Tietoa meistä

Tietoa Pikalaina Heti sivustosta

Pikalaina Heti on täysin suomenkielinen, lainojen mainostamiseen keskittynyt nettisivusto. Olemme yksityinen toimija, jolla ei ole sidoksia mainostajiin omistussuhteiden kautta. Mielipiteet sivulla on rehellisiä ja perustuu ylläpitäjien kokemuksiin ja tutkimuksiin. Sivuston ylläpitäjillä on usean vuoden tuntemus rahoitusalalta.

Yhteystiedot palveluun

Osoite: Pikalaina Heti, Yliopistonkatu 7, 00101 Helsinki Puhelin: 0600-398 888 Sähköposti: asiakaspalvelu@pikalainaheti.fi

Mainostus ja markkinointi

Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita sivustollemme. Jos koet, että tuotteesi tai brandisi sopii sivustomme valikoimaan, älä epäröi ottaa yhteyttä. Jos joku asia sivuilla ei miellyttänyt tai sinulla on muuten vain kysyttävää/palautetta annettavana, voit jättää meille viestiä alla olevan kaavakkeen avulla. Otamme mielellämme vastaan parannusehdotuksia koskien sivustoa ja negatiivinen palaute on enemmän kuin tervetullutta, mikäli siihen on aihetta. Täytä kaavake alapuolelta ja ajatuksesi saapuvat varmasti perille. Kirjoita aiheeksi jokin seuraavista, niin palautteiden käsittely on meille helpompaa:

  • Parannusehdotus
  • Virhe sivustolla
  • Mielipide
  • Vanhentunut tieto

    Linkkejä palvelun ehtoihin ja kuvauksiin

    Käyttöehdot Tietosuoja ja evästeet Vastuullinen lainatoiminta