Lainapaikka

 

Lainasumma

 

Ikäraja

 

Hae lainaa

 

Freedom Rahoitus kannattaa aina

500€ – 30000€

 

20 vuotta

 

Hae tästä

Credit24

500€ – 3000€

 

19 vuotta

 

Hae tästä

Joustolaina

2000€ – 10000€

 

25 vuotta

 

Hae tästä

Vivus

10€ – 2010€

 

20 vuotta

 

Hae tästä

Ostosraha

400€ – 2500€

 

21 vuotta

 

Hae tästä

Nopsalaina

1500€ – 15000€

 

22 vuotta

 

Hae tästä

Etua

500€ – 35000€

 

20 vuotta

 

Hae tästä

Halenslaina

100€ – 3000€

 

22 vuotta

 

Hae tästä

Lainapaikka

 

Freedom Rahoitus kannattaa aina

Credit24

Joustolaina

Vivus

Ostosraha

Nopsalaina

Etua

Halenslaina

Lainasumma

 

500€ – 30000€

 

500€ – 3000€

 

2000€ – 10000€

 

10€ – 2010€

 

400€ – 2500€

 

1500€ – 15000€

 

500€ – 35000€

 

100€ – 3000€

 

Ikäraja

 

20 vuotta

 

19 vuotta

 

25 vuotta

 

20 vuotta

 

21 vuotta

 

22 vuotta

 

20 vuotta

 

22 vuotta

 

Hae lainaa

 

Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä Hae tästä
Tarvitsetko rahaa lainaksi ja olet miettinyt lainasummaksi 2000 euron suuruista luottoa? Meidän kautta löydät helposti ja nopeasti tämän hetken edullisimmat kulutusluotot parhailla mahdollisilla lainaehdoilla. Olemme valinneet vertailuun kuluttajien suosikit ja jokainen firma saa myös meidän äänemme. Mistään et lainaa halvemmalla tule löytämään eli ei muuta kuin valitsemaan alhaalla olevista. Löydät jokaisesta kaiken oleellisimman informaation ja pääset täyttämään lainanhakulomaketta klikkaamalla yrityksen nimeä. Hae sopivin lainatuote heti alapuolelta!

Halvimmat lainat – hae edullisin kulutusluotto 2000 euroa

 

Nopsalainalta saat haettua lainaa nopeasti tilillesi

NopsalainaNopsalaina tarjoaa edullisesti 2000 euron lainaa kaikille vähintään 22 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla luottotiedot ovat tallessa ja säännölliset tulot. Nopsalainan kautta saat lainaa erittäin nopeasti tilillesi, sillä kaikki lainahakemukset tarkistetaan 15 minuutissa ja saat päätöksen heti. Tämän jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen suoraan netin kautta, jonka jälkeen rahat toimitetaan tilillesi. Nopsalaina tarjoaa lainoja 1500 – 15 000 euron väliltä edulisella vuosikorolla 6 – 72 kuukauden lainanlyhennysajalla. Hae laina heti tästä!

Hae tästä

 

Halenslaina myöntää lainoja ilman vakuuksia edullisesti kätevällä verkkohakemuksella

HalenslainaHalenslaina on toinen erinomainen vaihtoehto jos etsit 100-3000 € lainaa ja haluat saada sen erittäin halvalla. Halenslainan todellinen vuosikorko lainoissa on erittäin matala ja voit valita 2000 euron lainalle maksuajan 1-5 vuoden väliltä. Voit hakea vaihtoehtoisesti luottoa 100 – 3000 € väliltä ja takaisinmaksuaikaa sinulla on  1-5 vuoden väliltä, jonka valitset itse. Hae lainaa täältä!

Hae tästä

 

Credit24 – hae 2000 euron lainaa helposti ja nopeasti – markkinoiden halvin vaihtoehto!

Credit24Credit24:n kautta saat haettua lainaa 2000 euroa helposti ilmaisella hakemuksella netistä jos olet iältäsi vähintään 19 vuotta ja luottotietosi ovat hyvällä mallilla. Credit tarjoaa kaikki lainat luottotilin muodossa 500 – 3000 € väliltä ja 1 – 24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Lainan hakeminen onnistuu netissä ja sen hakeminen ei maksa mitään. Hae lainaa Credit24:n kautta heti ilmaisella hakemuksella jo tänään!

Hae tästä

 

Freedom Rahoitus myöntää suurimmat lainat ilman vakuuksia

Freedom RahoitusFreedom Rahoituksen kautta voit hakea 2000 euron kulutusluotoa ja lainan voi saada ilman vakuuksia. Voit hakea lainaa jos olet vähintään 20 vuotta täyttänyt luottokelpoinen suomalainen. Laina-ajan voit valita 1 – 12 vuoden maksuaikataululla eli saat erittäin pitkän maksuajan lainalle, mikäli näin haluat. Freedom Rahoituksen kautta voit valita lainasi, sillä yritys etsii sinulle yleensä useampia eri vaihtoehtoja. Saat hakiessasi oman lainakonsulttihenkilön, jonka kanssa etsitte teidän tarpeitanne vastaavan lainan. Hakeminen ei maksa sinulle mitään ja rahat toimitetaan tilille varsin nopeasti. Tutustu ja tilaa heti!

Hae tästä

 

Mistä löytyy paras mahdollinen luotto vuonna 2014 – Vaikuttaako korkokatto?

Monet haluavat löytää sen kaikista parhaan mahdollisen lainan, jos yläpuolelta ei tärpännyt niin paras laina vertailu netissä auttaa varmasti löytämään sopivan luoton. Lainan tulee tietenkin olla edullinen ja lainaehtojen joustavat ja takaisinmaksuaikaa riittävästi. Yleensä lainaajalle kuitenkin riittää, että todellinen vuosikorko on alhainen ja muihin asioihin ei kiinnitetä huomiota. Kannattaa kuitenkin ajatella asiaa muultakin kantilta ja tutkia hieman lainaehtoja, sillä niissä on huomattavia eroja. Lainan takaisinmaksuaika on tärkeä miettiä siten, että asian kanssa ei joudu vaikeuksiin. On järkevää ottaa edes hieman enemmän maksuaikaa kun alun perin oli tarkoituksena, sillä varman päälle on hyvä pelata. Tai vaihtoehtoisesti voit valita firman, joka joustaa tarvittaessa ja antaa siirtää eräpäivää eteenpäin. Jotkut kulutusluottofirmat antavat myös tarvittaessa maksuvapaita kuukausia, joten sellainen on myös hyvä vaihtoehto. Tässä artikkelissa mainitut firmat ovat kaikki edullisia, joustavia ja kaikilta ominaisuuksiltaan alan parhaimmistoa, joten niistä on helppo valita se kaikista mieleisin ja jatkossa käyttää sitä lainanhakupaikkana. Löydät siis kaikista parhaimman

Mistä maksuhäiriöinen voi saada luottoa?

Todettakoon heti alkuun, että luottotiedoton ei voi saada lainaa ja sen saaminen on ylivoimaista, eikä missään määrin helppoa. Sinulta vaaditaan säännöllisiä tuloja ja lisäksi joudut todistamaan ne palkkakuitein. Jotkut yritykset ja erityisesti pankit vaativat myös omaisuutta taustalle kuukausiansioiden päälle. Pankista on erittäin vaikea saada pikalainaa ilman luottotietoja ja jos olet tuloton, niin yrittäminen on pelkkää ajan hukkaa. Lainaa 2000eTiedäthän, että pankista ei muutenkaan ole mahdollista saada lainaa ilman vakuuksia, joten tuloton maksuhäiriöinen on suhteellisen heikoilla tässä vaiheessa. Pankki vaatii luottotiedottomalta henkilöltä pienempään joustoluottoonkin suuria kuukausiansioita ja omaisuutta on pakko olla millä lainan takaaminen onnistuu. Älä siis lähde yrittämään lainaamista pankin kautta, mikäli et täytä yllä mainittuja kriteereitä.

Järkevintä on mennä yksityisten lainayhtiöiden kimppuun, koska ne jos jotkut voivat myöntää sinulle luottoa ja se ei välttämättä ole edes vaikeaa, mikäli sinulla on tuloja ja osaat asian järkevästi heille esittää. Sinua tullaan tenttaamaan aivan varmasti huolellisesti, mutta kun esität asian järkevästi ja kerrot missä mennään, niin tulet lainaa suurella todennäköisyydellä saamaan. Tämä siis edellyttää sitä, että sinulla on säännölliset tulot, sillä 2013 vuonna ei enää rahattomille luottoa myönnetä. Vielä joitakin vuosia sitten täysin tulotonkin pystyi saamaan lainaa, mutta nyttemmin luottofirmat ovat lopettaneet tämän hyväntekeväisyyden ja keskittyvät tarkemmin tekemään voittoa. Saat lisää tietoa aiheesta myös näiltä sivustoilta:

 

Comments are closed.