Pikalainat 2021

1363 0
(Last Updated On: 17.12.2023)

Pikalainat 2018 tarjoaa uutta vippiä hakijoille 10 euroa – 60000 euroa helpon nettihakemuksen avulla. Lainamarkkinoilla käy kova kilpailu, ja monet luottopalvelut ovat päivittäneet vippi lainatuotteitaan aktiivisesti. Suosituimpia uusia vippejä on 4000 euroa lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Päivitetyt pikavipit antavat hakijoille enemmän vapauksia nostaa lainaa, maksaa lyhennyksiä sekä käyttää lisäpalveluita pikalainan takaisinmaksuun. Suurta suosiota on saanut päivitetty pikalaina, mikä on sekoitus pikavippiä ja joustoluoton parhaita puolia. Joustava vippi tarjoaa mahdollisuuden nostaa tilille lainaa nopeasti ja turvallisesti, edullisilla lainaehdoilla. Löydä uudet vippipaikat sekä uusimmat pikavipit helposti yhdeltä sivulta.

Löydä kaikki pikaluotot 2021

2018 pikalainat tarjoavat hakijalle enemmän lainaa, pidemmät maksuajat sekä mahdollisuuden sovittaa vipin lyhennykset oman talouden mukaan. Joustavuus on lainatuotteiden uusi ominaisuus, ja sen ajatuksen mukaan luottoja on päivitetty lainapalveluissa. Pikalainat aiemmin maksettiin aina takaisin viimeistään 30 päivän kuluessa, mutta joustavien luottojen myötä on saatu uusia tuulia markkinoille. Edulliset pikavipit löytyvät melkein jokaisen luotonmyöntäjän valikoimista, jos ei suoraan perinteisellä pikavipillä niin päivitetyllä joustavalla pikalainalla. Isojen lainojen summat on myös nousseet, eli kulutusluotto on saatavilla nyt entistä suurempia lainasummia. Myös joustoluotto joka tarjosi aiemmin korkeintaan 3000 euron vippiä, mahdollistaa nyt isommat pikalainat samoilla joustavilla ehdoilla.

Halvat pikavipit ilman vakuuksia tai takaajia

Pikalainat 2018 on edullisia ja nopeita lainoja. Lue lisää täältä!

Uudistuneet pikavipit

Pikalainat 2018 ovat kokeneet uudistuksia. Aiemmin vipit keskittyivät tiukasti pienille summille sekä alle kuukauden maksuajalle, mutta nyt lainatuotteiden valikoimaa on laajennettu kattamaan suurempi kokoelma lainoja. Maksuajat pikavipeille on myös kehittyneet samaa tahtia lainasummien kanssa. Kuukauden takaisinmaksuaika oli kaikille pikalainoille normaali, mutta lainasummien muuttumisen myötä piti myös maksuaikojen kasvaa suuremmiksi.

Pikavippien lainasummat

Vippien lainasummien kehitys on ollut mielenkiintoista viime vuosina. Vuonna 2018 pikalainat ottivat harppauksen eteenpäin ja joustava pikavippi tuli mukaan valikoimaan. Joustava pikalaina toimii samalla tavalla kuin perinteinen vippi, mutta uusin loistavin lisäyksin. Aiemmin sai 20 euroa – 500 euroa pikavippiä , mutta päivitettyjen lainaehtojen myötä joustava pikalaina tarjoaa mahdollisuuden nostaa jopa 4000 euroa lainaa heti tilille. Joustava vippi ottaa parhaat ominaisuudet pikavipistä sekä joustoluotosta, yhdistäen nopean lainan myöntämisen joustaviin lainasummiin. Joustavalla pikavipillä voi ottaa lainaa tilille helposti enemmän, kuin alun perin oli suunniteltu. Luottotililtä voi nostaa itse valitsemansa summan joko kerralla, tai useassa osassa. Pikavippi ja kulutusluotto on kertasuoritteisia vippejä, jotka siirrettiin tilille kokonaan heti lainasopimuksen tekemisen jälkeen. Kulutusluotto pikalainan luottosummat nousivat myös, nyt saa lainaa 50000 eurosta 60000 euroon. Tämä tarkoittaa, että yhä isompaa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia voi hakea helposti netistä.  

Edullinen pikalaina vuodelle 2021

Nopeat ja helpot 2018 pikalainat yhdeltä sivulta

Maksuajat pikalainoille

Pikavipit maksettiin takaisin 1 kuukauden kuluessa vanhaan hyvään aikaan, kun lainasummat olivat pieniä ja tarjonta pikalainoissa suppeaa. Vuoden 2018 pikalainat ovat hyvin eristä puusta veistetty, joustava vippi antaa itse mahdollisuuden valita, missä ajassa luotto maksetaan takaisin. Toisin kuin kulutusluotto tililainassa missä takaisinmaksu on tiukasti määritetty, on hakijalla mahdollisuus itse päättää vipin takaisinmaksuaika. Maksuaika määräytyy suoritettujen kuukausilyhennysten perusteella, joten maksamalla suurempia lyhennyksiä voi koko vipin hoitaa pois nopeammin. Jos haluat maksaa nopeaa lainaa pikkuhiljaa osamaksulla, tarjoaa joustava vippi mahdollisuuden maksaa minimilyhennyksiä kuukausilainalle. Minimilyhennys on yleensä 7 – 20 prosenttia avoimesta lainasummasta, mikäli joustavan luotto suoritetaan osissa. Vähimmäislyhennysten maksaminen pitää luottotilin avoinna, mistä voi tilin saldon antaessa myöten tehdä lisää ostoja.

Pikalainojen uudet ehdot

Pikalainojen ehdot päivittyivät samalla kuin lainasummat sekä takaisinmaksuajat. 1 kuukauden laina-aika oli kirjoitettu ehtoihin, mutta muutosten myötä myös luotolle määräytyviä ehtoja piti päivittää. Pikalainat 2018 vuonna sovitaan jatkuvalla lainasopimuksella. Jatkuva sopimus tarkoittaa, että lainasopimus jatkuu automaattisesti, kunnes koko velka on hoidettu ja tililtä ei enää tehdä uusia nostoja. Jatkuvan vippisopimuksen etuja on mahdollisuus nostaa lainaa eri summan, kun alun perin oli suunnitellut. Pikalainaa voi nostaa luottotililtä itse, eikä lainapalvelua tarvita käsittelemään hakemusta erikseen. Kulutusluotto on tiukka lainaehtojen kanssa, pienikin muutos vaatii eräpäivän uudelleen laskemisen, tai pahimmassa tapauksessa kokonaan uuden lainasopimuksen tekemisen.

Uudet vippipaikat

Uusia pikavippiyrityksiä on tullut myös markkinoille useita vuonna 2018. Uudet yrittäjät ovat tuoneet mukanaan päivitetyt vipit, ja samalla luoneet painetta muille luotonmyöntäjille kehittää omia pikalainoja eteenpäin. Joustava pikavippi on suosituin lainatuote mitä uudet luotonmyöntäjät hakijalle tarjoavat. Löydät uudet pikalainat 2018 helposti yhdeltä sivulta. Voit tutkia rauhassa valikoimaa ja tehdä lainavertailua parhaiden vaihtoehtojen löytämiseksi. Edullinen uusi pikaluotto löytyy varmasti, kun käytät lainahakua uusien vippien löytämiseen. Jos olet miettinyt pikalainan hakemista vuonna 2018, kannattaa ehdottomasti tarkistaa kaikki uudet pikavipit. Valikoimasta löytyy kaikille sopivaa pikalainaa, oli kyseessä sitten pieni tai suuri lainasumma.

Ei kommentteja

Jätä Kommentti