Credit24 Kokemuksia

1667 0
Credit24 Kokemuksia
(Last Updated On: 1.7.2024)

Credit24 tarjoaa joustavan lainaratkaisun: 100-4000 euron joustolimiitti on erittäin kätevä lainatuote –  voit nostaa rahaa tililtä juuri sen verran kuin tarvitset, ja lainaaminen onnistuu helposti netistä.

[loanscode type=”data” company=”credit24″ column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Credit24 edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja ja vähintään 19 vuoden ikää. Lainapalvelu on yksi harvoista, joka avaa ovensa myös alle 20-vuotiaalle lainanhakijalle.

Maksuaikataulu on aina äärimmäisen joustava; voit valita laina-ajan 1-36 kuukauden väliltä. Joustavuuden ansioista voit myös myöhemmin muuttaa maksuaikatauluasi mainitun 36 kuukauden sisällä, joko korottaen kuukausierääsi tai pienentäen sitä, kuitenkin sillä ehdolla että lyhennät luottoasi vähintään 30 eurolla kuukaudessa.

Lainan hakeminen on ilmaista, eli se ei maksa mitään ja Credit24 tarjoaa lainapäätöksen nopeasti netissä.

Suosittelemme Credit24:ää kaikille, jotka ovat edullisen lisärahoituksen tarpeessa!

Credit24 lainapalvelu

Credit24 Joustolimiitti

Credit24 on yksi netin ehdottomasti parhaista lainapaikoista varmuutensa ja joustavuutensa ansiosta silloin, kun tarvitsee saada pikalaina heti tilille.

Lainaehdot ovat todella kuluttajaystävälliset ja selkeät, eikä sinun lainanhakijana tarvitse pohtia onko lainaehtoihin piilotettuna jokin pieni präntti, joka koituu kohtaloksesi tulevaisuudessa.

Credit24:n asiakastyytyväisyys on yksi rahoitusmarkkinoiden parhaista ohittaen tyytyväisyydessä jopa osan suurimmista ja arvovaltaisimmista pankeista.

Lainahakemuksen käsittely on nopeaa ja rahat siirtyvät käyttöösi jopa 15 minuutin sisällä. Rahojen siirto luottotililtä käyttöösi onnistuu netissä, tekstiviestitse tai juuri tähän tarkoitukseen  kehitetyllä mobiilisovelluksella.

Näin saat Credit24 lainat käyttöösi:

 1. Täytä hakemus huolellisesti.
 2. Valitse luottorajasi väliltä 2000-4000 euroa.
 3. Nosta joustoluotto tilillesi.

Ensimmäinen nostosi on ilmainen, eikä siihen sisälly mitään kuluja jos maksat sen takaisin sovitun ajan sisällä – kulut alkavat juosta vasta jos lainantakaisinmaksusi pitkittyy.

Ensimmäisen noston jälkeen maksat ainoastaan tilillesi nostetusta summasta, eikä luottolimiittiin liity perustamiskustannuksia tai tilinhoitomaksuja. Sen kulut ovat muutenkin todella maltilliset, ja tämä lainapaikka soveltuu kaikille, jotka ovat edullista lainaa etsimässä.

Credit24 ei vaadi vakuuksia tai takaajia vakuudettomille kulutusluotoilleen – hakemiseen riittää hyvin hoidetut raha-asiat ja hieman säännöllisiä tuloja.

Credit24 on sivustomme yksi suosituimmista lainapaikoista ja suosittelemme kaikkia alle 4000 euron luottoa etsiviä harkitsemaan tätä loistavaa lainapaikkaa, jossa palvelu on aina asiantuntevaa ja ystävällistä, sekä lainatuotteiden laatu on ehdotonta huippua!

Jos olet jo lainan ottanut, mutta tuletkin toisiin aatoksiin, voit peruuttaa lainasi maksutta 14 vuorokauden sisällä. Tämä oikeus on määrätty kuluttajansuojalaissa kaikille etämyynnin kautta solmituille sopimuksille ja Credit24:n kautta otettu joustolimiitti lukeutuu myös tähän samaan kategoriaan.

Credit24 lainapalvelun etuja ovat:

 • Helppo ja nopea lainapalvelu
 • Ei piilokuluja
 • Selkeät hinnat
 • Luotolla on 14 päivän peruutusoikeus

Kuka voi hakea lainaa Credit24 lainapalvelusta?

Credit24 on yksi harvoista palveluista, jotka myöntävät lainaa myös alle 20-vuotiaille, sillä valtaosa luotonantajista on katsonut lainanmyöntämisen heille sisältävän aivan liian suuren luottoriskin.

Hakeaksesi joustoluottoa Credit24:ltä sinun tulee olla 19-vuotias.

Riippuen lainasummasta sinulla tulee olla myös tietyn kokoiset säännölliset tulot, jotta lainapaikka voi olla varma ettei takaisinmaksu tuota ongelmia ja lainanhakijalla on riittävä maksukyky takaisinmaksuun.

Sinulla tulee myös olla puhelinliittymä omissa nimissäsi, sekä suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset. Credit24 tai mikään muukaan rahoituslaitos Suomessa ei myönnä lainaa ulkomaille.

Maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen, eli Credit24 edellyttää puhtaita luottotietoja lainanhakijoilta.

Voit hakea joustoluottoa Credit24-palvelusta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet iältäsi yli 19-vuotias.
 • Olet Suomen kansalainen tai asut pysyvästi Suomessa.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet hoitanut raha-asiasi muutenkin hyvin.
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili.

Paljonko lainaa voi saada?

Credit24:n lainatuote vakuudeton kulutusluotto, jota myönnetään jatkuvana tililuottona. Tililtä voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa, mutta myönnetty lainasumma on aina yli 2000 euroa – tällä tavalla vältetään pikavippejä säännöstelevä lainsäädäntö.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Lainallesi voit valita takaisinmaksuaikaa 1-36 kuukautta sen mukaan millainen kuukausierä sinulle parhaiten sopii, mutta varsinaisesti lainaa pitkällä maksuajalla et voi saada. Maksuaikatauluun vaikuttaa myös lainansuuruus ja esimerkiksi pienempiin lainoihin voit saada lyhyemmän maksuajan kuin suurempiin tuhansien eurojen luottoihin.

Sivustolla olevalla laskurilla voit kätevästi vertailla millaisia lyhennyseriä erilaiset lainasummat ja laina-ajat aiheuttaisivat.

Millaiset ovat lainan kulut?

Ensimmäinen nosto Credit24:llä on aina ilmainen, eli voit hakea joustolimiittiä haluamallasi luottorajalla ja tehdä ensimmäisen nostosi ilman kuluja tai korkoa. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että voit maksaa tuon noston takaisin luottoehdoissa sovitun aikarajan puitteissa.

Avausmaksua tai tilinhoitomaksua ei lainoista peritä, vaan maksat ainoastaan nostopalkkiota 6,95 prosenttia toisesta nostosta eteenpäin.

Vuotuinen nimelliskorko Credit24:n luotoille on 40,8 – 95,4 prosenttia ja todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko luotolle on 50,2 – 153,63 prosenttia.

Credit24 tarjoaa asiakkailleen 100% tyytyväisyystakuun

Credit24 haluaa varmistaa, että olet täysin tyytyväinen saamaasi lainapalveluun. Yhtiö on niin varma, että tuhansien muiden lailla olet sen toimintaan täysin tyytyväinen, että saat kulusi takaisin, mikäli keksit luotostasi jotain valitettavaa. Harva silti valittaa, sillä jopa 99,8% Credit24:n asiakkaista on ollut erittäin tyytyväisiä saamaansa luottoon.

Credit24 tarjoaakin nyt uusille asiakkailleen 30 päivän tyytyväisyystakuun, jonka aikana saat kaikki luotostasi kertyneet kulut takaisin, jos et ole jostain syystä tyytyväinen lainantarjoajaan. Saat rahasi takaisin, kun kerrot yhtiölle sähköpostitse 30 päivän sisällä lainasi ottamisesta, miksi et ole tyytyväinen luottoosi. Maksat vain jo nostamasi lainan takaisin.

Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi Credit24 voi luvata asiakkailleen 100% tyytyväisyystakuun, sillä se on todella yksi markkinoiden edullisimmista, luotettavimmista ja nopeimmista lainantarjoajista. Yhtiön joustolimiitti on helppo tapa nostaa jatkuvaa lainaa, sillä saat sitä ensimmäisen kerran hakemuksen jätettyäsi ja myöhemmin ilman erillisiä hakemuksia joko netin tai puhelimen välityksellä.

Saat Credit24:n lainallesi myös pitkän ja joustavan takaisinmaksuajan, sillä voit lyhentää lainaasi jopa 36 kuukautta. Et maksa lainastasi mitään turhia kuluja, sillä siihen ei kuulu piilokuluja, kuten kiinteitä kuukausimaksuja, avausmaksuja tai vuosimaksuja.

Lainaa myös mobiilipalvelun kautta

Credit24:n kautta voit nostaa lainaa myös helposti ja joustavasti mobiilisovelluksen kautta. Palvelun voit ladata helposti iPhone-puhelimeen tai iPad-tabletille App Storesta tai Android-laitteille Google Playsta. Sen avulla voit kätevästi tehdä nostoja, tarkastaa lasku-, asiakas-, tai saldotietojasi sekä ottaa käyttöön lisäpalveluita.

Yksi näistä lisäpalveluista on maksuvapaa kuukausi, jonka voit hakea käyttöösi kätevästi suoraan mobiilipalvelusta. Lisäpalveluista peritään lainahinnaston mukainen korvaus, joka maksuvapaan tapauksessa on 20 euroa.

Mobiilisovellus kulkee näppärästi aina mukanasi, sillä saat sen käyttöösi helposti avaamalla puhelimesi ja kirjautumalla sovellukseen tunnuksillasi. Voit nostaa uutta lainaa nopeasti yhtä nappia napsauttamalla luottorajasi puitteissa, joten voit saada rahaa tilillesi myös liikkeellä ollessasi jopa 15 minuutin sisällä. Luottotietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi pysyvät turvallisesti tallessa salasanalla turvatun palvelun takana, eikä sinun tarvitse huolehtia tärkeiden tietojesi vuotamisesta. Salasanan ansiosta kukaan ei pääse sovellukseen tai rahoihisi käsiksi, vaikka puhelimesi joutuisikin vääriin käsiin tai menisi hukkaan.

Voit toki nostaa lainaa 19-vuotiaalle normaaliin tapaan myös Credit24:n verkkosivujen kautta, mutta mobiilisovellus helpottaa arkeasi liikkeellä ollessasi, sillä sinun ei tarvitse enää mennä kannettavan tietokoneen tai kotikoneen ääreen hakeaksesi lisää lainaa, vaan saat sitä missä ja milloin vain. Sovellus nopeuttaa ja helpottaa siten joustolimiitin käyttöä ja hallintaa huomattavasti.

[loanscode type=”data” company=”credit24″ column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Credit24:n yhteystiedot:

MCB Finance Finland Oy

Malminkatu 28

00100 Helsinki

Puhelin: 0800-144 344

Asiakaspalvelu@credit24.fi

8.2
Lainasummat 6
Laina-aika 7
Lainaehdot 9.3
Kulut & Korot 9.4
Kokemuksia 9.3
Credit24 Hyvä

Credit24 on varmasti yksi alan luotettavimmista toimijoista. Heidän lainarepertuaalinsa ei ehkä ole se kaikista laajin, mutta kohdeyleisöllensä heidän lainatuotteensa ovat sieltä parhaimmasta päästä. Credit24 tarjoaa joustoluottoa 4000 euron luottorajalla ja maksimissaan 36kk takaisinmaksulla. Jost luet Credit24 kokemuksia keskustelupalstoilta huomaat, että asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä heidän palveluihinsa. Ota siis luotettava laina Credit24 palvelusta.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti