Vivus Kokemuksia

4174 0
Vivus Kokemuksia
(Last Updated On: 20.9.2023)
Vivus on paras vaihtoehto pikavipille

Vivuksen kautta voit hakea pikalainan ilmaisella hakemuksella netistä. Lainahakemukset käsitellään käytännössä heti ja saat pikalainan tilille jopa 15 minuutissa.

[loanscode type=”data” company=”vivus” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Vivus tarjoaa luottoa 10-2010 euron väliltä 3-30 vuorokauden joustavalla maksuajalla, ja voit halutessasi siirtää eräpäivää mikäli siltä tuntuu.

Ensilainaajille on uskomattoman hyvä tarjous sillä Vivus tarjoaa täysin kulutonta lainaa kuukauden maksuajalla 400 euroon saakka. Vivus on luotettava ja kaikin puolin hyvä lainapaikka, jota voimme suositella kenelle tahansa pikavipin tarpeessa olevalle.

 • Pikalainat 10-2010e ilmaisella hakemuksella netistä.
 • Hae ensimmäinen vippi 400e asti täysin ilmaiseksi.
 • Pikalaina heti tilille 15 minuutissa.
 • Joustavat ja selkeät lainaehdot.
 • Ei ylimääräisiä kuluja.

Vivus lainapalvelu

Vivuksen kautta on todella helppoa ja edullista hakea pikalainaa 10-2010 euroa. Jos et aiemmin ole Vivuksen kautta lainaa hakenut on sinulla mahdollisuus ottaa ilmainen vippi 400 euroon saakka 1 kuukauden mittaisella maksuaikataululla. Näin kovia tarjouksia ei juurikaan ole joten ehdottomasta suosittelemme tutustumaan siihen tarkemmin. Vivuksella on myös suuremmissa lainoissa todella pienet kulut ja jos tiedät että tarvitset lainaa maksimissaan yhden kuukauden maksuajalla niin ehdottomasti kannattaa tutustua Vivuksen tarjontaan.

Vivuksen lainanpalvelun etuja:

 • ainoa oikea pikavippi
 • nopea luottopäätös
 • rahat tilillä heti
 • 400 euron ilmainen ensilaina
 • alhainen tuloraja vaatimus – myös työtön tai opiskelija voi saada lainaa.

Kuka voi hakea lainaa Vivukselta?

Pikavippiä voi Vivukselta hakea jos olet vähintään 20-vuotias. Hakijalla tulee olla myös puhtaat luottotiedot eli maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö ei voi lainaa saada. Vaatimuksena on myös osoite sekä pankkitili Suomessa ja suuremmissa lainoissa sinulla tulee olla säännölliset tulot jotta voit lainasi maksaa pois. Tulorajat ovat kuitenkin varsin alhaiset jo senkin takia että Vivuksen kautta ei voi hakea kuin lainaa 2000 euroa.

Voit hakea lainaa Vivukselta jos täytät seuraavat ehdot:

 • Olet yli 20-vuotias.
 • Asut pysyvästi Suomessa ja sinulla on suomalainen osoite.
 • Sinulla on puhtaat luottotiedot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Paljonko lainaa voi saada Vivukselta?

Lainaa on tarjolla aina 10 eurosta 2010 euroon saakka. Jos siis vippi tarpeesi ei ole turhan suuri niin kannattaa tutustua Vivuksen tarjontaan. Varsinkaan todella pieniä lainasummia ei monestakaan paikkaa edes tarjota joten jos vaikka tarvitset 50 euron pikavippiä niin ota suunnaksesi Vivuksen lainapalvelu.

Vivuksen myöntämä laina on jatkuva luonteinen tililuotto, jota myönnetään aina sma 2010 euroa, mutta jolta voi tehdä noston mielensä mukaisesti – vaikka vain 50 euroa kerralla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tuo summa on maksettava takaisin kerralla 30 päivän sisällä.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Vivus on erikoistunut lyhyempiin pikavippeihin joten maksuaikaa on tarjolla ainoastaan 3-30 päivää. Jos laina tarpeesi on lyhytaikainen on Vivus lähes poikkeuksetta yksi parhaista vaihtoehdoistasi. Eräpäivää voit myös siirtää eteenpäin pienellä lisämaksulla.

Lainaajan kannattaa myös kiinnittää huomioita omaan maksukykyynsä, eikä antautua houkutukselle suuremmasta lainasta, sillä tuo laina saattaa muodostua kalliiksi ellei sitä pysty maksamaan kerralla takaisin.

Jos et onnistu maksamaan vippiä takaisin eräpäivään mennessä, ole yhteydessä Vivuksen asiakaspalveluun ajoissa ja yritä sopia maksuaikataulun muutoksesta. Myöhemmin lainalle alkavat juosta suuremmat viivästyskorkot, jotka nostavat lainan todellisen kaikki kulut huomioivan vuosikoron pilviin.

Kuluton ja koroton ensilaina

Vivukselta kannattaa hakea erityisesti pientä pikalainaa, sillä saat ensimmäisen lainasi täysin kuluttomasti ja korottomasti 300 euroon saakka, kun maksat sen takaisin 30 päivän sisällä. Ilmainen ensilaina on kätevä tapa tutustua lainantarjoajan tarjoamiin palveluihin helposti ja riskittömästi, sillä et sitoudu muuhun kuin maksamaan nostamasi summan takaisin. Voit halutessasi hyödyntää vain uuden asiakkaan edun, jos lainantarpeesi on äkillinen ja kertaluonteinen, tai nostaa vanhana asiakkaana seuraavan kerran jopa 2010 euroa lainaa.

Ilmainen 300 euron ensilaina voi olla todellinen arjen pelastaja silloin, kun äkillinen ja yllättävä meno iskee, eikä budjetti veny ylimääräisiin kuluihin. Et maksa turhasta, sillä maksat vain seuraavan kuun tilistäsi takaisin nostamasi summan takaisin. Elämä voi yllättää kenet tahansa, etkä silloin halua kuluttaa aikaa ja vaivaa eri lainayhtiöiden ja lainatarjousten vertailuun tai monimutkaisiin ja pitkiin lainaprosesseihin.

Ilmaisen ensilainan houkutus on suuri, joten kannattaa kokeilla ihmeessä mistä oikein on kysymys!

Vivukselta pientä lainaa helposti ja nopeasti

Vivukselta saat lainaa todella nopeasti, jopa 15 minuutin kuluessa lainahakemuksen jättämisestä. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi helppo hakemus ja kirjautua palveluun TUPAS-pankkitunnuksillasi, jotta palvelu voi varmistua henkilöllisyydestäsi.

Voit keskittyä yllättävän tilanteen korjaamiseen, kun sinun ei tarvitse täyttää useita hakemuksia tai perustella pankille lainatarvettasi. Pientä pikalainaa tuskin voisitkaan pankistasi hakea, joten ilmainen pikavippi on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun et voi saada rahaa muualta tai et halua pyytää sitä lähipiiriltäsi.

Säästät kuluissa, kun maksat lainasi takaisin kerralla

Vivuksen lainaa nostaessa kannattaa huomioida, että yhtiö ei tarjoa lainoilleen osamaksumahdollisuutta, joten sinun tulee maksaa nostamasi laina takaisin kerralla kuukauden sisällä. Toisaalta vältyt kasvavilta lainakuluilta ja korkeilta koroilta, kun maksat nostamasi summan nopeasti takaisin korkoineen, etkä jätä lainaa kasvamaan korkoa useita kuukausia tai jopa vuosia.

Sinun on tehtävä kuitenkin tarkkoja laskelmia siitä, kuinka suurta lainaa voit nostaa, sillä joudut maksamaan summan kokonaisuudessaan takaisin seuraavan kuun tilistäsi. Esimerkiksi 2010 euron lainaa nostaessa maksat 30 päivän kuluessa takaisin 2311 euroa, joten sinulla on oltava tarpeeksi korkeat tulot, jotta voit maksaa lainan takaisin kerralla niin nopeasti.

Vivus – nykypäivän ainoa oikea pikavippi!

Vuonna 2021 voimaan astui korkokatto, jonka tarkoitus oli kaitsea pikalaina-alaa, jonka tuottamat suuret voitot suhteessa sijoitettuun pääomaan olivat tuoneet mukanaan jos jonkinlaista toimijaa, ja koko ala kärsi varsin vakavasta uskottavuus ongelmasta. Kelatinen lehdistö täytti lööpit pikavippiuutisista ja maalasi kuvaa saatanallisesta pahuudesta. Pikavippejä kiellettiin olevan oikea tapa ansaita rahaa ja se rinnastettiin koronkiskontaan, jota pitäisi lailla säännöstellä.

Uusi laki määräsi alle 2000 euron pikavipeille korkokaton ja kielsi uuden luoton myöntämisen öisin. Tämä pakotti osan pikalainatoimijoista lopettamaan, mutta osa selvisi keksimällä uudelleen vanhan pikavipin. Tällä tavalla vahvat selvisivät ja heikot, joiden ei olisi pitänyt olla alalla ollenkaan lopettivat, ja tässä suhteessa laki oli varsin onnistunut.

Pikavipistä kehkeytyi yli 2000 euron jatkuva joustoluotto, josta voitiin periä edelleen vanhaa korkoa pikavipin tapaan. Korkokatto ulottui ainoastaan alle 2000 euron pienlainoihin, joita uudet tililuotot eivät enää olleet.

Lopputulos oli kuitenkin sama – asiakas nosti pikavippiin verrattavan summan, mutta saikin myötäjäisenä yli 2000 euron joustoluoton.

Tämä joustoluotto voitiin myös nostaa öisin, eikä laki jonka tarkoitus oli estää pikavipin nosto öisin voinut asialle mitään.

Vivus.fi kuitenkin säilytti ainoana yrityksenä pelkän kertaluottomaisuutensa lainoissaan, eli kaikki Vivuksen luotot maksetaan kerralla takaisin 30 päivän sisällä, vaikkakin virallisesti kyseessä on kuitenkin jatkuva tililuotto.

[loanscode type=”data” company=”vivus” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Yhteystiedot:

4Finance Oy

Mikonkatu 15B

00100 Helsinki

Puhelin: 09-3157 7577

asiakaspalvelu@vivus.fi

7.4
Lainasummat 4.9
Laina-aika 4.9
Lainaehdot 8.1
Kulut & Korot 9.7
Kokemuksia 9.4
Vivus Kohtalainen

Vivus on hyvä vaihtoehto niille, jotka tarvitset pientä pikalainaa 50-2000 euroa. Vivus ei edes yritä olla se suurempien lainojen tarjoaja vaan palvelee nimenomaan pienlainojen tarpeessa olevia mikä on loistava asia, sillä näitä pieniä luottoja on nykyään harvassa. Se tarjoaa myös ilmaista ensilainaa joten se on halvin pikavippi mitä voit saada.

Kerro kokemuksia
0.41 Kävijäarvosana 1 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti