Tee pikalainavertailu ja säästä!

1835 0
Pikalainavertailu
(Last Updated On: 18.10.2023)

Vertaile pikalainat nopeasti ja vaivattomasti! Pikalainavertailu voi helposti säästää useita satoja, ellei jopa tuhansia euroja rahaa. Pikalainoja tarjoavia vippipaikkoja on tarjolla useita kymmeniä kappaleita ja palveluiden välillä on koroissa, kuluissa ja ehdoissa todella suuria eroja. Vertaileminen on tehokas keino varmistaa, ettei maksa liikaa pikalainasta. Luottoja on tarjolla useita kymmeniä, joten vertailemiselle on ehdottomasti tarvetta.

Osa palveluista panostaa pelkästään edullisen lainan koron tarjoamiseen, mutta liian usein kulut kertautuvat. Kannattaa huomioida, että luoton avaus, tilinhoito tai lainan hoitaminen tekevät myös lainalle lisäkustannuksia. Tämän takia kaikkien osa-alueiden tarkastelu pikalainavertailussa on erityisen tärkeää.

Pikalainavertailun tekeminen käy vaivattomasti, kunhan apuna on hyvä lainahakupalvelu, joka on tehnyt vaikean työ puolestasi. Lainahakuun syöttämällä haluamasi summan löydät vippipalvelut, jotka myöntävät hakuusi sopivia lainoja. Voit suodattaa tulokset näyttämään pelkästään tietyllä ikärajalla, tai vaikka ilmaisia ensilainoja myöntäviä pikalainapalveluita.

Esittelemme tässä parhaat kikat ja kysymykset millä saat vertailua parhaat pikalainat omatoimisesti!

Vertailtavat pikalainat

Pikalainoja myönnetään yleensä kolmea eri tyyppiä. Eri lainatyypit vaihtelevat lainapalveluissa, ja joskus näkee vippiä kutsuttuvan jollain toisella nimellä, mutta toimintaperiaatteita pikalainoissa on yleensä kolme eri kappaletta.

Yleisimmät pikalainatuotteet vippipalveluissa

Pikavipissä maksuaikaa tarjotaan 3 – 30 päivää ja lainasummat vaihtelevat 10 euroa – 500 euron välillä. Etuina pikavipissä on lyhyt maksuaika, miinuksena mainittakoon pienet lainasummat. Lue lisää pikavipeistä.

Joustoluottoina myönnetyt luottotili lainat ovat 50 euroa – 3000 euron lainasummille, missä maksuaika on yleensä 1 – 18 kuukautta luotonmyöntäjästä riippuen. Joustoluoton suurin etu on mahdollisuus nostaa rahaa tililleen haluamansa summan, niin useassa osassa kuin haluaa. Kaikki muut pikalainat maksetaan tilille kertasuorituksena. Hae joustoluottoa täältä.

Kulutusluotoa myönnetään isoille 1000 euron – 50000 euron lainasummille. Kulutusluottona myönnetyn pikalainan takaisinmaksuaika on pitkä, 1 – 15 vuotta on yleisesti tarjotut laina-ajat. Kulutusluotto on tarkoitettu isoihin hankintoihin, eikä sitä pidä hakea kevein perustein. Isot kulutuslainat ovat vaikeimpia pikalainoja saada, mutta ei mahdottomia laisinkaan, kunhan on esittää jotain säännöllisiä tuloja. Kulutusluotto tarjouksia tämän linkin takana.

Tee pikalainavertailu ja hae edullisin laina
Löydät ilmaisen pikalainavertailun täältä

Mitä huomioida pikalainavertailussa

Omatoimisessa pikalainojen vertailussa tulee ottaa huomioon muutama eri asia. Lainahaku auttaa löytämään potentiaaliset vippiyritykset, mutta valinta minne lainahakemus lähetetään, löytyy tekemällä pikalainavertailu.

Ennen kuin paras laina on löytynyt, pitää vertailu tehdä kaksi kertaa. Ensin vertaillaan vippipalvelut, ja sen jälkeen pikalainatarjoukset. Kaksinkertainen vertailu voi kuulostaa vaivalloiselta, mutta hyvän vippihaun sekä ohjeiden avulla homma sujuu sulavasti.

Jos vertailemisen jättää tekemättä, saattaa valita vippiyritykset väärin perustein. Huonosti valittu sopimus voi käydä kalliiksi, sekä siitä eroon pääseminen voi olla erittäin vaivalloista. Esimerkiksi lainojen yhdistäminen tulevaisuudessa vaatii mahdollisuuden maksaa laina pois kerralla. Tämä on yksi useista asioista mitä ei välttämättä tule huomioiduksi, jos luottovertailun tekeminen ole tuttua aiemmalta ajalta.

Lainapalvelut

Luotonmyöntäjä on taho, jonka kanssa lainasopimus tehdään. Luottolaitoksilla on lainatuotteita, joista vippejä tarjotaan hakijoille. Yhdellä vippipalvelulla voi olla useita eri pikalainatuotteita, jotka kaikki sopivat omiin tarkoituksiin. Pankkien välillä on myös suuria eroja, minkä takia vertaileminen on tärkeää.

Olemme keränneet lainahakuun tietoja eri luottopalveluista, jotta voit helposti vertailla parhaat vaihtoehdot, minne lähetät lainahakemuksen. Lainahaulla löytyvät tiedot ovat aina alustavia tietoja koroista sekä kuluista, joten tarjouksen pyytäminen päätöksen tekemiseksi on tärkeää.

Vippifirma vastaa lainahakemukseen tarjouksella luotosta, josta löytyy kaikki tarvittavat tiedot varsinaisen lopullisen vertailun tekemiseen.

Kun vertailet lainapalveluita niin huomioi seuraavia asioita

 • Vertaile kaikki kustannukset tarkasti, eli kuukausittaiset maksut, ylläpito ja tilin avauksen kulut
 • Vertaile nimelliskorko ja todellinen vuosikorko
 • Myöntääkö vippipalvelu mahdollisuutta lyhennysvapaaseen tai maksuvapaaseen kuukauteen?
 • Voiko lainan eräpäivää siirtää, tai laskea uuden lyhennyksen lainalle ilman kuluja

Lainapalveluiden vertailu on tärkeää tehdä, mutta paljon merkittävämmässä roolissa on itse tarjousten vertaileminen huolellisesti. Voit valita vippipaikkojen ehdoista myös muita mittareita millä vertailla lainatuotteita, kuten esimerkiksi saako ensilainan ilman korkoa tai kuluja

Pikalainatarjoukset

Vertailemalla pikalainat säästät selvää rahaa
Kun haet lainaa niin muista tehdä pikalainavertailu

Kun sopivat luottofirmat on vertailtu ja hakemukset lähetetty, saat vastauksena henkilökohtaisen lainatarjouksen. Lainatarjouksesta näkyy kaikki kulut, korot ja muut lainaa koskevat tiedot, sekä tietenkin lainaehdot.

Kulut kannattaa eritellä lainakohtaisesti helpomman hahmottamisen varmistamiseksi. Kun kaikki kulut on eritelty, on paljon helpompi laskea, mikä lainapalvelu on oikeasti edullisin ratkaisu. Nopeasti tarkasteltuna voi vaikuttaa, että on edullisempaa maksaa kuukausittaista maksua, kuin kerralla suurempi tilinavausmaksu.

Nämä numerot kannattaa aina vertailla laskimen kanssa, koska jää helposti huomaamatta, että usean vuoden laina-aika kerryttää kuluja huomaamattomasti. Hiljalleen kertyvät kulut voivat muodostaa ison osan takaisinmaksettavasta summasta. Korkokulut on hyvin helppo vertailla, luottotarjouksessa numerot pitää esittää selkeässä muodossa, ja ilmoittaa kokonaiskustannus.

Huomio pikalainatarjousten vertailussa:

 • Kuinka paljon lainalle kertyy kustannuksia ja kuluja?
 • Kuinka paljon korkoa ja koron korkoa lainalle muodostuu?
 • Maksaako eräpäivän siirto tai lyhennysvapaa kuukausi
 • Voiko koko lainan maksaa kerralla pois ilman kustannuksia?

Kun olet saanut numerot vertailtua, sinulla pitäisi olla edessäsi paras tarjous valittavista. Totta kai lainatarpeet vaihtelevat, joten jokainen vertailee lainat omista lähtökohdista, mutta yllä oleva lista toimii hyvänä muistisääntönä mitä tarkastella pikalainavertailua tehdessä.

Lainahaun käyttäminen pikalainavertailussa

Lainahaku on loistava työkalu pikalainavertailun tekemisessä. Lainahaun avulla löydät luottofirmat, mitkä myöntävät haluamaasi lainasummaa. Voit myös suodattaa kaikista tuloksista näyttämään pelkästään ikärajan mukaan lainapalvelut, jos tarkoituksena on hakea lainaa 18 – vuotiaalle.

Lainahaun käyttäminen pikalainavertailussa on erittäin helppoa. Syötät vain summan ja halutessasi ikärajan, niin näet eri vaihtoehdot. Voit tietenkin hakea mille tahansa summalle lainaa, jolloin näet kaikki vippipaikat jotka palvelusta löytyy.

Lainahaulla on helppoa tulosten suodattaminen esimerkiksi näyttämään edullisimmat luottopalvelut ensin, se auttaa etsimään parhaat vaihtoehdot nopeasti. Suodatus tarkastelee korkoprosenttia ja kuluja yleisellä tasolla, joten tämä on suuntaa antava suodatus, mutta auttaa silti löytymään parhaat ehdokkaat nopeasti ja helposti.

Muistathan aina tehdä lainavertailun lopullisten lainatarjousten pohjalta, kaikki lainahaulla löytyvät korkoprosentit ovat suuntaa antavia. Lopullinen korko sekä lainan takaisinmaksuaika määräytyy luottopalvelun tekemän arvion perusteella.

Palvelut jotka tekevät pikalainavertailun puolestasi

Helppoa ja nopeaa säästöä pikalainavertailulla
Tee pikalainavertailu ja säästä rahaa!

Jos omatoiminen lainavertailu ei huvita, niin tarjolla on muutamakin vippipalvelu, jotka vertailevat lainat puolestasi. Luotonvälittäjiksi kutsutut vippipaikat eivät itse myönnä lainaa, vaan tarjoavat lainaksi yhteistyökumppaneiden tuotteita. Jokaisella lainanvälityspalvelulla on useita yhteistyökumppaneita, joiden tarjoukset kilpailutetaan hakemusta vastaan.

Välityspalveluiden tekemä lainan kilpailuttaminen on täysin ilmaista, eikä siitä seuraa mitään kuluja hakijalle. Luottopalvelut ja lainanvälittäjä tekevät keskenään oman sopimuksen, eikä asiakkaan joka lainan ottaa tarvitse huolehtia mistään muusta, kuin oman sopimuksen velvoitteista.

Luottoja puolestasi vertailevat palvelut ovat loistava vaihtoehto, mikäli olet kiireinen etkä voi käyttää aikaa vippivertailun tekemiseen. Tässä tapauksessa paras vaihtoehto on jättää hakemus suoraan palveluun, mikä tekee kaiken työn puolestasi.

Syitä käyttää lainakilpailutusta tekeviä välityspalveluita:

 • Helppoa ja nopeaa: Saat yhdellä hakemuksella aina monta lainatarjousta
 • Saat varmasti monta edullista pikalainatarjousta, koska vertailu on tehty puolestasi
 • Lainojenvälittäjät saavat parempia tarjouksia kuin yksityiset hakijat
 • Useita lainoja ei voi löytää lainahaun avulla, vaan pankit käyttävät välittäjiä

Helpoin keino saada useita lainatarjouksia, on käyttää välityspalveluita. Muista tietenkin itse vertailla toimitetut vippitarjoukset. Parasta lainaa ei kannata yrittää valita sattumankaupalla.

Tässä muutama suosittu lainanvälittäjä palvelu

Zmarta

Zmarta on lainojen välittäjien kovan luokan pelaaja suomen markkinoilla. Zmarta kilpailuttaa pikalainatarjoukset summille 500 euro – 70000 euroa puolestasi, heillä on yli 13 yhteistyökumppania. Laina-aika Zmartalla on 12 – 180 kuukautta. Ikärajat palvelussa on 20 vuotta.

Korkoprosentit Zmartalla on edullisia, todellinen vuosikorko asettuu 4,99 – 50,50 % välille.

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus tarjoaa kulutusluottojen vertailua asiakkailleen. Sopimus tehdään siis pankin kanssa, Freedom Rahoitus pitää huolen pikalainavertailusta ja kilpailuttamisesta. Freedom on edullinen laina, korkoprosentti asettuu 4,99 – 50,50% välille.

Lainaa palvelusta saa 20 vuotta täyttäneet hakijat, lainasummat yltävät 500 – 70000 euroon saakka.

Lendo

Lendolta saa vippiä 20 vuotta täyttäneet hakijat aina 70000 euroon asti. Pikavippejä ei Lendolta löydy, vaan pienin pikalaina on 500 euroa. Lyhin maksuaika 12 kuukautta ja pisin mahdollinen 180 kuukautta. Kuukausikorko Lendoon palvelussa on alkaen 8 – 27 %.

Lendo lupaa toimittaa lainatarjoukset nopeammin, kuin muut vastaavat vippivälittäjät markkinoilla!

Kerro kokemuksia
0 Kävijäarvosana 0 äänelle

Ei kommentteja

Jätä Kommentti