Pikavippi ilman korkoa tai kuluja – Hae koroton pikalaina

8968 1
Lainaa ilman kuluja - Hae pikavippi ilman korkoa
(Last Updated On: 30.5.2024)

Etsitkö lainaa ilman korkoa tai kuluja? Valitsemalla oikein voit saada pikavippiä ilman kuluja tai korkoa – jopa täysin ilmaiseksi?

Olemme koonneet tälle sivulle kaikki kuluttomat pikavipit vuonna 2021 helpottaaksemme uusien lainanhakijoiden pikavippivertailua. Kuluvan vuoden lainatarjontaan on tullut useita uusia kuluttomana tai korottomana itseään mainostavia lainantarjoajia, joiden lainatuotteet eivät kuitenkaan ole täysin ilmaisia – tämä harhaanjohtava mainonta tekee lainavertailusta ensilainaajille erittäin vaikeaa. Tavallista pikalainaa voit hakea tästä.

[loanscode type=”table” columns=”picture_1|combine_amount|no_interest|url_slug” headers=”Lainapalvelu|Lainasummat|Kuluton|Tutustu” filters=”no_interest=’Kyllä'” max_results=”20″ defaults_results=”10″ sort_column=”2″ sort_type=”random”]

Olemme tälle sivulle eritelleet kaikki korottomia ensinostoja mainostavat lainapalvelut ja kaikki oikeasti täysin kuluttomat ensilainat eritellen kunkin luotontarjoajan lainatuotteet lainasummineen. Kerromme myös, millaisia erityisehtoja eri tuotteisiin liittyy, ettet uutena lainaajana joutuisi sitoutumaan epäedulliseen luottosopimukseen.

Kuluttomia ensilainoja on tarjolla jopa 10000 euroon asti, ja korotonta takaisinmaksuaikaa jopa 65 päivää.

Ilmaisia kulutusluottoja, korotonta maksuaikaa tai ilmaisia ensinostoja tarjoavia lainapalveluita ovat:

400e kertalaina, 30pv kulutonta maksuaikaa.

 • Bank Norwegian: Luottokortti

– jopa 10000e luottoraja, 45pv korotonta ja kulutonta maksuaikaa.

– 300e koroton ensinosto , 30pv maksuaikaa ilman kuluja.

 • Extraluotto.fi: Tililuotto

300e ensinosto, 30pv korotonta maksuaikaa (nostokulu 19%).

 • Eurolimiitti.fi: Tililuotto

500e ilmainen ensinosto, kulutonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään.

 • NordCredit: Pikalaina

– 300e kuluton kertaluotto, 14pv korotonta maksuaikaa.

 • Suomilimiitti.fi: Tililuotto

1000e nostokuluton ensilaina, 60pv kulutonta maksuaikaa.

 • Limiitti.fi: Joustoluotto

– 300e ilman nostokulua (nimelliskorko alk. 24%).

– 300e kuluton kertaluotto, 15pv korotonta maksuaikaa.

Onko lainaa ilman kuluja tarjouksissa eroja?

Mistä pikavippi ilman kuluja?

Kyllä, kaikki kuluttomina pikavippeinä mainostetut ensilainat eivät ole oikeasti täysin kuluttomia, eivätkä täten myöskään täysin ilmaisia – lue miten saa lainaa ilmaiseksi täältä.

Osa lainoista myönnetään suurempana jatkuvana joustoluottona, jolta tehty ensimmäinen nosto on joko kuluton tai sille annetaan korotonta maksuaikaa.

On kuitenkin olemassa myös tililuottoja, joilta tehty ensinosto on molempia – koroton ja nostokuluton! Tällaisia lainapalveluita ovat esimerkiksi Eurolimiitti.fi, Suomilimiitti.fi ja Risicum.

Nostokulutonta ensinostoa jatkuvalta joustoluotolta tarjoaa esimerkiksi Limiitti.fi, joka kuitenkin perii nostosta 24 prosentin nimelliskorkoa.

Korotonta maksuaikaa ensinostolle tarjoaa esimerkiksi Extraluotto.fi, joka kuitenkin veloittaa 19 prosentin nostoprovisiota.

Melkein kaikki korottomat ja kuluttomat pikavipit ovat kertaluottoja. Tämä tarkoittaa, että lainattu summa maksetaan kerralla takaisin lainaehtoihin merkityn maksusuunnitelman mukaisesti. Tällaisia pikalainoja tarjoavat esimerkiksi Vivus, NordCredit ja Ferratum.

Luottokortilla voi myös saada korotonta maksuaikaa, mutta yleensä kortteihin liittyy muita kuluja kuten nostoprovisio tai vuosimaksu. Tämä tarkoittaa etteivät luottokortit yleensä ole täysin kuluttomia.

Bank Norwegian kuitenkin tarjoaa täysin kulutonta luottokorttia, jossa ei ole kuukausi- tai vuosimaksuja. Jokaisella nostolla tai kortilla tehdyllä ostoksella on myös 45 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi kortilla saa kuluttomat nostot ulkomailla ilman nostoprovisiota, mikä tekee siitä yhden huokeimmista lainatuotteista, mitä koskaan on tuotu markkinoille.

Kuka voi hakea pikavippiä ilman kuluja?

Pikavippi ilman kuluja lainatuotteena on yleensä tarkoitettu tutustumistarjouksena uusille asiakkaille, joten ellet ole hakenut ennen valitsemaltasi lainantarjoajalta luottoa, olet oikeutettu heidän mahdollisesti tarjoamaansa kuluttomaan pikalainaan.

Ensilainatarjous on aina yrityskohtainen, joten voit hakea kuluttomia ja korottomia lainoja vaikka jokaiselta lainantarjoajalta. Yhteensä täysin ilmaisia ensilainoja voi saada useamman tuhannen euron edestä.

Poikkeuksena sääntöön on kuitenkin Bank Norwegian ja heidän luottokorttinsa, jolla jokainen maksu ja nosto voi olla kuluton, eli jokainen uusi tai vanha asiakas voi saada lainansa käytännössä ilmaiseksi, kunhan maksaa lainansa takaisin 45 päivän sisällä.

Kaikkia vakuudettomia kulutusluottoja sekä kuluttomia pikavippejä koskevat samat perusehdot:

 • Lainanhakijan tulee olla yli 18-vuotias.
 • Lainanhakijan tulee asua Suomessa vakituisesti.
 • Lainanhakijalla tulee olla suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.
 • Lainanhakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot.

Kuluton pikavippi vuonna 2021

Pikavippi ilman kuluja ei ole itsestään selvyys. Normaalisti pikalaina on tunnettu melko suuresta korostaan ja mediassa on ollut yhtäsuntoista hälyä koskien niiden järjettömien suuria korkoja, mutta kun kerta on mahdollista saada pikavippi ilmaiseksi niin korot voi samantien unohtaa, sillä siinä niitä ei yksinkertaisesti ole! Näiltä väitteiltä puuttuu kuitenkin pohja kokonaan, sillä kaikki pikavipit eivät suinkaan ole kalliita, vaikka niin väitetään.

Toki todellinen vuosikorko saattaa olla suuri niin pienessä lainasummassa, mutta kun on kyse lyhyen ajan lainasta, on se väkisinkin melko suuri, koska se on laskettu tismalleen samalla kaavalla kuin mitä käytetään kymmenien vuosien ja satojen tuhansien eurojen pankkilainassa. Tämä nostaa korkoa siis huomattavasti ja ehkä olisi syytä miettiä asiaa pelkästään euroina ja unohtaa prosentit. Joka tapauksessa, eduskunnassa kaavaillaan tällä hetkellä uusia säännöstelyn muotoja, joten saa nähdä kuinka pikavipeille tulevaisuudessa käy.

Tosi asia on kuitenkin se, että pikavippi ei ole missään määrin kallis kun valitsee sen oikein. Niissä on nimittäin merkittäviä eroja, toiset pyytävät huomattavasti suurempaa korkoa kuin toiset.

Pikavippi on jopa mahdollista saada ilmaiseksi, siis täysin ilman korkoja tai muita kuluja. Vivus on ainoa yritys NordCreditin ja Ferratumin lisäksi, joka myöntää pikavippiä ilmaiseksi jopa 400 euroon asti. Nämä pikalainat ovat kertaluottoja, jotka maksetaan kerralla takaisin ilman kuluja.

Jos olet etsimässä pikalainaa, niin ota vippi ilmaiseksi Vivuksen kautta. Ilmainen pikavippi maksimissaan 400 euroa on saatavissa vain ja ainoastaan tätä kautta.

Lainafirmoilla on ollut kampanjoita, joista on saanut tietyn suuruisia lainoja ilmaiseksi ja niitä ilmestyy aina silloin tällöin, mutta tällä hetkellä ei ole yhtään meneillään, joten ainoa keino saada pikavippi ilmaiseksi on tässä artikkelissa mainituilta rahoituslaitoksilta.

Vivus – uusille asiakkaille koroton pikavippi 10-400e

Vivus

Vivuksen kuluton ensilaina:

 • Lainapalvelun ikärajana on 20v.
 • Koroton pikavippi ilman kuluja 10-400 euroa.
 • Hae kuluton pikavippi 15 minuutissa tilillesi netistä.
 • Voit hakea pikalainaa maksuttomalla hakemuksella.
 • Uudet asiakkaat saavat aina ensilainan ilmaiseksi.
 • Rahojen toimitus tilille välittömästi.
 • Kuluttomissa pikalainoissa 3-30 vuorokauden takaisinmaksuaika.

Vivus on tarjonnut uusille asiakkailleen ilmaista pikalainaa jo vuosien ajan, ja on oikeastaan ainoa lainapalvelu, joka enää myöntää ainoastaan kertaluottomaisia pikavippejä.

Kuluttoman lainan ehtona on, että pystyt maksamaan luoton pois 30 päivän sisällä. Vivuksen pikavippeihin ei saa pidempää maksuaikaa, joten sinun kannattaa olla varma maksukyvykkyydestäsi, tai koroton laina muuttuu nopeasti kalliiksi korkeakorkoiseksi velaksi.

Vivuksen kulutonta ja korotonta lainaa voi hakea netissä 24/7 – joten nopealla ja ilmaisella verkkohakemuksella voit saada pikavipin ilman kuluja tilillesi jo 15 minuutin sisällä.

Vivuksella on muutenkin tällä hetkellä netin edullisin pikavippi muutaman muun lainafirman kanssa eli lainaa kannattaa hakea sieltä joka tapauksessa.

NordCredit – 300 euroa lainaa ilman kuluja

NordCreditin kuluton kertaluotto:

 • Lainapalvelun ikäraja on 20v
 • Korotonta lainaa ilman kuluja uusille asiakkaille on tarjolla 100-300 euroa.
 • Korotonta takaisinmaksuaikaa 14 päivää.
 • Hakemukseen ei tarvita takaajia tai vakuuksia.
 • Lainahakemus täytetään ilmaiseksi verkossa.
 • Hakemuksen voi jättää 24h.
 • Luottopäätös ei velvoita vielä nostamaan lainaa.

NordCreditin pää-lainatuotteena on joustoluotto, mutta he tarjoavat tutustumistarjouksena uusille asiakkaille kulutonta kertaluottoa kahden viikon korottomalla takaisinmaksuajalla. Voit siis saada 14 päivää aikaa maksaa takaisin lainaamasi summan 0 prosentin korolla, eikä NordCredit velvoita sinua sitoutumaan suurempaan tililuottoon, kuten monet kilpailijansa.

Saat ilmaisen pikavipin ilman sitoumuksia täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen NordCreditin verkkopalvelussa. Hakemuksen voi jättää 24 tuntia vuorokaudessa, ja rahat maksetaan tilillesi jopa 5 minuutin kuluessa! Et tarvitse NordCreditin kuluttomaan ensilainaan takaajia tai muita vakuuksia, eikä lainatarjous sido sinua vielä mihinkään.

Ilmaista ensilainaa voi hakea jokainen yli 20-vuotias, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää ja joka on hoitanut raha-asiansa mallikkaasti. Jos sinulla on säännölliset tulot, etkä ole hakenut lainaa aikaisemmin NordCreditiltä, ja täytät muut perusedellytykset – suosittelemme kokeilemaan 100-300 euron kulutonta ensivippiä korottomalla 14 päivän maksuajalla.

Ferratumilta ensilainaa täysin ilman korkoa tai kuluja

Ferratumin ilmainen ensilaina:

 • Lainapalvelun ikärajana 20v.
 • Uusille asiakkaille on tarjolla ilmainen pikavippi ilman kuluja ja korkoa.
 • Korottoman pikalainan takaisinmaksuaika on 7-30 päivää.
 • Ferratum tarjoaa ilmaisen lainahakemuksen.
 • Ferratum lupaa luottopäätöksen 15 minuutin sisällä.
 • Kuluttomalle pikalainalle ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
 • Hakemus ei sido vielä mihinkään.

Ilmaista ensilainaa sai aiemmin vain Vivukselta ja TrustBuddylta, mutta myös Ferratum tarjoaa nyt korotonta ensimmäistä lainaa uusille asiakkailleen, joten tarjontaa on vuoden 2021 aikana tullut lisää ja on oletettavaa, että loistavien ensitarjousten trendi laajenee myös moniin muihin lainantarjoajiin kilpailun kiristyessä.

Ferratumilta voit nostaa nyt jopa 300 euroa täysin ilmaista lainaa helposti ja nopeasti 15 minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Uutena asiakkaana saat lainan täysin ilman korkoa ja kuluja, kun maksat sen takaisin 7-30 päivän kuluessa lainasummasta riippuen.

Pieneen rahantarpeeseen voit nostaa vaikkapa vain 50 euron kulutonta lainaa ja maksaa sen takaisin helposti viikon kuluessa, tai hieman suurempaan äkilliseen menoon voit saada jopa 300 euroa lainaa, jonka voit maksaa takaisin seuraavan kuun tilistäsi 30 päivän kuluessa. Ilmainen ensilaina on kätevä ja varsin riskitön tapa rahoittaa arjen pieniä menoja.

Hae ilmainen vippi netistä – pikalainaa ilman korkoa – totta vai tarua?

Netti on pullollaan kyseenalaista ja väärääkin informaatiota, mutta tämä todellakin pitää kutinsa, vaikka skeptikot varmasti sitä epäilevät, mutta voit tarkistaa sen itse. Tässä artikkelissa mainituilta yrityksiltä on todella mahdollista saada ilmainen pikavippi ilman korkoa tai kuluja. Ja –  ilmainen pikalaina on saatavissa kaikille, jotka ovat luottokelpoisia ja hyväksyvät vaadittavat lainaehdot.

Voit saada melko suurta lainaa ilman korkoja nimittäin saatavilla on siis jopa 1000 € ilmainen vippi. Lainapalvelulla on ollut jo pitkään tämä tarjous ja se ei ole siis mikään kampanja vaan pysyvä lainatarjous, josta tämä kyseinen luottoyhtiö onkin tunnettu. Melko monet ovat varmasti tämän tarjouksen jo hyödyntäneet, mutta firman kaikki lainat ovat muutenkin todella pienikorkoisia – hait sitten vaikka toista lainaasi, mikä ei ole enää ilmainen.

Sivustoa päivitetään sitä tahtia ja yritämme pitää silmät auki mahdollisten kampanjoiden varalta ja ilmoitamme heti, jos joku pikavippiä myöntävä yritys myöntää ilmaista lainaa – eli tämä on sivusto, jolta kannattaa mahdolliset alekampanjat tarkistaa.

Tapauksia on melko vähissä määrin ja vuonna 2021 niitä ei ole juuri ollut, mutta myös uusien firmojen tulon tiheys on hiipunut hieman. Vaikka toki yrityksiä on vielä nyt 2021 talvellakin tullut muutama kappale. Hyödynnä silti tämä tilaisuus ja ota pikavippi ilmaiseksi!

Lainaa ilmaiseksi ei ole nimittäin joka tuutista tarjolla ja vaikka ilmainen pikalaina saattaa kuulostaa absurdilta ja suorastaan mahdottomalta, ei se sitä kuitenkaan ole. Turha kuitenkin todistella sen enempää, vaan parempi, että otat itse selvää asiasta ja käyt tarkistamassa vaikka Risicumin lainapalvelun, jonka kautta asia selkenee! Hae ilmainen pikavippi ja saa pikavippi ilman kuluja heti tilille!

Risicum – 300 euroa korotonta ja kulutonta pikalainaa

Risicum

Risicumin kuluton ensilaina:

 • Lainapalvelun ikäraja on 20v.
 • Uusille joustoluotto-asiakkaille on tarjolla jopa 300 euron kuluton pikavippi.
 • Ilmaisen pikalainan saa tilille jopa 10 minuutissa.
 • Kuluttoman ja korottoman pikalainan saa 14-47 vuorokauden maksuajalla.
 • Ensilainaan ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
 • Lainatarjouksen saa ilman sitoutumista.
 • Kulutonta lainaa haetaan maksuttomalla hakemuksella.
 • Luottopäätös ensilainalle annetaan heti.

Risicum tarjoaa pääsääntöisesti lainatuotteenaan jopa 5000 euron joustoluottoa, mutta tarjoaa uusille ensilainaajille 100-300 euron suuruista pikavippiä ilman kuluja tai korkoa 30 päivän keskimääräisellä takaisinmaksuajalla.

Jos pystyt sitoutumaan jatkuvaan joustoluottoon, eikä sinulla ole avointa luottoa Risicumin kautta, niin voit hakea kulutonta ensilainaa 300 euroon asti. Joustoluotto on suuruudeltaan vähintään 2050 euroa ja maksimissaan 5000 euroa. Joustoluoton omistaminen on maksutonta ja sen hakeminen on ilmaista. Kuluttoman ensinoston jälkeen tililuotosta peritään lainahinnaston mukaiset kulut.

Saadaksesi kuluttoman ja korottoman ensinoston, Risicum myös edellyttää että olet yli 20-vuotias ja sinulla on puhtaat luottotiedot. Täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen voit saada ilmaisen ensivipin tilillesi 10 minuutin sisällä!

Suomilimiitti.fi – 1000 euron nostokuluton ensilaina

Suomilimiitin kuluton ensinosto:

 • Lainapalvelun ikäraja on 21v.
 • Uusille asiakkaille on tarjolla lainaa ilman kuluja ensinostona.
 • Ilmaiselle ensinostolle saa 60 päivää korotonta takaisinmaksuaikaa.
 • Tililuottoa haetaan maksuttomalla verkkohakemuksella.
 • Lainahakemukseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
 • Luottopäätöksen saa välittömästi.
 • Hakeminen ei sido vielä mihinkään.

Suomilimiitti.fi tarjoaa uusille asiakkaille, jotka avaavat 2000 euron tililuoton, kuluttoman ensinoston 1000 euroon asti. Voit siis saada jopa 1000 euron ilmaisen pikavipin jos sitoudut jatkuvan joustoluoton avaamiseen.

Suomilimiitin korotonta ja kulutonta lainaa mainostetaan Suomen suurimpana ilmaisena ensivippinä, mutta tämä ei kuitenkaan pidä aivan paikkaansa. Bank Norwegianin luottokortilla voi teoriassa saada jopa 10000 euron ilmaisen pikalainan sekä uutena että vanhana asiakkaana. Tämä tekee Bank Norwegianin luottokortista teoreettisesti Suomen suurimman kuluttoman ensilainan, mutta Suomilimiitin joustoluotto tulee varmasti hyvänä kakkosena.

Suomilimiitin kuluton ensilaina on Suomen suurin tililuoton kytkynä tarjottava ilmainen ensinosto, jolla on 60 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Suomilimiitin tililuottoon saat myös kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa jos päätät jatkaa lainasopimusta kuluttoman ensinoston jälkeen. Tililuotossa ei ole muita kiinteitä kuluja, eli maksat ainoastaan nostamastasi summasta nostoprovisiota.

Eurolimiitti.fi – 500 euron pikalaina ilman nostokuluja

Eurolimiitin nostokuluton ensilaina:

 • Lainapalvelun ikäraja on 21v.
 • Uusille asiakkaille on tarjolla ilmainen ensilaina 500 euroon asti.
 • Ensinostolle saa 30 päivää maksuaikaa 0% korolla.
 • Ilmainen verkkohakemus ei maksa mitään.
 • Luottopäätöksen pikalainalle saa heti.
 • Kuluttoman ensilainan hakemiseen ei tarvita takaajia tai muita vakuuksia.

