Lainaa 1000 euroa

5669 0
Lainaa 1000 euroa
(Last Updated On: 16.1.2024)

Oletko 1000 euron lainan tarpeessa ja tarvitset sen nopeasti tilillesi ja vielä mahdollisimman edullisesti? Tässä tapauksessa kannattaa suosia jotain alapuolella mainittua lainafirmaa, joista voit hakea lainaa 1000 euroa. Olemme listanneet kuluttajien suosikit vuodelle 2021 – jokainen yhtiö on toiminut alalla pitkään ja lainojen hinnat ovat edullisimmista päästä. Tutustu lisää.

Hae 1000e kulutusluotto Ostosrahan palvelusta edullisesti

Ostosraha

Ostosraha myöntää lainaa heti tilille – alle 15 minuutissa, joten jos tarvitset lainaa nopeasti niin tämä on paikka, josta laina kannattaa hakea. Muita lainavaihtoehtoja löytyy aina 4003000 euron väliltä ja maksuaikaa on todella joustavasti riippuen hieman lainasummasta 12 – 60 kuukauden välillä. Jos sinulla on riittävästi ikää eli 20 vuotta, niin voit hakea lainaa heti 1000€ ilman vakuuksia kätevästi suoraan verkossa täytettevällä nettihakemuksella. Tutustu lisää Ostosrahaan ja hae luottoa tilillesi 15 minuutissa.

Hae 1000 euroa lainaan nopeasti Freedom Rahoitukselta ilman vakuuksia

Freedom

Freedom Rahoitukselta saat haettua 1000 euron kulutusluottoa ilman vakuuksia jopa 1-15 vuoden maksuajalla. Todellinen vuosikorko lainoissa on alhainen ja sinä saat päättää sen hyvin pitkälti itse. Yhtiö toimii siten, että kuluttaja voi jättää pikaluottohakemuksen eteenpäin, johon Freedom Rahoitus vastaa useammalla eri lainatarjouksella. Kuluttaja saa tässä vaiheessa päättää ottaako lainan ja millaisen maksuaikataulun valitsee. Freedom Rahoitus on joustava ja erittäin luotettava sekä vakavarainen luotonmyöntäjä, jonka toiminta on nopeaa ja äärimmäisen toimivaa. Suosittelemme Freedom Rahoitusta yhtenä vaihtoehtona kaikille 500 – 70000 euron lainan tarpeessa oleville, joten myös 7000€ laina onnistuu kyllä.

Credit24:n joustolimiitti on halvin lainaratkaisu

Credit24

Credit24:n kautta saat haettua erittäin joustavan ja edullisen luottoratkaisun. Sen joustolimiitti mahdollistaa joustavan lainaamisen 1004000 euron väliltä. Voit tehdä nostoja pienemmissä erissä omien tarpeiden mukaisesti. Lainan maksuaikataulut ovat joustavat ja hyvin pitkälti lainaajan päätettävissä. Laina haetaan netistä ja sen hakeminen ei maksa mitään. Ikäraja palvelussa on 19 vuotta ja lisäksi yhtiö edellyttää lainaajalta puhtaita luottotietoja. Lue lisää Credit24:n lainapalvelusta ja hae joustolimiittiä kätevästi verkosta.

Onko luottotiedottoman mahdotonta saada lainaa?

Lainaa 1000e

Luottotiedottomalle lainaa tai pikalaina luottotiedottomalle on erittäin vaikea saada, puhumattakaan pankin myöntämästä kulutusluotosta. Pankissa tosin voit vaikuttaa tähän ja hakemustasi ei hylätä automaattisesti, mutta helppoa se ei ole. Varaudu todistamaan säännölliset tulot ja omaisuutta on hyvä olla hanskassa asunnon verran. Jos sinulla on tavoitteena saada 1000 euroa lainaa, kannattaa luottotiedot siis olla kunnossa. Lainaa ilman luottotietoja hakevan kannattaa katsoa ohjeita toimenpiteisiin tästä. 1000 € vippi on suhteellisen suuri kooltaan.

Tavallisesti hakiessasi 1000 euron lainaa, kannattaa katsoa esimerkiksi Halenslainan palvelut. Halenslaina tarjoaa varmaankin markkinoiden halvimman lainan uskomattomalla 12 kuukauden maksuajalla vain 152 euron kuluilla niin kuin ylempänä olikin jo mainittu. Jos taas haluat lainaa nopeasti niin Ostosraha on se paikka mistä saa lainaa 1000 euroa heti tilille jopa vartin sisään.

Lainayritykset eivät saa myöntää enään yölainoja eli klo 23:n jälkeen eikä myöskään ennen klo 7:ää aamulla ei saa lain mukaan enää lainaa tarjota. Tällä pyritään ennaltaehkäisemään omaa harkintakykyä ja esimerkiksi humalan aiheuttamaa pikavippi tarvetta. Vippiä hakevalle vaikkapa 2000 euroa lainaa on suhteellisen suuri erä, jo melkein keskimääräinen suomalaisen kuukausipalkka, joten sen takaisinmaksun venyessä korkosummat voivat olla suurehkoja. Kannatamme lainan takaisinmaksua nopeasti heti kun mahdollista, ja jos haluat välttyä viivästyskorolta, viimeistään eräpäivänä. Eräpäivän jälkeen aletaan korolle laskea korkoa, joka tulee pitkällä tähtäimellä erittäin kalliiksi.

Kulutusluottoa yksityiseltä vai pankkilainaa – kumpaa sinä suosit?

Mitä eroa on pankkilainalla ja pikavipillä? Mistä löytyy ilmainen pikavippi? Pienlainayritykset tarjoavat usein pikavippejä ja pankit kulutusluottoa. Kulutusluoton korko määräytyy viitekoron mukaan, pikavippi maksaa taas erikseen luottoa myöntävän laina yhtiön rahoituspäätöksen mukaisesti. Lainayhtiöllä on siis täysi oikeus päättää lainan hinta, mutta älä huoli: on yritysten edun mukaista pitää vippien korko kohdillaan: Näin heillä on paljon uskollisia asiakkaita. On olemassa monia eri tarpeita lainaamiselle, kuten esimerkiksi juoksevat menoerät tai vaikkapa matkakassan hankkiminen.

Kulutusluotto on tähän hommaan paras apuväline ja sillä saa kuitenkin jo vaikka mitä. Tämä on summa joka riittää esimerkiksi auton vuosihuoltoon ja viikonloppumatkaan, vuokraan tai vaikkapa perheen kuukauden ruokaostoksiin! 2000 eurolla on mahdollista saada jo esimerkiksi lomamatkan ennakkomaksut maksettua tai vaikkapa lakimiehen palkkio hoidettua. Jos haluat lainaa 2000 euroa, kannattaa perehtyä enemmän sitä tarjoaviin osioihin.

Vuosikorot ovat merkittävä tekijä kuluttajille – huomioitko sinä muita tekijöitä lainan valitsemisessa?

Pikavippien vuosikorkoja kauhisteleva media on jo vuosikausia kirjoittanut useita artikkeleita satojen prosenttien vuosikoroista. Tosiasiassa monelle vuodelle jaettu pankkilaina saattaa olla kalliimpi kuin muutaman viikon tai kuukauden päästä takaisinmaksettava vippi. Varsinkin pienillä lainasummilla pankkien 1000 euron pikavippi voi olla korkojen kera huomattavasti suurempi summa kuin pienluotottajan laina. Tuhat euroa pankin vuosikorolla saattaa kuulostaa pieneltä, mutta todellisuus voi olla toinen pitkien takaisinmaksuerien jälkeen. Huomioi myös lainan avausmaksu ja muut kulut, joita Nordean Joustolainassa tulee vielä korkojen päälle!

Pikavippien yksi parhaista puolista on, että pienemmät, muutaman tonnin lainat ovat usein vakuudettomia. Pankista myönnettävään kulutusluottoon on useimmissa tapauksissa aina hankittava jonkinnäköinen vakuus, joko panttivakuus tai takaaja. Parhaana vaihtoehtona on vippi on ilman vakuuksia.

Kulutusluottoa 1000 euroa haluavalle tämä on oiva ratkaisu. Muista tarkistaa luottotietosi äläkä ota lainaa lainan päälle! On hyvä elää säästeliäästi ja ottaa huomioon ympärillä olevat läheiset. Jos raha-asiasi ovat retuperällä, älä vaikeuta tilannetta entisestään ottamalla lisää lainaa. Näin säästyt vakavilta toimenpiteiltä ja suurilta maksuilta, jos esimerkiksi luottotietojesi ja maksuhäiriötesi takia et saa tulevaisuudessa asuntolainaa tai jos kulutusluoton takia joudut rahavaikeuksien takia ulosottoon.

Meidän webmastertiimi ja Pikalaina Heti sivusto suosittelee kuitenkin, että kannattaa kysyä lainaa ensin sukulaiselta tai muulta, joka saattaa antaa paljon vakuudetonta lainaa juuri sinulle. Usein ongelmana on että on häpeällistä lainata rahaa läheiseltä. Se on kuitenkin taloudellisesti järkevämpää kuin mikään muu lainan muoto. Jos suunnitelmissasi on hankkia laina 1000 euroa etkä halua kuitenkaan sitoutua vuosiksi isoihin rahoituslaitoksiin kuten pankkeihin, halpa pikavippi on loistava vaihtoehto väliaikaiseen rahoitustarpeeseen!

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Usein palvelu on todella nopeaa ja osa yrityksistä käsittelee hakemukset jopa 15 minuutissa. Rahat yleensä siirretään hyväksytyn hakemuksen jälkeen välittömästi. Joskus rahat näkyvät tilillä melkein heti, mutta joskus saattaa siinä mennä muutama pankkipäivä.

Voinko hakea lainaa 1000 euroa yhdessä jonkun kanssa?

Moni yritys tarjoaa siihen mahdollisuuden. Usein yhteishakijana toimii puoliso, mutta oikeastaan kuka tahansa, joka täyttää lainan saamisen ehdot voi toimia yhteishakijana.

Usein yhteishakijan kanssa saattaa saada lainaksi suurempia summia ja paremmilla ehdoilla. Maksuaikaakin saattaa saada enemmän. Eli mikäli mahdollista, niin kannattaa hyödyntää yhteshakijaa.

Mitä jos en saa laskua maksettua ajoissa?

Kannattaa olla heti yhteydessä yritykseen, josta laina on haettu. Usein asiat ovat sovittavissa ja saattaa olla mahdollista pitää maksuvapaa kuukausi tai siirtää eräpäivää kuukaudella eteenpäin. Osa tarjoaa näitä palveluja jopa ilman mitään kuluja, mutta osa perii niistä pienen maksun.

Aiheeseen liittyvää:

Ei kommentteja

Jätä Kommentti