Pikalaina prepaid liittymällä – hae lainaa ilman tunnistautumista puhelimella

1990 0
Pikalainaa Prepaid Liittymällä
(Last Updated On: 2.10.2023)

Pikalainan hakeminen onnistuu pelkästään matkapuhelinta käyttämällä. Pikavipillä voi hakea edullisesti heti rahaa tilille myös prepaidin avulla. Prepaid liittymät eivät estä pikavipin hakemista luottoja myöntävistä rahoituspalveluista, ainoastaan tulee kiinnittää huomiota lainapalvelun tarjoamaan tunnistautumiseen.

Vipit ovat erittäin kätevä tapa saada rahaa heti tilille juuri sen verran, kun tarvitsee. Joustoluotot sekä kulutuslainat ovat kaikki mahdollista hakea prepaidin avulla. Pikalainaa prepaid numerolla ei voi hakea jokaisesta lainapalvelusta.

Luottopalveluiden välillä on eroja suostuvatko he myöntämään pikavippejä prepaidillä. Pikavipit sopivat erityisen hyvin nopeaan rahan tarpeeseen , kun vastaa tulee esimerkiksi mahdollisuus pitää pieni loma, tai ihan vain yllättävä menoerä hajoavan kodinkoneen muodossa.

Prepaid numerolla pikavipin saamisen vaikeus ei varsinaisesti johdu ennakkoluuloista, vaan kyse on tunnistautumiseen liittyvistä ratkaisusta. Vaikka prepaid on ainoa liittymä, mikä ilman luottotietoja joka on mahdollista saada, ei se tarkoita, että kaikki jotka hakevat lainaa prepaidin liittymien avulla olisivat luottotiedottomia.

Löydä parhaat vinkit pikalainojen helppoon hakemiseen prepaidin avulla.

Mitä ovat prepaid liittymät?

Etukäteen maksetut matkapuhelinnumerot, eli prepaidit ovat olleet vuosien ajan suosittuja, mutta turhan usein ne mielletään rahaongelmaisten ratkaisuiksi. Prepaid numeron saamiseen ei tarvitse luottotietoja, koska puhelinta voi käyttää vain sen verran mitä sinne on ladattu arvoa.

Prepaid liittymillä on huono maine, mutta se ei ole ollenkaan todellista tilannetta vastaava. Prepaidien käyttämiseen on monta syytä ja mikään niistä ei liity luottotietohäiriöön.

 • Prepaidit tarjoaa anonyymin tavan käyttää puhelinta ilman sitoutumista operaattoriin
 • Prepaid sopii loistavasti esimerkiksi henkilöille jotka eivät ole vakituisesti Suomessa
 • Prepaidin avulla on helppo rajoittaa nuoren puhelimenkäyttöä, tai reissun päällä varmistaa ettei laskut kasva liian suuriksi.

Lainan hakeminen prepaidin avulla on täysin normaalia, eikä pitäisi olla esteenä mitä sopimusta puhelimessa käyttää. Valitettavasti jokaisesta palvelusta lainaa ei saa, joten lainapalveluiden vertailussa tulee käyttää hieman eri mittareita.

Koska prepaid on anonyymi puhelinnumero, käytetään rahoituspalveluiden sivustolle kirjautumisessa erillistä PIN – koodia. PIN – koodi mahdollistaa palveluun kirjautumisen ilman vakituista puhelinnumeroa.

Autamme sinua löytämään parhaat vaihtoehdot vippien hakemiseen prepaid liittymän avulla. Nykyään on mahdollista saada pikavippi ilman kuluja ja korkoja myös prepaid numeron avulla.

Miksi kaikki ei myönnä pikavippiä prepaid liittymällä?

Vipin hakeminen matkapuhelimella on ollut vaikeampaa aikaisemmin, mutta älypuhelinten myötä on toiminta helpottunut. Aiemmin lainaa puhelimella haettiin soittamalla luottopalveluun, sekä myöhemmin käyttäen tekstiviestejä. Prepaid numeroita ei tähän aikaan vielä hyväksytty lainahakemukseen.

Nykyisin älypuhelimet tarjoavat mahdollisuuden hakea pikavippiä samalla tavalla kuin tietokonetta käyttäen. Tarjolla on myös sivustojen omia ohjelmistoja, joiden avulla voi tilille nostaa rahaa, tai varmistaa lainan lyhennyksen eteneminen. Niinpä esimerkiksi kulutusluotto onnistuu vaivattomasti.

Matkapuhelimen liittymällä on väliä eri lainapalveluissa, koska osa tekee henkilötietojen vahvistamisen käyttämällä matkapuhelinnumeroa.

Liittymälle ei saa sopimusta ilman henkilöllisyyden vahvistamista, joten numeron avulla voidaan osaksi vahvistaa hakijan tiedot. Palvelut missä henkilöllisyyden voi vahvistaa käyttämällä verkkopankkitunnuksia voi hakea lainaa myös prepaid liittymän avulla.

Meidän lainahaun avulla voit helposti hakea rahoituspalvelut missä prepaid liittymälle myönnetään lainasopimuksia.

Miten haen pikalainaa prepaid liittymällä?

Verkkopankkitunnusten avulla voidaan allekirjoittaa lainasopimuksia, joten niiden avulla vahvistettavat sopimukset onnistuvat ja voit hakea pikalainaa prepaid liittymällä. Pikavipin hakeminen matkapuhelimella ei eroa mitenkään prepaid liittymällä hakemisesta, ainoa erotus on sähköisen allekirjoituksen luotonmyöntäjän palvelussa.

Ohjeet luoton hakemiseen prepaid puhelimen avulla

 1. Valitse lainasumma mitä haluat hakea ja syötä summa lainahakuun.
 2. Lainahaun tuloksista näet eri lainapalvelut ja tuotteet joita lainasummalle tarjotaan
 3. Lainatuotteet ovat pikavippi, joustoluotto sekä Lainasumman suuruudesta riippuen eri lainat ovat mahdollisia.
 4. Muista aina vertailla kaikki lainat huolellisesti. Vertailemalla lainoja säästää rahaa
 5. Sopivan lainan löydyttyä varmista, että lainapalvelussa voi allekirjoittaa sopimuksen käyttäen verkkopankkitunnuksia.
 6. Täytä hakemus rahoituspalvelun sivulla ja odota lainatarjousta!

Joustoluoton hakeminen on yhtä helppoa ja vaivatonta kuin normaalia matkapuhelinliittymää käyttämällä. Muistat vain tarkistaa, että nettipankkitunnuksilla voi tunnistautua ja allekirjoittaa sopimuksen, niin lainan hakeminen matkapuhelimella käy vaivattomasti numerosta riippumatta.

Kysymyksiä ja vastauksia

Tästä löydät yleisempiä kysymyksiä ja vastauksia koskien pikaluoton hakemista, nostamista ja takaisinmaksua prepaid liittymän avulla.

·       Jos prepaid numero vaihtuu?

Mikäli prepaid numerosi vaihtuu, niin se ei vaikuta laina-asian hoitamiseen mitenkään. Lainapalvelut antavat kirjautumisen yhteydessä erillisen PIN – koodin, jonka avulla voit kirjautua palveluun, hakea lainaa ja nostaa rahaa omalle tilille. PIN – koodilla voi mistä tahansa numerosta kirjautua palveluun turvallisesti.

·       Voinko joustoluottoa prepaidin avulla?

PIN – koodin käyttäminen mahdollistaa rahan nostamisen tekstiviestin avulla joustoluotto tililtä. Joustoluotto on aina ainoa lainatuote, mitä on mahdollista nostaa tilille haluamansa summan useassa osassa. Joustoluotto myönnetään tiettyyn luottorajaan asti, jonka voi nostaa käyttöönsä myös matkapuhelimen avulla.

·       Mitä rajoituksia prepaidin kautta haetuissa lainoissa on?

Ei oikeastaan yhtään mitään! Lainasummat ovat 50 – 70000 euroa ja kaikki lainatuotteet ovat täysin samat, hait sitten pikalainaa prepaid liittymällä kuin millä tahansa numerolla haettaessa. Ainoa erotus on tunnistautuminen ja sopimuksen allekirjoitus käyttämällä verkkopankkitunnuksia.

·       Voinko ottaa lainaa prepaidin avulla ilman luottotietoja?

Tämä ei valitettavasti onnistu, koska Suomen laki kieltää lainan myöntämisen henkilölle, jolla on aiempia maksuhäiriöitä tai riski joutua maksuhäiriön alaiseksi. Rahoituspalvelut tekevät luottoluokituksen, jonka perusteella hakemus hyväksytään. Liittymä millä lainaa haetaan ei vaikuta päätöksen tekemiseen, vaan luottohistoria ja maksukyky.

Nopeat vinkit prepaidillä lainan hakemiseen

 • Hae haluamallasi summalla lainahausta eri lainat ja vertaile lainapalvelut
 • Tarkista että verkkopankkitunnuksilla voi tunnistautua palvelussa
 • Kun sopiva lainapalvelu löytyy, täytä hakemus ja odota rahoituspalvelun tarjousta
 • Kun saat tarjouksen, hyväksy ja allekirjoita se verkkopankkitunnuksien avulla
 • Saatuasi sopimus hyväksytty – viestin, voit kirjautua PIN – koodin avulla ja nostaa rahaa tilille’

Lopuksi

Pikalainaa prepaid liittymällä voi hakea yhtä helposti ja vaivattomasti kuin muutenkin. Lainatuotteiden välillä ei ole eroa, vaan ainoastaan tunnistautuminen palveluun sopimusta kirjoittaessa merkitsee, voiko anonyymillä liittymällä hakea lainaa.  Kunhan lainapalvelussa on mahdollisuus tunnistautua käyttämällä verkkopankkitunnuksia, niin  pikavippiä voi hakea ilman ongelmia.

Prepaid on täysiverinen puhelinliittymä siinä missä muutkin, rajoitukset tulevat ainoastaan palvelun omasta heikosta suunnittelusta.  Pikavipin hakemisessa prepaidillä ei ole mitään hävettävää!

Ei kommentteja

Jätä Kommentti