Eurolimiitiltä yli 21-vuotias uusi asiakas voi saada 500 euron arvoisen nostokuluttoman ensilainan jos sitoutuu 3000 euron tililuottoon. Ensinoston jälkeen jokaisesta nostosta peritään 15 prosentin nostoprovisio, mutta muita kuluja lainalla ei ole.

Voit siis saada 10-500 euron ilmaisen pikavipin ilman vakuuksia tai takaajia. Ainoana vaatimuksena Eurolimiitillä on, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää. Maksuttoman lainahakemuksen voit täyttää verkkopalvelussa ja luottopäätös ensilainalle syntyy minuuteissa – ilmainen vippi maksetaan tilillesi pian tämän jälkeen!

Ilmaiselle ensinostolle saat kuukauden korottoman takaisinmaksuajan. Jos haluat tämän jälkeen jatkaa luoton käyttöä niin voit nostaa lainaa myös ilmaisella tekstivietillä. Tililuoton käytöstä peritään lainahinnaston mukaiset kulukorvaukset.

Pikavippi ilman korkoa tai pikalaina ilman kuluja – 2021 vuonna se on mahdollista!

Lainaa ilman kuluja ei ole mahdollista saada tällä hetkellä mistään muualta, mutta yritykset ovat kuitenkin jatkuvasti tarkkailevien silmiemme alla, ja jos uusi koroton pikavippi johonkin ilmestyy, saatte informaation oitis meidän kauttamme!

Lisää sivusto siis suosikkeihisi ja päivittele silloin tällöin niin voit saada lisää ilmaista lainaaUudet pikavipit eivät ole harvassa ja uusia ilmaistarjouksia nousee kuin sieniä sateella, joten kannattaa pitää sivustoamme silmällä, sillä päivitämme sitä ahkerasti ja kerromme heti uusista lainatarjouksista sitä lukevalle. Pikavippi saattaa muuttua vuonna 2021 melko radikaalisti, mutta tätä ei kuitenkaan vielä voi varmaksi sanoa kukaan.

Hae ilmainen pikavippi siis verkosta kätevästi, ja muista että vaihtoehtoja ei todellakaan ole liikaa – eli ilmainen pikalaina on todellinen harvinaisuus, ja nyt kun sitä on mahdollista saada – kannattaa tilaisuus ilman muuta käyttää hyväksi!

Ilmainen vippi on todella kiven takana ja et tule sitä muualta löytämään. Toivottavasti tämä artikkeli oli hyödyllinen ja pikalainaheti.fi -sivuston ylläpito kiittää kaikkia lukijoitaan!

Bank Norwegianilta kulutonta lainaa jopa 10000 euroa

Bank Norwegian kuluton luotto

Bank Norwegianin kuluton luottokortti:

 • Lainapalvelun ikärajana on 23v.
 • Lainaa ilman kuluja jopa 10000 euroa.
 • Kortissa ei ole vuosi- eikä kuukausimaksua.
 • Kortilla voi tehdä käteisnostoja ilman kuluja niin Suomessa kuin ulkomailla.
 • Luottokortilla saa bonusta ostoksista.
 • Ei vakuuksia tai takaajia.
 • Lainahakemuksen voi täyttää netissä nopeasti ja luottopäätöksen saa heti.
 • Kortilla saa lainalle 6 viikkoa korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
 • Bank Norwegianin ilmainen luotto on käytettävissäsi 24h.

Bank Norwegian tarjoaa luottokorttia, jolla on mahdollista lainata rahaa käytännössä ilmaiseksi. Lainapalvelu tarjoaa kulutonta luottokorttia, jossa ei ole vuosimaksua eikä nostoista peritä nostoprovisiota. Bank Norwegianin luotto on käytettävissä 24/7 – eli voit maksaa ostoksia luotolla mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Bank Norwegianin luottokortilla voi nostaa rahaa ulkomailla ilman kuluja – joten kortilla saat ilmaista lainaa myös ulkomailla. Luottokorttiin sisältyy myös matkavakuutus jos vähintään 50 prosenttia matkasta on maksettu kortin luotolla.

Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen 6 viikon ilmaisen takaisinmaksuajan, eli kortilla saat 45 päivää korotonta maksuaikaa käteisnostoille. Tämän lisäksi saat myös bonusta kaikista kortilla tekemistäsi ostoksistasi

Bank Norwegian tarjoaa tällä hetkellä Suomen suurimman kuluttoman ensilainan.

Tämä koroton takaisinmaksuaika ei rajoitu ainoastaan ensilainaajiin vaan myös vanhat asiakkaat saavat kaikki nämä kuluttomat edut. Teoriassa voit siis saada 10000 euron kuluttoman ja korottoman lainan joka kuukausi.

Tiedämme Bank Norwegianin myöntäneen luottokorttiaan myös työttömille. Tähän kuitenkin vaikuttaa työttömyyskorvauksiesi määrä. Tulorajana luottokortissa on vähintään 500 euron kuukausitulot. Bank Norwegianilta voit saada ilmaista lainaa myös työttömänä.

Extraluotto.fi – koroton 300 euron ensinosto

Extraluoton ilmainen ensinosto:

 • Lainapalvelun ikäraja on 21-vuotta.
 • Koroton pikavippi 10-300 euroa, ilmainen ensinosto uusille asiakkaille.
 • Lainahakemukseen ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
 • Lainatarjous ei vaadi sitoutumista.
 • Kertamaksulla korko on 0 prosenttia.
 • Luottopäätöksen saa välittömästi.
 • Ensilaina on koroton ensimmäiseen eräpäivään asti.

Extraluotto tarjoaa yli 21-vuotiaille uusille ensilainaajille jopa 300 euron ensinoston ilman korkoa. Ensinosto ei ole täysin kuluton, mutta siihen saa 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa, joten Extraluoton koroton ensinosto on mainitsemisen arvoinen tässä kuluttomien vippien listassa.

Saadaksesi korottoman ensinoston sinun täytyy sitoutua 2100 euron jatkuvaan tililuottoon. Nostosta peritään 19 prosentin nostoprovisio, ja Extraluoton tililuotto onkin tarkoitettu lainaajille, jotka eivät pidä koroista, ja jotka maksavat mieluummin kuluja ainoastaan nostamastaan luotosta. Tililuoton avaaminen ei maksa mitään eikä siitä aiheudu mitään muitakaan juoksevia kuluja.

Limiitti.fi – 300 euron pikavippi ilman kuluja tai korkoa

Limiitti.fi:n nostokuluton ensilaina:

 • Lainapalvelun ikäraja on 20v.
 • Uusille asiakkaille 300 euron pikavippi ilman kuluja.
 • Saat ensinostolle keskimäärin kuukauden takaisinmaksuajan.
 • Nostokuluttomaan luottoon ei tarvita vakuuksia tai takaajia.
 • Pikalainan hakeminen ei maksa mitään.
 • Hakemuksen voi jättää verkkopalvelussa 24/7.
 • Luottopäätös ensilainalle syntyy heti.

Limiitti.fi tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 300 euron arvoisen ensilainan ilman perusnostokulua, jos nämä sitoutuvat 500 euron tai 1500 euron arvoiseen jatkuvaan tililuottoon. Nostokuluttomalle 100-300 euron pikalainalle saat 30 päivää maksuaikaa.

Ensinoston saa ilman kuluja, mutta tämän jälkeen Limiitti.fi:stä tekemiisi nostoihin kohdistetaan luottosopimuksen mukainen nostoprovisio, joka on alkaen 5 prosenttia. Tämä kuitenkin edellyttää, että jatkat luoton käyttämistä nostokuluttoman ensinoston jälkeen, mikä ei kuitenkaan ole pakollista – avoimen luottosaldon pitäminen lainapalvelussa ei maksa mitään!

Nostokuluttoman pikavipin saat käyttöösi Limiitti.fi -lainapalvelussa minuutin vievällä maksuttomalla lainahakemuksella – mahdollisen lainatarjouksen saat heti!

Limitti.fi verkkopalvelu on auki 24 tuntia vuorokaudessa, joten kuluttoman ensilainan hakeminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

1 kommentti

Jätä Kommentti