Mistä löytyy halvin pikavippi 100 euroa?

7659 0
Pikavippi 100 euroa
(Last Updated On: 8.1.2024)

Hae lainaa 100 euroa – tämä sivuston artikkeli auttaa & opastaa pikalainaa etsimässä olevaa henkilöä löytämään sen kaikista parhaimman mahdollisen vipin 100 euroa edullisesti ja omalle itselleen parhaiten soveltuvin lainaehdoin. Pikavippifirmoja oli ennen korkokattouudistusta huikea määrä, mutta nyt ainakin 70 pikaluottofirmaa on lopettanut toimintansa, mutta vaihtoehtoja toki silti piisaa. Tämä helpottaa vain pikalainan etsimistä huomattavasti.

Edullisimman pikalainavaihtoehdon löytäminen ei siis ole missään määrin helppoa ja pikavippi 100 euroa tai mikä tahansa muu lainasumma voi olla monelle tottumattomalle vippaajalle hankala löytää niillä lainaehdoilla, mitkä itselle tuntuvat sopivimmilta. Me helpotamme kuitenkin teidän työtänne ja säästämme aikaa ja vaivaa. Löydät alapuolelta tällä hetkellä halvimmat ja parhaimmat 100 euron pikalainaa myöntävät firmat helposti ja nopeasti.

Uudet 100e joustoluotot

Uusia joustoluottoja 100€ on tullut markkinoille tililuoton muodossa. Näissä on usein etuna ensilainaajalle ilmainen vippi, joten suosittelemme hyödyntämään näitä tarjouksia aina kun vain mahdollista.

Parhaat lainapaikat 100€

Ferratum

Ferratum 100 euron joustoluotto

Ferratum myöntää lainaa 100 euroa heti tilille ilman vakuuksia tai takaajia. Hakeminen tapahtuu täysin netissä täyttämällä ilmainen lainahakemus ja odottamalla lainatarjousta. Ikäraja Ferraumin lainoissa on kuitenkin hieman korkea, jopa 21-vuotta, mutta toisaalta taas ensilainan korko on vain 0%, jos olet ensimmäistä kertaa lainaamassa ja maksat pikalainan pois 30 vuorokauden sisällä. Ferratum on niin sanottu joustoluotto, eli saat itsellesi luottotilin etkä kulutusluottoa, josta voit nostaa aina tarpeen tullen lisärahoitusta.

Vivus

Vivus

Uudistunut Vivus on erinomainen vaihtoehto mitä 100 euron pikalainaan tulee. Vivuksella on edullisimmat hinnat ja voit hakea lainat 10-2010 euron väliltä erittäin helposti suoraan netin kautta. Lainan hakeminen on ilmaista mikäli lainaat Vivukselta ensimmäistä kertaa. Siis ensimmäinen pikavippi ilman korkoa tai kuluja. Tämä tarjous on siis ehdottomasti hyödynnettävä, mikäli olet pikalainaa itsellesi hakemassa. Vivuksen lainaehdot ovat joustavat ja hyvin kohtuulliset, voit halutessasi siirtää eräpäivää jopa 30 vuorokaudella eteenpäin. Tutustu Vivukseen ja nappaa vippi välittömästi tilillesi.

Euroloan

Nyt Euroloan on entistä parempi

Euroloan on uudistanut palvelunsa ja tarjoaa nyt edullisia pikavippejä 100-5000 euron väliltä. Jos tarvitset luotettavaa, edullista ja ennen kaikkea nopeaa rahoitusta, on Euroloan ehdottomasti teidän lainapaikkanne. Lainahakemukset käsitellään nopeasti ja saat pikavipin tilillesi parhaimmillaan heti, luottopäätöksen saat välittömästi. Lainaehdot ovat joustavat ja voit hakea lainan pitkällä maksuajalla. Tutustu palveluun ja hae 100 euron vippi heti tilillesi.

Pikavippi 100e netistä pilkkahintaan – miten sen saaminen onnistuu?

Pikalaina heti suosittelee siis näitä edellä mainittuja yrityksiä ja takaa, että parempia vaihtoehtoja ei ole olemassa. Huomioi vielä kuitenkin nämä asiat. Lainaa hakiessa kannattaa huomioida aina muutamat oleellisimmat seikat, kuten lainaehtojen läpi käyminen tarkkaan sekä myös kuinka paljon korkoja lainalle todellisuudessa tulee.

Jos kuitenkin päätät ottaa lainaa ylhäällä mainituista firmoista, mitä suosittelemme erittäin lämpimästi, sillä paremmilla lainaehdoilla ja edullisemmin et lainaa taatusti mistään saa, niin siinä tapauksessa lainaehtoja ei tarvitse sen enempää pohdiskella.

Vaikka suosittelemme kuitenkin aina lukaisemaan lainaehdot ennen kuin pistätte lainan tilaukseen, sillä tällä tavoin tiedätte varmasti mitä olette tilaamassa, millä ehdoin ja minkälaisilla kustannuksilla. Pikalaina on kuitenkin aina lainaa ja siihen liittyy tiettyjä riskejä, joista voit lukea lisää Asiakastiedon kautta. Sitä kautta opit ymmärtämään paremmin luoton- ja riskienhallintaa.

Pikavipit 100 euroa vertailussa vuonna 2021 – n. 50 pikavippifirmaa

Pikavippi 100e

Pikavippi 100 euroa on kaikista yleisin lainamuoto ja lähes jokainen vippiä myöntävä yritys myöntää sitä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Toisiksi yleisin lainamuoto on pikalaina 200e, jota haetaan lähes yhtä paljon kuin sadan euron vippejä. Tämän takia sen löytäminen kaikista halvimmalla saattaa olla erittäin vaikeaa ja erityisesti työlästä. Tällä hetkellä kun luottofirmoja on n. 70 kappaletta ja kaikkien tai edes puolien läpi käyminen vie runsaasti aikaa. Vippi 100 euroa on myös lähes poikkeuksetta haettavissa jokaiselta firmalta, mikäli ikää on plakkarissa 18 vuoden verran, mikä myös lisää sen suosiota, luonnollisesti. Pieni pikalaina on siis todella helppo saada tilille.

Pikalainan / lainan hakeminen on mahdollista kahdella eri tavalla. Kaikista edullisin keino pikalainan hakemiselle on täyttää lainahakemus Internetissä, sillä se ei maksa mitään ja lainan toimitus on tätä kautta erittäin nopeaa.

Hakemukset käsitellään yleensä hieman firmasta riippuen jopa 15 minuutin sisällä. Voit myös vaihtoehtoisesti hakea pikavippiä tekstiviestillä, mutta tekstivipit tulevat aina jossain määrin kalliimmaksi, sillä tekstareita tarvitaan useimmiten pari kappaletta ja ne molemmat maksavat jokusen euron kappaleelta. Tekstivippi on kuitenkin erittäin kätevä tapa saada lainaa ja silloin se toimii erinomaisesti kun Internettiin pääsyä ei ole.

Pienessä 100 euron vipissä ero todellisessa vuosikorossa on kuitenkin huikea jos vertaa tekstiviestihakemuksien kuluja verkkohakemukseen. Euromäärällisesti se ei ehkä tunnu juurikaan miltään, mutta todellisessa vuosikorossa voi todella olla tuhansien prosenttien eroja.

Mieti siis tarkkaan miten lainahakemuksen täytät ja mistä löytyy se halvin pikalaina, sillä me olemme kertoneet sen teille!

Mitä tulee ottaa huomioon, kun hakee pikavippiä?

Toki lainaehdot ovat tärkein asia. Ne kannattaa lukea huolellisesti, jotta tietää, että mihin sitoutuu. Lainojen ehdot vaihtelevat paljon eri yritysten välillä eli kannattaa siis valita se itselle sopivin vaihtoehto.

Joskus akuutti rahantarve kestää vain pari päivää, joten jos tietää, että saa palkan vaikka viikon päästä, niin silloin on mahdollista saada täysin koroton ja kuluton pikavippi 100 euroa, koska ehtona usein on, että sen maksaa takaisin pikaisesti.

Mikäli taas tarvitsee suurempaa pikavippiä, niin kannattaa varmistaa, että lainan voi maksaa takaisin erissä, koska moni ei pysty suurta lainaa kerralla kuluineen ja korkoineen maksamaan. Kaikki yritykset eivät siis tarjoa osamaksumahdollisuutta suurillekkaan summilla, joten tarkkana pitää olla.

Onko mahdollista pitää maksuvapaita kuukausia?

Osa yrityksistä tarjoaa mahdollisuutta maksuvapaisiin tai lyhennysvapaisiin kuukausiin. Eräpäivää saattaa myös pystyä siirtämään joko pientä korvausta vastaan  tai jopa täysin veloituksetta. Käytännöt vaihtelevat eri yritysten välillä, mutta nykyään alalla on paljon kilpailua ja se palvelee kuluttajaa, koska yritykset kilpailevat asiakkaista myös joustavilla eduilla ja tarjolla on yhä parempia tarjouksia ja halvempia lainoja.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Se vaihtelee yrityksen mukaan. Osaa myöntää suuriakin pikavippejä, mutta toiset taas keskittyvät pienempiin summiin. Yleensä 100e pikavippi on suuruudeltaan muutamasta kymmenestä eurosta muutamaan sataan euroon. Eli melko pienistä summista on tavallisesti kyse.

Tarvitsenko lainalleni vakuuksia tai takaajan?

Valtaosa netissä haettavista lainoista on vakuudettomia ja niihin ei myöskään tarvita takaajaa tai yhteishakijaa.Kunhan vain maksuhäiriömerkintää ei rekisteristä löydy ja muuta ehdot täyttyvät, niin on lainan saaminen lähes varmaa.

Ainoastaan suurten summien ollessa kyseessä saatetaan takaajaa tai vakuutta vaatia. Kuitenkin 95 prosenttia kaikista lainoista on sellaisia, joihin ei tarvitse muuta, kuin säännölliset tulot.

Onko pikavipin hakeminen netistä turvallista?

Kyllä on. Yritykset jotka lainoja myöntävät ovat panostaneet tietoturvaan ja tietoliikenne asiakkaan ja yritysksen välillä on suojattu SSL-tekniikalla, joten ulkopuoliset eivät tietoihin pääse käsiksi.

Samasta aiheesta voit lukea myös:

Ei kommentteja

Jätä Kommentti