Lainaamo kokemuksia ja arvostelu

3883 0
Lainaamo Kokemuksia
(Last Updated On: 11.2.2024)
lainaamo

Lainaamolta löydät laajan lainavalikoiman. Yhtiö tarjoaa edullisia kulutusluottoja kaikille luottokelpoisille säännölliset tulot omaaville henkilöille. Lainavalikoimaa on aina 20000 euroon asti eli vaihtoehtoja piisaa riittämiin. Tutustu lisää Lainaamoon ja hae oma lainasi jo tänään!

[loanscode type=”data” company=”lainaamo” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

 • Lainaa 500 – 20000 euroa.
 • Ei vakuuksia tai takaajia.
 • Lainatuotteet: laina, yhdistelylaina, kulutsluotto, reissuluotto, remonttilaina tai autolaina – valitse itsellesi sopivin.

Lainaamo lainapalvelu

Suomalainen rahoitusyhtiö jonka toiminta on todella esimerkillistä, lue Lainaamo kokemuksia ja tietoja lainoista. Asiakaspalvelu on asiantunteva ja erittäin ystävällinen.

Tarjolla Lainaamossa on niin kulutusluottoa, sijoituslainaa kuin yritysrahoitustakin. Normaalia kulutusluottoa on tarjolla 500 eurosta aina 20000 euroon saakka ja sijoituslainaa sekä yritysrahoitusta jopa 100000 euroon.

Lainaamon kulutusluotto on oiva apu esimerkiksi auton, remontin tai lomamatkan rahoitukseen. Voit myös uudelleen järjestellä vanhat velkasi yhdeksi suuremmaksi joustoluotoksi jolloin sekä yksinkertaistat maksujasi sekä teet niistä edullisempia.

Vakuuksia ei vaadita suurempaankaan kulutusluottoon. Luottoa on vaivatonta hakea netissä olevalla hakemuksella. Sen täyttö on nopeaa eikä se maksa mitään. Luottopäätöksen saat heti. Muista että hakemuksen jättäminen ei vielä sido sinua mihinkään, joten voit jättää hakemuksen ja katsoa millaista luottoa sinulle olisi tarjolla.

Lainaamon lainapalvelun etuja:

 • Et tarvitse lainalle vakuuksia tai takaajia.
 • Edullinen kuukausierä alkaen 26 euroa.
 • Pitkä laina-aika – jopa 10 vuotta!
 • Kiinteä korko 8 – 18 prosentin väliltä.
 • Ei piilokuluja.
 • Yksilöllinen ja joustava luotto.

Kuka voi hakea luottoa Lainaamolta?

Lainaamolla on suhteellisen korkea ikäraja ja he vaativatkin, että lainan hakija on vähintään 26-vuotias. Hakijalla tulee olla nuhteeton maksutausta eli maksuhäiriömerkintää ei saa oll,a jos haluaa Lainaamolta luottoa saada.

Hakijalla tulee olla myös vakituinen osoite ja pankkitili Suomessa. Lainaajalla tulee olla myös riittävän suuret tulot, jotta takaisinmaksu saadaan varmasti hoidettua. Tuloraja riippuu siitä kuinka paljon lainaa olet hakemassa, joten kannattaa ensin varmistaa tämä raja Lainaamon asiakaspalvelusta. Lainaamosta voi saada joissain tapauksissa apua myös vuokratakuun hoitamiseen.

Voit hakea luottoa Lainaamosta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet iältäsi vähintään 26-vuotias.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää ja olet hoitanut kaikki raha-asiasi aina hyvin.
 • Sinulla on vakituinen osoite Suomessa.
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.
 • Sinulla on riittävät palkka- tai eläketulot.

Paljonko lainaa voi saada?

Normaalia kulutusluottoa voi hakea 500 eurosta 20000 euroon, ja sijoituslainaa sekä yritysrahoitusta huomattavasti suuremmille summille.

Kannattaa valita lainasumma oman tarpeen mukaan ja pyrkiä välttämään turhan suuria luottoja. Erityisesti luottorajan valinnassa kannattaa käyttää harkintakykyä, sillä liian suuri laina saattaa polttaa taskussa ja johtaa heräteostoksiin turhan usein.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Lainalle on tarjolla pitkä ja joustava maksuaikataulu jonka voit valita yhden ja seitsemän vuoden väliltä mikäli lainasumma on 500-5000 euroa ja yhdestä kahteentoista vuotta jos lainataan 5000-20000 euroa. Kun maksuaikaa on tarjolla näin pitkällä haitarilla niin kannattaa todellakin harkita mikä aika on sinulle sopivin. Laina-aika vaikuttaa suuresti lainan kustannuksiin joten kunnolla harkitsemalla ja suunnittelemalla takaat sen että saat mahdollisimman edullista rahoitusta.

Millaiset kulut Lainaamon lainoilla on?

Lainaamon lainoilla on kiinteä henkilökohtainen nimelliskorko väliltä 9-18 prosenttia – tämä riippuu omasta luottoluokituksestasi, lainasummasta, laina-ajasta ja omista olosuhteistasi.

Lainaamon lainoilla on koron lisäksi myös avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Nämä yhdessä muodostavat lainan todellisen kaikki kulut huomioivan vuosikoron.

Mitä tarkoittaa yksilöllinen ja joustava lainapalvelu?

Lainaamon luottopäätös on aina yksilöllinen. Lainatarjous tehdään aina yksilöllisten olosuhteiden valossa, joihin vaikuttavat hakijan kuukausittaiset tulot suhteessa menoihin. Tätä kutsutaan hakijan maksukyvyksi – tämän pohjalta tehdään henkilökohtainen riskikartoitus, johon myös luoton korko perustuu.

Lainaamon lainapalvelu on myös joustava. Lainaajan olosuhteiden muuttuessa myös lainaehdot joustavat: voit maksaa lainasi pois kerralla ilman kuluja tai voit ottaa lyhennysvapaata kolmen kuukauden välein.

Lainaa arjen rahoitustarpeisiin ja unelmien projekteihin

Lainaamolta voit saada lainaa jopa 20 000 euroa, jolla voit rahoittaa myös suuremman projektin. Yhtiön kautta on helppoa hakea suurta lainaa esimerkiksi haaveilemaasi remontti- tai sisustusprojektiin, sillä voit saada sitä varten muutaman kymmenen tuhannen euron lainan täysin ilman takaajia vai vakuuksia.

Jos olet haaveillut jo pitkään kotisi, kesämökkisi tai sijoitusasuntosi remontoinnista tai uudelleensisustamisesta, Lainaamon kautta pääset viimein toimeen ilman huolta budjettisi kaatumisesta. Remonttilaina on kertaluotto, jonka nostat kerralla ja maksat takaisin omaan taloudelliseen tilanteeseen sopivalla maksuajalla. Voit saada lainallesi jopa 10 vuoden takaisinmaksuajan, joten voit rauhassa maksella sitä takaisin niin, että rahaa jää muuhunkin elämiseen.

Haaveiletko remontin sijaan valkoisista hiekkarannoista ja kristallinkirkkaista vesistä tai kenties New Yorkin katujen vilinästä? Lainaamon kautta voit lähteä unelmiesi matkalle ystäviesi, puolisosi tai perheesi kanssa, sillä saat sen kautta matkalainaa tarvittaessa 500 eurosta jopa 20 000 euroon asti. Pienemmilläkin summilla rahoitat helposti haaveilemasi reissun, sillä voit maksaa lainan takaisin helposti osamaksulla jopa useiden vuosien ajan. Lyhennät lainaa kiinteällä summalla joka kuukausi haluamasi määrän laina-ajasta ja luottoluokituksestasi riippuen.

Jos matkakuume iskee yllättäen, Lainaamon kautta voit saada lainaa myös todella nopeasti ja saatat olla jo muutaman päivän sisällä koneessa matkalla kohti seikkailuja. Lainan takaisinmaksaminen on joustavaa, sillä voit pitää halutessasi muutamia lainavapaita kuukausia vuodessa ja yhtiö lupaa joustaa maksuissa, jos taloudellinen tilanteesi muuttuu. Voit myös hakea lisälainaa maksettuasi edellistä pois kolmen kuukauden ajan moitteettomasti, joten seuraavankin matkan rahoittaminen onnistuu Lainaamon kautta helposti.

Lainaamon yhteystiedot:

Lainaamo

Kasarmikatu 36

00131 Helsinki

Puhelin: 075-756 8601

lainahakemus@lainaamo.fi
[hoops name=”lainaamo-schema”]

5.1
Lainasummat 6.5
Laina-ajat 6.1
Lainaehdot 2.9
Kulut & Korot 5.9
Kokemuksia 4.2
Lainaamo Keskitasoa

Lainaamon korkea ikäraja tekee siitä vaikeasti saatavan, mutta niille jotka ovat 26-vuoden ikään jo ehtineet, on Lainaamo varsin pätevä vaihtoehto, joskin edullisempiakin lainapalveluita löytyy.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti