Lainaa 7000 euroa

1797 0
Lainaa 7000 euroa
(Last Updated On: 24.4.2024)

Hae lainaa 7000 euroa heti netistä tilillesi valitsemalla lainapaikka listasta ja täyttämällä hakemus. Kävimme läpi netin luottoyhtiöt, joista saat lainaa 7000e ja kasasimme parhaat tälle sivustolle. 

Mistä lainaa 7000 euroa heti tilille?

Verkosta saa nykypäivänä helposti pikalainaa myös suuria lainasummia. Rahan voi lainata usealta lainantarjoajalta helpon verkkohakemuksen kautta. Valikoimaa on paljon – esimerkiksi monet kulutusluotot voi saada jopa 7000 euron suuruisina. Aivan kaikkien lainojen kohdalla ei näin kuitenkaan ole – kaikki yritykset eivät tarjoa näin suuria kulutusluottoja.

Mihin tarkoitukseen 7000€ lainan voi ottaa?

Lainan käyttötarkoituksia on yhtä monta kuin asiakkaitakin. Käyttötarkoitusta ei tarvitse missään kohtaa kertoa lainantarjoajalle, minkä vuoksi verkosta haettava kulutusluotto on myös paljon anonyymimpi tapa lainata rahaa, kuin pankkilaina. Yleisiä käyttökohteita ovat asunnon käsirahan tai takuuvuokran maksaminen, auton hankkiminen, asunnon remontti tai sisustaminen, suuret elektroniikkaostokset ja pitkälle suuntautuvat ulkomaanmatkat. Joskus jotain suurempaa täytyy hankkia nopealla aikataululla, eikä aikaa omista tuloista säästämiselle ole. Tällöin verkosta saatava kulutusluotto voi toimia hyvänä apuna.

Kuka voi saada lainaa 7000 euroa ilman vakuuksia?

Lainaa 7000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia voi saada kuka tahansa henkilö, joka täyttää yrityksen määrittelemät luottokelpoisuuskriteerit. Hakijan tulee ensinnäkin olla sopivan ikäinen eli vähintään 18-vuotias, että hänelle voidaan myöntää 7000e laina. Juuri täysi- ikäiseksi tulleella henkilöllä on vain erittäin harvoin sellaisia säännöllisiä tuloja, joiden avulla suuren kulutusluoton takaisinmaksusta voisi todennäköisesti suoriutua ajallaan. Tämän vuoksi vasta yli 20- vuotias – usein vasta 23- vuotias – voi saada suuremman lainan.

Jotta lainaa voidaan myöntää 7000 euroa, hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa. Jotkut lainantarjoajat voivat myöntää lainan myös henkilölle, jolla on korkeintaan kaksi jo pois maksettua maksuhäiriömerkintää, jos hänen tulonsa riittävät takaisinmaksuun. Käytännössä kuitenkin kaikki luoton myöntäjät edellyttävät puhtaita luottotietoja.

Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, verkkopankkitunnukset ja henkilökohtainen pankkitili, sekä usein myös oma matkapuhelinliittymä ja mobiilivarmenne.

7000 euroa on niin suuri summa, että sen voi usein lainata helpoiten yhdessä kanssahakijan kanssa. Kanssahakijan täytyy olla samassa osoitteessa asuva avio- tai avopuoliso. Lainan voi saada joistain paikoista myös yksin haettaessa, mutta helpoiten se onnistuu yhteisvastuullisesti. Tällöin kumpikin osapuoli on yhtä lailla vastuussa lainan maksamisesta.

Kaikki yritykset eivät myönnä lainaa muille kuin Suomen kansalaisille, mutta useasta paikasta myös muualta muuttanut henkilö voi saada lainan. Tällöin hänen luottokelpoisuutensa varmistetaan samalla periaatteella kuin syntyperäisen suomalaisenkin.

Miksi hakisin lainaa 7000 euroa netistä, enkä pankista?

Verkosta saatava laina on useamman ihmisen tavoiteltavissa, kuin pankkilaina. Kulutusluoton saa netistä pienemmillä tuloilla, kuin pankista. Lisäksi lainanhakuprosessi on paljon nopeampi. Pankkilainapäätöstä voi joutua odottamaan pitkäänkin, kun taas kulut eivät aina odota. Lisäksi pankkilainaa ei voi saada mihin tahansa tarkoitukseen, vaan rahojen käyttötarkoitus halutaan yleensä tietää.

Jos arvostaa nopeuttaa ja anonymiteettiä, kannattaa ottaa kulutusluotto netistä. Pankkilaina on toki aina halvempi vaihtoehto – toisaalta edullista vaihtoehtoa ei ole aina aikaa odottaa.

Kuinka lainahakemus tehdään?

Lainahakemus laaditaan netissä sen lainantarjoajan verkkosivuilla, jolta lainaa on hakemassa. Hakemuksen täyttämiseen kannattaa varata jonkin verran aikaa, sillä siihen täytyy täyttää tiedot kuukausituloista, työsuhteesta ja menoista, esimerkiksi edelleen maksettavana olevista entisistä lainoista. Hakemus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Nämä ovat vahvoja tunnistautumisen tapoja – pelkkä henkilötunnus päätyisi todennäköisemmin vääriin käsiin.

Kulutusluottoa yli 7000 euroa mutta mistä?

Kulutusluotto on suurempi kertaluotto, joka maksetaan takaisin kuukausierissä. Esimerkiksi 7000 euron lainasumma on niin suuri, että sen takaisinmaksuun kuluu aikaa helposti useampi vuosi paremmillakin kuukausituloilla. Kulutusluoton voi saada monesta paikasta – ne ovat nykyään jopa hieman yleisempiä kuin perinteiset pikavipit.

Vertaislaina voi olla yllättävän halpa

Vertaislaina on kaikkein vanhin lainaamisen muoto ja voit yrittää hakea myös vertaislainaa 7000 euroa. Netissä se toimii sillä tavalla, että rahoitusyritys yhdistää toisiinsa sijoittajat, jotka haluavat kasvattaa korkoa rahoilleen sekä lainan tarvitsijat, jotka maksavat lainan takaisin korkoineen yhdessä solmitun sopimuksen mukaisesti.

Hakija saa ehdottaa itselleen sopivaa lainan korkoa sekä maksuaikaa hakemuksen laatimisen yhteydessä. Näin voi yrittää saada lainan hieman yleistä markkinatasoa edullisemmin. Todella matalaa korkoa ja lyhyttä maksuaikaa ei kuitenkaan kannata ehdottaa, sillä sijoittaja suostuu siihen epätodennäköisemmin.

Sijoittaja voi hyväksyä hakijan lainahakemuksen sellaisenaan, tai ehdottaa itselleen parempaa sopimusta. Tällöin esimerkiksi lainasumma voi muuttua, kuten myös laina-aika ja korko. Tällöin hakija voi itse päättää, hyväksyykö hän sijoittajan tarjouksen.

Minkä tyyppinen laina on tilanteeseeni sopivin?

Kulutusluotto on sopiva vaihtoehto henkilölle, joka tarvitsee rahan käyttöönsä nopeasti. Vertaislaina taas sopii sellaiselle, joka on valmis odottamaan rahojen käyttöön saamista jonkin aikaa. Vertaislainan avulla voi saada edullisemman lainan. Kuinka nopeasti – se riippuu siitä, millaisen sopimuksen hakija saa aikaan sijoittajan kanssa.

Miten nopeasti 7000e lainan saa käyttöönsä?

Hae pikalainaa 7000 euroa heti tilille netistä

Kulutusluoton saa käyttöön todella nopeasti, joskus jo saman päivän aikana hakemuksen jättämisestä. Jos hakemus vaatii tarkempaa harkintaa, voi tässä mennä joitakin päiviä. Joka tapauksessa rahan saa käyttöönsä paljon pankkilainaa nopeammin.

Vertaislainan saa käyttöönsä, kun sopimus sijoittajan kanssa on syntynyt. Tähän voi mennä päivä, tai jopa kuukausi.

Viikonloppuisin, pyhisin ja yöaikaan lainapäätöksiä ei tehdä, eivätkä rahat siirry tilien välillä. Jos hakemuksen jättää tällaisena ajankohtana, se käsitellään seuraavana arkipäivänä tai aamuna.

Tarvitaanko vakuutta tai takaajia?

Vakuuksia ja takaajia ei yleensä tarvita. Hakijan tai hakijoiden tulojen tulee kuitenkin olla sellaiset, joilla lainan takaisinmaksusta voi suoriutua. Lisäksi työsuhteen tulee yleensä olla vakituinen, eli ei määräaikainen tai koeajalla oleva.

Miten laina maksetaan takaisin?

Laina maksetaan takaisin sopimuksen mukaisissa kuukausierissä, jos haet lainaa pitkällä maksuajalla on myös kuukausierä pieni. Kuukausieristä lähetetään lasku asiakkaan kotiin, sähköpostiin tai verkkopankkiin. Paras tapa varmistua lainan takaisinmaksusta ajallaan on suoramaksusopimuksen solmiminen.

Tällöin lainaerä siirtyy asiakkaan pankkitililtä ilman toimenpiteitä lainan tarjoajan pankkitilille. Näin lasku ei voi kadota, eikä maksaminen voi unohtua. Asiakkaan täytyy huolehtia ainoastaan siitä, että tilillä on eräpäivänä tarpeeksi katetta, jotta maksu voi siirtyä.

Voiko maksuvapaita kuukausia pitää?

Maksuvapaita kuukausia on yleensä mahdollista pitää siinä vaiheessa, kun lainaa 7000e on jo maksettu takaisin asianmukaisesti esimerkiksi neljän kuukauden ajan. Yritys ilmoittaa tästä mahdollisuudesta laskun yhteydessä. Maksuvapaita kuukausia voi pitää useimmiten vuoden aikana 1-2 kappaletta siten, että kuukaudet eivät ole peräkkäisiä.

Mitä maksuvaikeuksien kanssa voi tehdä?

Maksuvaikeuksilta säästyy varmimmin, kun suunnittelee lainan ottamista riittävästi etukäteen. Kannattaa miettiä, onko työsuhde sellainen, jossa tulee todennäköisesti olemaan laina-ajan loppuun saakka. Jos etukäteissuunnittelusta huolimatta joutuu maksuongelmiin, kannattaa niistä ilmoittaa ensimmäisenä lainan tarjonneelle yritykselle. Uusi maksusuunnitelma voidaan käytännössä aina laatia. On myös yrityksen kannalta edullista, että näin tehdään – näin asiakas pystyy edelleen hoitamaan lainansa pois, ja pystyy jatkamaan yrityksen asiakkaana.

Jos maksuvaikeudet ovat luonteeltaan pysyviä tai pitkäaikaisia, oman kunnan sosiaalitoimistolta voi saada taloudellista ja sosiaalista apua. Myös esimerkiksi Takuu Säätiö myöntää matalakorkoisia järjestelylainoja. Uutta, suurempaa luottoa ei kannata koskaan ottaa vanhan luoton maksamiseen – maksuvaikeudet seuraavat takuulla myös uuteen lainaan, jos niitä on ilmennyt vanhassa.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti