä suin päin, vaan asiaan kannattaa käyttää aikaa ja tehdä perusteellinen pikavippivertailu ennen lainan hakemista. Erityisesti silloin kun on  ottamassa suurempaa vippiä, voi vippivertailun avulla myös säästää huomattavan summan rahaa. Suorittamalla tarkan vippien vertailun säästää helposti selvää rahaa.

Eri pikavippipaikkoja vertaillessa kannattaa ottaa useampaan asiaan huomioita, tutustumalla tähän artikkeliin huolella opit parhaat vinkit oikean pikavippipaikan valintaan.

Markkinoiden halvimmat pikavippipaikat löydät alhaalta!

[loanscode type=”table” columns=”picture_1|combine_amount|combine_loan_times|age_limit|total_review|url_slug” headers=”Lainapaikka|Lainasummat|Laina-ajat|Ikä|Arvosana|Tutustu” filters=”min_loan>1″ max_results=”20″ defaults_results=”5″ sort_column=”5″ sort_type=”desc”]

Vippivertailu – vertaa vipit

Credit24 voitti pikavippivertailun taas vuonna 2021

Credit24 joustolimiitti on pikavippivertailun paras vippi

Credit 24 tarjoaa edullista pikavippiä kaikille 19 vuotta täyttäneille. Hakeminen onnistuu helposti netin kautta ja rahaa saat nopeasti. Rekisteröidyttyäsi sivulle, voit myös nostaa pikavippiä ilmaisella mobiiliappsilla. Maksuaikaa Credit24 tarjoaa lainasummasta riippuen yhdestä kuukaudesta kahteen vuoteen asti. Ensimmäisen pikavippisi voit nostaa ilman nostopalkkiota. Säästät näin selvää rahaa ja Credit24 valittiinkin pikavippivertailun parhaaksi jälleen tänä vuonna.

Perusvippi on nopea pikavippi – vertailun 2. paras

Perusvippi

Perusvippi on 2. paras pikavippi vertailun perusteella. Perusvippi-Vakuus Oy on yksi Suomen suurimmista nettirahoittajista ja myöntää pikavippejä Perusvippi-brändin alla. Perusvippin pikavippihaitari liikkuu 20 ja 2000 euron välillä.

Perusvippi tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä verkko-ostoksia ja maksaa ne Perusvippi-luotolla. Lainaston tavoin Perusvippi tarjoaa vipin takaisin maksuun kaksi vaihtoehtoa. Perusvippin asiakaspalvelun aukioloajat ovat yhdet parhaimmista, sillä se on avoinna joka päivä klo 8 ja 22 välillä. Perusvipillä ikäraja on 20 vuotta.

Vivus pikavipit edullisesti ja nopeasti

Vivus myöntää vertailun edullisimpia vippejä

Pikavippivertailun 3. sijalle tullut Vivus tarjoaa uusille pikavippiasiakkaille ensipikavipin 400 euroon asti täysin kuluitta. Vanhat asiakkat saavat nostettua peräti 2010 euroa, maksamalla hinnaston mukaisen 15%:n nostokulun. Normaali laina-aika on yksi kuukausi. Tarvittaessa voit sitä jatkaa, maksamalla hinnaston mukaiset kulut. Vivukselta saa pikavippipäätöksesi nopeasti ja rahat tilillesi alle viidentoista minuutin. Vivukselta pikavipin saa 20 vuotta täyttäneet luottokelpoiset henkilöt. Edullinen pikavippi löytyy Vivukselta.

Jos etsit suurempaa lainaa kuin pikavippi, voit käydä etsimässä edullisimman vaihtoehdon lainavertailun avulla. Lainavertailu vertailee kaikki vakuudettomat lainat ja luotot aina 60000€ asti.

Mitä pitää ottaa huomioon pikavippipaikkaa valitessa?

Pelkkään nimelliskorkoon ei kannata tuijottaa vippifirmaa valitessa. Nimelliskoron lisäksi pikavippihin liittyy monenlaisia kuluja. Kaikki pikavippiin liittyvät kulut ovat ilmoitettu todellisessa vuosikorossa.

Jokainen rahoitusyhtiö on velvollinen ilmoittamaan todellisen vuosikoron kaikessa pikavippimarkkinoinnissa. Tämä velvollisuus perustuu eduskunnan säätämään lakiin, jonka tarkoituksena on helpottaa kuluttajia vertailemaan eri rahoitusyhtiöitä.

Kokonaiskoron lisäksi kannattaa tutustua yhtiön tarjoamaan laina-aikaan. Tarkista että tarjottu aika on Sinun tarpeisiisi sopiva. Osa yhtiöistä tarjoaa vain lyhytaikaista rahoitusta ja jos tarpeesi on pidempiaikainen, kannattaa siirtyä toiseen listaamaamme yritykseen.

Koron ja laina-ajan lisäksi kannattaa tutustua huolella pikavippiin liittyviin ehtoihin. Muista aina pyytää tarjous useammalta yhtiöltä, näin voit samalla kertaa vertailla useampaa firmaa samanaikaisesti ja saat paremman kuvan alan nykyisestä hintatasosta.

Löysin sopivan yhtiön, kuinka haen pikavipin?

Pikavipin hakeminen tapahtuu helposti netin kautta. Tarjouksen pyytämiseen kuluu aikaa vain muutama minutti, siksi kannattaa pyytää oma henkilökohtainen tarjous jokaiselta listaamaltamme yritykseltä.

  1. Siirry pikavippiyhtiön sivuille linkin kautta ja jätä tarjouspyyntö.
  2. Muutaman minuutin kuluttua saat pikavippitarjouksen. Tutustu saamaasi tarjoukseen huolellisesti.
  3. Jos tarjous miellyttää Sinua ja haluat ottaa pikavippisi juuri tältä yhtiöltä, allekirjoita pikavippisopimus sähköisesti pankkitunnuksien avulla tai sitten perinteisesti postin kautta.
  4. Yhtiö siirtää pikavipin tilillesi saatuaan tiedon vipin hyväksymisestä.

Miten vippivertailu hyödyttää minua?

Pikavippiä kannattaa nostaa sen verran kun on rahan tarve. Pikavippiä ei kannata ottaa enempää kuin on tarvetta, koska pikavippaaminen aiheuttaa yleensä kuluja. Myöskin kuukausierät saattavat nousta niin suuriksi että se saattaa rasittaa kohtuuttomasti kuukausibudjettiasi.

Jos et ole aivan varma kuinka paljon tarvitset rahaa muutaman seuraavan kuukauden aikana tai Sinulla on tarvetta useammalle nostokerralle, kannattaa harkita luottotilin hakemista. Sen avulla saat joustavuutta raha-asioihisi ja uuden luoton nostaminen on huomattavasti helpompaa, koska Sinulle on jo myönnetty lúottolimiitti, jonka puitteissa voit nostaa rahaa 24h vipit kellon ympäri. Luottolimiitin käyttö maksaa ainoastaan nostetun luoton verran.

Pikavippivertailut muualla

Pikalaina Heti pyrkii olemaan se paras pikavippivertailu, mutta tosiasia on, että tämä artikkeli ei olisi täydellinen, ilman muutaman toisenkin vertailun mainintaa.

Hetilainaa24.fi pikalaina heti netistä

Hetilainaa24.fi vertailee pikalainat omassa pikavippivertailu 2021 julkaisussaan. Hetilainaa24 on ottanut tarkisteltavaksi kaikki Suomen lainapaikat ja listanneet vertailuunsa useita parhaita pikalainoja, jotka myöntävät vakuudetonta luottoa heti tilille netistä. Hyvänä huomiona mainitaan, että kaikki vertailuun listatut paikat noudattavat korkolakeja ja ovat turvallisia lainayhtiöitä.

Kulutusluototlainaa.fi kulutusluotot ja lainat

Jo vuodesta 2012 toiminut Kulutusluototlainaa.fi vertaili yli 60 Suomessa toimivaa lainapaikkaa omassa pikavippivertailussaan. Tämä kattava vippivertailu on yksi Internetin laajimmista vertailuista koskaan. Tämän vertailun avulla löydät niin parhaat eli edullisimmat, nopeimmat ja luotettavimmat pikavipit ja lainat – mutta myös ne huonoimmat, joista et ainakaan halua ottaa lainaa.

Muista hoitaa kuukausilyhennykset ajallaan.

Pikalainoja hakeva tulee maksaa ne ajallaan takaisin lainasopimuksen mukaisesti. Maksujen jääminen jälkeen aiheuttaa ongelmia ja lisää pikavipin saldoa. Jos jonkin äkillisen menon johdosta, et pysty lyhentämään kuukausierääsi normaalisti, kannattaa olla yhteyksissä asiakaspalveluun reilusti ja selittää tilanne. Ystävällinen asiakaspalvelija löytää yhdessä kanssasi ratkaisun ongelmaasi ja ongelmasta päästään eroon esimerkiksi yhdistämällä lainasi. Näin toimimalla selvitään turhilta extrakuluilta.

Mikäli asiakas ei ole asiakaspalveluun yhteyksissä ja tee pikavipin suhteen uudelleenjärjestelyitä, kahden viikon päästä eräpäivän umpeutumisesta, tulee maksumuistus. Maksumuistuksen lähettämisestä rahoitusyhtiö perii hinnastonsa mukaiset kulut.

Parisen viikkoa edellisestä tulee toinen muistutus, jos lyhennys on edelleen hoitamatta. Eräpäivästä kun on kulunut kaksi kuukautta, pikavipistä kirjataan maksuhäiriömerkintä. Samoihin aikoihin yleensä pikavippi irtisanotaan ja se erääntyy kokonaisuudessaan maksettavaksi heti. Tässä vaiheessa suoritusta karhuaa perintätoimisto.

Mitä asioita kannattaa huomioida, kun vertailee pikavippejä netissä?

Alkuun kannattaa arvioida oma lainantarve todella huolellisesti. Mikäli tarvitsee lainaa todella lyhyeksi ajaksi, niin saattaa pikalainan saada jopa ilman korkoja ja kuluja. Huomiota tulee kiinnittää lainan korkoon ja muihin kuluihin, jotta tietää lainasta koituvat kokonaiskustannukset. Myös maksuaika on hyvä harkita tarkoin, jotta kuukausittain lyhennettävät erät pysyvät sopivan kokoisina.

Onko mahdollista saada lyhennysvapaata tai siirtää laskun eräpäivää?

Se aina riippuu yrityksestä, joten kannattaa varmistaa asia ennen kuin hyväksyy lainatarjouksen. Mikäli yritys näitä palveluita tarjoaa, niin usein niiden käyttäminen onnistuu, kun kirjautuu yrityksen nettipalveluun tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Usein maksuvapaata kuukautta tai eräpäivän siirtoa tulee myös anoa hyvissä ajoin, eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Kerro kokemuksia
10 Kävijäarvosana 1 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti