Lainaa 9000 euroa

1534 0
Lainaa 9000 euroa
(Last Updated On: 4.5.2024)

Hae lainaa 9000 euroa heti tilille netistä. Tämän sivun listasta löytyy lainapaikat, joista voit hakea pikalainaa 9000e täysin verkosta. 

Tutustu tarkasti lainapalveluihin, tee lainavertailu ja täytä ilmainen hakemus joka ei vielä sido sinua mihinkään saadaksesi parhaan kuvan lainatarjonnasta.

Mitkä ovat yleisimmät syyt, ettei lainaa myönnetä 9000 euroa?

Monet luulevat, että pikalainaa saa kuka tahansa. Tämä ei kuitenkaan ole totta, vaan iso osa lainahakemuksista itse asiassa hylätään. Tämä johtuu siitä, että pienlainayritykset tahtovat myös varmistaa saavansa rahansa takaisin, sillä myös ne ovat liikelaitoksia, jotka tahtovat tehdä voittoa.

Lainojen takaisinperiminen ulosoton kautta on hidasta ja siitä aiheutuu luottotappioita. Tämän vuoksi myös pikalainojen saamisessa on ehtoja, jotka vaihtelevat eri yritysten välillä.

Kuluttajan onkin hyvä olla selvillä siitä, mitkä syyt ovat useimmiten taustalla, kun lainahakemus hylätään. Tällöin tietää, mihin kiinnittää huomiota, jos oma lainahakemus jostain syystä hylätään.

1. Ikäsi ei riitä hakemaan lainaa 9000 euroa

Laki kieltää lainojen myöntämisen alaikäisille. Monet firmat kuitenkin haluavat, että lainanottaja on jo hieman vakiintuneemmassa elämäntilanteessa ja saattavat vaatia, että hakijan on oltava esimerkiksi 21-vuotias. Tämä saattaa tuntua epäreilulta, jos tietää olevansa luotettava lainanmaksaja, mutta lainaa ei silti myönnetä.

Hätä ei kuitenkaan ole tämännäköinen, sillä ahkeralla etsinnällä pitäisi löytyä myös yrityksiä, jotka tarjoavat pikalainaa verkosta myös vasta täysi-ikäisyyteen astuneille. Ehkä et pääse valitsemaan niin monesta vaihtoehdosta kuin vanhemmat kanssaeläjät, mutta lainan saanti on onneksi kuitenkin mahdollista. Jos siis lainasi on hylätty iän takia, ei peli ole missään tapauksessa menetetty. Firman vaihdon pitäisi nimittäin ratkaista tämä ongelma.

2. Tulosi eivät riitä

Tämä on hieman kinkkisempi ongelma, sillä 9000 € kulutusluoton saamiseen vaaditaan jo säännöllisiä ja riittäviä tuloja. Tämän vuoksi liian pienillä tai epäsäännöllisillä tuloilla ei laina todennäköisesti heru. Riippuen siitä, mikä tilanteesi on, voit kuitenkin yrittää hakea luottoa eri yrityksistä.

Lainavertailu 9000 euroa

Yritykset määrittelevät eri lailla sen, mitkä ovat riittävät tulot, joten voi olla, että vaikka tulosi eivät riitä yhdessä lainayrityksessä, ne riittävät toisessa hakemaan lainaa 9000e. Tätä kannattaa ainakin kokeilla, jos lainahakemuksesi hylätään liian pienten tulojen takia. Jos kuitenkin tulosi ovat erittäin pienet, eivätkä lainkaan säännölliset, voi olla, ettei isoa lainaa kerta kaikkiaan ole mahdollista saada. Isoa lainaa 9000 euroa ottaessa lainayritys nimittäin tahtoo olla varma, että pystyt myös lyhentämään lainaasi säännöllisesti.

3. Sinulla on maksuhäiriömerkintä

Maksuhäiriömerkintä estää lainan saamisen täysin eli ei ole merkitystä onko kyseessä 9000e laina ilman vakuuksia ja takaajia tai pieni vippi. Mikään firma ei myönnä pikaluottoa asiakkaalle, jonka tiedoissa on merkintä luottohäiriöstä. Monesti hylätyn lainapäätöksen saadessa pelkkä yrityksen vaihtaminen auttaa saamaan uutta lainaa. Tässä tapauksessa kuitenkaan ei auta muu kuin hylätä ajatus lainasta.

Maksuhäiriöiselle lainan myöntäminen ainoastaan pahentaisi asianomaisen tilannetta, eikä lainayritys todennäköisesti saisi rahojaan takaisin. Maksuhäiriömerkintä ei nimittäin synny helposti, vaan taustalla on maksujen todella paha myöhästyminen.  Maksujen myöhästyminen muutaman päivän ei vielä riitä alkuunkaan maksuhäiriömerkinnän syntymiseen, joten kun tällainen merkintä löytyy asiakkaalta, ovat hänen raha-asiansa jo menneet pahasti solmuun. Sen vuoksi onkin täysin perusteltua, ettei lisälainaa myönnetä.

4. Sinulla ei ole vakituista osoitetta Suomessa

Suomalaiselta luottofirmalta ei voi saada lainaa 9000 euroa, ellei hakijalla ole vakituista osoitetta Suomessa. Sen vuoksi henkilö, joka ei asu Suomessa vakituisesti ei voi saada suomaiselta rahoituslaitokselta lainaa. Jos siis vakituinen majapaikka on Suomen rajojen ulkopuolella, lainatoiveet voinee unohtaa.

Usein vaatimuksena voi olla Suomessa sijaitsevan osoitteen lisäksi myös suomalainen pankkitili ja suomalainen puhelinliittymä. Suomalainen pankkitili on lainaa hakiessa siinäkin mielessä tärkeä, että usein lakisääteinen henkilöllisyyden tunnistaminen tehdään nimenomaan kotimaisen pankin pankkitunnuksilla.

Jos siis ei asu tällä hetkellä Suomessa, mutta on lainan tarpeessa, on parempi koittaa etsiä lainaa nykyisessä asuinmaassa olevilta lainafirmoilta. Suomesta nimittäin lainaa ei luultavasti tipu.

5. Olet täyttänyt lainahakemuksen puutteellisesti

Myös tällainen sinänsä mitätön syy voi johtaa lainan hylkäämiseen. Kirjoitusvirheet ja puutteelliset lainatiedot voivat johtaa lainan hylkäämiseen, sillä osa paikoista käy alkuvaiheessa lainaprosessia lainahakemukset läpi täysin koneellisesti. Tämä on kuitenkin melko harvinaista ja yleensä puutteellisesti tai virheellisesti käsitellyt hakemukset johtavat ainoastaan hitaampaan lainahakemuksen käsittelyyn, sillä tällöin henkilökunta joutuu ottamaan yhteyttä lainanhakijaan ja selvittämään epäselvät kohdat lainahakemuksessa.

9000 euroa lainaa

Vaikka puutteellisesti täytetyn lainahakemuksen aiheuttama hylkääminen on kohtuullisen helppo korjata, kannattaa siis kuitenkin noudattaa suurta huolellisuutta lainahakemusta täyttäessä. Kukaan ei kuitenkaan varmasti tahdo, että lainanhakuprosessi pitkittyy turhaan, etenkään jos kyseessä on 9 000 euroa.

6. Sinulla on jo avoinna oleva laina kyseisessä firmassa

Useimmat firmat myöntävät asiakkailleen vain yhden lainan kerrallaan, joten jos sinulla on jo jossakin firmassa lainaa, et todennäköisesti voi saada enää toista lainaa ennen kuin olet lyhentänyt tai maksanut pois edellisen lainasi. Tosin joustoluotossa on silloin tällöin mahdollista kohottaa luottorajaa, jolloin voit saada sinulle jo myönnetyn lainan lisäksi vielä lisää luottoa.

Jos siis sinulta evätään laina sillä perusteella, että sinulla on kyseiseltä yritykseltä jo valmiiksi lainaa, niin voit koittaa hakea lisää lainaa jostakin muusta firmasta. Muista kuitenkin, että lainaa kannattaa ottaa vastuullisesti vain oman talouden sallimissa määrissä, joten mieti huolellisesti, miten lisälaina vaikuttaisi talouteesi. On järkevää ottaa yritysten kampanjoista kuluton ja koroton vippi tai vaihtoehtoisesti hakea lainaa ilmaiseksi.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti