Trustbuddy ei enään myönnä pikalainoja

1559 0
Trustbuddy on lopettanut toimintansa
(Last Updated On: 31.1.2023)

Trustbuddy on lopettanut toimintansa.

Tutustu muihin lainantarjoajiin jollain seuraavista sivuista:

trustbuddy on lopettanut toimintansa

Trustbuddy on erinomainen luotonmyöntäjä ja se on ollut yksi kuluttajien suurimmista suosikeista vuosina 2021-2014. Sitä kautta lainaaminen on helppoa ja nopeaa netissä. Saat myös pikalainan aina ilman kuluja jos maksat sen pois 2 viikon sisällä. Palvelu on nopeaa, joustavaa ja hinnat ovat käsittämättömän halvat. Ei siis ole ihme miksi TrustBuddy on kasvattunut suosiotaan vuodesta toiseen.

  • Hae pikalainaa ilman kuluja 2 viikon maksuajalla 100-600e
  • Aina koroton vippi 2 viikoksi kaikille asiakkaille
  • Hae ilmaiseksi netissä – nopea lainapäätös
  • Joustava maksuaika – voit siirtää eräpäivää halutessasi

Trustbuddy Lainapalvelu

Trustbuddy on ainoa lainapaikka josta voit saada täysin maksutonta pikavippiä 100 eurosta aina 600 euroon saakka täysin ilman kuluja kunhan maksat sen pois kahdessa viikossa. Tällaisia tarjouksia ei muualta löydy ja jos lainatarpeesi on lyhytaikainen niin kannattaa ehdottomasta hakea rahoitusta täältä. Lainaa voi hakea helposti netissä ja se myönnetään vartissa. Rahat siirtyvät myöskin todella nopeasti käytettäväksesi. Trustbuddy on maailman suurin pörssinoteerattu lyhytaikaisten vertaislainojen välittäjä joten voit olla varma että olet asioimassa todellisten rahoitusalan ammattilaisten kanssa. Heillä on yli 200000 asiakasta ympäri Euroopan. Lainanhakuprosessi on erittäin helppoa ja voitkin jättää maksuttoman hakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Hakemukset käsitellään nopeasti ja rahat saat käyttöösi yhdessä hujauksessa.

Kuka voi Trustbuddylta lainaa hakea?

Hakijalta vaaditaan vähintään 20 vuoden ikää sekä säännöllisiä tuloja jotta lainantakaisinmaksu voidaan varmistaa. Hakijalla ei myöskään saa olla maksuhäiriömerkintää ja hänen tulee olla asunut Suomessa vähintään 2 vuotta. Trustbuddy ei myönnä lainaa ulkomaalaiselle pankkitilille joten tilisi tulee myös olla Suomessa ja kirjautuaksesi heidän palveluunsa sinulla tarvitsee olla verkkopankkitunnukset. Luottokelpoisuutesi tarkistetaan ennen lainan myöntämistä.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit Trustbuddylta saada 100-600 euroa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Maksuaika on sovittavissa ja se on joustava. Voit jopa siirtää eräpäivää tarvittaesssa. Laina-aika on yleensä 1-12 kuukautta. Kannattaa kuitenkin huomioida että jos vain mahdollista niin maksat pikalainasi kahdessa viikossa jolloin se on kuluton.

Vuonna 2021 Trustbuddy on lopettanut toimintansa

Tukholman pörssiin listattu ruotsalainen Trustbuddy lopetti toimintansa vuonna 2021 ja ajautui konkurssiin. Sen johtoa epäillään väärinkäytöksistä yhtiön toiminnassa ja varojen – sekä ulkoisia että sisäisiä kirjanpitosääntöjä on tiedettävästi rikottu.

Trustbuddy oli vertaislainaamiseen keskittynyt lainanvälityspalvelu, joka ensimmäisenä vuotenaan välitti yli 10 miljoonan edestä lainoja. Tällä hetkellä lainaajien rahoja on jumissa palvelussa yli 25 miljoonaa euroa.

Viranomaiset toivovat pikaista asioiden selviämistä, mutta tähän mennessä yhtiön asioista on julkaistu varsin vähän tietoa. Monet ovatkin ihmetelleet – mitä oikein tapahtui Trustbuddylle, tai lainaajien rahoille? Oliko kyseessä varoittava esimerkki vertaislainaamisen vaaroista vai oliko kyseessä vain täysin osaamattomuutta yrityksen johdon puolelta? Näihin ja muihin kysymyksiin jäämme odottelemaan vastauksia…

Mitä sijoittaja voi oppia Trustbuddyn tapauksesta?

Voimme uskoa vertaislainapalvelujen yleistyvän tulevaisuudessa, joten on hyvä koota pieni muistilista niihin sijoittamista ajatteleville.

Kysy itseltäsi ainakin seuraavia asioita:

  1. Onko yhtiön johto osaavaa?
  2. Kuinka kauan yhtiö on ollut toiminnassa?
  3. Onko yrityksellä tarpeeksi ulkopuolista rahoitusta?
  4. Kuinka sijoittaja/lainaaja saa rahansa takaisin? Kestääkö se kauan?
  5. Mikä valtion elin sääntelee yrityksen toimialaa?
  6. Onko yrityksellä suunnitelma konkurssin varalle? Mitä tapahtuu sijoittajien rahoille?

Kysymällä itseltäsi ainakin nämä kysymykset, pystyt arvioimaan kyseisen yrityksen tilaa ja siihen sijoittamisen riskejä.

Yhteystiedot:

TrustBuddy

Wallingatan 12

11160 Stockholm – Ruotsi

Puhelin: 040-184 1644

suomi@trustbuddy.fi

Ei kommentteja

Jätä Kommentti