Hae lainaa 30000 euroa

1834 0
Lainaa 30000 euroa
(Last Updated On: 11.10.2023)

Lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia heti tilille! Pikalainaa saa nopeasti ja vaivattomasti kulutusluottona tai tililainana. Kulutusluottoa saa aina ilman takaajia tai vakuuksia netistä haettuna, ja samaa pätee lainaa 30000 euroa hakiessa.

Pikalainan hakeminen käy erittäin vaivattomasti käyttämällä kätevää lainahakua tai lainalaskuria. Lainahaulla voit vaivattomasti etsiä haluamallesi summalle vipin, minkä saat tilillesi jo saman päivän aikana. Vipin hakemisen tärkeä osa on suorittaa huolellinen lainavertailu, vertailemalla isot lainasummat voi säästää useita satoja euroja kuluissa sekä kustannuksissa.

Olemme keränneet tähän artikkeliin neuvoja, ja ohjeita miten hakea lainaa 30000 heti tilille.

30000 euron pikalaina ilman vakuuksia

Isot luottosummat saa pikalainan avulla ilman vakuuksia tai takaajia. Hakemuksen voi jättää tämän ansioista täysin omatoimisesti, muiden ihmisten allekirjoituksia tai suostumusta ei lainalle tarvita.

Vipin hakeminen ilman vakuuksia tarkoittaa, ettei vipille tarvitse asettaa muuta omaisuutta pantiksi. Mikäli otat esimerkiksi autolainan tai asuntolainan, joudut asettamaan ostetun omaisuuden vakuudeksi lainalle. Vakuuden tarkoitus on varmistaa, että velka maksetaan varmasti takaisin, ja mikäli luoton maksussa muodostuu ongelmia, voidaan vakuus myydä velkojen kattamiseksi.

Tietoa lainoista ilman takaajia

Vertaile paras lainatarjous ja hae 30000 euroa heti tilille
Kaikki parhaat 30000 euron lainat yhdestä paikasta
 • Kaikki lainat eli joustoluotto, kulutusluotto ja pikavippi myönnetään ilman vakuuksia
 • Pikalainat eivät tarvitse lainkaan takaajia, jotkut vippipalvelut voivat vaatia kaksi hakijaa luotolle
 • Kivijalkapankeista ei ole mahdollista saada pikalainoja vakuudetta
 • Vakuudeton luotto antaa vapauden hakea lainaa yksin, ilman muiden ihmisten suostumusta

30 000 euron laina ilman vakuuksia on mahdollista saada tilille jo saman päivän aikana.

Vertaile 30000€ laina huolellisesti ennen hakemista

Lainojen vertaileminen on tärkeää. Vertaamalla vipit huolellisesti ennen hakemista varmistetaan, että valituksi tulee paras mahdollinen tarjous. Vipeissä on suuria eroja, vaikka nopeasti katsottuna vaikuttaisi lainojen olevan hyvin samanlaisia.

Näin ei kuitenkaan ole ja erot luottopalveluiden välillä voi löytää helposti tekemällä nopean lainavertailun. Vertailussa voidaan katsoa lainapalveluita sekä luottotarjouksia, molemmissa on aina selviä eroja.

Lainapalveluiden vertailu lainahaun avulla

Syötä haluamasi lainasumma hakukenttään, ja näet vastauksessa kaikki lainapalvelut jotka tarjoavat sopivia lainoja.

Vertaile seuraavat tiedot

 • Vertaile lainapalvelun tarjoamat minimikorot alustava
 • Tarkista antaako lainapalvelu mahdollisuuden lyhennysvapaisiin tai maksuvapaisiin kuukausiin
 • Voiko eräpäivää siirtää?
 • Mitkä ovat maksuajat lainalle
 • Kulut ja menot lainatilille

Lainaa 30000 euroa tarjousten vertailu

Kun lainahaun tulokset on vertailtu, saat 2 – 3 luottopalvelua joihin kannattaa lähettää lainahakemus ja hakea lainaa 30000 euroa. Lainahakemukseen vastataan lainatarjouksella, mistä löytyy vipille muodostuvat kuukausi sekä vuosikorot. Kaikki muut kulut ja kustannukset pitää tulla selville lainatarjouksesta.

Vertaile lainatarjouksista seuraavat kohdat

 • Lopullinen korko ja kaikki kulut lainalle
 • Tuleeko tilinhoitomaksu kuukausittain vai maksetaanko se kertasuorituksena
 • Voiko velan maksaa pois kerralla kesken lainakauden
 • Ovatko eräpäivän siirto, sekä lyhennys ja maksuvapaat kuukaudet ilmaisia
 • Paljonko lainalle luvataan takaisinmaksuaikaa?

Näin saat nopeasti ja vaivattomasti vertailtua isot vipit, ja säästä useita satoja, ellei tuhansia euroja rahaa!

Lainan hakeminen on täysin ilmaista!
Hae lainaa 30000€ kätevän lainahaun avulla!

Rajoitukset 30000e lainan hakemiseen

Isolla kulutusluotolla on huomattavasti enemmän rajoituksia kuin pienellä pikavipillä. Sadan tai parin sadan euron lainan voi maksaa pois helposti ilman säännöllistä palkkatuloa, mutta 30000e kulutusluotto on huomattavasti suurempi operaatio maksaa takaisin.

Kyse ei ole kuitenkaan mahdottomasta lainasummasta. Maksuaikaa näin isoille vipeille yleensä myönnetään 10 – 15 vuotta, riippuen hakija takaisinmaksukyvystä.

Luotonmyöntäjät tekevät luottoarvioin, missä tehdään useita arvioita hakija taloudellisesta tilanteesta. Tähän arvioon perustetaan päätös, myönnetäänkö laina vai ei.

Rajoituksia lainan saamiselle

 1. Liian pienet tulot lainan takaisinmaksuun
 2. Luottotiedoissa häiriö tai muu merkintä
 3. Luotonmyöntäjän luottoarvio ei suosittele vipin myöntämistä
 4. Ikäraja lainapalvelussa, suurin osa palveluista myöntää isot lainat yli 20 vuotiaille
 5. Ei vakituista osoitetta, nettipankkitunnuksia tai henkilökohtaista puhelinnumeroa

Lainaamisen rajoitukset tulevat osaksi suomen lain asettamista rajoitteista mutta myös lainapalveluiden omista ehdoista, joiden tarkoitus on varmistaa, että velka maksetaan kokonaisuudessaan takaisin.

Hae 30000 euroa pikalainaa

Hae tilille heti edullinen laina 30000 euroa
Kaikki 30000e lainat ilman takaajia

Voit hakea 30 000 euroa lainaa vaivattomasti lainahaun avulla. Löydät vippipaikat, joiden välillä voit tehdä alustavaa vertailua. Kun olet löytänyt parhaat vaihtoehdot, lähetä lainahakemus kaikkiin valittuihin palveluihin. Vastauksena saat lainatarjoukset, minkä välillä voit suorittaa lopullisen vertailun.

Tai voit suoraan hakea lainaa jostain näistä suosituista lainapalveluista:

Rahalaitos tarjoaa lainaa 30000 euroa

Rahalaitos tarjoaa kulutusluottoa 500 – 70000 euroa heti tilille ja aina ilman vakuuksia tai takaajia. Luotolle muodostuvat korot ovat Rahalaitoksen myöntämissä pikalainoissa vuosikorko on alkaen 4,5%.

Ikäraja Rahalaitoksen isoille vipeille on 20 – vuotta ja takaisinmaksuun on varattu pitkä aika,  2 – 15 vuotta. Rahalaitos on todella suosittu luotonmyöntäjä kaiken kokoisille rahasummille!

Zmarta kilpailuttaa lainat 30000 euroa

Zmarta on eräs tunnetuimpia lainanvälittäjiä suomen pikalainamarkkinoilla, eikä mikään ihme! Zmartalla on todella vakuuttava yhteistyökumppaneiden verkosto, josta yhdellä hakemuksella saa useita lainatarjouksia

Jos haluaa helposti monta tarjousta, kannattaa jättää Zmartan palveluun viipymättä hakemus. Useita tarjouksia yhdellä hakemuksella, missä kaikissa on omat ehdot ja kulut. Vertaile Zmartalla ja säästä!

Komplett Bankilta voi hakea myös 

Komplett Bank on norjalainen rahoituspalvelu, joka myöntää joustolainaa 1000 – 50000 euron lainasummille. Joustolainana myönnetty tililuotto mahdollistaa rahan nostamisen omalle tilille kerralla, tai halutessaan useassa osassa.

Komplett Bankilla ei ole pakollisia lyhennyksiä, ja lainaehdot ovat muutenkin todella reilut. Kuukausikorko lainalle on 4,9 – 19,9 % ja laina-aikaa on tarjolla 15 vuoteen asti. Ikäraja Komplett Bankin luo14ttopalveluun on 23 – vuotta.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti