Joustoluottoa heti tilille

3213 0
Joustoluotto Heti
(Last Updated On: 31.1.2024)

Etsitkö pikalainaa nopeasti ja haluat saada joustoluoton netistä tilillesi jo tämän päivän aikana? Tässä tapauksessa olet tullut oikealle sivustolle, meidän kautta löydät tämän hetken parhaimmat joustoluottoa tarjoavat luotonmyöntäjät. Lainoja on tarjolla jokaiseen tarpeeseen alkaen pienemmistä muutaman sadan luotoista aina jopa kymmenien tuhansien eurojen lainoihin asti. Tutustu valikoimaan alapuolelta.

Credit24 Joustolimiitti

Credit24

Credit24 joustolimiitti on tämän hetken markkinoiden edullisin ja joustavin lainaratkaisu. Yhtiön kautta lainaaja voi valita lainasumman 500-3000e väliltä ja hakeminen tapahtuu verkossa ilmaisella hakemuksella. Palvelun ikäraja on 19 vuotta ja lainaamiseen tarvitset myös pankkitunnukset sekä puhtaan luottotietotaustan. Lainaehdot ovat hyvin selkeät ja joustavat, maksuaikataulun lainajaa voi valita 1-24 kuukauden väliltä ja laina maksetaan pois kuukausittaisissa erissä. Lue lisää ja hae Credit24:n edullista joustolimiitiä heti tilillesi jo tänään.

 • Hae ilmaiseksi netistä pankkitunnuksilla muutamassa minuutissa
 • Yksi halvimmista ja joustavimmista palveluista 2021 vuonna
 • Joustolimiitit 100-4000e 1-24 kk maksuajalla
 • Palvelun ikäraja on 19 vuotta

Freedom Rahoitus Joustoluotto

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitukselta saat lainoja laidasta laitaan, tarjonta alkaa 500 eurosta eurosta ja suurin tarjolla oleva lainasumma on jopa 70000 euroa. Kaikki lainat ovat vakuudettomia ja hakemuksen täyttäminen tapahtuu netissä, hommaan tarvitset pankkitunnukset ja muutaman minuutin aikaa. Kun olet pistänyt hakemuksen eteenpäin saat pian useampia eri joustoluottotarjouksia, joista valita sinulle sopivimman lainatuotteen, tai toki voit myös olla valitsematta mikäli tarjonta ei miellytä. Freedom Rahoitus on vakavarainen ja pitkään alalla toiminut kulutusluoton tarjoaja, jonka palvelu on erinomaista. Mitään huonoa sanottavaa yrityksestä ei ole.

 • Joustoluotot netistä ilman vakuuksia 500-70000e
 • Joustava ja erittäin pitkä maksuaikataulu – valitse 1-15 vuoden väliltä
 • Saat valita lainan useamman eri tarjouksen joukosta
 • Voit hakea lainan myös puhelimitse: 09-2314 7795

Perusvippi

Perusvippi

Perusvippi joustoluotto on kätevä lainaratkaisu netissä, voit hakea rahaa lainaan 20-2000 euron väliltä. Palvelu toimii kuin luottokortti, mutta sähköisesti, voi tehdä nostoja puhelimellasi tai netissä omien tarpeiden mukaan kellon ympäri. Maksat korkoa vain nostetusta lainapääomasta ja saat luotolle aina keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa. Perusvippi on yksi pisimpään alalla toimineista luottoyhtöistä, jonka kautta saat lainarahat nopeasti ja turvallisesti tilillesi. Tutustu lisää ja hae Perusvippi joustoluottoa!

 • Lainat ilmaisella nettihakemuksella 20-2000e
 • Voit tehdä nostoja rajattomasti kellon ympäri omien tarpeiden mukaan
 • Nopea, luotettava ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä
 • Joustava lainanlyhennys 

Ostosraha

Ostosraha

Ostosraha on tällä hetkellä yksi nopeimmista lainapaikoista, sitä kautta saat haettua 400-2500e pikaluottoa ilman vakuuksia tai takaajia tilillesi jopa 15 minuutissa 12-36 kk maksuajalla. Hae netistä, saat lainapäätöksen heti ja rahat tilille alle 15 minuutissa! Ostosraha on OPR-Vakuuden pikalainayhtiö, joka on toiminut alalla pikalainojen alusta asti eli kokemusta löytyy ja toiminta on erittäin luotettavaa. Voit hakea lainaa jos olet vähintään 21 vuotta vanha ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää.

 • Pikalaina heti tilille alle 15 minuutissa
 • Vakuudettomat luotot 400-2500e 12-36 kuukaudeksi
 • Edullinen ja selkeä hinnoittelu
 • Kaikin puolin huippuluokan lainayhtiö

Miten kannattaa toimia jos on hakemassa joustoluottoa ensimmäistä kertaa?

Joustoluotto

Jos olet hakemassa joustoluottoa ensimmäistä kertaa on tärkeää olla erityisen tarkkana. Lainaehtojen lukeminen on tärkeää ja myös hintavertailu luotonmyöntäjien kesken kannattaa tehdä huolellisesti. Jos valitset jonkun yläpuolella esitetyistä firmoista, ovat hinnat todennäköisesti enemmän kuin kohdillaan, mutta suosittelemme silti vertailemaan muutaman vaihtoehdon väliltä. Näin löydät takuuvarmasti sinulle sopivan lainan ja voit hyvillä mielin pistää hakemuksen eteenpäin. Alapuolella luoton ottajan pienimuotoinen muistilista:

 1. Vertaile lainoja keskenään – mitä enemmän sen parempi
 2. Ota huomioon todellinen vuosikorko, maksuaikataulu ja muut ominaisuudet
 3. Lue lainaehdot huolellisesti siten, että ymmärrät ne
 4. Joustavat ja selkeät lainaehdot ovat aina plussaa
 5. Lainaaminen on helppoa ja nopeaa – älä kuitenkaan hötkyile vaan valitse lainatuotteesi rauhassa
 6. Älä ota liikaa lainaa, esimerkiksi 8000 euron laina on jo todellla suuri

Miksi kannattaa hakea joustoluottoa netistä?

Netissä toimivat yritykset ja palvelut kuten esimerkiksi Joustoluottoja.fi vertailevat tai myöntävät lainaa lähes aina ilman vakuuksia tai takaajia. Tavalliset pankit taas usein vaativat jotakin omaisuutta vakuudeksi tai jonkun toisen henkilön takaamaan lainan. Myöskin panttilainaamoilta voi saada käteistä äkilliseen tarpeeseen, mutta silloin tarvitsee jotakin arvokasta omaisuutta, jonka voi jättää pantiksi. Panttilainaamot usein myös arvostelevat omaisuuden alakanttiin, joten suuria summia on vaikeaa panttilainaamosta saada. Toki pankin tai panttilainaamon kanssa asiointi vaatii myös käynnin konttorissa, kun taas netin kautta voi hakemuksen palauttaa mihin aikaan tahansa. Joustoluottohakemusten käsittely netissä on myös todella nopeaa ja parhaimmillaan saat lainapäätöksen jopa 15 minuutissa.

Kuinka paljon voin saada joustoluottoa?

Se aina vaihtelee yrityksen ja hakijan mukaan. Mikäli hakijalla on hyvät tulot ja maksukykyä riittää, niin lainaa voi saada jopa kymmeniä tuhansia euroja. Todella suuret lainat ovat verrattain harvinaisia ja usein kulutusluotot liikkuvat tuhannesta eurosta muutamaan tuhanteen euroon.

Mitä tarkoitetaan rinnakkaishakijalla?

Rinnakkaishakija on henkilö, joka hakee lainaa samalla hakemuksella yhdessä alkuperäisen hakijan kanssa. Usein rinnakkaishakijana tai toiselta nimeltään yhteishakijana toimii avio- tai avopuoliso, mutta toki lainaa voi hakea myös yhdessä ystävän tai sukulaisen kanssa. Kunhan lainanhakijalta edellytettävät ehdot täyttyvät, niin voi rinnakkaishajina olla siis kuka tahansa. Usein lainaa yhteishakijan kanssa hakiessaan on mahdollista saada lainaksi suurempia summia ja paremmilla ehdoilla. Syy siihen on se, että toinen hakija pienentää lainaavan yrityksen riskejä huomattavasti, joten yrityksellä on mahdolisuus tehdä edullisempi tarjous.

Onko mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia?

Se aina hieman vaihtelee yrityksen mukaan, mutta moni yritys tarjoaa mahdollisuutta lyhennysvapaisiin tai maksuvapaisiin kuukausiin. Osa tarjoaa myös mahdollisuutta eräpäivän siirtämiseen, joko pientä maksua vastaan, tai jopa täysin ilman kuluja.

Onko mahdollista saada useita joustoluottoja monesta eri firmasta?

Se vaihtelee todella paljon eri yritysten välillä. Jotkut yritykset eivät myönnä uusia lainoja, jos hakijalla niitä on jo ennestään. Toiset taas myöntävät uusia lainoja, kunhan hakija on maksanut aikaisempien lainojensa lyhennykset ajallaan ja maksukykyä riittää useamman lainan lyhentämiseen samaan aikaan. Kuitenkin yhdeltä yritykseltä saa vai yhden lainan kerrallaan. Saattaa tosin olla mahdollista korottaa alkuperäisen luoton rajaa, mutta sekin on aina tapauskohtaista ja riippuu täysin yrityksestä.

Vaikuttaako säännölliset tulot joustoluoton myöntämiseen?

Kyllä vaikuttaa. Toki suuret säännölliset tulot ovat merkki hyvästä maksukyvystä, joten silloin on usein mahdollista saada suurempia luottoja. Myös sellaisella henkilöllä, jolla on hyvä maksukyky on rahavaikeuksiin joutuminen epätodennäköisempää. Sen vuoksi hyvät tulot yleensä vaikuttavat myös edullisesti lainan korkoon, koska yritys ei ota niin suurta riskiä lainatessaan hyvätuloiselle. Tosin nykyään moni työskentelee sellaisissa ammateissa, joissa tulot eivät ole yhtä säännöllisiä, kuin tavallisella työssä käyvällä henkilöllä. Esimerkiksi freelancerit ja monet projektiluontoisia töitä tekevät eivät sää kovin säännöllisiä tuloja, mutta se ei kuitenkaan estä lainan saamista. Kaikki hakemukset aina käsitellään tapauskohtaisesti ja erityiset olosuhteet otetaan aina huomioon.

Miten voin välttyä maksuvaikeuksilta?

Kannattaa suunnitella aina huolellisesti kuukauden tulot ja menot. Pelkästään se, että laittaa suunnitelmat paperille ylös auttaa huomattavasti, koska silloin on helpompi hahmottaa, että mihin rahaa tulevassa kuussa tarvitsee. Kuluista voi myös pitää päiväkirjaa. Siinä saattaa jopa löytää säästökohteita, kun tietää tarkalleen, että mihin rahaa oikein kuluu. Mikäli mahdollista, niin ei kannata tehdä hankintoja osamaksulla. Osamaksulla ostaessa lähes aina joutuu myös maksamaan korkoja, jotka saattavat olla melkoisen korkeitakin. Mikäli on taipumusta heräteostoksiin, niin pelkästään se, että tietoisesti pyrkii välttämään turhia ostoksia yleensä auttaa.

Mitä jos minulla on jo maksuvaikeuksia?

Kannattaa heti ottaa yhteyttä yritykseen, josta on lainannut rahaa. Usein asiat ovat sovittavissa ja voi vaikka pitää maksuvapaan kuukauden tai siirtää eräpäivää kuukaudella. Eli mahdollisimman pian aina yhteys yritykseen, jotta voi sopia asiat ja välttyä ylimääräisiltä kuluilta.

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti