Euroloan Kokemuksia

3833 1
Euroloan Kokemuksia
(Päivitetty: 28.4.2021)
Euroloan
Euroloan
100€ -10000€
(2.5/5)
Pikalaina-ajat
4kk -36kk
Ikäraja
20v
Vaaditut Tulot
Säännölliset tulot
Tulojen tarkistus
Kyllä

Tutustuimme Euroloaniin ja sen tarjoamiin lainoihin. Lue alapuolelta Euroloan kokemuksia ja arvostelu.

Euroloanin 100-5000 euron luottotili on aina toimiva lainaratkaisu. Avaamalla sen voit tehdä nostoja omien tarpeidesi mukaisesti vuorokauden ympäri. Nostoissa ei ole rajoituksia ja maksat korkoa vain nostetusta lainasummasta. Lainan hakeminen on ilmaista netissä ja saat vastauksen hakemukseen nopeasti. Lainaaminen onnistuu jos olet vähintään 20-vuotias luottokelpoinen henkilö ja omistat verkkopankkitunnukset. Lainat ovat erittäin halpoja, maksat korkoa vain 14,9 % 1500 euron kulutusluotosta. Tutustu ja avaa edullinen Euroloanin luottotili käyttöösi jo tänään!

 • Hae 1000-5000 € laina netissä ilmaisella verkkohakemuksella kätevästi
 • Saat lainapäätöksen verkossa n. 15 minuutissa
 • Erittäin luotettava ja vakavarainen luotonmyöntäjä
 • Ikäraja Euroloan luottopalvelussa on 20 vuotta

Euroloanin lainapalvelu

Euroloan Lainapalvelu

Kokemuksia Euroloan lainapalvelusta. Euroloan on kotimainen ja ehdottoman luotettava lainayritys jonka kautta on turvallista hakea suurempaakin luottoa. He ovat toimineet rahoitusmarkkinoilla Suomessa jo yli 6 vuotta.

Euroloan lainapalvelun etuja:

 • Lainahakemus on vaivaton ja sen voit täyttää maksutta netissä.
 • Hakemukset käsitellään poikkeuksetta todella nopeasti ja lainapäätöksen saat saman päivän aikana.
 • Rahaa voit nostaa käyttöösi läpi vuorokauden eikä nostojen määrää ole rajoitettu.
 • Rahaa voit jatkossa nostaa myös tekstiviestillä.

Euroloanin luottotili on siis käytössäsi jatkuvasti ja kuluja maksat ainoastaan tilille nostamastasi summasta. Luottotili toimii kuin luottokortti – molemmilta voi tehdä nostoja luottorajansa puitteissa ja maksat kuluja vain käyttämästäsi summasta.

Tietoa  Lainaa 800 euroa - Hae heti pikavippi 800e netistä

Voit myös hakea todella akuuttiin rahantarpeeseen Euroloan Expressiä, jonka saat käyttöösi todella nopeasti. Express-pikaluotto tarjoaa luottopäätöksen kahdessa minuutissa ja rahat siirretään tilille jopa 15 minuutin sisällä. Luottoa saa kuitenkin nostaa vain lain sallimissa rajoissa, eli klo 7-23 välillä.

Ylläpitomme suosittelee Euroloan rahoituspalvelua koska he ovat vuosien mittaan osoittaneet olevansa yksi parhaista ja luotettavimmista lainapaikoista.

Euroloanin lainatuotteet:

 • Pikaluotto: Luottopäätöksen saat 2 minuutin sisään.
 • Kulutusluotto: Vakuudeton laina nopealla hakemuksella.
 • Luottotili: Nostat sen verran mitä tarvitset luottorajasi puitteissa.
 • Laina: Lainatuote, johon et tarvitse liitteitä ja luottopäätöksen saat heti.

Kuka voi hakea lainaa Euroloanilta?

Eurloanilta lainaa hakevan on oltava vähintään 18-vuotias ja enintään 70-vuotias Suomessa säännöllisesti asuva henkilö.

Hakijalla ei saa missään tapauksessa olla aiempaa maksuhäiriömerkintää. Vaatimuksena on myös se, että hakijalla on Suomalainen pankkitili, siihen verkkopankkitunnukset sekä Suomalainen henkilötunnus.

Hakeaksesi lainaa Euroloanilta sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

 • Olet iältäsi vähintään 20-vuotias ja enintään 70-vuotias.
 • Olet Suomen kansalainen tai Suomessa pysyvästi asuva henkilö.
 • Kuulut Suomen sosiaaliturvaan ja omaat suomalaisen henkilötunnuksen.
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää ja omaat puhtaat luottotiedot.
 • Sinulla on suomalainen pankkitili ja verkkopankkitunnukset.

Paljonko lainaa voi saada?

Lainaa voit Euroloanilta saada 100-5000 euroa, ja suurempaa lainaa jopa 5000-10000 euroa.

Kannattaa harkita ennen lainan hakemista millaista summaa tarvitset. Euroloan kokemuksia voisi kuvailla niin, että Euroloan tekee lainasumman valinnasta helppoa, koska voit pitää lainaa luottotililläsi, jolloin se ei aiheuta lisäkuluja. Tämä on yksi monista eduista, silloin kun lainataan joustoluotto. Korkoa maksetaan ainoastaan käyttöön nostetusta summasta.

Euroloanin lainatuotteiden lainasummat:

 • Pikaluotto: Lainasumma maksimissaan 500 euroa.
 • Kulutusluotto: 500 – 5000 euroa.
 • Luottotili: 1000 – 10000 euroa.
 • Laina: 5000 – 10000 euroa.

Millaisen laina-ajan voin saada?

Laina-ajan voit itse neuvotella sinulle sopivaksi riippuen siitä millaisen lainasumman haluat. Laina-aika kannattaa aina miettiä mahdollisimman tarkasti, koska sillä on todella suuri merkitys lainasi kustannuksiin.

Tietoa  Credit24 Kokemuksia

Älä siis ota liian pitkää maksuaikaa jolloin maksat enemmän kuluja, mutta älä myöskään niin lyhyttä, että se aiheuttaa ongelmia kuukausittaisissa lyhennyksissä.

Euroloanin lainasummien laina-ajat ja kustannukset:

 • 500 euroa: 4 kuukautta – 131e/kk. Kustannus = 25 euroa.
 • 1000 euroa: 12 kuukautta – 90e/kk. Kustannus = 77 euroa
 • 5000 euroa: 24 kuukautta – 239e/kk. Kustannus = 745 euroa
 • 10000 euroa: 36 kuukautta – 326e/kk. Kustannus = 1730 euroa

Onko lainan hakeminen Euroloanilta netin kautta turvallista?

Kyllä on. Sivusto käyttää tehokasta salaustekniikkaa, joten tiedot eivät päädy ulkopuolisten nähtäväksi. Tietoja ei myöskään luovuteta ulkopuolisille osapuolille. Luottoa hakiessa henkilön tiedot varmennetaan verkkopankkitunnuksilla, joten toiminta on takuulla turvallista.

Mitä eroa on pikavipillä ja tililuotolla?

Pikavippi on pieni laina, joka maksetaan aina kokonaisuudessaan hakijan tilille. Se myöskin maksetaan yleensä takaisin lyhyen ajan sisällä, joka usein tarkoittaa noin kuukautta. Yleensä pienet pikavipit maksetaan kerralla takaisin, mutta suurempiin on joskus mahdollista tehdä maksusuunnitelma.

Tililuotto sen sijaan on joustava ja toimii luottokortin tavoin eli maksat korkoa vain lainatulle summalle, etkä siis koko luoton määrälle. Eli jos olet hakenut 1000 euroa luottoa ja nostanut luotolta 350 euroa, niin silloin maksat korkoa 350 eurolle. Nostoja voi tehdä niin usein, kuin tarvetta on. Rahaa saa nostettua luotolta myös yöllä, jos tarve vaatii.

Nostoja voi tehdä kätevästi netissä tai kännykällä.

Voinko todella saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Kyllä voit. Euroloan myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Kunhan hakijalla on säännölliset tulot eli maksukyky on kunnossa ja luottotiedoissa ei ole mitään merkintöjä, niin silloin ei lainan saamiselle ole esteitä.

Mihin tarkoitukseen voin saada luottoa?

Luottoa voi saada mihin tahansa tarkoitukseen. Sitä ei edes erikseen kysytä ja on jokaisen henkilökohtainen asia, että mitä haluaa rahoillansa tehdä.

Usein tosin luottoa käytetään arjen yllättävien kulujen kattamiseen tai pakollisiin hankintoihin. Osa myös käyttää sitä matkakassana, jos on reissu edessä ja käteiset hieman vähissä. Toki osa maksaa sillä myös koko reissun, koska esimerkiksi lentoja on hankala ostaa osamaksulla, mutta kun ottaa luottoa ja hoitaa sillä kaikki kulut, niin sitä voi sitten kuukausittain maksella takaisin.

Tietoa  Lainaa 900 euroa

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin kuin on alkujaan sovittu?

Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin tai kuukausittain lainaa voi lyhentää suuremmalla summalla, kuin esimerkiksi vain aikaisemmin tehdyillä minimilyhennyksillä. Toki jos on riittävästi rahaa, niin kannattaa laina maksaa pois heti. Lainan takaisinmaksu nopeammin ei aiheuta asiakkaalle mitään ylimääräisiä kuluja, joten jos mahdollista niin se on jopa suotavaa.

Miten maksan laskun?

Lasku lähetetään asiakkaalle sähköpostitse, joten on hyvä lisätä Euroloan turvallisten kontaktien listalle, jotta laskut eivät joudu vahingossa roskapostin joukkoon.

Laskun paperiversiosta peritään aina erillinen korvaus.

Mitä jos minulla ei ole verkkopankkitunnuksia?

Kannattaa olla yhteydessä omaan pankkiinsa ja pyytää ne itselleen – tänä päivänä ei ilman verkkopankkitunnuksia voi hakea vakuudetonta lainaa verkon kautta.

Nettipankkitunnukset ovat tärkeä osa myös tunnistautumista ja luottotietojen tarkistusta. Tunnistautuessasi kysely luottotiedoistasi lähtee Suomen Asiakastiedolle automaattisesti – ilman tätä kyse ei enää olisi pikalainasta.

Verkkopankkitunnuksia tai mobiliivarmennetta tarvitset palveluun kirjautumiseen ja lainahakemuksen elektroniseen allekirjoittamiseen.

Mobiiivarmenteesta saat lisää tietoa omalta operaattoriltasi.

Miten voin välttää maksuvaikeudet?

Kannattaa käyttää aikaa raha-asioiden suunnitteluun ja laatia itselleen budjetti vaikka kuukaudeksi eteenpäin. Tuloista ja menoista on myös hyvä pitää kirjaa päivittäin, niin on varmasti ajan tasalla. Apuna voi käyttää kännykkää, johon voi helposti tallentaa muistiinpanoja ja monella puhelin kuitenkin on aina mukana.

Suurimpia maksuvaikeuksien hälytysmerkkejä ovat:

 • Luoton nosto on säännöllistä ja jopa kuukausittaista.

– Alat nostaa luottoa maksaaksesi kiinteitä kuukausikulujasi, kuten vuokraa.

 • Uudella luotolla maksetaan vanhaa lainaa.

– Alat ottaa lisää lainaa maksaaksesi vanhoja luottolyhennyksiäsi pois, koska tulosi   eivät enää riitä.

Euroloanin yhteystiedot:

Euroloan Consumer Finance Oyj

Energiakuja 3

00180 Helsinki

Puhelin: 010-2171 011

asiakaspalvelu@euroloan.fi

7.9
Lainasummat 9
Laina-ajat 8.6
Lainaehdot 7.5
Kulut & Korot 6.9
Kokemuksia 7.5
Euroloan Kohtalainen

Euroloan tarjoaa niin joustoluottoa kuin pikalainaa. Luottotilin yläraja on 5000 euroa ja pikalaina voi saada jopa 10000 euroa. Laina-ajat ovat kohtuulliset, kuten ovat myös lainaehdotkin. Euroloan on pitkään toiminut luotonmyöntäjä ja suosittelemme sen palveluita varauksetta.

Kerro kokemuksia
0.39 Kävijäarvosana 1 äänelle

1 kommentti

Jätä Kommentti