Hae Lainaa Pitkällä Maksuajalla

1662 0
Lainaa pitkällä maksuajalla
(Last Updated On: 5.10.2023)

Pikalainaa pitkällä maksuajalla voi hakea nopeasti heti tilille ilman vakuuksia. Aiemmin kaikki vipit myönnettiin 3 – 30 päivän ajalle, mutta tilanne on muuttunut. Pikalainoja on tullut markkinoille lisää lainatarpeiden muuttumisen myötä, kasvaneet lainasummat vaativat pidemmät maksuajat.

Pitkään pikavipit olivat tarkoitettu pienille summille, lainaa haettiin yleensä vippeinä 20 – 400 euroa. Pian lainasummat kasvoivat 500 euroon ja huomattiin että 30 päivän maksuaika ei välttämättä ole riittävä lainan hoitamiseen varmasti.

Lainatuotteet kehittyvät lainan hakijoiden tarpeiden mukaisesti, ja pian lainatuotteisiin laajennettiin pidempi maksuaikoja. Pikalainojen hakeminen muuttui erityisesti joustoluoton ja kulutusluottojen myötä. Ensin kulutusluotto mahdollisti isojen pikalainojen ottamisen, ja joustoluotot myöhemmin laajensivat lainasummia ja maksuaikoja kattamaan kaikki mahdolliset tarpeet.

Paras pikalaina pitkällä takaisinmaksuajalle löytyy tekemällä huolellinen lainavertailu. Lainojen vertailu on tärkeää aina pitkän ajan lainoissa. Voit löytää ensilainaa mistä ei tarvitse maksaa korkoja tai kuluja.

Kaikki pitkän maksuajan pikalainat saa ilman vakuuksia
Pitkää maksuaikaa saa nyt myös pikalainoille

Pitkässä takaisinmaksussa on etunsa

Vipille saatava pitkä takaisinmaksuaika antaa mahdollisuuden helposti sovittaa lainan maksaminen oman talouden rajoihin. Hyvin suunniteltu lyhennys ei vaikuta henkilökohtaisen talouden toimintaan, vaan se on sopivan kokoinen maksu minkä voi hoitaa yhtä vaivattomasti kuin muut kuukausittaiset laskut.

Pitkän maksuajan etuja

 • Korko pitkässä laina-ajassa on edullisempi kuin lyhyen maksuajan vipeissä
 • Lainat on helpompi maksaa takaisin, kun kuukausierät ovat pienempiä
 • Pitkän ajan lainoille saa lyhennysvapaita sekä maksuvapaita kuukausia

Lyhennysvapaat ja maksuvapaat kuukaudet auttavat pitkän pikalainan lyhentämisessä, ne rytmittävät takaisinmaksun niin, että omaan talouteen jää varaa muihinkin menoihin. Liian tiukalle lasketut lyhennykset voivat rasittaa taloutta, mikäli tuloissa on muutoksia.

Saako kaikki pikalainat pitkällä maksuajalla?

Ei vakuuksia tai takaajia pikalainalle pitkällä maksuajalla
Saat pitkällä maksuajalla pikalainaa heti tilille

Pikalainoja on yleensä tarjolla kolme eri kappaletta.  Pikavippeinä myönnetään pieniä summia lyhyellä laina-ajalla, joustoluottoja saa keskipitkällä takaisinmaksuajalla pieniä ja keskisuuria lainasummia. Isot lainasummat sekä pisin aika maksamiseen löytyvät kulutusluottojen puolelta.

Lainan takaisinmaksuaika sekä lainasumma määrittävät minkälaista pikalainaa myönnetään.

 • Pikavipin lainasummat ovat 20 – 500 euroa ja takaisinmaksu suoritetaan 3 – 30 päivän kuluessa
 • Joustoluottoja myönnetään 100 – 3000 euroa, joissa lyhennykseen käytettävä aika on 1 – 48 kuukautta
 • Kulutusluottoja lainataan 500 – 50000 euron summille, missä laina-aika vaihtelee 1 – 15 vuoden välillä

Pitkän laina-ajan vippi on antaa mahdollisuuden nauttia pikalainan eduista, mutta mahdollistaa myös pitkän takaisinmaksun luotolle. Lyhyt laina-aika rajaa lainasumman tiukasti tiettyyn luokkaan, ja vaikka tarvetta isolle lainalle ei olisi voi pitkä maksuaika tuoda mahdollisuuden lainalle.

Huonoja puolia pitkälle ajalle voi nimetä kohonneista maksuista tilinhoidosta sekä kertautuvat kustannukset mikäli nostoja joustoluoton lainatililtä tehdään useasti. Tällöin on tärkee valita halvin pikavippi, jotta säästetään kuluissa. Nämä ongelmat voidaan välttää helposti tekemällä huolellinen vertailu,varsinkin jos lainaa aikoo hakea pikalainaa prepaid liittymällä tai verkkopankkitunnuksilla

Vihjeitä miten hakea lainaa pitkällä maksuajalla

Kun olet hakemassa pikalainaa pitkällä maksuajalla, kannattaa valmistautua huolellisesti. Valmistautuminen lainanhakemiseen tarkoittaa oman talouden laskemista auki, mistä selviää paljonko lyhennyksiä voi realistisesti joka kuukausi maksaa.

Lyhennysten suuruus määrittää kuinka pitkällä luottoajalla lainaa voidaan saada. Pikalainatuotteesta riippuen lyhennys voi olla kiinteäsummainen joka on sovittu lainasopimuksessa, tai joustava missä lainaa voi maksaa takaisin haluamansa suuruisen summan.

Mitä parempi maksukyky lainapaikan luottoarvioissa hakijalle lasketaan, sen parempi korko ja lyhyempi laina-aika velalle muodostuu. Suhteuta siis lainasi rehellisesti omaan maksukykyyn, vääränkokoisen lainan hakeminen suhteessa tuloihin johtaa usein hakemuksen hylkäämiseen.

Pitkän maksuajan pikalainat kannattaa vertailla

Kaikki pikalainat pitkällä maksuajalla
Hae heti tilille pikalainaa pitkällä maksuajalla

Vertaile huolellisesti aina kaikki pikalainat aina ennen lainasopimuksen allekirjoittamista. Vertailemalla lainat säästät selvää rahaa, jonka voi käyttää suoraan lyhennysten maksamiseen. Pikalaina pitkällä luottoajalla on erityisen tärkeää vertailla, koska pitkässä lainasuhteessa korot ja kulut kasvavat.

Kaikki pikalainat voi vertailla omatoimisesti, tarvitset vain lainatarjoukset sekä hieman tietoa mitä ottaa huomioon eri lainoissa. Pitkissä pikalainoissa tärkeää on kulut jotka voivat kasvaa usean kuukauden tai jopa vuoden laina-ajan kuluessa. Kannattaa ottaa vertailuun mukaan myös uudet pikavipit, sillä uudet toimijat voivat usein tarjota jotain erilaista verrattuna pitkään alalla toimineihin lainapalveluihin.

Kannattaa laskea onko mahdollisesti halvempaa maksaa kertasummana tilinhoitomaksu, vai usean kuukauden ajan kiinteä tai prosenttisummana veloitettua maksua.

Ohjeet nopeaan lainavertailuun

 1. Hae lainahaulla haluamallasi summalle lainaa, saat vastauksena lainapalvelut jotka myöntävät sopivia pikalainoja
 2. Vertaile silmämääräisesti luotonmyöntäjät ja valitse listalta 5 kappaletta sopivia lainapaikkoja, joiden korkoprosentti sekä laina-aika vaikuttavat hyvältä
 3. Tarkastele seuraavaksi jatkoon päässeitä lainapalveluita, huomioi mahdolliset lyhennysvapaat kuukaudet, tilinhoitomaksut ja muut kulut
 4. Kun olet löytänyt 2 – 3 kappaletta vippipaikkoja jotka vaikuttavat hyvältä, jätä kaikkiin lainahakemus
 5. Saat vastaksena lainatarjouksia, joista näet lopullisen hinnan lainalle, korot sekä kaikki muut tarkat tiedot. Valitse paras vaihtoehto ja allekirjoita sopimus, saat seuraavaksi rahaa heti tilille

Lainojen vertaileminen on tärkeä osa lainanhakuprosessia, minkä tekemättä jättäminen on suoraan tyhmää, ja voi maksaa useita satoja euroja rahaa turhissa kuluissa ja menoissa. Hyvin tehty lainavertailu ei vie montaa minuuttia, mutta auttaa tulevaisuudessa säästämään rahaa.

Täältä pikalainaa pitkällä maksuajalla

Pikalainan löytäminen nopeasti pitkällä maksuajalla ei ole vaikeaa. Lainahaun avulla löytyy useita vaihtoehtoja, jotka tarjoavat kaikille

pikalainasummille myös pitkää maksuaikaa, jopa 400 euron vipille saa vaivattomasti vuoden aikaa maksaa halutessaan.

Löydät lainahaun avulla helposti parhaat vaihtoehdot pikalainalle pitkällä velan takaisinmaksulle, vaihtoehtoja löytyy kaikille lainasummille.

Tässä muutama erittäin suosittu vippipaikka jotka myöntävät pidempiä maksuaikoja lainoille nopeasti.

Ferratum

Ferratum myöntää lainaa 50 – 2000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Maksuaikaa lainalle saa 3 kk – 60 kuukautta. Korkoprosentti Ferratumin lainassa on alkaen 5 %, eli todella edullinen laina on kyseessä.

Ferratum on tunnetuimpia pikalainoja myöntäviä palveluita suomessa. Minimilyhennys lainalle on 100 euroa kuukaudessa, tai 10 % lainasumman arvosta. Ferratumin pitkä maksuaika antaa mahdollisuuden tehokkaaseen lainanhallintaan. Kannataa hakea edullinen Ferratum luotto!

Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa joustavaa pikalainaa 10 – 2000€ luottorajalla. Ensilaina palvelusta on täysin ilmainen 2000 euroon saakka! Ensinostolla on myös korotonta maksuaikaa 60 päivää, joten tässä on mahdollista nostaa iso laina lähes ilmaiseksi. Luotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia.

Suomilimiitti tarjoaa lainaa 3 – 34 kk luottoajalla. Lisäksi tarjolla on 2 maksuvapaata kuukautta ja 4 lyhennysvapaata kuukautta per vuosi! Minimilyhennys on 12.5% avoimesta saldosta tai vähintään 50 euroa kuukaudessa.

Lainasto

Lainasto myöntää pikavippiä 12 kuukauden laina-ajalla 100 – 400 euroa. 12 kuukauden aikana pitää suorittaa 6 maksuerää, joten joka toinen kuukausi on maksu sekä lyhennysvapaa kuukausi! Kaikki Lainaston lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia.

Toinen lainaston pikalaina pitkällä maksuajalla on juostavana tililuottona myönnettylaina. Joustoluottoa voi nostaa tililleen haluamansa summan yhdessä tai useassa osassa, ja korkoa maksetaan vain omalle tilille nostetusta osuudesta. Joustoluoton nostoprovisio on 14,9% sekä lainan nimelliskorko 60%

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti