Kulutusluotto.com

205 0
Kulutusluotto.com kokemuksia [year]
(Last Updated On: 22.2.2024)

Kulutusluotot sopivat tilanteeseen, kun äkillisesti menot ylittävät tulot. Tällaiseen tilanteeseen voi johtaa esimerkiksi sairastuminen tai vaikka koulun alkaminen. Monella on haasteita pystyä selviämään kaikista arjen taloudellisista haasteista, vaikka olisi vakituinen päivätyö.

Kulutusluotto.com tarjoaa ojentavan käden näissä tilanteissa. Palvelusta suoraan ei ole mahdollista saada lainaa, vaan sivusto on erikoistunut kilpailuttamaan eri lainapaikat. Palvelun kautta on siis mahdollista saada sellainen kulutusluotto, jossa korko ja muut kulut olisivat mahdollisimman matalat – eli todella edullinen laina.

Lainahakemuksen täyttäminen

Kulutusluotto.com-palvelun pihvi on siinä, että asiakas voi yhden hakemuksen sijaan saada lainatarjouksia useilta eri yhtiöiltä. Asiakashan voi tehdä saman asia itsekin, vierailemalla eri rahoitusyhtiöiden sivuilla ja täyttämällä jokaisella sivustolla lainahakemuksen. Ongelma on vain siinä, että näitä yhtiöitä toimii Suomessa kymmeniä, joten hakemusten täyttämistä varten pitäisi varata paljon aikaa. Ja tämän jälkeen erilaisia lainatarjouksia pitäisi vielä osata jotenkin vertailla keskenään.

Kulutusluotto.com siis säästää aikaa, mikä on tervetullutta nykyajan kiireisille ihmisille. Toinen palvelun keskeisistä eduista on se, että sen avulla voi löytää lainan, joka on itselle mahdollisimman edullinen. Siis ainakin niiden rahoitusyhtiöiden ja pankkien kesken, joita palvelu käyttää kilpailuttamiseen. Lainojen yhdistäminen on yksi palvelun valtteja, eli voit halutessasi yhdistää pienemmät pikalainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi ja säästä näin koroissa ja kuluissa.

Ei maksuhäiriöisille

Lainan saamiselle on olemassa ehtoja, mikä ei sinänsä tullut yllätyksenä. Lainapaikat ovat kiinnostuneita tietenkin lainanottajan taloudellisesta tilanteesta, joten hakemuksessa kysyttiin siihen liittyviä kysymyksiä, kuten palkkaa. Hakijalla on oltava säännöllisiä tuloja ja tähän ei kelpaa sosiaalietuuksista ainakaan toimeentulotuki.

Hakijalla ei saa myöskään olla maksuhäiriöitä, eli luottotietojen on oltava kunnossa. Hakijan pitää olla vähintään 18-vuotias (yläikärajaa ei mainittu) ja hänen tulee asua Suomessa vakituisesti. Maahanmuuttajatkin voivat käyttää palvelua, tosin joillakin rahoitusyhtiöillä on vaatimuksena, että hakija on asunut Suomessa vähintään pari vuotta. Koska tunnistautuminen ja lainasopimuksen allekirjoitus hoidetaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, hakijalla pitää olla Suomessa toimivasta pankista myös verkkopankkitunnukset.

Lainaa mihin vain

Yllätyksenä palvelussa vastaan tuli se, että lainaa voi hakea käytännössä mihin vain. Kulutusluottoja ja joustoluottoja myöntävät yhtiöt eivät ole siis järin kiinnostuneita siitä, mihin asiakas rahansa käyttää. Koska luottoa voi saada jopa 60 000 euroa, niin erilaisia käyttökohteita on käytännössä loputtomasti.

Voisi kuvitella, että kulutusluottoja ja joustoluottoja haetaan esimerkiksi laskuista selviämiseen, sisustukseen, lomailuun, harrastuksiin ja vaateostoksiin. Varsinkin naiset todennäköisesti ottavat luottoa usein vaateostoksia ja muuta shoppailua varten tilipäivää odotellessa.

Hyvää palvelussa

Palvelun plussaksi voi laskea sen, että lainaa voi hakea 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Lainaa on mahdollista siten saada vaikka uuden auton hankintaan. Toinen hyvä puoli piilee siinä, että lainat ovat vakuudettomia. Hakijan ei siis tarvitse asettaa omaa omaisuuttaa lainan vakuudeksi. Mikäli hakija joutuisi asettamaan vakuuden, eikä onnistuisi maksaa lainaa takaisin, perisi luottoyhtiö vakuuden itselleen. Lainan hakeminen tässä mielessä on siis riskittömämpää.

Palvelussa hyvää oli myös se, että se lunasti lupauksensa nopeudesta. Lainahakemus käsiteltiin nopeasti ja sen jälkeen pääsinkin jo tutustumaan saamaani lainatarjoukseen. Lainatarjous oli esitetty myös riittävän selkeäsi, jotta siitä selvisi kaikki lainaan liittyvät kulut. Vielä helpompaa kulutusluoton ja joustoluoton hakeminen olisi varmasti suoraan näitä myöntävien yhtiöiden sivustoilta, mutta toisaalta silloin ei tietäisi, saisiko jostakin vielä edullisemman lainan.

Hakemus voidaan hylätä monesta syystä

Lainahakemus on syytä täyttää rehellisesti ja huolellisesti. Moni hakemus todennäköisesti hylätään sen vuoksi, että hakija ajattelee, ettei kaikilla kysytyillä tiedoilla ole väliä ja täyttää siten hakemuksen hätiköiden. Hakemus kannattaa siis täyttää huolella ja antaa mahdolliset lisätiedot ja liitteet. Lainaa voi myös hakea uudestaan, jos saa kielteisen lainapäätöksen.

Toki jos hakijalla ei ole esimerkiksi säännöllisiä tuloja, niin hakemuksen uudelleen täyttämisestä ei ole mitään hyötyä. Tuloksi kelpaa myös osaketulot ja eläketulo, mutta ei esimerkiksi opintolaina tai työttömyystuki. Tuloraja on 7200 euroa vuodessa.

Ennen lainasopimuksen hyväksymistä kannattaa ehdot käydä tarkasti läpi. Aina kannattaa myös harkita, tarvitseeko lainaa ylipäätään. Usein menojakin on mahdollista karsia niin, ettei elämänlaatu kärsi liikaa. On aina hyvä, että pankkitilillä olisi vähän puskuria pahan päivän varalle. Näin äkillisistä menoeristä ei tule ylitsepääsemätöntä estettä ilman lainaa. Tämä on huomattu myös viime aikoina, kun inflaatio on jyllännyt pahanpäiväisesti.

Usein kysyttyä Kulutusluotto.comista

Miten Kulutusluotto.com palvelu toimii?

Kulutusluotto.com on vertaislainapalvelu, joka auttaa lainaa tarvitsevia henkilöitä löytämään sopivan lainantarjoajan. Palvelu kerää ja vertailee eri lainatarjouksia useilta rahoituslaitoksilta ja pankilta, minkä jälkeen se esittelee käyttäjälle parhaat vaihtoehdot valittavaksi. Lainanhakija täyttää vain yhden hakemuksen Kulutusluotto.com – sivustolla ja saa sen perusteella useita lainatarjouksia vertailtavaksi.

Mitkä ovat Kulutusluotto.com:n kriteerit lainan myöntämiseksi?

Kulutusluotto.com välittää lainahakemuksia, mutta ei itse päätä lainan myöntämisestä. Jokaisella lainantarjoajalla on omat kriteerinsä, mutta yleisesti ottaen hakijalla tulee olla vähintään 18 vuoden ikä, riittävästi tuloja lainan takaisinmaksuun, puhtaat luottotiedot ja vakituinen asuinpaikka Suomessa.

Kuinka nopeasti voin saada rahat tililleni Kulutusluotto.com:n kautta?

Kulutusluotto.com pyrkii nopeuttamaan lainaprosessia mahdollisimman paljon. Hakemuksen täyttämisen jälkeen saat usein lainatarjouksia jo saman päivän aikana. Kun olet valinnut sopivan tarjouksen ja allekirjoittanut sopimuksen, rahat siirtyvät yleensä tilillesi 1-3 pankkipäivän kuluessa.

Onko Kulutusluotto.com:ssä piilokuluja tai ylimääräisiä maksuja?

Ei ole. Kulutusluotto.com on ilmaista ja sitoumuksetonta käyttää. Palvelu ansaitsee välityspalkkion yhteistyökumppaneiltaan lainasopimusten solmimisesta, mutta ei peri mitään maksuja suoraan lainanhakijoilta.

Voinko yhdistää useita pienempiä lainoja Kulutusluotto.com:n kautta?

Kyllä voit. Yksi Kulutusluotto.com-palvelun eduista on mahdollisuus yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi isommaksi lainaksi, jolloin hallinnoit vain yhtä lainaa ja saatat säästää koroissa sekä kuluissa. Tähän tarkoitukseen voit hakea yhdistelylainaa Kulutusluotto.com -sivustolta.

Voinko peruuttaa lainan, jos katson sen jälkeenkin tarpeettomaksi?

Kyllä voit. Lain mukaan sinulla on 14 päivän peruutusoikeus lainasopimuksen solmimisesta. Jos haluat peruuttaa lainasi, ota yhteyttä suoraan siihen rahoituslaitokseen, jonka kanssa olet allekirjoittanut sopimuksen.

9.5
Arvosana 0
Kulutusluotto.com arvostelu Paras kulutusluotto

Uusi Kulutusluotto.com on mielestämme Suomen paras kulutusluotto ja suosittelemmekin sitä ehdottomasti kaikille niille, jotka haluavat hakea kulutusluottoa netistä 1000 - 60000 euroa.

Ei kommentteja

Jätä Kommentti