Freedom Rahoitus Kokemuksia

4296 0
Freedom Rahoitus Kokemuksia
(Last Updated On: 9.6.2024)

Freedom Rahoitus kokemuksia löydät täältä. Tämä lainapaikka tarjoaa markkinoiden laajimman lainavalikoiman – saat haettua juuri sellaista luottoa kuin haluat – valitse lainasumma 500-70000e väliltä ja maksuaika 1-15 vuoden väliltä.

[loanscode type=”data” company=”freedom-rahoitus” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

 • Aina toimiva lainapaikka ja erittäin suosittu
 • Sen kautta saat aina yhdellä hakemuksella useita luottotarjouksia – ja näistä voit luonnollisesti valita sopivimman
 • Lainavalikoimaa on loputtomasti alkaen 500 eurosta jopa 70000 euroon saakka
 • Laina-ajan valitset 1-15 vuoden väliltä eli jokaiselle löytyy takuulla sopiva lainatuote
 • Lainat aina ilman vakuuksia täysin ilmaisella hakemuksella netistä
 • Voit hakea luottoa myös puhelimitse numerosta 09-2314 7795

Freedom Rahoitus lainanvälityspalvelu

Freedom Rahoitus tarjoaa netin laajinta lainatuotevalikoimaa. Voimme olla varmoja, että heiltä tulet löytämään juuri sellaisen lainan kuin tarvitset. Ehdot ovat reilut ja joustavat – voitkin määritellä lainasta sinun tarpeisiisi sopivan. Maksuton henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa sinua kaikessa lainaamiseen liittyvissä kysymyksissä ja tämän palvelun avustuksella oikean lainan valitseminen oikeanmittaisella maksuaikataululla on vaivatonta. Freedom Rahoituksella on helppoa vaikka yhdistää vanhat kalliimmat pienet lainat yhdeksi edulliseksi suuremmaksi luotoksi. Lainoja yhdistelemällä voit säästää huomattaviakin summia rahaa.

Freedom Rahoituksen lainanvälityspalvelun etuja:

 • Yhdellä hakemuksella tarjouksia usealta pankilta ja rahoituslaitokselta.
 • Maksuton henkilökohtainen neuvonta.
 • Lainojen kilpailutus on helppoa.
 • Lainojen yhdistäminen tehty erittäin yksinkertaiseksi.
 • Freedom Rahoitus välittää hakemuksen yli kymmenelle lainanantajalle.
 • Hakeminen ei maksa mitään, eivätkä lainatarjoukset sido vielä mihinkään.

Kuka voi hakea lainaa Freedom rahoitukselta?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö. Lainaajalta vaaditaan säännölliset tulot, joiden suuruusvaatimus riippuu siitä minkä suuruista lainaa olet hakemassa. Tämä kannattaa aina varmistaa etukäteen, jottet suotta ole hakemassa lainaa joka on mahdotonta saada.

Hakijalla ei missään tapauksessa saa olla maksuhäiriömerkintää. Jos luottotietosi eivät ole kunnossa ei Freedom Rahoitus voi sinulle luottoa myöntää. Jos et ole varma täytätkö kaikkia lainaajalle asetettuja vaatimuksia niin ota yhteyttä henkilökohtaiseen lainaneuvojaan, jonka kanssa voit keskustella millaista lainaa voisit hakea.

Voit hakea lainaa Freedom Rahoitukselta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet yli 20-vuotias.
 • Asut Suomessa vakituisesti.
 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää luottotiedoissasi, ja olet hoitanut raha-asiasi hyvin.
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Paljonko lainaa voi saada?

Kulutusluottoa on tarjolla 500-70000 euroa. Yhteishakijan lisääminen auttaa saamaan suurempia lainasummia – yleensä yli 10000 euron summat edellyttävät joitakin lisävakuuksia.

Mitä tarkoittaa rinnakkaishakija?

Rinnakkaishakijalla tarkoitetaan yhteisvastuullista lainanhakijaa, joka yhdessä päähakijan kanssa ottaa velan velvoitteet hoidettavakseen. Tämä yleensä tarkoittaa samassa taloudessa asuvaa, saman perheen jäsentä, kuten esimerkiksi avo- tai aviopuolisia.

Kaikissa tapauksissa samaa osoitetta tai perhesidettä ei velvoiteta – Freedom Rahoitus hyväksyy yhteishakijaksi myös ystävän tai perhetutun, jolla ei ole samaa osoitetta.

Yhteishakija myös vaikuttaa edullisesti lainasta maksettavaan korkoon ja lainasta aiheutuviin kuluihin.

Yhteishakijan muistilista:

 • Yhteishakija mahdollistaa suuremmat lainasummat.
 • Yhteishakija mahdollistaa alhaisemman korkoprosentin.
 • Freedom Rahoituksella yhteishakijan ei tarvitse olla samasta perheestä.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-aika on pitkä ja sovittavissa 1-15 vuoden mittaiseksi ja riippuu aina lainantarjoajasta. Ehdot takaisinmaksussa ovat joustavat ja jos kohtaat yllättäviä maksuvaikeuksia, voit neuvotella uuden sen hetkiseen elämäntilanteeseesi soveltuvan maksuaikataulun.

Muista myös, että sinulla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus velkasi uudelleenjärjestelyyn yllättävän työttömyyden tai sairauden kohdatessa.

Freedom Rahoitukselta jopa 70 000 euroa autolainaa varten

Autolainaa hakevan kannattaa ehdottomasti vertailla useita lainantarjoajia löytääkseen parhaan mahdollisen tarjouksen sopivalla laina-ajalla ja takaisinmaksuehdoilla. Lainaehdoissa ja tarjottavissa summissa on suurta vaihtelua yritysten välillä, joten sopivan lainatarjouksen löytää vain vertailemalla. Useimmat rahoitusyritykset tarjoavat lainaa kerrallaan vain muutamia tuhansia euroja, jonka avulla voi hyvin rahoittaa edullisen käytetyn auton tai osan uuden auton hinnasta, mutta kovin tyyristä autoa niillä ei saa.

Freedom Rahoitukselta voit saada jopa 70 000 euroa autolainaa varten jopa todella pitkällä 15 vuoden takaisinmaksuajalla, jolloin maksettavaksi jää kuukaudessa varsin kohtuullinen summa. Yhtiö hoitaa lainantarjoajien vertailun puolestasi, joten säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse tehdä vertailuja itse. Freedom Rahoitus tekee yhteistyötä kymmenen tunnetun ja luotettavan rahoitusyhtiön kanssa, jotka tarjoavat eri suuruisia lainasummia kohtuullisilla koroilla ja hyvillä lainaehdoilla, joten palvelu löytää niiden joukosta varmasti myös sinulle parhaiten sopivan lainatarjouksen.

Autolainan hakeminen Freedom Rahoitukselta on todella helppoa, sillä sinun tarvitsee vain täyttää hakemus ja yhtiö tekee kaiken puolestasi. Saat OmaTili -palveluusi muutaman parhaiten sopivan tarjouksen sen jälkeen, kun lainahakemuksesi on hyväksytty ja voit päättää itse, minkä valitset. Sinun ei tarvitse perustella yhtiölle, mihin haet lainaa, eikä täyttää monimutkaisia hakemuksia, vaan voit halutessasi vain keskustella henkilökohtaisen lainaneuvojan kanssa sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta.

Autolainan hakijalta vaaditaan vähintään 18 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja säännöllisiä palkka- tai eläketuloja, jotta palvelu voi varmistua maksukyvystäsi. Lainan korko riippuu lainayhtiöstä ja joidenkin tarjousten kohdalla myös omasta luottoluokituksestasi, mutta parhaimmillaan voit saada sitä vain todella edullisella 14% todellisella vuosikorolla, joka on todella kilpailukykyinen myös pankkien tarjoamiin autolainoihin verrattuna.

Yhdistä kalliit lainasi Freedom Rahoituksen avulla edullisemmaksi yhdistelmälainaksi

Haluaisitko päästä eroon korkeakorkoisista luottokortti- ja pikavippilainoista? Freedom Rahoituksen avulla voit yhdistää toisten lainantarjoajien kautta nostamiasi korkeakorkoisia lainoja yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Yhdistelemällä lainat yhdeksi säästät erityisesti lainanhoitokuluissa, sillä sinun ei tarvitse maksaa kuluja moneen paikkaa. Ilmainen henkilökohtainen lainaneuvoja auttaa sinua löytämään sopivimman lainaratkaisun yhdistelmälainoillesi, jotta pääset eroon useista korkeista lainamaksuista ja vapautat lisää rahaa elämiseen.

Freedom Rahoitukselta puuttuva omarahoitusosuus asuntolainaan

Oletko hakenut jo asuntolainaa ja saanut hyväksytyn tarjouksen – ja nyt sinulta kuitenkin uupuu tuo puuttuva omarahoitusosuus, jota Suomen laki edellyttää?

Suomen laki edellyttää noin 30 prosentin omarahoitusosuutta ostettavaan asuntoon – asunto kelpaa 70 prosentin osuudella lainan vakuudeksi.

Alhaiset markkinakorot ovat tehneet vakuudettomista luotoista potentiaalisen vaihtoehdon omarahoitusosuuden hankkimiselle. Tosin ostettavan asunnon hinnan pitää olla varsin matala tai omia säästöjä pitää olla jonkin verran, mutta tuon lainan kilpailuttaminen on Freedom Rahoituksen avulla erittäin helppoa ja yksinkertaista, eikä vastausta tarvitse odottaa turhan pitkään. Yleensä luottopäätös saapuu jo samana päivänä lainahakemuksen täyttämisestä, jonka jälkeen voit rauhassa vertailla tarjouksia ja hyväksyä parhaan jos sinusta siltä tuntuu.

Hakeminen ei maksa mitään, eivätkä lainatarjoukset sido sinua vielä lainaa ottamaan, joten lainan kilpailuttamatta jättäminen on sulaa typeryyttä.

Mikä on pikavippi ja miten se eroaa kulutusluotosta?

Pikavippi on nimensä mukaisesti pieni ja nopeasti lainattava summa, joka yleensä maksetaan takaisin yhdessä osassa. Kyseessä olevat summat ovat yleensä alle 500 euroa.

Myöhemmin kuitenkin pienlainasta kehittyi lisääntyneen säännöstelyn ansiosta suurempi maksuajallakin varusteltu joustoluotto, joka toimii hieman samalla tavalla kuin perinteinen luottokortti. Tällaista joustoluottoa voidaan kutsua myös tililuotoksi.

Kulutusluotolla tarkoitetaan kaikkia kuluttajille suunnattuja luottoja – toiselta nimeltään tuo laina on kuluttajaluotto. Pikavippi ja joustoluotto ovat molemmat kuluttajaluottoja, joihin myös tililuotto luetaan kuuluvaksi.

[loanscode type=”data” company=”freedom-rahoitus” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Yhteystiedot:

Freedom Rahoitus

Ahventie 4B

02170 Espoo

Puhelin: 09-2314 8326

asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

7.8
Lainasummat 9.6
Laina-ajat 9.2
Lainaehdot 8.2
Kulut & Korot 6.1
Kokemuksia 5.7
Freedom Rahoitus Kohtalainen

Freedom Rahoitus on kelvollinen vaihtoehto pikalainan hakemiseen. Lainasummat ovat hyvällä valikoimalla 500 - 70000 euroa ja laina-aika on halutessaan todella pitkä eli 15-vuotta. Lainaehdot ja lainan saaminen voi olla joskus työn alla, mutta hyvätuloisille se ei pitäisi olla ongelma. Freedom Rahoituksesta on vaihtelevia kokemuksia, eikä sitä voi täysin varauksetta suositella.

Kerro kokemuksia
0.48 Kävijäarvosana 1 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti