Nopsalaina Kokemuksia

1464 0
Nopsalaina Kokemuksia
(Päivitetty: 28.4.2021)
Nopsalaina
Nopsalaina
2000€ -4000€
(3.8/5)
Pikalaina-ajat
6kk -120kk
Ikäraja
22v
Vaaditut Tulot
1200 euroa kuukaudessa
Tulojen tarkistus
Kyllä

Nopsalaina

Nopsalainan kautta voit hakea suurempia kulutusluottoja alkaen 1500 eurosta aina 30000 euroon asti. Yhtiön palvelu on ensiluokkaista ja hyvin nopeaa – saat lainapäätöksen netissä noin vartissa.

Nopsalainat myöntää vuonna 2021 BigBank As:n Suomen sivuliike. Tämä uudistus tuo mukanaan myös lainasummien päivittämisen – nykyään 15000 euron sijasta Nopsalaina myöntää lainoja aina 30000 euroon asti.

Nopsalaina edellyttää lainaajalta vähintään 22 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja – ilman näitä ei lainan saaminen onnistu.

Tutustu lisää yhtiöön sen sivuilla ja hae lainaa heti käyttöösi. Nopsalaina on yksi suosituimmista suurempien luottojen myöntäjistä.

 • Lainaa heti tilille 1500-30000e
 • Ilmainen verkkohakemus
 • Nopea lainapäätös n. 15 minuutissa
 • Rahat tilille pikaisesti
 • Edullinen kulutusluottopalvelu – K22

Nopsalainan lainapalvelu

Suurempiin kulutusluottoihin erikoistunut Nopsalaina on nimensä mukaisesti todella nopea sekä hakemusten käsittelyssä, että rahojen siirtämisessä. Vastauksen luottohakemukseesi saat vartissa!

Kulutusluottoa on tarjolla 1500-30000 euroa erittäin edullisilla kuluilla. Lainahakemus on helppoa tehdä netissä ja tämän jälkeen Nopsalainan laina-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja opastaa yksityiskohdissa sekä tarvittavissa asiakirjoissa. Laina-asiantuntija palvelu tekeekin lainaamisesta todella mutkatonta ja voit selvittää kaiken mitä lainassasi mietityttää. Nopsalaina on suurempien luottojen myöntäjä ja minimi nosto tilille onkin täten 500 euroa joten pikavipin tarpeessa olevien kannattaa kääntyä jonkin muun rahoitusyhtiön puoleen.

Tietoa  Vivus Kokemuksia

Näin haet lainaa:

 1. Täytä hakemus verkossa

– Voit täyttää lyhyen hakemuksen joko tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

 1. Allekirjoita verkkopankkitunnuksillasi

– Luottopäätös heti joko sähköpostilla tai tekstiviestillä, jonka voit allekirjoittaa nettipankkitunnuksillasi.

 1. Rahat käytössäsi

– Rahat ovat käytössäsi jopa samana päivänä!

Kuka voi hakea lainaa Nopsalainalta?

Nopsalaina vaatii asiakkailtaan vähintään 22-vuoden ikää sekä osoitetta ja pankkitiliä Suomessa. Tarvitset myös verkkopankkitunnukset, jotta voit rekisteröityä palveluun.

Hakijalla tulee olla riittävän suuret säännölliset tulot. Tulojen suuruusvaatimukset vaihtelevat sen mukaan paljon luottoa ollaan hakemassa, joten kannattaa varmistaa tämä asiakaspalvelulta ennen kuin hakemuksen jättää. Nopsalaina ei kelpuuta asiakkaakseen henkilöä jolla on rekisteröity maksuhäiriömerkintä. Suurempiin yli 6000 euron luottoihin vaaditaan yhteishakija mutta tätä pienempiä luottoja voi hakea yksin ilman vakuuksia tai takaajaa.

Voit hakea lainaa Nopsalainalta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet yli 22-vuotias.
 • Asut Suomessa ja sinulla on suomalainen osoite.
 • Sinulla on verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot ilman maksuhäiriömerkintöjä ja olet hoitanut raha-asiasi muutenkin hyvin.
 • Säännölliset palkka- tai eläketulot, jotka ylittävät 1200 euroa kuukaudessa nettona.

Paljonko lainaa voi saada Nopsalainalta?

Luottoa Nopsalainan kautta voi saada suuria summia:

Mitä tarkoittaa yhteisvastuullinen lainaaminen?

Yhteisvastuullinen lainaaminen tarkoittaa rinnakkaishakijan lisäämistä hakemukseen, eli ei siis lainojen yhdistämistä. Tällä tavalla esimerkiksi pariskunta voi lainata summan yhdessä jakaen näin myös luotosta aiheutuvat velvoitteet – näin myös estetään noiden velvoitteiden kaatuminen vain toisen hakijan niskaan mahdollisen avioeron koittaessa.

Tietoa  Lainaa 800 euroa - Hae heti pikavippi 800e netistä

Yhteisvastuullisen lainaamisen ehdot ja hyödyt:

 • Vähimmäisnettotulo on 2400 euroa kuukaudessa.
 • Hakijoiden tulee asua samassa osoitteessa ja olla avo- tai aviopuolisoita.
 • Hakijat vastaavat lainasopimuksen velvoitteista yhdessä.
 • Rinnakkaishakijan kanssa on mahdollista saada suurempia lainasummia.
 • Yli 10000 euron lainasummiin tarvitaan rinnakkaishakija

Millaisen laina-ajan voin saada luotolleni Nopsalainalta?

Laina-aika riippuu todella paljon lainasummasta mutta se on kuitenkin aina valittava 6-72 kuukauden väliltä eli maksimissaan voit lainalle saada 5 vuoden maksuajan eli voit hakea lainaa pitkällä maksuajalla. Jos jokin odottamaton meno yllättää niin maksupäivää voi muuttaa kerran laina-aikana veloituksetta ja tarvittaessa koko maksusuunnitelma voidaan uudistaa niin että lyhennyserät saat hoidettua.

Yksittäishakijalla laina-aika on 6-72 kuukautta ja rinnakkaishakijan kanssa 72-120 kuukautta.

Millaiset ovat Nopsalainan kulut?

Nopsalainan nimelliskorko on alkaen 8,9% – korkoprosentti määräytyy henkilökohtaisesti. Jokaisesta hyväksytystä luotosta veloitetaan 95-195 euron sopimuspalkkio ja tilinhoitomaksuna 8,5 euroa kuukaudessa. Nämä yhdessä muodostavat lainan todellisen kaikki kulut huomioivan todellisen vuosikoron.

Mihin tarkoitukseen voin saada lainaa?

Lainaa voi hakea mihin tahansa tarkoitukseen. Eli aina pakollisten hankintojen tekemisestä lomamatkaan tai oli syy sitten mikä tahansa, niin Nopsalainan kautta saat kätevästi lainaa. Nimensä mukaisesti palvelu on todella nopeaa ja parhaimmillaan voit saada lainapäätöksen 15 minuutissa ja sen jälkeen rahat voidaan siirtää välittömästi.

Onko netissä asioiminen turvallista?

Kyllä on. Tietoliikenne on salattua, joten siihen ei ulkopuoliset pääse käsiksi. Lomakkeella kerättyjä tietoja säilytetään henkilötietolain mukaisella tavalla ja yrityksessä tietoja käsittelevät henkilöt, jotka niihin työnsä puolesta tarvitsevat pääsyn. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Kaikki on täysin luottamuksellista yrityksen ja hakijan välillä.

Tietoa  Risicum Kokemuksia

Mitä tositteita tarvitsen lainahakemukseen?

Hakiessasi luottoa Nopsalainalta tarvitset mukaan seuraavat tositteet:

 • Palkansaajalta palkkakuitti, josta näkee viimeisen 3kk:n tulot.
 • Eläkeläiseltä eläkepäätös tai indeksikorotustodistus.
 • Yrittäjältä verotuspäätös ja henkilökohtainen verotuspäätös.

Miten vältän maksuvaikeudet?

Kannattaa aina pyrkiä suunnittelemaan menonsa etukäteen, jotta välttyy yllätyksiltä. Kuitenkin jos yllättävää lyhytaikaista rahantarvetta ilmenee, niin Nopsalaina soveltuu siihen todella hyvin. Liian suuria lainoja tulee välttää, koska niissä aina myös kulut ovat luonnollisesti korkeampia. Maksuajan pituus on myös syytä harkita tarkoin, jotta kuukausittain lyhennettävistä eristä ei tule liian suuria ja rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Miksi minulle ei myönnetty lainaa?

Yleisin syy hakemuksen hylkäämiseen on epäselvästi tai puutteellisesti täytetty hakemus. Kannattaa siis täyttää hakemus huolellisesti ja varsinkin osoitetietojen on tärkeää olla oikein.

Jokaisesta hakijasta tehdään myös luottokartoitus, jonka perusteella lainapäätös tehdään. Nopsalaina ei ole velvollinen perustelemaan päätöksiänsä, mutta lainaehdoista usein selviää, että mikä oli hylkäykseen johtanut syy.

Nopsalaina on vastuullinen lainanmyöntäjä

Nopsalaina on rekisteröity luotonantaja ja se noudattaa toiminnassaan hyvää lainanantotapaa. Se ei myönnä lainaa sellaisille henkilöille, joilla on maksuhäiriö. Hakija, joka on saanut maksuhäiriön ei usein ole kykenevä hoitamaan raha-asioitaan, joten luonnollisesti uusi laina vain pahentaisi ongelmia entisestään.

Yhteystiedot:

BigBank AS, Suomen sivuliike

Porkkalankatu 24

00180 Helsinki

Puhelin: 09-4259 9691

info@nopsalaina.fi

3.3
Lainasummat 6.7
Laina-ajat 6.1
Lainaehdot 1.2
Kulut & Korot 1.8
Kokemuksia 0.9
Nopsalaina Huono

Nopsalaina ei ole hyvä luotonantaja, suosittelemme välttämään heidän palvelujaan ja valitsemaan luotettavampi lainanantaja, jotta välttyisit mahdollisilta ongelmilta tai ylihinnoittelulta.

Kerro kokemuksia
5.2 Kävijäarvosana 2 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti