Lainaa ilmaiseksi – Hae ilmainen laina

3486 0
Lainaa Ilmaiseksi Netistä
(Last Updated On: 31.3.2024)

Hae lainaa ilmaiseksi heti tilille netistä. Yhä useampi lainapaikka tarjoaa ilmaista ensilainaa uusille asiakkailleen sekä jotkut myös tarjoavat kampanjoita, joissa on tarjolla ilmaista lainaa. 

Tämän lisäksi on tarjolla ilmaisia nostoja joustoluottona myönnettävissä lainoissa. 

Tutustu lainapaikkoihin, joista saat lainaa ilmaiseksi ja hae itsellesi kuluton & koroton laina.

Lainaa jopa ilmaiseksi?

Verkottunut ja digitalisoitunut nykymaailma sekä vaatii että antaa paljon. Yhä jatkuvammassa ja nopeammassa yhteydessä toisiinsa pysyvät ihmiset, yhteisöt ja järjestelmät ovat jatkuvasti aiempaa suuremman paineen alla suoriutua ihmisen itse itselleen luomasta kasvukiireestä.

Kuitenkin kaikilla meistä on erityisesti internetin ja siihen liitettyjen palvelujen ansiosta myös enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuuksia sormiemme ulottuvilla kuin koskaan. Menot esimerkiksi huipputarjouksien vastaan tullessa saattavat kasautua väärille päiville kuukaudesta, emmekä aina voi varautua tulevaan. Siksi lainaaminen onkin tavanomainen ja helppo keino tehdä omasta taloudestaan ajallisesti katsoen joustavammaksi. Ja mikä sen joustavampaa ja edullisempaa, kuin saada lainaa ilmaiseksi.

Joidenkin mielestä lainaaminen on riskialtista, turhan kallista tai muuten vain tarpeetonta. Kuitenkin jokaisen elämäntilanne on oman laisensa ja päätökset kannattaa tehdä järki kädessä ja oman parhaan näkemyksen mukaan. Pikalainat ovat yleistyneet ja roima valikoima tarjoajia on ilmestynyt markkinoille. Kaikille löytyy varmasti sopiva lainatarjous, sillä lainoja on tarjolla jopa ilmaiseksi!

Seuraavassa käsitellään lainoja yleisellä tasolla, lainan tarpeeseen ja sopivimpaan lainan muotoon vaikuttavia tekijöitä sekä käytännöllisiä vinkkejä lainojen vertailuun ja päätöksen tekemiseen. Jatka pidemmälle, jos lainaaminen on itsellesi lainkaan ajankohtaista nyt tai mahdollisesti tulevaisuudessa.

Mikä on perinteisten ja pikalainojen välinen ero?

Perinteisesti henkilö hakisi lainaa todennäköisimmin pankista. Pankki omien ehtojensa ja arvioidensa mukaisesti myöntäisi lainaa henkilölle tai hylkäisi hakemuksen. Eräs tärkeimmistä pankin päätökseen vaikuttavista tekijöistä on hakijan tarjoamat vakuudet. Luonnollisesti myös viimeaikainen ja nykyinen rahatilanne tuloineen ja menoineen vaikuttaa, mutta vakuudet, kuten fyysinen omaisuus sekä arvopaperit, sekä mahdollinen takaus lainalle on ratkaisevaa lainan myöntämistä harkittaessa.

Korotonta lainaa voi hakea netistä

Uudet pikalainat mahdollistavat vakuudettoman lainan hakemisen helposti ja nopeasti verkon välityksellä tai jopa pelkällä tekstiviestillä. Nykyään et siis tarvitse muuta kuin verkkoyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen lainan nopeaan ja helppoon hakemiseen missä tahansa oletkin ja koska tahansa tarve sinut yllättääkään. Lainojen saatavuus sekä aiemmin monesti liian kovaksi koettu hinnoittelu ovat nykyään erittäin hyvällä tasolla, sillä toimijoita on alalla runsaasti ja kilpailu on kovaa.

Suurin osa ilmaista lainaa myöntävistä lainapalveluista täysin luotettavia

Koska luet tätä sisältöä parhaillaan, voidaan olettaa lainaamisen olevan kutakuinkin ajankohtainen aihe sinulle. Kuvitellaanpa seuraavaksi, että olet jo tehnyt päätöksen lainan hakemisesta, tai ainakin harkitset sitä jo jossakin määrin. Alkuun kannattaa ehdottomasti tehdä taustatutkimusta itselleen mahdollisista lainantarjoajista. Rahoitusyhtiöt ovat pääosin vakavaraisia ja luotettavia, mutta joitakin mätiä omenoita joukosta löytyy ja myös siksi taustatyön tekeminen on tärkeää. Vaikka Suomessa pien- ja pikalainojen tarjoajiin kohdistuva säätely on suhteellisen tiukkaa, osa yrityksistä kuitenkin kiertää lakeja ja jopa huijaa asiakkaitaan. Rehellinen lainanantaja on läpinäkyvä. Sinun pitäisi saada tieto lainan lyhennysohjelmasta, kaikista kuluista, todellinen vuosikorko sekä lopullinen takaisinmaksettava summa selkeästi eriteltynä nähtäväksesi ennekuin allekirjoitusta pyydetään.

Aloita etsintäsi eri yrityksiä vertailevilta sivustoilta, jotka tarjoavat oleellisimmat asiat eri vaihtoehdoista kätevässä muodossa, minkä ansiosta sinun ei tarvitse kahlata jokaisen lainafirman tietoja läpi erikseen.Kun vastaasi tulee mielenkiintoisia tarjouksia, joiden minimivaatimukset uskot tai toteat täyttäväsi, etene jokaisen toimijan omille verkkosivuille tarkistamaan pääasiat siihen liittyen. Etsi mahdollisia arvioita ja esittelyjä sekä tarkista ainakin todellinen vuosikorko. Siitä seuraavaksi tarkempaa tietoa.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on tunnusluku, jonka tarkoitus on helpottaa eri luottovaihtoehtojen vertailua. Se sisältää lainakoron ja kaikki kulut. Todellisen vuosikoron laskeminen itse ei ehkä ole ihan helppoa, mutta se onkin käytännössä aina näkyvillä lainantarjoajien verkkosivuilla ja lainojen vertailusivustoilla.

Todellinen vuosikorko ei aina anna täysin todemukaista tai tarkkaa kuvaa, vaan lainaa pitää tarkastella myös omista lähtökohdista. Jos lainaa pienen summan korkealla todellisella vuosikorolla, mutta maksaa sen nopeasti pois, laina ei ehdi koitua sietämättömän kalliiksi. Jos takaisinmaksu kuitenkin pitkittyy, voi alun perin lainaamasi summa pahimmillaan jopa moninkertaistua.

Lainaa ilmaiseksi omat prioriteetit edellä

Haluatko mahdollisimman pienet kuukausierät, vai onko sinulle tärkeämpää löytää laina mahdollisimman matalalla korolla? Onko tarkoituksenasi yhdistää lainoja? Ehkä haluat maksaa lainan pois mahdollisimman nopeasti. Silloin on tärkeää varmistaa, että lainanantaja joustaa eikä veloita lisäkustannuksia siitä, että poikkeat takaisinmaksusuunnitelmasta maksamalla välillä ennakoitua isompia määriä tai jopa koko loppusumman kerralla pois.

Varmistathan, että juuri sinulle tärkeät seikat toteutuvat lainassa jonka valitset, ja myös tiedät mikä on lainan todellinen, lopullinen hinta kaikki kustannukset huomioon ottaen. Onko laina todella ilmainen?

Ilmaisen lainan koko

Jos haluat pienemmän summan, esim 500 1000 euroa, varmista lainatarjouksesta että olet sitoutumassa lainaamaan juuri tuon summan etkä enempää. Monet pikavippi- ja pikalainayritykset kiertävät korkokattolakia tekemällä sopimuksen ainoastaan 2000 eurolle tai vähän yli, jolloin laki ei enää koske kyseistä lainaa. Se on usein nimeltään käyttöluotto tai joustoluotto. Tämä aiheuttaa sen että kuluissa voi olla hurjia eroja.

Eräs hyödyllinen nyrkkisääntö on, ettei velkaa kannata ottaa ainakaan varmuuden vuoksi. Järkevintä on lainata juuri sen verran kuin tarvitsee, ja varmistaa selviävänsä lyhennyksistä lainan loppuun asti. Laske kuukausittainen budjettisi ennenkuin päätät miten paljon lainaat. Useimmilta lainasivustoilta löytyvä lainalaskuri auttaa kuukausierien laskemisessa ja oman talouden suunnittelussa.

Myös ilmainen laina täytyy maksaa takaisin

Pitkä laina-aika sopii sinulle, jos et halua sitoutua korkeisiin kuukausieriin. Pienlainan takaisinmaksuaika on tyypillisesti vain kuukausia, kun taas toiset lainapalvelut antavat pienemmillekin summille jopa 15 vuotta, joten varmista mikä on mahdollista. Lainatarjouksesta kannattaa aina lopuksi tarkastaa lainan takaisinmaksun kokonaissumma, joka voi pitkillä maksuajoilla nousta yllättävän korkeaksi. Joskus tämä on kuitenkin oikea ratkaisu, koska oma talous on helpompi pitää tasapainossa pienillä lyhennyksillä.

Lyhyt laina-aika tarkoittaa isompia maksueriä, mutta on hyvä ratkaisu jos oma taloutesi antaa myöten. Mitä nopeammin maksat velan pois, sitä pienemmäksi jää takaisinmaksettava kokonaissumma ja näin säästät kuluissa.

Koroton ja kuluton laina

Lainakorko ei kerro lainan oikeaa ”hintaa”, mutta siihen kannattaa kiinnittää huomiota. Pienlainoissa on tyypillisesti kiinteä korko. Lainakorko on pikalainoissa ja kulutusluotoissa usein korkeampi kuin perinteisemmissä pankkilainoissa, mutta niiden etuna on helpompi saatavuus, nopeus ja vakuudettomuus. Lainan vakuus pienentää pankinriskiä ja korkealla korolla lainanantajat kompensoivat isompaa riskiään. Ilman vakuuksia rahojen menettäminen on todellinen uhka.

Jos lainanantaja mainostaa, että mitään ylimääräisiä kuluja ei veloiteta, sen lainakorko on silloin todennäköisesti korkeampi kuin sellaisella, joka veloittaa esimerkiksi tilinhoitomaksua. Joskus kuitenkin pikalainapaikat tarjoavat pikavipin erittäin edullisesti. Erittely ja selvitys näistä kuluista löytyvät lainatarjouksesta ja niitä on helppo vertailla todellisen vuosikoron avulla. Järjestelypalkkio on sidottu lainan myöntämiseen, eli se pitää yleensä maksaa aina kokonaisuudessaan, kun taas tilinhoitomaksuilta säästyy loppuohjelman osalta, kun maksaa velan kokonaan kerralla pois. Muista, että koroton pikavippi on harvoin täysin totta, ainakaan useamman kerran saman lainantarjoajan kohdalla. Lainaa ilmaiseksi tarjoavat toimijat kuitenkin pitävät lupauksensa määriteltyjen ehtojen täyttyessä. Keskeisin näistä ehdoista on yleensä se, että lainan on oltava kyseisen henkilön ensimmäinen kyseisestä palvelusta nostama sellainen.

Yhteenveto

Pikavippi tai kulutusluotto, nimi ei kerro sisällöstä eikä hinnasta, vaan hakijan pitää itse ottaa siitä selvää. Halvin laina ei aina ole paras laina, ja joskus korkeampi korko tarkoittaa että muut kulut ovat pienemmät. Kannattaa vertailla huolellisesti eri vaihtoehtoja toisiinsa ja hakea lainaa ilmaiseksi sieltä, mistä sitä saa.

Tärkeintä lopulta on, että itse tiedät mitä tilanteessasi tarvitset ja osaat käyttää pikalainavertailua hyödyksesi. Tämän artikkelin avulla olet ainakin varmistanut, että tärkeimmät asiat lainan valinnassa tulevat kohdallasi huomioitua.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti