Lainaa 19-vuotiaalle

3588 0
Lainaa 19-vuotiaalle
(Last Updated On: 18.4.2024)

Hae lainaa 19-vuotiaalle heti netistä. Tutustuimme pikavippiä 19v ikärajalla myöntäviin lainapalveluihin ja teimme niistä alle listan. 

Tutustu tarkasti lainapaikkojen lainaehtoihin ja täytä ilmainen hakemus valitsemasi palvelun nettisivuilla. 

Mistä pikavippi 19v nuorelle?

Nuoren aikuisen on otettava elämässään valtava määrä asioita huomioon eikä ole kevyt päätös hakea lainaa 19-vuotiaalle. Tässä elämänvaiheessa on paljon muutoksia, päätöksiä, hankintoja ja valintoja, jotka on tehtävä nopeasti, mutta samalla kuitenkin huolella ja järkeä käyttäen.

Tunne-elämä voi olla myrskyisää tai jopa turhankin toiveikasta. Järjen voitto tunteista ei ole läheskään aina nuoruudessa itsestään selvää. Nuoren talouteen kaikki tämä heijastuu vuorenvarmasti.

Vanhemmat ja muu lähipiiri voivat olla erittäin ratkaisevassa asemassa nuoren talouden tasapainottamiseen liittyen, mutta aina henkilökohtaiset suhteet ja raha eivät sovi parhaimmalla tavalla yhteen. Itsenäiselle tai ainakin itsenäistyvälle nuorelle vaihtoehdot lainaamisen suhteen ovat yleensä rajalliset, sillä tulot voivat olla vähäiset tai vaihtelevat eikä vakuudeksi tarjottavaa omaa omaisuutta vielä ole useinkaan ehtiä kertyä.

Seuraavassa artikkelissa käydään läpi vinkkejä, trendejä ja faktoja lainaamiseen liittyen. Tarkastelemme erilaisia keinoja löytää ja vertailla itselleen paras laina 19-vuotiaalle.

Pidä siis muistiinpanovälineet lähellä, jos lainaaminen on sinulle ajankohtaista nyt tai mahdollisesti myöhemminkin elämässäsi, sillä keskitymme seuraavassa käytännönläheiseen ohjeistukseen lainaamiseen liittyen.

Lainapaikat 19v ikärajalla

Nopeaa, joustavaa ja mutkatonta. Näin kuvailevat itseään nykyaikaiset pikalaina- ja rahoitusyritykset. Nuoret totta tosiaan arvostavat näitä piirteitä kaikkiin elämänsä osa-alueisiin liittyen, eivätkä lainapalvelut yleensä myöskään pettymyksiä tuota.

Kun lainaaminen on todettu ajankohtaiseksi ja tarpeelliseksi, on vain edettävä lainapalvelun verkkosivuille ja täytettävä verkkohakemus. Hakemus käsitellään yleensä erittäin ripeällä aikataululla ja hyväksytyn lainapäätöksen saatuaan hakija voi saada lainasumman tililleen jo 15 minuutissa.

Vaihtoehtoja on kuitenkin valtaisa määrä, eikä vaihtoehtojen runsaus tunnetusti ainakaan helpota varsinaisen valinnan tekemistä.

Apuun runsauden ja valinnan vaikeuden aikana rientää jälleen kerran internet. Verkossa on kymmeniä, ellei jopa satoja pikalainoja vertailevia sivustoja, joita lainaa hakeva nuorukainen voi valintaansa tehdessä hyödyntää.

Kaikkiin näistä ei kuitenkaan kannata ainakaan sokeasti luottaa ennen kuin on tehnyt oman taustatutkimuksensa huolella. Turvalliset ja luotettavat sivustot voidaan tunnistaa yleensä siitä, että vertailussa on aidosti laaja valikoima erilaisia toimijoita, vaihtoehtojen tärkeimmät tiedot on selkeästi esitetty ja sivuston omat tiedot ovat myöskin näkyvissä.

Korvaamattomana apuna lainanhaussa toimivat vertailut ovat useimmiten tärkein apuvälin lainaajalle, eikä vähiten nuorelle henkilölle. Kun tietoa eri vaihtoehdoista on ennalta vähän, on kaikki puolueeton ja selkeästi esitetty lisätieto tarpeen ja erittäin arvokasta.

Vertailussa nähdään yleensä helpommin ja selkeämmin eri lainantarjoajien ratkaisevimmat erot, kuten todellinen vuosikorko ja ikärajat. Näistä kummatkin ovat erityisesti lainaa hakevalle nuorelle äärimmäisen oleellisia asioita huomioitavaksi. Pikavippi 19v nuorelle voi löytyä helpommin kuin yleisesti kuvitellaankaan, mutta vertailusivustot auttavat entisestään liian korkeita ikärajoja noudattavien yritysten pois vertailusta rajaamisessa.

Edullinen pikalaina 19-vuotiaalle

Pikalaina 19v täyttäneelle

Monet kauhistelevat pikavippien korkeita korkoja eivätkä haluaisi, että  lainaa 19-vuotiaalle vielä myönnettäisiin. He eivät kuitenkaan välttämättä ota huomioon pikalainojen ainutlaatuista hyötyarvoa, jolle on hyvä syy asettaa tavallista, vakuudellista lainaamista korkeampi hinta.

Todellisuudessa suurin sääli olisi se, jos tällaisia palveluita ei olisi olemassa ollenkaan, eivätkä nuorten välttämättömät hankinnat tai kiireelliset menot toteutuisi ollenkaan ja seurauksena heidän henkilökohtainen taloutensa voisi jumittua kerralla pitkäksikin aikaa paikalleen.

Meidän mielestämme pikavippipalvelut ovat kohtuullisesti hinnoiteltuja ja hyödyllisiä, jotkut myöntävät jopa lainaa ilmaiseksi 19-vuotiaalle. Jos hinta on asiakkaan mielestä liian korkea minkä tahansa tuotteen tai palvelun kohdalla, hänellä on täysi oikeus ja jopa velvollisuus valita toinen vaihtoehto tai jättää ”ostopäätös” kokonaan tekemättä.

Turhan paljon nykyään puretaan omia epävarmuuksia ja pelkoja voimakkaiden mielipiteiden muodossa, erityisesti verkossa erilaisilla keskustelupalstoilla. Pikalainapalvelut ja rahoitusalan yritykset ovat olleet monelta peräisin olevan kovan kritiikin kohteena pitkään, mutta tärkein on valitettavasti päässyt unohtumaan.

Vain silloin, kun otetaan huomioon jokaisen yksilöllinen oikeus päätöksentekoon ja käytetään tervettä järkeä tosiasiat tiedostaen, voidaan päästä kaikkien kannalta parhaimpiin lopputuloksiin. Tämä pätee monissa muissakin asioissa, mutta keskitytään toistaiseksi nyt vain rahan lainaamiseen ja henkilökohtaisen talouden hoitoon.

Erikoistarjoukset ja mainoskampanjat 19v opiskelijalle

Kilpailu on pikavippien ja lainojen markkinoilla yleensäkin erittäin kovaa ja lainaa 19-vuotiaalle myöntävät lainapaikat kilpailevat näistä uusista asiakkastaan. Lainatuotteita tarjoavien yritysten määrä on kasvanut huimasti ja mainokset heijastavat tätä todellisuutta.

Niissä käytetään paljon yltäkylläisyyden ja positiivisuuden mielikuvia, koska yritykset tekevät kaikkensa saadakseen asiakkaiden huomion ja erottuakseen joukosta edes jollakin tavalla.

Tosiasiassa eri palveluiden erot ovat useimmiten palvelun laadun itsensä suhteen melko vähäisiä, mutta luonnollisesti erilaiset tarjoukset ja edut voivat vakuuttaa nuoren lainanhakijan tietyn toimijan paremmuudesta tai ainakin sen sopivuudesta juuri itselleen. Jotkut voivat myöntää pikavippiä ilman kuluja tai korkoa 19-vuotiaalle ja toisilla taas joustoluoton luottotililtä tapahtuvat nostot ovat ilmaisia. Erikoistarjouksia kohdatessaan on tärkeää huomioida kaikki ehdot, joita tarjoukseen liittyy. Turhaa epäluuloa ei kannata pitää yllä, mutta terve varovaisuus on tietysti aina hyväksi.

Takaisinmaksu

Laina kasvaa korkoa siitä hetkestä, kun se siirtyy asiakkaan tilille. Tietenkin myös lainaprosessin epämiellyttävin, mutta myös tärkein osuus, eli takaisinmaksu alkaa välittömästi tuosta hetkestä.

Lainan maksussa on syytä pitää mielessä se, että lainayhtiöt mielellään myöntävät yhä suurempia lainasummia jo aiemmin lainanneille ja lainaansa tunnollisesti lyhentäneille.

Tämä onkin osa tärkeää luottamussuhdetta lainaa hakevan ja sitä tarjoavan osapuolen välillä. Ilman luottamusta ja osoitusta siitä, että pienemmän summan, kuten 500 euroa, takaisinmaksu onnistuu ongelmitta, on turha haaveilla suurista lainasummista. Tämän piirteen monet pikalainaamista kritisoivat tapaavat unohtaa tyystin.

Pikavippi 19-vuotiaalle opiskelijalle

Takaisinmaksu tapahtuu aina valitun laina-ajan mukaisesti, mutta ennenaikainenkin maksu onnistuu yleensä. Näin säästät kuluissa ja mahdollistat itsellesi nopeamman siirtymisen elämässäsi eteenpäin. Tietysti joillekin tärkeää on nimenomaan kulujen jakaminen vaikkapa kuukausittain kohtuullisiksi. Jos näin on, pidempi laina-aika ja maltillinen takaisinmaksusuunnitelma sopii henkilölle paremmin.

Kuukausittaiset erät ovat aina selkeästi nähtävilläsi ja itse maksamiseen liittyvissä kysymyksissä lainayhtiöt vastaavat aina mielellään. Älä siis epäröi ainakaan käytännön järjestelyjen vuoksi, vaan ota tarvittaessa suoraan yhteyttä lainayhtiöön jo ajoissa! Saat varmasti mieltäsi askarruttavaan kysymykseen pätevän ja ammattitaitoisen vastauksen.

Yhteenveto lainapalveluista, jotka myöntävät lainaa 19-vuotiaalle

Jos lainaaminen on millään tavalla ajankohtaista sinulle tai läheisellesi, on tästä artikkelista varmastikin ollut kohdallasi hyötyä. Jatka lainasuunnitelmiesi kanssa harkiten, mutta kuitenkin omat prioriteettisi mielessä tukevasti pitäen.

Pelolle tai tunteille ei kannata raha-asioissa antaa sijaa, vaan perustaa omat päätökset omaan faktatietoon ja omaan elämäntilanteeseen. Rahoitusyhtiöt ovat aina tarvittaessa tavoitettavissasi, eikä arjen pienistä ailahteluista kannata siis ottaa turhan suurta painolastia itselleen. Pikavippi on nuorelle kaiken kaikkiaan tärkeä apuväline tarpeen tullen ja mahdollistaa ajallisesti merkittävät hyödyt vaikkapa säästämiseen verrattuna.

Kerro kokemuksia
8.2 Kävijäarvosana 1 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti