Pikavippi heti tilille – hae vippiä 24h vuorokaudessa

4684 0
Pikavippi
(Last Updated On: 7.2.2024)

Tervetuloa sivuston pikavippi osioon, olemme vertailleet pikalainafirmoja, jotka ottavat lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Pikavipin saaminen on nykyään erittäin helppoa ja lainaa on tarjolla joka tuutista, joten on hyvä tehdä pientä kartoitusta ennen kuin lähdet pikalainaa hakemaan. Pikavipeissä on merkittäviä eroja, sillä korot vaihtelevat laidasta laitaan. Toiset tarjoavat vippiä erittäin kohtuullisella korkoprosentilla kun taas toisilla kulut saattavat olla tähtitieteellisen korkeat. Korkoprosenttiin vaikuttaa suurimmalta osin kuitenkin vipin takaisinmaksuaika, joka vaihtelee useimmiten lainasumman suhteen. Alapuolella on tehty pienimutoinen vertailu, josta löytyy vippi 24h kaikkien lainaa etsivien makuun.

Hae itsellesi pikavippi 24h päivässä – viikon jokaisena päivänä!

Löydät halvimman pikavipin alhaalla olevista firmoista, josta pikavipin hakeminen onnistuu ympäri vuorokauden:

Hae Perusvipin 20-2000 € pikavippi – voit hakea pikalainaa vaikka yöllä luottotilin kautta

perusvippiPerusvippi tarjoaa “sähköistä luottokorttia”, jonka avulla voit tehdä verkossa nostoja suoraan omalle tilillesi. Nostoista ei koidu ylimääräisiä kustannuksia ja maksat vain nostetusta lainasummasta. Voit tehdä nostoja 20 euron erissä tai nostaa vaikka koko 2000 euron lainan kerrallaan, päätös on teidän.  Perusvippin kautta voit hakea pikalainaa 24h – 7 vuorokautena viikossa lainasumman ollessa 20 – 2000 euron välillä. Mikäli olet kiinnostunut hakemaan vippiä täältä, kannattaa perehtyä enemmän yhtiön monipuolisiin lainaehtoihin. Lainakriteereitä ovat 21 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Laina-aika vaihtelee joustoluotossa ja on hyvinkin joustava, saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ja lainan voit lyhentää kuukausierissä.

Euroloanilta saat aina lainattua koska vaan – avaa 100-5000 euron luottotili itsellesi jo tänään

Euroloan pikavipit heti tilille netistäEuroloanin kautta voit hakea pikalainaa 100 – 5000 € lainat ovat haettavissa 24h vuorokaudessa jokaisena viikon päivänä kätevästi ja nopeasti suoraan verkossa täytettävällä hakemuksella. Jos Euroloan miellyttää ja tunnet, että sieltä voisi löytyä sinulle paras mahdollinen pikavippi, niin ei muuta kun hakemusta täyttämään. Siinä ei mene montaa minuuttia ja saat rahat tilille yleensä nopeasti riippuen ruuhkista. Pistä vippi hakuun Euroloanin kautta 24/7 ja saat lainarahat heti käyttöösi.

Vivus ottaa hakemuksia vastaan kellon ympäri

VivusVivus on tämän hetken suosituimpia pikalainaa myöntäviä yrityksiä ja se on perustettu jokunen vuosi sitten. Yritys on tunnettu sen joustavista lainaehdoista, eräpäivän siirtäminen on siis mahdollista aina jopa 30 vurokaudella eteenpäin. Lainavaihtoehdot ovat 10-2010 euron väliltä ja voit hakea esimerkiksi helposti lainaa 1000e 30 vrk joustavalla takaisinmaksuajalla. Pikavipit voit hakea mihin aikaan vuorokaudesta tahansa ja palvelu on nopeaa, ammattitaistoista ja asiakaspalvelu on erinomaista. Vivus onkin noussut pienessä ajassa todella suureen suosioon ja jo kymmenet tuhannet ovat ottaneet pikalainaa sen kautta. Lue lainaehdot ja perehdy firmaan tarkemmin ja tilaa vippi  Vivukselta heti tilille jo tänään! Tässä siis muutama esimerkki, joista varmasti jokaisen lainan tarpeet tulevat toteutetuksi. Mikäli kuitenkin olet selvästi isomman lainan perässä eikä pikavippi riitä, kannattaa etsiä lainaa kulutusluottovertailun kautta, jotka auttavat suurien kulutusluottojen löytämisessä. Asuntolainaa tai muita yli 30 000 euron lainoja etsiessä, on pankki ainoa vaihtoehtosi mistä tämän kaltaista lainaa löytyy. Muistathan kuitenkin pikalainaa hakiessasi, Pikavippiä voi hakea mihin aikaan tahansaettä vaikka lainapalvelut ottavat hakemuksia vastaan vuorokauden ympäri ei se tarkoita, että lainaa myönnettäisiin yöllä. Pikavippi ja sen myöntäminen on laissa säädeltyä ja sitä ei saa suorittaa muina aikoina kun klo 7-23 välillä. Tämän ajan ulkopuolella pistetyt hakemukset käsitellään aina seuraavana päivänä kun yritys taas avaa ovensa. Pikavippi oli vielä joitakin vuosia sitten mahdollista saada muina aikoina, mutta uusi lakimuutos toi pisteen tälle ja systeemiä rajoitettiin aika rankalla kädellä. Syynä tähän on pääasiassa, että vippi ei olisi enää haettavissa yöllä, koska silloin ihmiset ovat yleensä alkoholin vaikutuksen alaisena tai muuten vaan päihtyneitä/väsyneitä ja harkintakyky ei tässä mielentilassa ole kaikista kirkkaimmillaan, jonka seurauksena monet maksukyvyttömät saattoivat ottaa vippiä. Tästä seurasi luonnollisesti hankaluuksia, koska pikalainaa ei ole mahdollista perua ja se ajoi ihmisiä maksuvaikeuksiin. Kiellolla pyritään vähentämään maksuhäiriötapauksia ja minimoimaan luottotietomenetykset.

Pikavippi 24h -palvelut

Maailma on sikäli muuttunut, että lainanhakua ollaan säädelty laissa ja sitä on tiukennettu hieman. Lainaa pystyy kuitenkin vielä hakemaan mihin aikaan tahansa ja tähän ei ole edes Pikavippi heti tilille 24hkaavailtu mitään muutosta eli pikavippi yöllä on täysin haettavissa. Muutos voisi kuitenkin olla paikallaan, koska tällä tavoin voitaisiin ennaltaehkäistä vielä enemmän luottotietomenetyksiä. Tällä hetkellä kun suunta on täysin väärä ja luottotietoja menetetään yhä vain enemmän. Vaikka toisaalta pikavippi aiheuttaa vain pienen osan yksinään näistä, joten ei se vähentäisi määrää missään tapauksessa dramaattisesti. Jotain kuitenkin pitäisi tehdä, että kurssi muuttaisi suuntaa ja saataisiin luvut positiivisempaan suuntaan! Huolimatta siitä, että voit hakea pikavippiä kellon ympäri, et kuitenkaan saa rahoja enää tilillesi heti, vaan joudut odottamaan siihen asti, kunnes pikavippi firma käsittelee hakemuksesi ja vasta sitten saat pikavippi rahat itsellesi. Tämä pikavipit 24h -muutos tuli voimaan jo joitakin vuosia sitten ja sillä olikin positiivisia vaikutuksia, mutta vaikutukset olivat kuitenkin toivottua pienemmät. Koko ajan kuitenkin kaavaillaan tiukennuksia ja sääntöjä sekä lakeja tullaan mitä todennäköisemmin muuttamaan vielä lähitulevaisuudessa ja ehkä jo 2019 vuonna voi olla havaittavissa selviä muutoksia pikavipeissä, kuten mahdollinen lainan harkinta-aika tai korkokatto. Vaikka keskustelu on kiivasta ja pikavippi on kokoajan otsikoiden alla, niin vippi on yhä vielä hyvässä hapessa ja pikavippi menee kaupaksi kuin häkä eli sillä saralla ei ole vielä tapahtunut mitään muutoksia. Vippi on toistaiseksi siis vielä hyvällä mallilla, mutta kukaan ei voi sanoa miten pikavippi 2017 vuonna tulee muuttumaan, sillä on melko varma, että jotain muutoksia tullaan tekemään. Katso mistä saat pikalainaa heti tilille 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena arkipäivänä!

Mitä eroa on pikavipillä ja kulutusluotolla?

Pikavippi on kerralla tilille maksettava laina. Eli koko haetun summan saat kerralla käyttöösi. Joskus pitää pikavippi myös maksaa takaisin kerralla korkoineen ja kuluineen. Pikavipit ovat yleensä suuruudeltaan muutamasta kymmenestä muutamaan sataan euroon. Laina-ajat ovat tavallisesti lyhyitä eli usein muutamasta päivöstö muutamaan viikkoon. Kulutusluotto sen sijaan toimii luottokortin tavoin. Kun olet hakenut luottoa ja saanut luottorajaksi vaikka 3000 euroa, niin voit aina tarpeen vaatiessa siirtää luotolta rahaa tilillesi, kunhan luoton maksimiraja ei ylity. Nostoja voi tehdä netin kautta ja osaa tarjoaa myöskin mahdollisuutta tehdä nostoja kännykän avulla. Nostoja voi tehdä niin usein, kuin tarvetta on. Myöskin korot kertyvät avoinna olevalle lainalle, joten maksat siis vain korkoa sille summalle, jonka olet nostanut luotolta. Laina on myös usein joustava, joten kun lyhennät lainaasi vaikka 500 euroa, niin samalla uutta luottoa vapautuu käyttöösi 500 euroa. Mikäli on maksanut luotolta nostamansa rahat takaisin, niin silloin ei luotosta usein ole mitään kulujakaan.  Jotkut tosin saattavat veloittaa palvelumaksuja tai tilinhoitomaksuja, mutta käytäntö aina vaihtelee yrityksen mukaan. Luotossa on myös se hyvä puoli, että mikäli olet hakenut luoton, niin rahaa voi nostaa myös yöllä. Uusia pikavippejä voidaan maksaa Suomen lain mukaan 07.00-23.00 välisenä aikana, mutta jos luottosopimus on tehty, niin silloin voi rahaa luotolta nostaa milloin tahansa.

Paljonko on pikavipin korko?

Se aina vaihtelee yrityksen mukaan. Joidenkin yritysten kautta voi saada jopa täysin korotonta ja kulutonta lainaa, jos sen maksaa takaisin lyhyen ajan sisällä. Muutama vuosi takaperin säädettiin laki, joka määrittelee korkokaton kaikille pikalainoille. Korkokattoasetus koskee alle 2000 euron lainoja. Todellinen vuosikorko saa olla enintään 51 prosenttia. Eli muutama vuosi sitten markkinoilla oli yrityksiä, jotka saattoivat veloittaa huimia korkoja, mutta tehty lakimuutos antaa suojaa kuluttajille ja tasoittaa pelikenttää, koska pienistä pikalainoista ei voi suurempaa korkoa periä.

Kuinka paljon voin saada maksuaikaa?

Se on sovittavissa yrityksen kanssa, mutta yleensä pikavipit on ollut tapana maksaa takaisin melko lyhyessä ajassa. Usein puhutaan muutamista päivistä muutamaan viikkoon. Toki osa tarjoaa pitkiäkin maksuaikoja, mutta niiden kanssa on hyvä olla tarkkana, koska pitkällä maksuajalla otettu laina usein tulee kokonaiskustannuksiltaan kalliiksi.

Miten vältyn maksuvaikeuksilta?

Kannattaa hakea lainaa aina oman tarpeen mukaan. Ylisuuria lainoja tulee välttää, koska niiden maksamisessa sitten usein tulee ongelmia. Omaa maksukykyä on hyvä arvioida tarkasti ja ennakoida, että kuinka paljon pystyy lainaa kuukausittain lyhentämään, jotta rahaa jää myös muihin kuluihin. Sen vuoksi on hyvä suunnitella myös laina-aika mahdollisimman tarkasti, koska laina-aika toki vaikuttaa kuukausittaisten maksuerien suuruuteen. Mieluummin pelaa varman päälle ja maksaa sitten hieman ylimääräistä, mutta jos taas ottaa liian lyhyen maksuajan, niin kuukausittaiset erät saattavat olla suuria ja muuhun elämiseen ei ehkä sitten jää riittävästi rahaa. Omaa taloudenpitoa on myöskin hyvä suunnitella ja tuloista ja menoista on hyvä pitää kirjaa. Kun tietää, että mihin rahaa tulee menemään, niin on sitten helpompi varautua. Myöskin joistakin pienistä menoista saattaa kasvaa suuri kokonaisuus, jos asiaan ei kiinnitä huomiota. Kuluista pidettyä päiväkirjaa tutkimalla saattaa myös löytää hyviä säästökohteita ja usein pelkkä menojen kirjaaminen auttaa vähentämään rahankäyttöä-

Voinko saada useita pikavippejä samaan aikaan?

Yleensä sama yritys ei myönnä useita päällekkäisiä pikavippejä. Joskus saattaa olla mahdollista hakea jo myönnettyyn pikavippiin korotusta, mutta se toki edellyttää ajallaan hoidettuja lyhennyksiä. Mikäli hakee vippiä toisesta yrityksestä, niin se saattaa onnistua. Osa yrityksistä myöntää uusia pikavippejä, vaikka niitä hakijalla olisikin jo ennestään. Kunhan maksukyky on kunnossa ja aikaisemmat laskut on hoidettu ajallaan, niin asia yleensä järjestyy. Onhan monella samaan aikaan asuntolainaa, autolainaa ja muitakin lainoja, sekä luottokortteja. Eli aikaisemmat lainat eivät usein ole esteenä uusien pikavippien saamiselle. Ei tosin ikinä kannata maksaa  uutta luottoa vanhalla luotolla, koska se usein johtaa maksuvaikeuksiin ja lopulta saattaa johtaa pahaan velkakierteeseen, jota ei ole helppo katkaista.

Mitä jos en saa laskua maksettua ajoissa?

Mikäli tiedät hyvissä ajoin, että et saa lyhennystä maksettua, niin kannattaa ottaa yhteyttä kyseisen yrityksen asiakaspalveluun, josta laina on haettu. Asiat ovat yleensä sovittavissa, joten saattaa olla, että yritys tarjoaa maksuvapaita tai lyhennysvapaita kuukausia. Saattaa myös olla mahdollista siirtää eräpävää vaikka kuukaudella eteenpäin. Osalla eräpäivän siirtämisestä ei edes peritä mitään korvausta, vaan se on täysin ilmaista. Mikäli lasku on erääntynyt, mutta et ole ottanut yritykseen yhteyttä, niin siitä seuraa maksullinen muistutus. Toisen muistutuksen jälkeen lasku yleensä siirtyy perintään ja asiaa alkaa hoitamaan ulkopuolinen perintätoimisto. Perintätoimisto lisää laskuun omat kulunsa, joten laskulle tulee helposti lisää hintaa. Kannattaa siis yrittää sopia asia, jotta lasku ei etene perintään saakka. Mikäli asia on perintätoimiston hoidettavana, niin kannattaa silti ottaa yhteyttä. Usein perintätoimistonkin kanssa voi laatia maksusuunnitelman, jonka avulla voi lainaa sitten lyhentää pois. Perintätoimiston epäonnistuessa saatavien velkomisessa asia siirtyy oikeudelliseen perintään. Sitten juttu käsitellään lähimmässä käräjäoikeudessa. Siitä toki seuraa vielä lisää kuluja, koska oikeudenkäyntikulut menevät aina velallisen piikkiin. Oikeuden päätösestä riippuen asia saattaa edetä ulosottoon ja seurauksena on maksuhäiriö ja luottotietojen menetys.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti