Etua.fi kokemuksia

3925 1
Etua.fi Kokemuksia
(Last Updated On: 17.2.2024)
etua.fi

Etua.fi:n kautta voit hakea lainaa jokaiseen tarpeeseen, yhtiö tarjoaa lainaa ilman vakuuksia jopa 2000 – 70000 euron väliltä kaikille säännölliset tulot omaaville vähintään 20-vuotiaille luottokelpoisille henkilöille. Lainaaminen käy helposti yhtiön sivuilta ja saat aina yhdellä hakemuksella useita eri lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi parhaimmalta tuntuvan lainatuotteen.

[loanscode type=”data” company=”etua-fi” column=”affiliate_url” text=”Hae Tästä”]

Etua.fi arvostelu ja kokemuksia – kilpailuta kulutusluotto tai asuntolainasi

Etua.fi:n tarjontaan kuuluvat myös räätälöidyt asuntolainat, joita voit myös hakea helposti verkon kautta. Tämän lisäksi yhtiö tarjoaa vielä asiakkailleen luottokorttia eli lainatuotteiden valikoima on huikea. Tutustu lisää ja hae lainaa Etua.fi:n kautta yläpuolella olevasta napista.

 • Hae kulutusluotot, asuntolainat ja luottokortit netistä.
 • Joustavia lainatarjouksia vaikka muille jakaa.
 • Lainat ilman vakuuksia 1-15 vuoden maksuajalla.
 • Hae kulutusluottoa 2000 – 70000 euroa.
 • Asuntolainat räätälöidysti.

Etua.fi – lainanvälityspalvelu

Etua.fi on lainapalvelu, josta voit hakea joustoluottoa tai asuntolainaa. Heidän kauttaan on todella kätevää esimerkiksi kilpailuttaa vanhat pienemmät lainat ja luotot ja yhdistää ne yhdeksi edullisemmaksi kulutusluotoksi jota on myös huomattavasti helpompi hoitaa. Luotot myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia, mutta suurempiin yhdistelylainoihin kannattaa lisätä rinnakkaishakija hyväksytyn lainahakemuksen varmistamiseksi.

Etua.fi auttaa sinua etsimään sopivan lainantarjoajan laajasta yhteistyöverkostostaan johon kuuluu niin pankkeja kuin netissä toimivia rahoitusyhtiöitäkin. Jättämällä yhden hakemuksen saat monia tarjouksia eri yhtiöiltä, joita voit siten helposti vertailla ja valita sinulle sopivimman. Näin voit luottaa siihen, että saat erittäin edullisen lainatuotteen olipa tarvittu lainasummasi mitä tahansa 2000 ja 70000 euron väliltä.

Etua.fi on yksi markkinoiden parhaista lainanvälityspalveluista ja heidän kauttaan voit myös saada erilaisia valmiiksi neuvoteltuja alennuksia esimerkiksi auton kaskovakuutukseen tai kotivakuutukseen.

Etua.fi välittää seuraavia lainatuotteita:

 • Vakuudeton kulutusluotto

– Etua.fi välittää vakuudettomia kulutusluotto -hakemuksia 2000-70000 euron väliltä.

 • Asuntolaina

– Etua.fi välittää asuntolaina hakemuksia ainoana palveluna verkossa.

 • Yhdistelylaina

– Etua.fi palvelun kautta onnistut helposti yhdistelemään vanhat luottosi yhdeksi helposti hoidettavaksi kokonaisuudeksi.

 • Yritysluotto

Etua.fi on yksi harvoja yrityslainoja kilpailuttavista palveluista.

Mikä on lainanvälityspalvelu?

Lainanvälityspalvelu helpottaa lainan kilpailutusta verkossa – yhdellä hakemuksella saat tarjouksia usealta eri pankilta. Hakeminen ei vielä sido sinua mihinkään vaan voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja päättää minkä hyväksyt. Voit myös täysin jättää lainatarjoukset huomiotta, eikä sinua velvoiteta peruuttamaan tarjouksia. Kannattaa kuitenkin huomata, ettet voi hakea lainaa samasta palvelusta, jos sinulla on voimassa olevia tarjouksia.

Lainanvälityspalvelun etuja:

 • Etua.fi kautta tavoitat yli 15 pankkia ja rahoituslaitosta.
 • Yksi hakemus – ei muuta.
 • Lainatarjoukset saat joko sähköpostiin tai tekstiviestillä.
 • Lainojen kilpailutus on helppoa ja yksinkertaista.
 • Vanhojen lainojen yhdistäminen yhdeksi helpommin hoidettavaksi on yksinkertaista.

Kuka voi Etua.fi palvelusta lainaa hakea?

Hakijan on oltava vähintään 18-vuotias mutta todella suuria summia haettaessa voidaan kuitenkin asettaa korkeampiakin ikärajoituksia. Hakija ei voi lainaa saada, mikäli hänellä on aiempi maksuhäiriömerkintä. Vaatimuslistalla on myös Suomalainen pankkitili sekä osoite pysyvästi Suomessa vähintään kahden vuoden ajan. Lainaajalle asetetut vaatimukset kannattaa kuitenkin aina varmistaa riippuen siitä oletko hakemassa kulutusluottoa, luottokorttia vai asuntolainaa sekä sen mukaan kuinka paljon on rahoitustarpeesi.

Lainan yleiset hakuehdot:

 • Sinun täytyy olla yli 18-vuotias.
 • Sinun täytyy olla Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva.
 • Sinulla täytyy olla suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit Etua.fi kautta saada 2000-70000 euroa. Tarjolla on luottotili, luottokortti, asuntolaina sekä yritysluotto.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-ajan voit määritellä itse riippuen lainasummasta. Luonnollisesti kun lainasummien välillä on näinkin suuri ero, niin laina-aika tullaan aina määrittelemään tapauskohtaisesti. Voit hakea pikalainaa pitkällä laina-ajalla, sillä maksimiaika on 15-vuotta.

Miksi hakisin lainaa netin kautta, kun lainaa saa pankistakin?

Lainaa toki saa myös pankista, mutta netin etuna on helppous ja nopeus. Pankit ovat tunnetusti auki vain rajoitetun ajan ja saattaa olla hankalaa löytää sopiva aika pankissa vierailuun. Toki myös pitää lainaneuvojalle varata aika ja konttoreitakin on nykyään yhä harvemmassa.

Netissä sen sijaan hakemuksen voi palauttaa mihin aikaan tahansa ja hakemukset myös käsitellään nopeasti. Parhaimmillaan voi saada rahat tilillensä jopa 15 minuutin kuluttua hakemuksen jättämisestä. Nyt on myös mahdollista saada yhdellä hakemuksella useita tarjouksia, joita voi sitten rauhassa vertailla toisiinsa.

Miten pankkilaina eroaa netin kautta otetusta lainasta?

Pankkilainaa yleensä haetaan käymällä pankin konttorissa ja siihen yleensä on käytössä vakuudet, jotka samalla varmistetaan. Verkon kautta haettavat lainat ovat yleensä vakuudettomia kulutusluottoja ja niitä tarjoavat muut rahoituslaitokset. Pankit ovat kuitenkin huomanneet vakuudettomien kulutusluottojen suosion ja ovat korvanneet näillä osan omista lainatuotteistaan.

Eli, käytännössä netitse haetut lainat eivät eroa pankkien lainoista juuri lainkaan. Erot tulevat lähinnä esiin hakuprosessissa ja yritysten erilaisissa tavoissa toimia.

Vakuudettoman kulutusluoton etuja verrattuna vakuudelliseen pankkilainaan:

 • Nopeus ja yksinkertaisuus
 • Ei vakuuksia tai takaajia
 • Ei kyselyitä siitä mihin rahasi käytät.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Valtaosa netin kautta haettavista lainoista on vakuudettomia kulutusluottoja, eikä niihin ei myöskään tarvitse takaajia. Suurempiin yli 10000 euron lainoihin saatetaan vaatia rinnakkaishakija, mutta tämäkään ei ole tarpeen, jos hakijalla on tarpeeksi suuret tulot. Rinnakkaishakijan lisääminen tosin auttaa saamaan lainaa helpommin.

Mitä kannattaa huomioida, kun haen lainaa?

Lainaan liittyvät ehdot on tärkeä lukea todella huolellisesti. Myös lainan korko on toki tärkeä asia.

Korot vaihtelevat paljon eri yritysten välillä, joten vertailu kannattaa. Osa tarjoaa kiinteää korkoa, mutta osa taas suosii vaihtuvaa korkoa.

Kuitenkaan pelkkä korko ei tarkoita sitä, että laina olisi edullinen. Kannattaa myös selvittää, että mitä muita maksuja yritys perii. Osa veloittaa avausmaksun, tilinhoitomaksun, kuukausimaksun, nostopalkkion, laskutuslisän tai jonkun ylimääräisen maksun, mutta osa taas ei veloita muuta kuin lainan korot. Tarkkana siis kannattaa olla ja yrityksiä on hyvä vertailla huolellisesti.

Etua.fi palvelua käyttämällä vertailu onnistuu helposti, koska yhdellä hakemuksella saa vaivattomasti monta tarjousta.

Etua.fi yhteystiedot:

asiakaspalvelu@etua.fi

8.3
Lainasummat 8.7
Laina-ajat 8.9
Lainaehdot 7.6
Kulut & Korot 8.2
Kokemuksia 8.1
Etua.fi Hyvä

Etua.fi on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset lainaa 2000 - 70000€. Voit hakea pikalainaa pitkällä 15-vuoden laina-ajalla varsin joustavin lainaehdoin. Kilpailuta lainasi Etua.fi palvelussa täyttämällä ilmainen hakemus nettisivuilla.

Kerro kokemuksia
0.35 Kävijäarvosana 3 äänelle

1 kommentti

Jätä Kommentti