Lainaa 8000 euroa

2145 0
Lainaa 8000 euroa
(Last Updated On: 29.7.2023)

Hae lainaa 8000 euroa heti tilille netistä. Suurempia 8000e pikalainoja voi hakea alapuolelta löytyvistä yrityksistä. Nämä lainapaikat on huolella valittu ja ne tarjoavat lainasummana 8000 euroa – tutustu muihin lainaehtoihin huolella ja vertaile lainan kulut ja korot.

Voiko pienituloinen saada lainaa 8000 euroa heti netistä?

Pienituloisella lainan tarvetta voi ilmetä useammin kuin parempituloisilla kanssaeläjillä. Usein kuitenkin tuntuu, että vain suurituloisille lainanotto on edes mahdollista. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan myös pienituloisen on mahdollista saada lainaa 8000€ nopeasti, myös ilman vakuuksia.

Pikalaina 8000 euroa heti netistä

Pienituloisen on vaikeampi säästää isoja summia rahaa kohtuullisen niukoista tuloista, joten esimerkiksi pientä remonttia tehdessä voi tulla vastaan tilanne, jossa lainaa tarvitsisi esimerkiksi 8 000 euroa.

Tällöin pienituloisella oikeastaan ainut vaihtoehto saada remontti rahoitetuksi on joko säästää pitkän aikaa remontin kuluihin tai ottaa lainaa. Aina remonttitarve ei edes voi odottaa niin kauan, että summan saisi säästettyä, jolloin laina on käytännössä ainoa vaihtoehto. Lainat ovatkin monesti matalapalkkaisilla aloilla työskenteleville tai eläkeläisille ainoa tapa rahoittaa jokin hieman isompi menoerä.

Lainaa 8000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Jos tulot ovat niukat, ei välttämättä ole ollut mahdollistaa tehdä isompia hankintoja, jotka kelpaisivat lainan vakuudeksi. Tällöin on erittäin hyvä, että on mahdollista saada lainaa 8000 euroa myös ilman vakuuksia. Tätä mahdollisuutta tarjoavat onneksi useimmat pikalainayritykset, joten ei haittaa, vaikka lainalle ei pystyisi antamaan reaalivakuuksia.Pankit saattavat usein vaatia lainalle vakuuksia tai melko isoja kuukausituloja, joten pienituloisen kannattaa pääasiassa suosia kulutusluottofirmoja, jos pankista ei lainaa heru.

Monille matalatuloisille onkin todellinen pelastus, että kulutusluottofirmat tarjoavat mahdollisuutta ottaa lainaa ilman vakuuksia. Mistään ei tulisi oikein mitään, ellei olisi mahdollista ottaa lainaa silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Pienituloisten onneksi lainan ottaminen ei kuitenkaan ole mikään pelkästään suurituloisten etuoikeus, vaan lainaa 8000e voi saada myös vaatimattomammillakin ansioilla.

Tulojen ei tarvitse olla suuret, mutta niiden pitää olla säännölliset

Ilman säännöllisiä tuloja ei ole mahdollista saada lainaa 8000 euroa netistä. Tulojen ei tarvitse olla suuren suuret, mutta niiden tulee olla säännöllisiä. Yleensä tulon ei tarvitse olla välttämättä palkkatuloa, vaan myös eläkeläisten saama eläke kelpaa tuloiksi. Se, mikä tulotaso on tarpeeksi, on kunkin firman itse määriteltävissä. Ei siis kannata lannistua, vaikka ensimmäiseen firmaan omat tulot eivät olisi kyllin hyvät lainan saamiseksi. tämä ei sulje pois sitä mahdollisuutta, että toisesta firmasta saisi lainan.

Vaikka mitään tarkkaa summaa ei voida sanoa sille, minkälaista tulotasoa firmat vaativat 8 000 euron lainaan, on 1 200 – 1 500 euroa melko tyypillinen alaraja tuloille. Kuten kuitenkin on jo aikaisemmin mainittua, tämä riippuu aivan firman omista käytännöistä, joten kannattaa vertailla firmojen lainaehtoja.

Maksuhäiriöisen on turha haaveilla lainasta

Vaikka tulotaso riittäisikin 8000 euron lainan saamiseen, niin jos asiakkaalla on maksuhäiriömerkintä, jää lainansaanti pelkäksi haaveeksi. Tämä johtuu siitä, että tällöin asiakkaan ei voida luottaa maksavan lainanlyhennyksiä säännöllisesti takaisin. Lisäksi olisi vastuutonta myöntää luottoa kuluttajalle, jolla jo aikaisemmin on olut ongelmia lainanmaksun suhteen.

Onneksi kuitenkin maksuhäiriömerkintä on voimassa vain noin 2–3 vuotta. Loppuelämäänsä ilman lainaa ei siis tarvitse olla, vaikka olisikin joskus asiansa sotkenut. Kuitenkaan sinä aikana, kun luottotietomerkintä on voimassa, ei uutta lainaa voi ottaa. Tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi jää lykätä hieman lainahaaveita, kunnes on taas luottokelpoinen.

Maksuvapaat kuukaudet helpottavat pienituloisen lainanmaksua

Mahdollisuus pitää vakuudeton lainaa 8000 euroa lyhentäessä välillä maksuvapaita kuukausia on pienituloisille todella suuri etu, sillä tiukalla budjetilla eläessä kaatavat yllättävät laskut talouden huomattavasti helpommin kuin hyvin tienaavalla. Tällöin on äärimmäisen hyvä asia, jos voi yllättävän laskun tullessa pitää lainan lyhentämisestä tauon. Tällöin korot kylä kertyvät samoin kuin lainanhoitomaksut, mutta itse lainaa ei tarvitse lyhentää. Tämä antaa mukavasti pelivaraa oman talouden hoitoon.

Pienituloinenkin saa lainaa 8000e

Kaikissa lainoissa, kuten joustoluotossa, ei ole mahdollisuutta pitää maksuvapaita kuukausia, vaikka ne yleisiä ovatkin, joten on hyvä tarkistaa lainan ehdoista, mitä niissä sanotaan lyhennysvapaista kuukausista. Vaikka tuntuisikin, ettei niitä välttämättä tarvitse, ovat ne pienituloisille hyvä vakuus pahan päivän varalle.

Vaikka sopimukseen olisikin kirjattu mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin, ei niitä kuitenkaan ole pakko käyttää, ellei itse halua. Maksuvapaat kuukaudet ovat yksi tärkeä seikka, mikä helpottaa pienituloisten lainanhakua. Muutoin pienituloinen ei ehkä uskaltaisi ottaa lainaa 8 000 euroa.

Pienet tulot eivät ole syy karttaa lainanottoa

Kuten yltä on selvinnyt pienituloinenkin voi ottaa lainaa. Lainayhtiöt vaativat tietyt minimitulot lainanhakijoilta, mutta ne eivät yleensä ole kovinkaan korkeita. Lisäksi maksuvapaat kuukaudet helpottavat lainan takaisinmaksua. Myös muuten nykyään on helppoa saada lainalle pitkä maksuaika, mikä tarkoittaa, ettei lainan kuukausierä ole kovinkaan korkea.

Pienemmät kuukausierät tekevät lainasta kokonaishinnaltaan kalliimman, koska korkoa ja lainanhoitokuluja maksetaan kauemmin. Se on kuitenkin hyvä vaihtoehto, jos kuukausitulot ovat pienet. Vaikka laina tulisikin kalliimmaksi, pienemmät kuukausierät ovat hyvä vaihtoehto, jos tulot eivät ole kovin suuret.

Jokainen tietenkin tietää kuitenkin itse, mikä on itselle sopivan kokoinen kuukausierä. Minimikuukausierät ovat usein hyvinkin pieniä. Jos niihin ei ole varaa, ei ehkä myöskään lainanotto ole hyvä idea, sillä laina on kuitenkin aina pystyttävä maksamaan takaisin.

Pienet tulot sinänsä eivät kuitenkaan ole mikään este lainanottamiselle. Tärkeintä on, että varmistaa lainan kulujen olevan balanssissa omien tulojen kanssa. Jos kaikki vaikuttaa olevan kunnossa, ei ole mitään syytä, miksei pienituloinenkin voisi ottaa lainaa 8000 euroa ja toteuttaa jonkun isomman unelmansa.

Kerro kokemuksia
7.7 Kävijäarvosana 1 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti